|
در چه حالیم...؟
|
|
۲۲:۴۲, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام محمد مهدی گایدید سابق سید مسافر پارادایز و محب الزهرا و داش وحید و سید محسن و محمد هفتصد و خورده ای که احتمالاً فقط میتونه ببینه و چیزی نمیتونه تایپ کنه و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه) (گفتمان گاگولهاست اینجا فقط ورود غیر گاگول اکیداً ممنوع!)دیشب همین موقع ها بود فکر کنم که یه سر اومدم تالار و این تاپیک تازه ایجاد شده بود: مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان در کمتر از 24 ساعت، 14 صفحه رفته جلو با حدود 4000 بازدید ![]() خود من فکر کنم دو یا سه تا ارسال داشتم توش و پیگیر قضیه هستم خودمون رو هم نخوایم گول بزنیم جذابیتهای خاصش در خصوص علایم آخرالزمان یکی از مهمترین دلایل اقبال عمومی به این تاپیک هست ، البته یکی از عوامل!!!!!!!!! یه تاپیک دیگه داریم توی تالار به نام: امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟ این بنده ی خدایی که ایجادش کرده بیشتر فقط خودش توش پست داده از این فاجعه آمیز تر اوضاع این تاپیک است: وظایف منتظران (مکیال المکارم) جان من برید ببینید چند نفر اصلاً برای دل خوشکنک یه تشکر زدن خوندن پیشکش حرف از عمل نمیخواد بزنی که .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یاد این پست خودم افتادم: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) این تازه وضعیت تالار منتظران مهدی علیه السلام هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه فیلم از بروسلی نشون میداد... اژدها وارد میشود بود.. راه اژدها بود ... خلاصه نمیدونم یکی از این اژدها ها بود توش یه عبارتی به کار برده بود به نام قهرمان پوشالی! حالا نقل ماست منتظران پوشالی همه دنبال علائم هستیم به جای رفتن دنبال وظایفمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودمونیم بازی بازی میکنیم با مفهوم انتظار دلمون هم خوشه با این اوضاع... حالا برای شروع بحث جمع گاگولهای تالار فکر کنم همین قدر بس باشه رفقا نظر بدن تا بعد ببینیم به کجا پیش میریم و چه باید بکنیم یاعلی رفقای گاگولم |
|||
|
۲۲:۵۲, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم. امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟
یه عنایتی به بنده شد این تاپیک رو ایجاد کردم ولی فکر کنم باید یه مقدار تغییرش بدم بزنم: در 10 سال گذشته برای امام زمانت چه کار کردی؟؟ شاید هم یه مسابقه چند ملیونی بزارم شاید دوستان بیشتر به سمت این تاپیک بیان ![]() البته اول با خودم هستم که از همه دنیا عقب ترم بعدش هم با کسایی که اصلا احساس گاگول بودن نمی کنن.
|
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة السلام علیکَ یا مولانا یا امیر المؤمنین (علیه السلام) (۱۹/شهریور/۹۰ ۱۴:۴۵)Agha sayyed نوشته است: سلام علیکم این ارسال مربوط به تاپیک انتقاد از ایجاد بعضی تاپیک ها می باشد که دقیقا نه ماه از تاریخ آن میگذرد . هنوز هم دنبال توپ گِردیم و کاری نداریم که این توپ واسۀ چی میچرخه و واسه کی میچرخه . اصلا خودمون هم یه جورایی داریم می چرخیم و می چرخیم و میچرخیم . کی سرمون گیج بره و یکم به خودمون بیایم ، آقا سَیّد که نمیدونه ، شما چطور ؟؟؟؟ السلام علیکِ یا زینب کبری (سلام الله علیها) اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من به شخصه تنبلم .... یعنی دل مشغولی های الکی که واسه خودم درست کردم به کلی خیلی چیزها رو از یادم برده ...
شاید خیلی هاشون حرام نباشند و حتی پسندیده هم باشند مثل دانشگاه و .... ولی هدف رو فراموش کردم همون دانشگاه رو مثلا با نیت ذرست نمیریم و تازه این شروع بدبخیتیه ... دانشگاه و آدم مجرد و بقیش رو هم نمیگم دل خوشکنک های مقطعی گولمون زده مثلا میگیم میخوام ارشد قبول بشم .... یک سال تمام شب و روز خورد خوراکمون میشه ارشد بعد قبول شدیم دنبال کار بعد .... همین طوری تو روزمرگی غرق میشیم چون یادمون رفته از کجا آمده ایم در کجا هستیم و به کجا خواهیم رفت یک چیزه دیگه هم هست ... قدیم ها ... یعنی 40 سال نه همین 20 سال پیش مردم بیشتر پای صحبت بزرگان می نشستند .... الان چی؟؟ شب از سر کار و دانشگاه میان خونه چی نگاه می کنن؟؟ اگر ماهواره نبینن همین تلویزیون خودمون چقدر اسلامیه؟؟ چقدر ما رو یاد خدا میندازه و.... پ .ن نقل قول:یه فیلم از بروسلی نشون میداد... اژدها وارد میشود بود.. راه اژدها بود ... خلاصه نمیدونم یکی از این اژدها ها بوداژدها وارد می شود بود ... همون که استادش رو کشته بودند
|
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
این جا که می شنیم از پشت چندتا فی*ل*تر خودمون رو عرضه می کنیم. حالا اسمش رو بذار، نقاب هایی که به چهره زدیم، یا چمیدونم بگو حجاب!
من می شینم پشت سیستمم و با چند کیلیک وارد دنیای مجازی می شم. یه آواتار، یه اسم خوشگل. بعد شروع می کنم یک چهره ای از خودم ترسیم می کنم. کسی که منو نمی شناسه! عجب چهره موجهی از خودم می سازم: آی مردم چه نشستین که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) غریب اند؟! خرجی نداره! حرف می زنم و کم کم حرف هایی رو که تظاهر به اونها می کنم یا برام عادت میشه این جور حرف زدن، باور خودم هم میشه. داش علی می دونی چیه؟ یک پدیده ای هست به اسم امام زمان بازی. خیلی خوبه دیگه! واسه چیزی که در نظر خوبه و خیلی ها قبولش دارن، تا زمانی که جدی جدی نشده، کیلو کیلو آدم حرف می زنه و خودش رو آدم حسابی جا می زنه. خرجی نداره که. بعدش یکم درونش آروم میشه که بابا من عجب آدم کار درستی هستم. اما وقتی جدی شد قضیه، کم کم آدم میکشه عقب. داداش شرمنده! ما یه چیزی گفتیم دیگه. بابا ما که حالا خیلی خفن نیستیم که! حالا شما گیر نده!!! کلا هم دنبال شیطنت هستیم. بازیگوشی می کنیم. بحث علائم ظهور میشه همه مخیله ها رو بکار می گیریم. اما دنبال این نیستیم که حالا این امام زمانی که اینقدر در موردش صحبت می کنیم اصلا کی هستند؟ چیا رو قبول داریم؟ چقدر چیزایی رو که قبول داریم با بینه و دلیل پذیرفتیم؟ چقدر چیزهایی رو که پذیرفتیم در زندگی عمل می کنیم؟ |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۱۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۶ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام حرف حساب جواب نداره! اتفاقا منم از دیشب تا حالا با دیدن تاپیک مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان به همین فکر میکردم که چقدر مشتری پیدا کرده، من خودم چیزی ندیدم اما با این وجود پیگیرشم هستم، تاپیکایی مثل حلال بخندیم هم که همیشه مشتری دارند...... ام جایی که حرف از آقا هست چی .......؟!؟!؟! تو این مورد قطعا شک ندارم که برا ظهور آقام فقط دارم حرف میزنم ........ بهانه میارم که از زیر عمل در برم ......... راستش هنوز باورم نشده که آقا انشاءالله به همین زودیا خواهد آمد! خودم میگم ظهور نزدیکه انشاءالله، اما وقتی بهش فکر میکنم که شاید همین فردا از یه طرفی صدایی بشنوم با مضمون اناالمهدی ....... تمام وجودم به لرزه میوفته ..... درست مثل شب امتحانی که رسیدی به ساعت امتحان اما هنوز کتابتو باز نکردی ....... نمیدونم کی قراره باور کنم که یکی داره من رو نگاه میکنه و ازم انتظار داره ........ انتظار داره که منتظر باشم و مثل یه منتظر زندگی کنم ........ اینو مطمئنم، از دلتنگی هایی که به یادگار میفرسته مطمئنم ........ شدیدا گاگول و بی بخار هستم .... والبته شدیدا زمین خورده و زخمی ....... هم کمک میخوام هم دلم میخواد کمک کنم ........ |
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۹)مسافر نوشته است: این جا که می شنیم از پشت چندتا فی*ل*تر خودمون رو عرضه می کنیم. حالا اسمش رو بذار، نقاب هایی که به چهره زدیم، یا چمیدونم بگو حجاب! حرفی مونده که بزنم؟ ![]() واقعا که کامل تر از این نمیشه. باور دارید که تالار گفتگو اگر درست استفاده نشه، ضررش بیشتر از فایده اش میشه؟ روزی چند ساعت میشینیم بحث می کنیم و به جایی هم نمی رسیم؟ و به قول مسافر عزیز پشت یک آواتار و یک نام کاربری زیبا و ... به قول دکتر عزیزمون این دنیا مجازی است. انتظار حقیقت داشتن از این دنیا کار درستی نیست. و یه چیز دیگه: چرا ما نمی تونیم یه تاپیک خوب (مثل اینایی که اشاره شد) رو جذاب کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کار ما از کجا لنگ میزنه؟؟؟ |
|||
|
|
۰:۱۴, ۲۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
یکم خلاف جو حرکت کنم من زیاد موافق مقایسه این موضوعات با هم نیستم بحثهای فرهنگی و دینی و اخلاقی مطالبی نیستن که خیلی از کاربران بتونن در موردش اظهار نظر کنن اما می بینید که تشکرهای زیادی دارن بازدیدشون هم خوبه موضوعی مثل(مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان) دیدید که برخی نظرات اصلا از یک دنیای دیگه بود خوب کسی بیاد زیر بحث جدی دینی از اون لطیفه ها بگه، سر کارش با کرام الکاتبینه به هر حال من نظرم اینه که نباید اصرار داشت همه بیان مطالب خاصی رو بخونن. چون بهش نیازی ندارن باید براشون این نیاز ایجاد بشه که مثلا در مورد توبه اطلاعات کسب کنن خوب کار فرهنگی سختیش همینجاست.زمان می بره تا به اون چیزی که میخوایم برسیم تیم مدیریتی بیداری اندیشه اگر تا قبل از این نمی دونستن (صبر ایوب) چیه، الان تا حد و حدودی فهمیدن ضمنا اینکه مسائل دینی و فرهنگی بیشتر از طریق گفتار و رفتار منتقل میشه و کتاب و مطلب کمتر تاثیر داره.مخصوصا برای عامه مردم |
|||
|
|
۰:۲۰, ۲۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با آرامش اومدیم
![]() خوب آقا مهدی تالار باید مثل یک منبع باشه که افراد رو تغذیه کنه و بچه های تالار جامعه رو تغذیه کنن. البته با این حرف شما هم موافقم که هر کسی را بهر تاپیکی ساختند. ولی بحث این جاست که چرا تاپیک های ارزشی کم ارزش شدن؟ (منظورم رو رسوندم؟ )
|
|||
|
|
۰:۲۶, ۲۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۱ ۲۲:۴۲)علی 110 نوشته است: یه تاپیک دیگه داریم توی تالار به نام: (۲۰/خرداد/۹۱ ۰:۱۴)Mahdy2021 نوشته است: بحثهای فرهنگی و دینی و اخلاقی مطالبی نیستن که خیلی از کاربران بتونن در موردش اظهار نظر کنن غلط اول: ببینید چند تشکر داره وظایف منتظران (مکیال المکارم) غلط دوم: کسی نگفت اظهار نظر کنه در این تاپیک: امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟ اعلام عمل کنه در این تاپیک (۲۰/خرداد/۹۱ ۰:۱۴)Mahdy2021 نوشته است: به هر حال من نظرم اینه که نباید اصرار داشت همه بیان مطالب خاصی رو بخونن. چون بهش نیازی ندارن غلط سوم: روی سخنم اینجا با همه نیست با گاگولهای به اصطلاح منتظر (همین جمع خودمونی هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!) غلط چهارم: کاری با عامه ی مردم ندارم، کار با خودمون دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! غلط چهارم و سوم یکی هست یه جورایی
|
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |

و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه)