|
120- ( معما)
|
|
۰:۱۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دیدیم توی خنده ی حلال پر شده از سوالای ریاضی و اینا با خودم گفتم حتما بچه ها اهل معما هستند !!!!! البته همه هم با هووووووووووووش ![]() اینجا تایپیک مخصوص معماهای سخت و خیلی سخته هرکی ضریب هوشی زیر 120 نیا تو.........! نکته ی آموزنده : به جای ور رفتن با بازی های کامپیتری که اصولا نتیجه ای نداره در عوض هم سرگرم شدیم هم از مغزمون کار کشیدیم می دونید که آلزایمر تو جوونا بالا رفته ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانین : 1- مهلت فکر کردن به معما ها محدود هست 2- در تایم تعیین شده ای باید به معما جواب داده بشه 3- هر کس معمایی داشت یه پیام خصوصی به من بزنه تا معمای پیشنهادی اش در تایپیک قرار بگیرد 4 - معما های پیشنهادی هم امتیاز داره 5- برای راهنمایی گرفتن هم تایم مشخصی میذاریم که از یک ساعت قبل از شروع تایم پاسخ تا آخر تایم پاسخ دادن هست 6- امتیاز هر معما از قبل مشخص است و اعلام میشه 7- اگر معما چند پاسخی باشه جواب های نزدیک امتیاز دارند 8- معماها بین ساعت 23:00 تا 23:30 مطرح خواهند شد 9- برای جواب دادن به معما ها می نویسید: پاسخ معمای شماره ی ... حتما پاسخ رو با رنگ سفید می نویسید تا کاربرای دیگه بدون نگاه کردن به جواب شما حسابی فکر کنند دوستان نظر سنجی یادتون نره هاااااااااا ********************************* به درخواست صاحب تاپیک و نظرات کاربران لینک معماها بهمراه لینک های جواب در ذیل بروز می شوند معما 1 پاسخ معما 1 معما 2 پاسخ معما 2 معما 3 پاسخ معما 3 معما 4 پاسخ معما 4 معما 5 پاسخ معما 5 معما 6 پاسخ معما 6 معما 7 پاسخ معما 7 معما 8 پاسخ معما 8 معما 9 پاسخ معما 9 معما 10 پاسخ معما 10 معما 11 پاسخ معما 11 معما 12 پاسخ معما 12 معما 13 پاسخ معما 13 معما 14 پاسخ معما 14 معما 15 پاسخ معما 15 معما 16 پاسخ معما 16 معما 17 پاسخ معما 17 معما 18 پاسخ معما 18 معما 19 پاسخ معما 19 معما 20 پاسخ معما 20 معما 21 پاسخ معما 21 معما 22 پاسخ معما 22 معما 23 پاسخ معما 23 معما 24 پاسخ معما 24 معما 25 پاسخ معما 25 معما 26 پاسخ معما 26 معما 27 پاسخ معما 27 معما 28 پاسخ معما 28 معما 29 پاسخ معما 29 معما 30 پاسخ معما 30 معما 31 پاسخ معما 31 معما 32 پاسخ معما 32 معما 33 پاسخ معما 33 معما 34 پاسخ معما 34 معما 35 پاسخ معما 35 معما 36 پاسخ معما 36 معما 37 پاسخ معما 37 معما 38 پاسخ معما 38 معما 39 پاسخ معما 39 معما 40 پاسخ معما 40 معما 41 پاسخ معما 41 معما 42 پاسخ معما 42 معما 43 پاسخ معما 43 معما 44 پاسخ معما 44 معما 45 پاسخ معما 45 معما 46 پاسخ معما 46 معما 47 پاسخ معما 47 معما 48 پاسخ معما 48 معما 49 پاسخ معما 49 معما 50 پاسخ معما 50 معما 51 پاسخ معما 51 معما 52 پاسخ معما 52 معما 53 پاسخ معما 53 معما 54 پاسخ معما 54 معما 55 پاسخ معما 55 معما 56 پاسخ معما 56 معما 57 پاسخ معما 57 معما 58 پاسخ معما 58 معما 59 پاسخ معما 59 معما 60 پاسخ معما 60 معما 61 پاسخ معما 61 معما 62 پاسخ معما 62 معما 63 پاسخ معما 63 معما 64 پاسخ معما 64 معما 65 پاسخ معما 65 معما 66 پاسخ معما 66 یه روش جدید ** در حال بروز شدن ** معما 1: ![]() در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 39 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۲, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #381
|
|||
|
|||
|
معمای 35 :
زنی دو پسر دارد که آنها را در یک ساعت یک روز و یک سال به دنیا آرده است اما آنها دو قلو نیستند چرا ؟ امتیاز = 3 |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #382
|
|||
|
|||
|
تا این جا این جوابها به ذهنم رسیده:
نقل قول:1-زنه یک دختر دیگه هم به دنیا اورده بوده همراه دو تا پسر ، پس میشه سه قولو |
|||
|
|
۱۰:۰۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۱۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #383
|
|||
|
|||
نقل قول: هر آدمي به دنيا مياد تو يك ساعت يك روز يك سال به دنيا مياد و اين يك ساعت و يك روز و يك سال ها با هم برابر نيستند. منظور از يك به معناي واحده نه يكسان. |
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۴ توسط azade.)
شماره ارسال: #384
|
|||
|
|||
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۴۲)فانوس *7* نوشته است: معمای 35 :این خانم بچه ها رو توی یک سال و یک ساعت و یک روز به دنیا آورده اما در یک ماه که به دنیا نیاورده مثلا یکی روز اول فروردین ساعت 8 صبح، دومی روز اول بهمن همون سال ساعت 8 صبح من نمیدونم باید جواب رو بی رنگ میکردم یا نه ولی به تبعیت از دو کاربر قبلی که پاسخ دادند منم جوابم رو بی رنگ کردم |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۰ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #385
|
|||
|
|||
|
جواب معمای 35 :
دل خسته : 1-زنه یک دختر دیگه هم به دنیا اورده بوده همراه دو تا پسر ، پس میشه سه قولو امتیاز = 3 نقل قول:من نمیدونم باید جواب رو بی رنگ میکردم یا نه ولی به تبعیت از دو کاربر قبلی که پاسخ دادند منم جوابم رو بی رنگ کردم سلام ورود پرافتخارتون به این تایپیک خوش امد میگیم بله باید جواب ها رو بی رنگ بنویسید اما به شیوه ی دوستان در یک نقل قول تا مجزا بشه و بشه پیداش کرد اما در مورد جوابتون : از نظر پزشکی محاله در مورد جواب کاربر محمدصدرا هم : منظورم یکسان بود معمای 36 : دل خسته : اون چیه که اول 4 تا پا داره ، بعد دو تا پا داره ، آخر سر هم 3 تا. امتیاز = 5 دل خسته = 5 فرصت پاسخ گویی = تا فرداشب
|
|||
|
|
۰:۳۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #386
|
|||
|
|||
نقل قول: تو ای کیو سان بود |
|||
|
|
۰:۴۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #387
|
|||
|
|||
نقل قول:انسان اول چهاردست وپامیره بعددوپا بعد هم یه عصامیگیره میشه 3پا |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #388
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() قبول نیست بعد از یه عمر جواب این یکی رو بلد بودم که بقیه جواب دادن
|
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #389
|
|||
|
|||
|
منتظر کاربر محترم دل خسته هستیم برای تایید جواب ها !!!!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۶ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #390
|
|||
|
|||
|
سلام
نمی دونسم ای کیو سان گفته بوده ![]() من از جای دیگه شنیده بودم. همه درست گفته بودند. دقت کردین اینجا اکثرا رنگی هستند ؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معما | mahtab22 | 294 | 110,457 |
۱۷/دی/۹۳ ۲۲:۱۷ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg]](http://upload.ghashang.com/images/876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg)