کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرد جوان 34 ساله با ده فرزند و پنج نوه
۷:۳۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
مرد جوان آستارایی متولد 1358 و 34 سال دارد. او در سال 1370 ازدواج کرد و هم‌اکنون 10 فرزند، 2 داماد، یک عروس و 5 نوه دارد.

کمال‌بین که به شغل آرماتوربندی ساختمان مشغول است در خصوص ازدواج زود هنگام خود توضیح داد: پس از به وقوع پیوستن مشکلات جسمانی که برای مادرم در دوران نوجوانی بنده پیش آمد، بزرگان خانواده تصمیم به ازدواجم گرفتند تا علاوه بر تشکیل خانواده، من و همسرم کمکی برای خانواده باشیم.

وی ادامه داد: «مرتضی، رقیه، لیلا، علی، رضا، رباب، محمد، حسین، ابوالفضل و عباس» ده فرزند بنده هستند که 5 نوه، شیرینی و گرمی دیگری به زندگی‌ام بخشیده است.
[تصویر: 102601]

اکبر کمال‌بین با اشاره به اینکه در سال 1371 نخستین فرزند وی متولد شد، در پاسخ به این سوال که «آیا از زندگی خود راضی هستی؟» جواب داد: «راضیم به رضای خداوند متعال.»

وی در پایان در خصوص وضعیت معیشتی خود تصریح کرد: تا دو سال گذشته که کار ساختمان‌سازی به شکل مداوم برقرار بود، مشکلی نداشتیم، ولی هم‌اکنون با کاهش شدید کار، فشار سنگین ناشی از مشکلات مالی را بیشتر احساس می‌کنم.

وی در کنار همسرش که متولد 1351 و چند سال از او بزرگتر است زندگی می کند.

به نظرم یه نمونه خوبه برای آدمایی که به خیلی چیزا غر میزنن...
سن مادر خانواده بیشتر از سن آقا کماله...
10 تا بچه دارن... همه هم اسما مذهبی، اونم اکثراً منتخب صحرای کربلا...
یه آرماتور بند ساده است، برج ساز نیست که...
اما تا وقتی کار باشه، روزگارشون میچرخه...
خداییش من یکی که خیلی دوست دارم از زندگی شهری یکم جدا شم.
خوش به حالشون...
هوای خوب، غذای خوب، دل خوش...
آدم دیگه از دنیا مگه چی میخواد؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، Havbb 110 ، یاســین ، عبدالرحمن ، fafa* ، لبخند خدا ، السا ، دل خسته ، meisamtiger ، حسن عزتي ، عبدالرحیم ، سیمرغ ، fiftynine ، hamediran

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۴۷ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #11

بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:ای مردشور رسانه رو ببرن که تا اومده چنین فجایعی به بار آورده...
آقا تیشتر!

شما به من بگو دختر تحصیل کرده توی جنوب تهران که خوشگل و با ادب و مومن باشه پیدا نمیشه؟

دقیقا همینه. تقصیر رسانه هستش
در رسانه نشون میدن خانواده بالاشهری که توی خونه ی چند صد میلیون تومنی مبله زندگی میکنن خیلی مودب و با وقار و با کلاس ، بعد هم سوار ماشین آخرین مدلشون میشن و...

حالا خانواده ی پایین شهر رو چجوری نشون میده؟
یه خانواده ای که سر سفره روی زمین غذا میخورن و بسیار بی فرهنگ هستن و مدام از مادر فحش میخورن بابت گندکاری هاشون و بسیار کثیف و شلخته هستن... یهو میبینی سر سفره یکی با دمپایی میزنه تو سر اون یکی دعوا میکنه و...
واقعا اینه تصویر واقعی جامعه ی ما؟
فیلم سازهای ما بیشتر زندگی خودشون رو نشون میدن تا زندگی مردم جامعه

نقل قول:یه انقلابی باید از جانب شما پسرا ایجاد بشه و دخترای بد حجاب و دخترایی با سر و وضع آنچنانی و گرون از جانب شما طرد بشن، اونوقت اون دخترا هم از فرط بیشوهری خواسته هاشون رو میارن پایین...
دقیقا
البته تا حدودی چنین اتفاقی افتاده
یکی از خانمها رو دیدم تو فیسبوک که طبق معمول حجاب درست و حسابی هم نداشت توی کامنتهای یه پیج نوشته بود ما به رفتگر محل هم راضی هستیم ولی همونم نمیاد خواستگاری....
یه ضرب المثل هست در بین روشنفکر ها میگن خانمها یا خوشکل هستن یا فمینیست! یعنی وقتی کسی مبنا رو زیبایی ظاهر قرار داد طبیعیه که وقتی ببینه افرادی که زیباتر هستن گوی سبقت رو ربودند رو میاره به این دست مسائل که به حقوق زن احترام گذاشته نمیشه و ما هم میخوایم کارهای مردها رو انجام بدیم.....

نقل قول:اون زن بدبخت تا اومده یه نفس بگیره حاماه شده ...
اشکالش چیه؟
من چیزی نمیگم شما به سیره ی حضرت زهرا (سلام الله علیها) مراجعه کنید.
ایشونم لابد بخاطر حاملگی زود بهشون ظلم شده از جانب پدر و همسرشون...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا ، زینب خانوم
۱۵:۰۲, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۳۹)soora نوشته است:  اخه برادر من شما به این میگی زندگی ؟ اون زن بدبخت تا اومده یه نفس بگیره حاماه شده ... باور کن راضی نیست چی فهمید از زندگی جز کهنه شوری اونم ده تا!!!!!!!!!!!!!
خدا روزی رسونه اما عقل هم خوب چیذیه !!!!! با اوردن 10 تا بچه میخواستخه کمک مادرش کنه!!!!!!!!!!!! اگه کمک حال یه مملکت میخواست بشه چیکار میکرد!
تو این دوره خرج خودشو ادم بتونه در بیاره هنر کرده ... !

سلام.
اولاً خوش آمدین.
ثانیاً شما با اون خانم صحبت کردین و دیدین ناراضیه؟
حامله شدن کی گفته بده؟
من خودم هم درس خوندم، هم سر کار رفتم، هم تا قبل از ازدواج هر تفریحی که حلال بوده انجام دادم...
اما هیچ کاری -تاکید میکنم روی هیچ کاری - برای من شیرین تر و بهتر از باردار شدن و بچه دار شدن نبوده...
وقتی مامانم میگفت زن ذاتاً بچه رو دوست داره مسخره اش میکردم...
میگفتم قدیما خودشون دم به دم زاییدن، حالا میخوان سر ما رو هم گول بمالن...
حالا هم من به شما میگم و مسلماً بقیه هم میگن: اینم میخواد سر ما رو گول بماله...
اما به خدا خدا خودش میدونه چی آفریده...
اصلاً واقعاً لذت بخشه حامله شدن و زاییدن، اگر و تنها اگر سلامت جسمانی داشته باشیم...
زلیخا گفتن و یوسف شنیدن...
شنیدن کی بود مانند دیدن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، MohammadSadra ، Havbb 110 ، sakineh110 ، یاســین ، amrtat71 ، soshiant ، السا ، حسن عزتي
۱۵:۱۳, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول:واقعا برای من قابل باور نیست!Angel

چرا؟؟ همه جور آدمی هست. خوش به حالشون.
نقل قول:از خدا به جای مادیات،همسر شایسته بخوایم

خدا به ما هم بده ان شا الله Blush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Ali#59 ، soshiant ، السا
۱۵:۳۳, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #14

(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۴۵)Havbb 110 نوشته است:  ایشونم لابد بخاطر حاملگی زود بهشون ظلم شده از جانب پدر و همسرشون...
پسر 13 ساله و دختر 16 ساله........خخخخخخخخخخخخخخ
این ظلم برادررررررر و بعدش هم سالی یکی Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st
۱۶:۴۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۳۹)soora نوشته است:  اخه برادر من شما به این میگی زندگی ؟ اون زن بدبخت تا اومده یه نفس بگیره حاماه شده ... باور کن راضی نیست چی فهمید از زندگی جز کهنه شوری اونم ده تا!!!!!!!!!!!!!
خدا روزی رسونه اما عقل هم خوب چیذیه !!!!! با اوردن 10 تا بچه میخواستخه کمک مادرش کنه!!!!!!!!!!!! اگه کمک حال یه مملکت میخواست بشه چیکار میکرد!
تو این دوره خرج خودشو ادم بتونه در بیاره هنر کرده ... !

کاملا درسته!
بعضی ها خانم ها رو با دستگاه جوجه کشی اشتباه گرفتند ! Big Grin
بچه هیکل خانم ها رو هم خراب میکنه ! البته اگه بعضی ها بدونند هیکل به چه درد میخوره!! Happy

اون قدیم بود که بچه میرفت تو کوچه بازی میکرد الان بچه داشتن تو آپارتمان خیلی سخته و آدم رو ذله میکنه!

کمیت مهمه براتون یا کیفیت؟

10 تا بچه بی سواد! و کم سواد خوبه یا 2 تا بچه درست درمون؟
۱۶:۵۹, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
حالا ده تا هم زیاده
اما حالا کی میگه این ده تا بی سوادن
خدا که فقط با تقوا کار داره
اما ما ادما با چیزای دیگه
هنوزم فکر میکنیم شهریا متمدن و باکلاسن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۷:۰۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
حالا همه اینا به کنار فک کنید تازه 30 سالت شده ....هی راه برن بهت بگن مامان بزرگ و بابابزرگ...Big Grin
۱۷:۰۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۰۹ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۵۹)یاســین نوشته است:  حالا ده تا هم زیاده
اما حالا کی میگه این ده تا بی سوادن
خدا که فقط با تقوا کار داره
اما ما ادما با چیزای دیگه
هنوزم فکر میکنیم شهریا متمدن و باکلاسن

خانم یاسین شما هم جو گیر شدیااا Big Grin
بچه ی زیاد رو نمیشه درست و حسابی تربیت کرد و گناه بچه هم گردن پدر و مادریه که نتونستند بچه رو خوب تربیت کنند!
تا حالا با خانواده های پرجمعیت برخورد داشتید؟؟ حتما نداشتید که ببینید به چه دوشواری ها دست و پنجه نرم کردند!
شما که خانمی حاضری بچه های زیادی داشته باشی؟ میدونی حاملگی و بچه بزرگ کردن الان چقدر سخت و چه مشکلات سنگینی داره؟

درسته اسلام گفته تعداد بچه ها باید زیاد باشه اما نگفته که بدون برنامه ریزی بچه بیارید بعد بچه آوردن تازه برنامه ریزی کنید!!!
مثل این میمونه که ما حمله کنیم به کشورهای دیگه و بعد از فتح تازه برنامه حکومت داری بریزیم!!! (کاری که عمر کرد )
۱۷:۰۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
حالا قدیما بعضا ده بیست تا بچه داشتن،همه از یه مادر نبوده...
اینم لحاظ کنیدCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، ballista
۱۷:۱۲, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۰۶)Maysam-1st نوشته است:  خانم یاسین شما هم جو گیر شدیااا Big Grin
بچه ی زیاد رو نمیشه درست و حسابی تربیت کرد و گناه بچه هم گردن پدر و مادریه که نتونستند بچه رو خوب تربیت کنند!
تا حالا با خانواده های پرجمعیت برخورد داشتید؟؟ حتما نداشتید که ببینید به چه دوشواری ها دست و پنجه نرم کردند!
شما که خانمی حاضری بچه های زیادی داشته باشی؟ میدونی حامله و بچه بزرگ کردن الان چقدر سخت و چه مشکلات سنگینی داره؟

درسته اسلام گفته تعداد بچه ها باید زیاد باشه اما نگفته که بدون برنامه ریزی بچه بیارید بعد بچه آوردن تازه برنامه ریزی کنید!!!
مثل این میمونه که ما حمله کنیم به کشورهای دیگه و بعد از فتح تازه برنامه حکومت داری بریزیم!!! (کاری که عمر کرد )

بنده هم عرض کردم ده تا زیاده
گفتم از کجا میدونید این ده تا بچه تربیت ندارن
مشکلم پیش قضاوت بود
والا ما دوتاییم،عمه ام 4 تا بچه داره،یکی از یکی گل تر
تو فامیل همه حسرت اینا رو میخورن اینقدر که مودب و با شعورن،تازه تو شهرستان مستاجرن

هر کس یه توانایی داره،من 4 تا بچه داشته باشم هر کدوم برن یه طرف ،هنگ میکنم،باید با طناب همه رو به هم ببندم
یکی توانایی بیشتر داره یکی کمتر،این یه بحث دیگه است
بحثی که الان خیلی متداوله اینه که میگن پول نداریم پس بچه نمیاریم در حالیکه خدا تومن پول به گوشی میدن،خرج رستوران فلان میکنن،به بچه که رسید بیچاره ها پول ندارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، السا ، Havbb 110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا