کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: سن درست ازدواج از نظر شما؟
16-20
20-24
24-30
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سن درست ازدواج
۰:۳۱, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامHeart
بعد از اینکه این تایپیک رو زدم :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32374-page-3.html
یه ماجرای جالبی برای من پیش اومد!*
بعد از اینکه این ماجرای جالب برای من پیش اومد،بعدش یه سوالی واسم مطرح شد،بعدش اومدم که این تایپیک رو بزنم!
(فهمیدید الان؟؟!Huh|)

خلاصه!
سوال من اینه که : « از نظر شما سن درست ازدواج کدومه؟ »

ذیل این پرسش فقط اشاره میکنم به ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها)
حالا آیا اینها برای ما الگو و نمونه هستند یا اینکه نه،ما باید پیرو عرف جامعه باشیم؟

* ماجرا مربوط میشه به یکی از دوستان من،که توی 18 سالگی ازدواج کردن و حالا یه ماجراهایی پیش اومد!(بگذریمBig Grin)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، help me ، انتصـار ، أین المنتظر ، وافی ، یاســین ، Aryha ، fafa* ، sarallah ، لبخند خدا ، مجنون العباس ، السا ، حضرت عشق ، ضحی ، صبا ، 59-11(یامهدی) ، mahdy30na ، فانوس *7* ، ترنم ، آسمان ابری ، Mohammad Trust ، قلب ، فدايي ولايت ، nasimesaba

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۲۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #121
آواتار
خانم موزه میشه بگید بهترین سن برای ازدواج در نظر شما چیه؟
چون دیدم توی نظرسنجی شرکت نکردید...Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7*
۱۲:۳۰, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #122
آواتار
آقای تیشتر!
سن درست ازدواج برای کی؟
برای من یا برای شما؟
برای دخترها یا برای پسرها؟
برای روستایی ها یا برای شهری ها؟
برای مذهبی ها یا غیر مذهبی ها؟
شرایط بسیار روی سن ازدواج موثره...
من به شخصه توی 20 سالگی میتونستم شوهر کنم، اما تا 24 سالگی ازدواج نکردم...
کاشکی همسرم وقتی من 20 سالم بود میومد خواستگاری من...
اما دوست دارم دخترم رو طوری بار بیارم که 15-16 سالگی شوهرش بدم...
اگرم پسر داشتم 18-19 سالگی براش زن میگرفتم...
اما و اما و اما...
در شرایط ایده آل...
یعنی مثلاً دوست من یکی دو سال قبل از من پسر دار شد و یا برادرزاده من 8 ماه از دختر من بزرگتره...
من روی تربیت اینا دید مستقیم دارم و اونا هم روی بچه من...
به طور مثال اگه توی سن پایین بخوام دخترم رو شوهر بدم، به این گزینه ها میدم. یعنی به کسی میدم که چندین سال بشناسمش...
من به غریبه دختر سن پایین نمیدم...
لذا اگه دختر منو میخواین، از الآن باید پسرتون رو ببینم...Big Grin
آیــــــــــــــــــــــا بدم و آیـــــــــــــــــــــــــــــــا ندم!!!
بعدشم این دیدگاه منه...
تا اون موقع کی مرده و کی زنده؟؟؟
انشاءالله تا اون موقع امام زمان اومدن، ما هم میریم از ایشون میپرسیم دخترمونو به کی بدیم، ایشون هم خودشون عقدشون کنن...
در ضمن...
ای تالار دهن لق!
چرا لو داد که من توی نظرسنجی شرکت نکردم؟؟؟Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، انتصـار ، fafa* ، مجید املشی ، فانوس *7* ، MohammadSadra ، Ali#59 ، السا ، ترنم ، مجتبی110 ، Havbb 110
۱۵:۰۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #123
آواتار
نقل قول:به طور مثال اگه توی سن پایین بخوام دخترم رو شوهر بدم، به این گزینه ها میدم. یعنی به کسی میدم که چندین سال بشناسمش...
لذا اگه دختر منو میخواین، از الآن باید پسرتون رو ببینم...
آیــــــــــــــــــــــا بدم و آیـــــــــــــــــــــــــــــــا ندم!!!

شرمنده اینو میگماااااااااا
ولی بیچاره دخترتون
خدش هیچ نقشی نداره
Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، mary20
۱۵:۱۴, ۱۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۱۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #124
آواتار
(۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۰۸)فانوس *7* نوشته است:  
شرمنده اینو میگماااااااااا
ولی بیچاره دخترتون
خدش هیچ نقشی نداره
Sad

نقش داره. نقش ایشون خوشبختیه. با دل خوش زندگی کردنه.

مثال شما شبیه به اینه، من تو رانندگی هیچ وقت فرمون رو دست دخترم نمیدم. شما هم میگید: "بیچاره دخترت پس نقشش تو ماشین چیه؟" نقشش لذت بردن از سفره.

همسنگر، مطمئن باشید ایشون نظر دخترشون رو مد نظر خواهند داشت. به همین دلیل چند گزینه رو زیر نظر دارند که در نهایت نظر دخترشون رو دخالت بدن. آزادی معقول برای دختر ایشون و ما همینه که چند گزینه معقول رو، ماها بهشون بدیم بین اونها یکی رو انتخاب کنن.

ولی اینکه اینطور فکر کنیم که، زندگی هم عرصه دموکراسیه که دختر و پسر آدم آزاد از هر قیدی باشن، اصلاً اینطور نیست. مثل سپردن فرمون دست دختر دو ساله من می مونه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، azade ، فانوس *7* ، fafa* ، Reza2035 ، Ali#59 ، السا ، Havbb 110
۱۵:۵۳, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #125
آواتار
مثالتن خیلی درست نبود
اصلا نگاه کنید فکر کنید من میخام توی جاده ی زندگیم برونم حالا بابام نذاره هی بگه نه ا این مسیر برو قبول دارم تجربش بیشتره
ولی باور کنید ما جوونا دوس داریم تجربه کردن رو
حالا از بحث خارج نشیم
من اسپم دادم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mary20
۱۷:۱۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۱۴ توسط mary20.)
شماره ارسال: #126
آواتار
شما ماشینو نمیدین به دختر تون چون اون ماشین شماست و شما راننده اش هستین و کس دیگه ای نباید تو کار شما دخالت کنه
در ازدواج هم این دختر شماست که قراره یک عمر با همسرش زندگی کنه نه شما پس تو کاراش دخالت نکنین شما فقط میتونین اونو راهنمایی کنید و در موارد خیلی حاد(مثل معتاد بودن پسر و...) با ازدواجش مخالفت کنین.
درضمن دختر شما که به سن ازدواج رسیده رو با یک دختر2 ساله مقایسه نکنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم به شخصه هر وقت که نیاز به همسر پیدا کردم ازدواج می کنم . البته باید مورده خوب پیداشه .
بین 20-24 سالگی خوبه .
۱۷:۲۳, ۱۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۴۶ توسط السا.)
شماره ارسال: #127
آواتار
نقل قول:
به طور مثال اگه توی سن پایین بخوام دخترم رو شوهر بدم، به این گزینه ها میدم. یعنی به کسی میدم که چندین سال بشناسمش...

نقل قول:
نقش داره. نقش ایشون خوشبختیه. با دل خوش زندگی کردنه.

این دلسوزی مادر و پدرها رو کاملا درک می کنم،
و در این ک شما، تجربه بیشتری دارین اصلا اصلا هیچ حرفی نیست

اما در نظر بگیرید ک شاید ایده آل های بچه هاتون با شما متفاوت باشه ....

نه اینکه ایده آل هاش اشتباه باشه، ک اگه اشتباه بود، مطمئن باشید ک هنوز آمادگی ازدواج رو نداره
اما حتما قبل از اینکه این برنامه ها رو براشون بریزین، باهاشون ی مشورت بکنین ...لدفا

اومدیم و این زهرا خانووم گل ، توی 16 سالگی ب بلوغ عقلی رسیده بود . ترجیح می داد با اون خواستگارش ک غریبه ست ازدواج کنه ... اون وقت شما می خواین چیکار کنین ؟ بازم نمیدینش ؟؟

خوش بختی از نظر هرکسی، ی چیزی تعریف میشه، نمیشه بچه رو ب زور با دیدگاه خودمون ب خوشبختی برسونیم

البته ی چیزی رو هم بگم ک خیلی خیلی خیلی تحسین برانگیزه اینکه تو این سن و سال کم بچه هاتون، دارین ب کجاهای زندگی بچه ها فکر می کنین ... عافرین ،،، عافرینSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mary20 ، فانوس *7* ، Eve ، fafa*
۱۷:۲۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #128

توی این سایت هر وقت از ازدواج سالم صحبت شد , فریاد معترضین در اومد !
الان دوباره به تریپ قبای چند نفر بر میخوره که به جنس زن توهین شده Big Grin و به چشم کالا بهش نگاه میشه , من نمیدونم اینهایی که از 9 سالگی به سن بلوغ میرسن تا 25 سالگی چطور خودشون رو کنترل میکنن ؟
چشمهاشون ؟
تفکراتشون ؟

یا پسرهایی که از 15 به سن بلوغ میرسن چطور خودشون رو تا 30 سالگی نگه میدارند و چشم ها و فکرها و جسمشون رو کنترل میکنند ؟ واقعا برام سواله ! شاید هم دوستان بلوغ بالای 25 سال دارند و ما خبر نداریم Smile با مرتاض های هندی و کشیش های مسیحی داریم صحبت میکنیم توی این سایت ... البته گهگاهی چند تا مسلمون هم این وسط پیدا میشن که تا وقتی میخوان به سنت پیغمبر عمل کنند به جنس زن توهین کردن و نباید صحبت کنند .
اونقدری که به علم پزشکی و عقلشون اعتقاد و اعتماد دارند الان به خدا اعتماد داشتن جز اولیاالله محسوب میشدن Wink
حالا یه توهین دیگه :

امام رضا عليه السلام فرمود: جبرئيل نازل شد به رسول گرامي اسلام صلي الله عليه و آله و سلم گفت : يا محمد صلي الله عليه و آله و سلم خدايت هر آينه به تو سلام مي رساند و مي فرمايد:

(دختران ) دوشيزگان از زنان به منزله ميوه هستند بالاي درخت ، زماني كه ميوه بالاي درخت رسيد چاره اي جز چيدن ندارد (بايد آن را چيد) و الا آفتاب آن را فاسد مي كند و باد (خزان ) رنگ آن را تغيير مي دهد و از بين مي رود، به تحقيق دوشيزگان شما وقتي كه درك كردند آنچه را كه زنان درك مي كنند (يعني وقتي كه به سن بلوغ رسيده و حائض شدند) چاره اي ندارند جز شوهر كردن ، و الا از فتنه و آشوب در امان نمي مانند.

خدا هممون رو هدایت کنه Angel
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، فانوس *7* ، fafa* ، Havbb 110 ، MohammadSadra
۱۷:۳۳, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #129
آواتار
نقل قول: من نمیدونم اینهایی که از 9 سالگی به سن بلوغ میرسن تا 25 سالگی چطور خودشون رو کنترل میکنن ؟
آخه بچه ی 9 ساله چه میدونه ازدواج چیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خدایی من تا 18 سالگی اصلن ب پسرا فکر هم نمی کردم همه فکر و ذهنم درس خوندن بود .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، Eve ، fafa*
۱۹:۳۶, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #130
آواتار
(۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۳)mary20 نوشته است:  آخه بچه ی 9 ساله چه میدونه ازدواج چیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خدایی من تا 18 سالگی اصلن ب پسرا فکر هم نمی کردم همه فکر و ذهنم درس خوندن بود .
شما رو نمیدونم،اما یک پسر 15 ساله کاملا در فکر ازدواج هست.
اگر هم دنبال مسائل احساسی-عاطفی ازدواج نباشه،حداقل با مسائل جنسی رو به رو میشه.
و خواسته و ناخواسته دو راه پیش رو داره :
خویشتنداری
یا
گناه که میتونه شامل دوستی با جنس مخالف باشه که مضرات خودش رو داره.

در ضمن شما تا 18 سالگی به پسرها فکر نمیکردید،اما الان این همه دختر 12-10 ساله دوست پسر دارن.....!
ماشالله داره فرهنگمون میشه دیگهConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، fafa* ، Havbb 110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]