|
در چه حالیم...؟
|
|
۲۲:۴۲, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام محمد مهدی گایدید سابق سید مسافر پارادایز و محب الزهرا و داش وحید و سید محسن و محمد هفتصد و خورده ای که احتمالاً فقط میتونه ببینه و چیزی نمیتونه تایپ کنه و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه) (گفتمان گاگولهاست اینجا فقط ورود غیر گاگول اکیداً ممنوع!)دیشب همین موقع ها بود فکر کنم که یه سر اومدم تالار و این تاپیک تازه ایجاد شده بود: مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان در کمتر از 24 ساعت، 14 صفحه رفته جلو با حدود 4000 بازدید ![]() خود من فکر کنم دو یا سه تا ارسال داشتم توش و پیگیر قضیه هستم خودمون رو هم نخوایم گول بزنیم جذابیتهای خاصش در خصوص علایم آخرالزمان یکی از مهمترین دلایل اقبال عمومی به این تاپیک هست ، البته یکی از عوامل!!!!!!!!! یه تاپیک دیگه داریم توی تالار به نام: امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟ این بنده ی خدایی که ایجادش کرده بیشتر فقط خودش توش پست داده از این فاجعه آمیز تر اوضاع این تاپیک است: وظایف منتظران (مکیال المکارم) جان من برید ببینید چند نفر اصلاً برای دل خوشکنک یه تشکر زدن خوندن پیشکش حرف از عمل نمیخواد بزنی که .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یاد این پست خودم افتادم: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) این تازه وضعیت تالار منتظران مهدی علیه السلام هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه فیلم از بروسلی نشون میداد... اژدها وارد میشود بود.. راه اژدها بود ... خلاصه نمیدونم یکی از این اژدها ها بود توش یه عبارتی به کار برده بود به نام قهرمان پوشالی! حالا نقل ماست منتظران پوشالی همه دنبال علائم هستیم به جای رفتن دنبال وظایفمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودمونیم بازی بازی میکنیم با مفهوم انتظار دلمون هم خوشه با این اوضاع... حالا برای شروع بحث جمع گاگولهای تالار فکر کنم همین قدر بس باشه رفقا نظر بدن تا بعد ببینیم به کجا پیش میریم و چه باید بکنیم یاعلی رفقای گاگولم |
|||
| آغاز صفحه 24 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۵۴ توسط ISOD.)
شماره ارسال: #231
|
|||
|
|||
|
نقلی - سراسر حکمت - در کتاب با کاروان حسینی خوانده ام که - اگر حقیقت هم نداشته باشد - حاوی نکات فراوانی برای به اصطلاح منتظرانی مثل من هست :
طبری از سعد بن عبیده نقل می کند که او در واقعه کربلا بزرگانی از کوفه را دیده است که روی بلندی ایستاده، می گریستند و می گفتند : خداوندا پیروزیت را ( بر حسین (علیه السلام)) نازل فرما. سعد به آنان گفت : ای دشمنان خدا !!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا پایین نمی آیید و یاریش نمی کنید ؟! [1] تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ... (A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!)# منتظران حقيقي امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسانی هستند؟!!!!!!! حاشا به غیرتمان ! (ویژه ی به اصطلاح منتظرانی چون من) سخنی کوتاه با زندان بانان امام زمان (علیه السلام) چه کنم تا جزو یاران امام زمان (علیه السلام) باشم؟ آیت الکرسی، تعیین کننده ی شرط ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)!!!!!!! و ... در چه حالیم ؟!!! [1] تاریخ طبری، ج 4، ص 295 |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۰ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #232
|
|||
|
|||
|
من که حتی دوست ندارم نام منتظر رو روی خودم بزارم...
حالا چه حقیقی و چه پوشالی! خود همین کلمه حداقل ظاهر انتظار رو می طلبه، اما من چی؟ نپرسید آقا... « مشکل در این است که خودمان را اصلاح نکردیم و نمی کنیم و نخواهیم کرد » در چه حالیم ؟!!! |
|||
|
|
۶:۴۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #233
|
|||
|
|||
|
ماحصل چند سال مطالعه در باب چگونه آدم شدن منتظری پوشالی چون خودم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid242937 در چه حالیم ؟!!! |
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۲۹/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۳ ۱۱:۱۳ توسط ISOD.)
شماره ارسال: #234
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #235
|
|||
|
|||
|
قبلا از تلخی این نوشتار عذر میخوام ...
حسین فریاد میزند: هل من ناصر ینصرنی؟! و من در حالی که نمازم قضا شده است می گویم: لبیک یا حسین! لبیک... حسین نگاه میکند لبخندی میزند و به سمت دشمن تاخت میکند... و من باز میگویم: لبیک یا حسین!... حسین شمشیر میخورد من سر مادرم داد میزنم و میگویم: لبیک یا حسین!.. حسین سنگ میخورد، من در مجلس غیبت میگویم: لبیک یا حسین!.. حسین از اسب به زمین می افتد عرش به لرزه در می آید و من در پس نگاه های حرامم فریاد میزنم لبیک یا حسین! لبیک... حسین رمق ندارد باز فریاد میزند: هل من ناصر ینصرنی؟ من محتاطانه دروغ میگویم و باز فریاد میزنم: لبیک یا حسین! لبیک... حسین سینه اش سنگین شده است، کسی روی سینه است... حسین به من نگاه میکند و میگوید: تنهایم یاریم کن... من گناه میکنم و باز فریاد میزنم: لبیک... خورشید غروب کرده است... من لبخندی میزنم و میگویم: اللهم عجل لولیک الفرج... به چشمان مهدی خیره میشوم و میگویم: دوستت دارم تنهایت نمیگذارم... مهدی به محراب میرود و برای گناهان من طلب مغفرت میکند... مهدی تنهاست... حسین تنهاست... من این را میدانم اما ... در چه حالیم ؟!!! |
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #236
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
(۱۹/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۹)ELENOR نوشته است: دل خوشکنک های مقطعی گولمون زده (۱۹/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۹)مسافر نوشته است: این جا که می شنیم از پشت چندتا فی*ل*تر خودمون رو عرضه می کنیم. حالا اسمش رو بذار، نقاب هایی که به چهره زدیم، یا چمیدونم بگو حجاب! (۲۰/خرداد/۹۱ ۱:۰۹)مسافر نوشته است: ببینید اصلا بحث در مورد: آسیب شناسی تالار، یا جمع بچه مذهبی ها، یا جو جامعه، یا نحوه انجام کار فرهنگی، یا پیشبرد مسائل دینی و... نیست. (۲۰/خرداد/۹۱ ۱:۲۳)علی 110 نوشته است: شیعه امیدش به خدای خودش است (۲۰/خرداد/۹۱ ۱۰:۰۵)mohamad نوشته است: شما داري اينجا خودت را مي کُشي که آي ملت بيان که نياز به "منتظر واقعي" داريم. (۲۰/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۴)علی 110 نوشته است: و ما همچنان به خدای خود امیدواریم (۲۰/خرداد/۹۱ ۱۸:۴۴)میلاد.م نوشته است: پیامبر خدا صلی الله علیه وآله فرمودند: (۲۱/خرداد/۹۱ ۲۱:۱۹)علی 110 نوشته است: ببینید رفقا (۲۲/خرداد/۹۱ ۲۰:۴۱)Agha sayyed نوشته است: اگر برای دوستان حفظ این دعا و ذکر سخت بود ، تنها به این ذکر بسنده کنند که این حقیر بسیار شگفتیها با خواندن این ذکر شریف دیده ام : (۲۳/خرداد/۹۱ ۹:۱۰)علی 110 نوشته است: (۲۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۹)علی 110 نوشته است: (B+)علل باز ماندن افراد، از ياري رساندن و بودن در رکاب امامِ زمانشان (۲۴/خرداد/۹۱ ۰:۳۱)مسافر نوشته است: هَلْ يَنظُرُونَ إِلاَّ أَن تَأْتِيهُمُ الْمَلآئِكَةُ أَوْ يَأْتِيَ رَبُّكَ أَوْ يَأْتِيَ بَعْضُ آيَاتِ رَبِّكَ يَوْمَ يَأْتِي بَعْضُ آيَاتِ رَبِّكَ لاَ يَنفَعُ نَفْسًا إِيمَانُهَا لَمْ تَكُنْ آمَنَتْ مِن قَبْلُ أَوْ كَسَبَتْ فِي إِيمَانِهَا خَيْرًا قُلِ انتَظِرُواْ إِنَّا مُنتَظِرُونَ 158 انعام (۲۶/خرداد/۹۱ ۱۷:۱۹)Agha sayyed نوشته است: عبد صالح خداوند (۲۸/خرداد/۹۱ ۹:۴۵)أین المنتظر نوشته است: سلام. (۲۸/خرداد/۹۱ ۱۹:۱۳)mohamad نوشته است: من می ترسم که از پله های نربان برم بالا و بیافتم پایین در چه حالیم ؟!!! |
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۲۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #237
|
|||
|
|||
|
دستورالعمل های امام خمینی(رحمة الله علیه) برای خودسازی ١- نمازهای یومیه را در پنج وعده بخوانید و نماز شب را حتما بپای دارید. ٢- اوقات خواب خود را کم کنید و بیشتر قرآن بخوانید (به ویژه سورۀ مزّمّل). ٣- راس ساعت مقرر که بیدار می شوید ، دیگر نخوابید. ۴- روزهای دوشنبه و پنجشنبه را روزه بگیرید. ۵- کم خوری را پیشه کنید (خود را به خوردن شیر ، خرما و حلوا عادت بدهید). ۶- در مجالس و میهمانی های باشکوه که فقرا به آن راه ندارند شرکت نکنید و خود نیز چنین مجالسی نداشته باشید. ٧- برای عهد و پیمان اهمیت فوق العاده قائل باشید. ٨- به تهیدستان انفاق کنید. ٩- از مواضع تهمت دوری کنید. ١٠- دل به دنیا نبندید و آن را بر دستور خدا ترجیح ندهید. ١١- لباس ساده بپوشید و از پوشیدن لباس رنگی خودداری کنید. ١٢- از نظر مادّی به پایینتر از خود و از نظر معنوی به اولیاء الله بنگرید. ١٣- کار نیک خود را فراموش کنید و گناهان گذشتۀ خود را به یاد بیاورید. ١۴- زیاد صحبت نکنید و دعاها را زیاد بخوانید ( بخصوص دعای روز سه شنبه را). ١۵- اول هر ماه ،خرج یک روز خود را صدقه بدهید. ١۶- دانشهای فنی (بویژه رانندگی ، مکانیک و رادیو تلویزیون) را فرا بگیرید. ١٧- به ورزش بخصوص کوهنوردی و شنا اهمیت بدهید. ١٨- از اخبار روز مسلمین و جهان با خبر شوید. ١٩- بیشتر مطالعه کنید. یکی از مسائلی که امام (رحمة الله علیه) در روزهای آخر به من توصیه می کردند ، خواندن دعای عهد است . امام (رحمة الله علیه) می فرمودند : صبح ها سعی کن این دعا را بخوانی ، چون در سرنوشت دخالت دارد .» در چه حالیم ؟!!! |
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۱۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #238
|
|||
|
|||
|
بسم الله وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ (قصص-5) در کربلا حسین (ع) فرصتی داد تا هر که از مرگ خود می ترسد باز گردد... این چند صباح فرصتی ست که امام زمان (عج) به ما داده است... حال چه کنیم؟! بمانیم یا باز گردیم..؟! « شهید آوینی »
در چه حالیم ؟!!! |
|||
|
|
۸:۳۵, ۲۴/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #239
|
|||
|
|||
|
مالک بن انس، فقیه مدینه می گوید:
در یکی از سال ها با امام صادق (علیه السلام) حج گزاردم. هنگامی که شتر آن حضرت به محل احرام «میقات » رسید، هرچه می خواست بگوید: «لبیک اللهم لبیک » نتوانست. به روی زمین بیفتاد. عرض کردم: آقا! ناچارهستید از این که تلبیه را بگویید. آن حضرت فرمود: ای ابن ابی عامر! چگونه به خود جرات دهم و بگویم: «لبیک اللهم لبیک »; در حالی که می ترسم که پروردگار در جواب بگوید: «لالبیک و لا سعدیک ». امالی، شیخ صدوق، ص 169; بحارالانوار، ج 47، ص 16. در چه حالیم ؟!!! |
|||
|
|
۱۰:۴۴, ۱/مهر/۹۴
شماره ارسال: #240
|
|||
|
|||
|
جمله دعاهاى مشهور روز عرفه، دعاى حضرت سيد الشّهدا (علیه السلام) است.
بشر و بشير پسران غالب اسدى روايت كرده ان كه بعد از ظهر روز عرفه در صحراى عرفات خدمت آن حضرت بوديم، پس با گروهى از اهل بيت و فرزندان و شيعيان، با نهايت خاكسارى و خشوع، از خيمه خود بيرون آمدند، و در جانب چپ كوه ايستادند، و روى مبارك خويش را بسوى كعبه نمودند و دستها را برابر صورت برداشتند مانند مسكينى كه طعام طلبد، و اين دعا را خواندند: اَلْحَمْدُ لله الَّذى لَيْسَ لِقَضآئِهِ ... در چه حالیم ؟!!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه)