|
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
|
|
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم![]() اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه. ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.![]() ![]() نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی » . خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید ![]() وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۲۶, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
من روی هرکی دست میذارم عروسی میکنه میره ...
چیکار باید کنم ؟؟؟ بنظرتون منم می تونم ازدواج کنم؟؟؟ کی حاضرا به یه سرباز ازدواج کنه آخه ؟ |
|||
|
|
۲:۴۵, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
حتما قسمت نبوده....
وگرنه سربازی مگه چند ساله ، هزار سال که نیست تازه شمام که مقداریشو گذروندی نا امید نباش. لیمیت نداره خواستگاری
|
|||
|
|
۲:۵۳, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۳ ۲:۲۶)ساجد نوشته است: من روی هرکی دست میذارم عروسی میکنه میره ... به شما میگن خواستگار خوش قدم فیلمش رو هم صدا و سیما ساخته بود خیالت تخت شرایط به نفع شماست بقیشو نمیگم .... البته دختر خوب هم زیاده نگران نباش |
|||
|
|
۸:۱۹, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام .
خوب فکر کنم جای من خالی بود که عذب ها دور هم جمع باشیم ...!!! ![]() امسال قراره با همکاری مدیران تالار و دست اندر کاران مجموعه برای حمایت از شعار رهبر عزیز با عزم ملی و مدیریت جهادی بسیج ازدواج راه بندازیم و از معضل رو به کل از این تالار به امید خدا ریشه کن کنیم ... ![]() خدایا به حق این روزهای غریب و به حق فاطمه ( سلام الله ) قسمت میدم امید و شور ازدواج رو در دل جوونهامون بیشتر و بیشترکن و شرایط رو هر چه سریعتر فراهم . الهم عجل لولیک الفرج . |
|||
|
|
۱۰:۴۱, ۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۱۰:۴۷ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
برادر من 20 سالگی رفت خاستگاری
چون سنش کم بود خانواده ام ناراضی بودن اما چون مطمین بودیم ک ب یه پسره سربازه دیپلم بی کار زن نمیدن واسش رفتیم خاستگاری اما دادن :-) نامزد بودن بعد دو سال هم ازدواج کردن ان شا الله ک امسال گشایشی در ازدواج دوستان رخ بده |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۲۱:۰۹ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۳ ۱۰:۴۱)nina نوشته است: برادر من 20 سالگی رفت خاستگاریخیلی کم پیدا میشه اینکه دختربه پسر 20 ساله بدن شانس بیاری پیدا کنیمثلا من دایی کوچیکم خیلی خوشگله و توی سن19 سالگی تا دلتون بخواد دوست دختر داشت چون دخترا ولش نمیکردن مادر بزرگم گفت باید براش زن بگیریم....اولین خواستگاری که رفت دیگه ازدواج کرد با این حال که نه سربازی رفته بود و دیپلم داشت و کار و شغل هم نداشت ولی پدر بزرگم به خانواده عروس گفت من خودم هوای پسرمو دارم و میزارم درسشو بخونه و با خودم هم کار میکنه و بعدش رفت سربازی و هم درسشو خوند و هم شاغل شد...اینجور خانواده ها کمه....اگه فامیل باشه به احتمال زیاد ممکنه قبول کنن...
|
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۳ ۲۱:۰۷)دختر خورشید نوشته است: خیلی کم پیدا میشه اینکه دختربه پسر 20 ساله بدن اتفاقا من خیلی زیاد دیدم. رفقای خودم 20 ساله. فعلا 6 نفرشون ازدواج کردن. |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
هی هم دل مارو اب کنید
دیگه تایپک ازدواج خداییش نزنید |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقدیم به بهترین همسر دنیا | ehsan8taherian | 1 | 1,668 |
۱۳/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,533 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,982 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۲:۲۰ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| توقعات شما از همسر آیندتون؟؟؟؟ | mahpare | 13 | 5,254 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| همسر؛ دوست یا رفیق | hosseinsagbaglo | 0 | 1,149 |
۲۰/تیر/۹۴ ۲:۰۹ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|
| اختلاف فكري و فرهنگی با خانواده همسر | besooiekamal | 0 | 998 |
۶/مهر/۹۳ ۱۲:۴۹ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| راه صحيح انتخاب همسر | besooiekamal | 0 | 1,193 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۶ آخرین ارسال: besooiekamal |
|

بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال 
![[تصویر: halghe.jpg]](http://www.aviny.com/Occasion/ahlebeit/fatemeh/ezdevaj/87/images/halghe.jpg)
![[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1388/07/9491037109203415418024195136798128111.jpg)

شانس بیاری پیدا کنی