کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ

الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ‏ها و [نقل ]حكايت‏هاى خنده ‏آور پاس بداريد .
وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

نقل قول:
  • هرگونه توهین به اقوام و لهجه ها، استفاده از کلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی و توهین به سایر کاربران ممنوع است.
  • لطفا از قراردادن کاریکاتور در این موضوع خودداری کنید کاریکاتور و تصاویر مرتبط در موضوع: عکس و کاریکاتور روز
  • به دلیل سنگین شدن صفحات و سرعت مناسب لود صفحات لطفا از قراردادن تصاویر متعدد در خنده حلال خودداری کنید.
  • حداکثر در هر پست فقط 2 تصویر قراردهید (با رعایت اندازه و حجم، حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
  • در مورد ترول ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
  • (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
  • درصورت رویت هرگونه پست نامربوط و عدم رعایت قوانین، بدون تذکر مستقیم از دکمه گزارش استفاده کنید.
  • هرگونه ویرایش و حذف پستهای خلاف قوانین، تکراری و نامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
  • عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین، اخطار و محرومیت بهمراه خواهد داشت.
  • پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
  • انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، amirhq21 ، علمدار133 ، Farzaneh ، soora ، پرنیان ، رضوانه ، MohammadSadra ، ballista ، اولولالباب ، Hadith ، السا ، فانوس *7* ، Arash.j ، درست پسند ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، azade ، ali0077 ، m1374b ، صهبا ، ترنم ، عبدالرحمن ، Just God ، sabrina ، انديشه نو ، گمنام 313 ، help me ، soheyl68 ، سیمرغ ، ساجد ، میرزا احمد ، صبا ، فدايي ولايت ، عشقم کربلا ، انتصـار ، جویای حقیقت ، mahdy30na

آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۴۰, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #211
آواتار
این بازیکن از موقعیت استفاده کرده و داره جیب سر مربی رو خالی مکنه[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]

فکر کنم بهش میگن از آب گل آلود ماهی گرفتن

یا شاید از موقعیت ها بهترین استفاده رو کردن

خداییش اگه منم از موقعیت ها اینجوری استفاده میکردم .الان یه ب.ز شده بودم
[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
[تصویر: 00988761.jpg]

هررا سرمربي تيم ملي مکزيک پس از صعود به دور حذفي جام جهاني

(۳/تیر/۹۳ ۰:۵۲)soora نوشته است: دوستان آیا چشمام درست میبینه خواب نیستم، پایین اسمم نوشته اگه نباشه جاش خالیه؟
یعنی خواب نیستم!!!!!
صبح دوباره بلند نشم ببینم نوشته داره خودمونی میشه!
اعصابم ضعیفه ها!

هم به خودم و هم به SOORA تبریک عرض میکنم
[تصویر: heart.png][تصویر: smile.png][تصویر: smile.png][تصویر: smile.png]

من هم به جرگه اگر نباشم جام خالیه پیوسته ام

مرحله بعدی چیه ؟؟

فکر کنم این باشه :

اگر نباشه جاش
حتما
خالیه

[تصویر: biggrin.png][تصویر: happy.png]
منم صبح بلند نشم ببینم جا خیسه و بچه نیست منم اعصابم ضعیفه ها
[تصویر: soldier.png][تصویر: soldier.png]

پ ن : این پست از دست ناظرین آزاد شده
احساسی که داره شبیه به احساس بازگشت آزادگان به وطنه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Ali#59 ، SAViOR ، soora ، Eve ، فدايي ولايت ، m1374b
۱۱:۵۴, ۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۱۱:۵۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #212
آواتار
[تصویر: siYRTtFF.jpg]

اون تیکه حسن روحانی رو با صدای خودش بخونید!! Smile
انتشار مطلب فوق به معنی تایید آن نیست!! Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، أین المنتظر ، ali0077 ، azade ، پرنیان ، m.hossein ، SAViOR ، soheyl68 ، Mohammad Trust ، soora ، صهبا ، اولولالباب ، السا ، Arash.j ، انتصـار ، فانوس *7* ، عشقم کربلا ، فدايي ولايت ، ضحی ، fiftynine ، انديشه نو ، m1374b
۱۲:۳۱, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #213
آواتار
[تصویر: 10262073_877836085576507_2637886026125696983_n.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، سیمرغ ، azade ، soheyl68 ، Mohammad Trust ، soora ، m.hossein ، صهبا ، السا ، sabrina ، انتصـار ، فانوس *7* ، عشقم کربلا ، فدايي ولايت ، هادی... ، ضحی ، گمنام 313 ، ali0077 ، fiftynine ، مکیال ، m1374b
۱۲:۳۶, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #214
آواتار
“با کی بودی ؟؟؟؟؟” چیست؟
جمله ای که برای ترساندن شخص مقابل در دعواها گفته میشود
که در نهایت با جمله ی “اصلا با تو بودم” پاسخ داده میشود
و هیچ ارزش دیگری ندارد [تصویر: icon_biggrin.gif]
............................
ﺁﻗﺎ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﺳﻢ ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻠﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ
“ﺻﺪﻑ ﻣﻮﺵ ﻣﻮﺷﯽ” ﯾﺎ “ﻏﺰﻝ ﺑﻮﺱ ﺑﻮﺱ ” ﯾﺎ “ﻣﻠﯿﻨﺎ ﺧﻮﺟﻤﻠﻪ”
ﯾﺎ “ﺁﺯﯾﺘﺎ ﻣﻠﻮﺳﮏ” ﯾﺎ “ﻣﻬﺴﺎ ﻋﺎﺷﻖ ﭘﺎﺳﺘﯿﻞ” ﻭ… ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﯿﺎﻡ
ﻭﻟﯽ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺩﯾﮕﻪ “ﻏﻼﻡ ﺟﻮﺟﻮ” ﺭﻭ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﻫﻀﻢ ﮐﻨﻢ [تصویر: icon_neutral.gif] [تصویر: icon_neutral.gif]

............................
یکی از فانتزیام اینه که یه شرکت بزرگ الکترونیک راه بندازم
اسمشو بزارم “خربزه مشهدی” بعد با شرکت “اپل” رقابت کنم [تصویر: icon_neutral.gif][تصویر: icon_biggrin.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، SAViOR ، soora ، m.hossein ، sabrina ، صهبا ، السا ، انتصـار ، Eve ، فانوس *7* ، أین المنتظر ، عشقم کربلا ، فدايي ولايت ، amirhq21 ، ضحی ، ali0077 ، دل خسته ، fiftynine ، m1374b
۱۵:۳۲, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #215
آواتار
مورد داشتیم به طرف گفتن از آرزوهات بگو
.
.
.
.
شروع کرده ازماحرف زدنBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، أین المنتظر ، پرنیان ، azade ، عشقم کربلا ، Mohammad Trust ، soora ، فدايي ولايت ، m.hossein ، ضحی ، ali0077 ، m1374b
۱۹:۱۲, ۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۱۹:۵۱ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #216
آواتار
[تصویر: si4f3qVR_425.jpg]

[تصویر: siEiE1o2_500.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، شیدا ، Mohammad Trust ، Eve ، رهگذر. ، soora ، فدايي ولايت ، ساجد ، m.hossein ، عشقم کربلا ، پرنیان ، amirhq21 ، sabrina ، ضحی ، Reza2035 ، گمنام 313 ، جویای حقیقت ، ali0077 ، دل خسته ، m1374b
۱۹:۵۵, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #217
آواتار
وای باورم نمیشه منم خودمونی شدم!!!!!!!!!!!
خدایامنواین همه خوشبختی محالهBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، soora ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust ، ضحی ، ali0077 ، مجید املشی ، m1374b
۲۰:۰۰, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #218
آواتار
[تصویر: sifBeQJ2_535.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، soora ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust ، m.hossein ، السا ، عشقم کربلا ، پرنیان ، حفیظ ، sabrina ، ضحی ، Reza2035 ، گمنام 313 ، saed-mir ، ali0077 ، fiftynine ، m1374b
۲۲:۰۹, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #219
آواتار
(۵/تیر/۹۳ ۱۹:۵۵)sabrina نوشته است:  وای باورم نمیشه منم خودمونی شدم!!!!!!!!!!!
خدایامنواین همه خوشبختی محالهBig GrinBig GrinBig Grin
پس اگه بتونی اعتبار بدی دیگه چیکار میکنی.....Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حفیظ ، Mohammad Trust ، Eve ، sabrina ، ضحی ، ali0077 ، m1374b
۲۲:۱۶, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #220
آواتار
(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۰۹)پرنیان نوشته است:  پس اگه بتونی اعتبار بدی دیگه چیکار میکنی.....Big Grin
هوووم که اینطور. تازه واردا نمی تونن اعتبار بدن درسته ؟Big Grin
من همیشه می دونستم زیر یه توطئه و سو قصد از طرف کاربرای قدیمی هستم و اعتبار نمی گیرم . Big Grin
آه این شکاف طبقاتی تا کی ؟ این ظلم و ستم تا کی ؟ این نژاد پرستی (کاربر قدیمی پرستی ) تا کی ؟
این منجی تالار کی میاد ؟ Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Arash.j ، پرنیان ، Mohammad Trust ، soora ، فدايي ولايت ، sabrina ، ضحی ، Ali#59 ، ali0077 ، انديشه نو ، m1374b
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]