|
سن درست ازدواج
|
|
۰:۳۱, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ![]() بعد از اینکه این تایپیک رو زدم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32374-page-3.html یه ماجرای جالبی برای من پیش اومد!* بعد از اینکه این ماجرای جالب برای من پیش اومد،بعدش یه سوالی واسم مطرح شد،بعدش اومدم که این تایپیک رو بزنم! (فهمیدید الان؟؟! |)خلاصه! سوال من اینه که : « از نظر شما سن درست ازدواج کدومه؟ » ذیل این پرسش فقط اشاره میکنم به ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) حالا آیا اینها برای ما الگو و نمونه هستند یا اینکه نه،ما باید پیرو عرف جامعه باشیم؟ * ماجرا مربوط میشه به یکی از دوستان من،که توی 18 سالگی ازدواج کردن و حالا یه ماجراهایی پیش اومد!(بگذریم )
|
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۲, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۳ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
اونایی که میگن سن پایین مادر شدن عوارض نداره برن دو واحد پزشکی پاس کنن
این قدر هم غربی و غیر غربی نکنند خداییشا یه جور میگید انگار متخصص هستید نه عزیز من نه شما از همون مادر بزرگ هاتون بپرسید هر کدومشون دو سه تا از بچه هاشون مردن همین پیر زن پیر مرد های امروز ما که هزار و یک مشکل دارن در اقع جوون های قدیم هستند مشکل اینه که ما هرچیزی رو که ازش دوریم عالی میودنیم کجا قدیم خب بود مد شده همه میگن قدیم فلان بود خوب بد این مه مشکل بد فقر رو بدبختی آره تحمل می کردن ولی نمیساختن چاره ی دیگه ای نداشتن برعکس من فکر می کنم قدیمی ها اصلا زندگی نمی کردن مدام کار می کردن فرصت زندگی نداشتن تا ببینن تفاهم دارن عشق دارن ندارن هم زن هم مرد مدام جون کندن نتیجه اش ر هم داریم میبینیم این جامعه ای که الان هست خودشون که مریض هستن بچه هاشون هم یا الان عقده ای هایی هستن که دارن جوون های الان رو دیوونه می کنن یا مردهای دیگه البته انکار نمی کنم مورد های خوبی هم پیدا میشه اما در مورد پزشکی همین قرص استاییفونی که میخوری رو غرب ساخته عزیز من حالا اونا کتابای ابن سینا ر ترجمه کردن یا قران رو یا هرچی آنچه عیان است چه حاجت به بیان است پزشکی اومده تحقیق کرده ثابت شده شما باید اصول پزشکی رو بخونی بعد مقالاتشن ر بخونی ده هزار تا بیمار ببینی اون وت درستی نا درستیش برات جا میوفته این جور نیس که بگن سن زیر 18 سال خطرناکه بعدشما مثل همون قدیمی ها بگی نه بابا دکترا همه درغ میگن !!!!!!! همش علمی هس برادر من زیر 18 سال خطرناکه بارداری اون هم در وضعیت جسمانی انسان قرن 21 انسان قرن 6 رو نمیگم اما سن بالا هم خطرناکه بالای 35 وحشتناک برای بارداری بده بهترین سن همون وسطا هس این از بحث پزشکی تخصصی تر میخای بیان کنم اما در مورد ازدواج یکی از دلایلی که جون ها ازدواج نمیکنن نمونه اش خود من اینه که اونایی که حالا ازدواج کردن به کدوم نقطه رسیدن که ما بیاییم برسیم ؟ اونا چی دارن ما نداریم ؟ چه قدر از ما بالاترن دلشون خوش تره بیشتر لذت میبرن ؟ بالاخره باید یه انگیزه ای باشه دیگه!!!!! |
|||
|
|
۰:۴۲, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۱۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
(۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۲)فانوس *7* نوشته است: اونایی که حالا ازدواج کردن به کدوم نقطه رسیدن که ما بیاییم برسیم ؟ متاهل ها اگر درست انتخاب کرده باشن و اصول زندگی مشترک رو رعایت کنند این موارد رو دارند. انگیزه، اعتماد به نفس نظم در زندگی هدف مشخص لذت و آرامش روحی (شادی) لذت جنسی سالم درآمد بیشتر (روزی بیشتر میشه) رشد و بلوغ عاطفی و عقلی روابط انسانی بیشتر تکیه گاه قوی محرم راز عشق واقعی پ.ن. بزرگترين هديه خدا، فرزند |
|||
|
|
۱:۵۱, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۱:۵۲ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
(۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۰:۴۲)MohammadSadra نوشته است: انگیزه، اخ اخ اخ اخ اخ اخ اخ . . . ![]() محمدصدرا جان ما که شبا خوابمون نمیبره ، اینارو هم میگی که دیگه هیچی ![]()
|
|||
|
|
۸:۴۵, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۸:۴۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
(۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۲)فانوس *7* نوشته است: اونایی که حالا ازدواج کردن به کدوم نقطه رسیدن که ما بیاییم برسیم ؟ فانوس جان! اولاً این که چرا اینقدر تند؟؟ ثانیاً این که بنده که ازدواج کردم همه چی دارم... هر چیزی که در مجردی آرزوش رو داشتم رو خدا بهم داده... ازدواج یه مرحله از زندگیه... مثل سن بلوغ... میتونی بگی اونایی که به بلوغ رسیدن کجا رو گرفتن که من بخوام برسم؟؟؟ من میخوام تو سن کودکیم بمونم... این یه مرحله ایه که خواهی نخواهی باید واردش بشی... چه بهتر که دیدت اینقدر منفی نباشه... مهم ترین هدف ازدواج بچه دار شدنه... مهم ترینش... یعنی تو عشق پیدا میکنی که آرامش داشته باشی که اوضاع اقتصادیت بهتر بشه که بتونی زندگی خوبی برای زن و بچه ات ایجاد کنی... یعنی تداوم نسل واقعاً مهم ترین دلیل ازدواجه... منی که ازدواج کردم یه بچه شیرین دارم که دل همه مجردا بسوووووووزه که ندارن... دیدی؟ دیدی متاهلا یه چیزی دارن که شما ندارین؟ ثانیاً در مورد سن ازدواج عزیزم! تا اونجایی که یادمه توی تاپیک معضلات گفته بودم... اولاً این که هر سنی یه سری مشکلات برای خانم برای بارداری به وجود میاره... سن پایین یه سری مزایایی داره، یه سری معایبی... مهمترین مزایاش اینه که وقتی باردار میشی و برای جلوگیری از پوکی استخوان مجبوری تا پایان دوران شیردهی روزی یک لیتر شیر بخوری، اون کلسیم به علت جوانی همه جذب بدن میشه... دوباره یه خوبی دیگه اش اینه که مادر و فرزند بیشتر همدیگه رو درک میکنن و به اصطلاح بیشتر با هم دوستن... یه خوبی دیگه اش اینه که میتونه وقتی بچه اش رفت مدرسه با خیال راحت و بدون دغدغه از ازدواج و بچه دار شدن درسش رو بخونه... یعنی آرامش اعصاب داره... یکی از مزایاش جلوگیری از ابتلا به بیماری های سرطانیه... اما یه سری معایب هم داره... معایبش هم اینه که بچه دار شدن توی سنین پایین افسردگی میاره... مهم ترین دلیل افسردگی هم اینه که یه دختر مثلاً 18 ساله فکر میکنه که از همه دخترای هم سن خودش عقب مونده که شوهر کرده و به اصطلاح عشق و حالش رو نکرده... بچه دار شدن کلاً یه سری عوارض داره و کل سیستم زندگی آدم رو به هم میریزه... چه توی 15 سالگی و چه توی 40 سالگی... تغییرات هورمونی داره... ضعف اعصاب و کم خوابی داره... آدم وقت کم میاره... هزار و یک چیز دیگه که الآن برای خانم ها اونقدر جذاب شده و رنگی به نظر میاد که باعث شده به خاطرش بچه دار نشن وجود داره که وقتی بچه دار شدی باید دورش رو خط بکشی... مثل اندام بی عیب و لباس تمیز و اتو کشیده و... و اما در مورد پزشکی سنتی که تقریباً این سال ها خیلی باب شده... پزشکی سنتی جایی جواب میده که زندگی ها هم سنتی باشه... منی که پیتزا میخورم، برای دل درد ناشی از پیتزا یا سوسیس کالباس که عرق نعناع کارساز نیست... یعنی درد رو غربی ها وارد کردن و اتفاقاً درمان هم پیش خودشونه... گیاهان دارویی من که تا حالا بارها برام پیش اومده به دلایل خاصی خوردم، واقعاً تاثیر اونچنانی ای ازش ندیدم... وقتی یکی میگرن داره، هیـــــــــــــــــــــــــــــــــچ گیاه دارویی ای نمیتونه سردردش رو آروم کنه... باید یه دیکلو فناک بخوره... بیماری امروزی که درمان دیروزی به درد نمیخوره... محمد آقا! شماره بده ما با خانوم والده یه صحبتی بکنیم بلکه عمق این احساسات رو درک کردن... ![]() خواهر نداری؟ خاله چی؟ به یکیشون بگو به مامانتون بگن دیگه... حالا جوونای امروز تو هیـــــــــــــــچی حیا ندارن، توی این که یه کلمه بگن من زن میخوام حیا میکنن... بگو اگه برام زن نگیرین معتاد میشم... ![]() چه میدونم.... شما بهتر مامانت رو میشناسی... کوتاه نیا... هفته ای یه بار به شوخی، به خنده، به هر بهانه ای اعلام کن که من زن میخوام... |
|||
|
|
۹:۳۹, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۹:۳۹ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
(۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۸:۴۵)moze84 نوشته است: منی که ازدواج کردم یه بچه شیرین دارم که دل همه مجردا بسوووووووزه که ندارن... خدا حفظتون کنه. حالا بعدا خانم بچه هارو میگم بیاد جوابتون رو بده ![]() نگا نگا چطوری دل جوون مردم رو میسوزونه ناظر ها چیکار میکنن پس ![]() پ.ن: تایپک یه مقداری خیلی جدی شده ، سعی میکنم یکم جنبه fun بهش بدم. |
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
(۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۹:۳۹)Mohammad Trust نوشته است: خدا حفظتون کنه.جنبه ی فان رو خوب اومدی ها ![]() دوستانی که توی نظر سنجی هنوز شرکت نکردند،لطف کنن شرکت کنند. سنی رو هم انتخاب کنن،که حقیقتا اگه دست خودشون بود توی اون سن ازدواج میکردن یا الله |
|||
|
|
۱۵:۰۲, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۰۵ توسط صبا.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() منی که ازدواج کردم یه بچه شیرین دارم که دل همه مجردا بسوووووووزه که ندارن... دیدی؟ دیدی متاهلا یه چیزی دارن که شما ندارین؟ نقل قول: خدا وکیلی راست میگید، واقعا نعمت بزرگیه مادرشدن(خوش به حالتون)
|
|||
|
|
۱:۵۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
نقل قول:فانوس جان! اولاً این که چرا اینقدر تند؟؟ ثانیاً این که بنده که ازدواج کردم همه چی دارم... سلام من تند نیستم حرصم گرفت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() میدونی چرا خیلی از جوونا الان ازدواج نمی کنن ؟ من بهت میگم و اقعا همینه چون انگیزه ای ندارن با خودشون میگن ازذداج کنیم که چی بشه الان داریم راس میاییم راس میریم یکی دیگه رو قاتی خودمن کنیم که چی ! میگی ازدواج کردی همه چی داری من ازدواج نکردم همه چی دارم دارم از زندگیم لذت میبرم میگی ازدواج یکی از مراحل زندگیه که خواه یانا خواب باید بری تش بعد با بلوغ مقایسه می کنی ؟ جالبه والا اتفاقا نظر من اینه : میدنی چرا بعضی از جوونا ازدواج می کنن چون عاشق میشن بقیه شنم که عاشق نمیشن به خاطر حرف شناست که میگید ازدواج یکی از مراحل زندگیه از یکی پرسیدم چرا ازدواج کردی بعد از 25 سال زندگی مشترکی که داری الان گفت چون همه ازدواح می کنن یه سنته یه عادت برای آدما چون یه مرحله اس ؟ جالبه شما ازدواج می کنی چون همه ازداج کردن میترسیم جا بمونیم؟ ما اول باید بدونیم چرا باید ازدواج کنیم بعد میریم ازدواج می کنیم قبوله اما باید اون اولش بدنیم که چرا باید زندگی مجردی رو واسه همیشه بذاریم کنار ! آدم همیشه میتنه متاهل بشه لی اگه ازداج کنی دیگه نمیشه برگشت حتی اگر ازدواجت بد باشه و طلاق بگیری باز همه چی خرابه خراب فکر کنم نظر خیلی از جونای آدمی مملکت این باشه میگم ادی یعنی نه خیلی مذهبی البته از یه مذهبی پرسیدم چرا ازداج کردی گف چون خدا گفته خندم گرف بهش گفته خدا که الکی نمیگه دلیل خدا چی بوده؟ |
|||
|
|
۱۱:۰۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۵۰ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
(۱۸/اردیبهشت/۹۳ ۱:۵۷)فانوس *7* نوشته است: میدونی چرا خیلی از جوونا الان ازدواج نمی کنن ؟به نام خدا سلام . * والا افراد مجرد این تالار هم جزو اکثریت هستند و همه از جمله من انگیزه دارن برای ازدواج ... ولی یا شرایطش جور نشده یا خودمون جورش نکردیم ... و گرنه کورور کورور انگیزه داریم ![]() ** ما که هنوز عاشق نشدیم ولی من به شخصه به چشم یه مرحله از زندگی بهش نگاه نمی کنم بلکه به چشم یه اصل در زندگی بهش نگاه میکنم. خوشا به حال کسی که قبل اون خودشو بی نیاز میبینه ..ما که بخیل نیستیم. ![]() *** بله درست میگی باید بدونیم چراشو. |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
فانوس عزیز فافا جان صبا جان و بقیه دخترای گل سایت!!
![]() توجه کنید اینکه من گفتم به ازدواج باید همش فکر کنید منظورم همین بود!! برای شما که دختر هستید ازدواج به عنوان یه نیاز اولیه تعریف نمیشه به خصوص که جامعه داره به سمتی کشیده میشه که زنان هم شاغل و تحصیلکرده اند و تو اقتصاد خانواده نقش کلیدی دارند و خیلی هم قبل از ازدواج شغل ثابت یا پارت تایم دارند! تمام این حرفا که میگن آی زن باید بشینه خونه وظیفش فقط تربیته! کاملا از نظر منطق دینی مادرسته و من یکی قبولش دارم !! ولی باید دید آیا می شه مقابل این موج ایستاد!!! این یه تصور پوچه که به دختر بگیم برو مدرسه برو دانشگاه درس بخون!!! بعد بگیم کار تو اینه!! بشین تو خونه قورمه سبزی بپز و بچه هاتو ادب کن(که خیلی هم از همه کارها با ارزش تره)!! اگه بخوایم این حرفو بزنیم باید سیستم آموزشی اول اصلاح بشه !! مدرسه و آموزش جنسیتی بشه!!یعنی مثلا تو مدرسه پسرونه از همون ابتدا کارهای سخت و مهارتهای کامل و مشق نظام آموزش داده بشه به دختر ها تربیت و خانه داری و بهداشت و هنرو ... هر چیزی که برای دختر وپسر وظیفه اصلی هست!! با این اوضاعی که من میبینم تا کمتر از 10 سال دیگه تقریبا دختری نمی بینیم که انگیزش از ازدواج مالی باشه ولی آیا بساط ازداج برچیده می شه ؟ خیر چون دختر به خاطر تربیت خلق شده و تا موجودی رو تربیت نکنه احساس تکامل نمیکنه!! واقعا اگر دختری نیاز به بچه داشتن رو در خودش حس نمی کنه یا در مورد بچه داشتن پیش خودش رویا پردازی نمی کنه به نظرم زوده ازدواج کنه!! به خاطر همین هم گفتم سن ازدواج جنبه شخصی داره و یه رنج سنی که برای فرزند دارشدن مناسب هست رو مطرح کردم!! یه مورد دیگه که درباره ازدواج دوست ندارم صحبت کنم ولی واجبه !! بحث نیاز جنسی در دخترانه!! چنین نیازی شاید وجود داشته باشه ولی به هیچ عنوان برای دختر در حدی نیست که به خاطر اون بره ازدواج کنه(با اون معضلاتی که فانوس جان مطرح کردن درباره ازدواج ناموفق)*!!! و لی برای پسره ها هست برای همین هم پسر ها باید منت دختر ها رو بکشن تو مسئله ازدواج !! اینو همیشه به خاطر داشته باشید! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال از متاهل ها(انگیزه و هدف درست ازدواج) | boghz | 43 | 27,343 |
۳/بهمن/۹۱ ۱:۱۳ آخرین ارسال: parisan |
|

|)
)

![[تصویر: 635257725014262752.jpg]](http://www.jamejamonline.ir/Media/Image/1392/10/29/635257725014262752.jpg)