کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ

الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ‏ها و [نقل ]حكايت‏هاى خنده ‏آور پاس بداريد .
وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

نقل قول:
  • هرگونه توهین به اقوام و لهجه ها، استفاده از کلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی و توهین به سایر کاربران ممنوع است.
  • لطفا از قراردادن کاریکاتور در این موضوع خودداری کنید کاریکاتور و تصاویر مرتبط در موضوع: عکس و کاریکاتور روز
  • به دلیل سنگین شدن صفحات و سرعت مناسب لود صفحات لطفا از قراردادن تصاویر متعدد در خنده حلال خودداری کنید.
  • حداکثر در هر پست فقط 2 تصویر قراردهید (با رعایت اندازه و حجم، حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
  • در مورد ترول ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
  • (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
  • درصورت رویت هرگونه پست نامربوط و عدم رعایت قوانین، بدون تذکر مستقیم از دکمه گزارش استفاده کنید.
  • هرگونه ویرایش و حذف پستهای خلاف قوانین، تکراری و نامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
  • عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین، اخطار و محرومیت بهمراه خواهد داشت.
  • پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
  • انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، amirhq21 ، علمدار133 ، Farzaneh ، soora ، پرنیان ، رضوانه ، MohammadSadra ، ballista ، اولولالباب ، Hadith ، السا ، فانوس *7* ، Arash.j ، درست پسند ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، azade ، ali0077 ، m1374b ، صهبا ، ترنم ، عبدالرحمن ، Just God ، sabrina ، انديشه نو ، گمنام 313 ، help me ، soheyl68 ، سیمرغ ، ساجد ، میرزا احمد ، صبا ، فدايي ولايت ، عشقم کربلا ، انتصـار ، جویای حقیقت ، mahdy30na

آغاز صفحه 27 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۰, ۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۰:۱۱ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #261
آواتار
آبروی ما شدی
البته دکترا نمی نویسند به نام خدا می نویسند : هوالشافی
.
.
.
.
.
.
پشت هر آدم موفق یه اینترنت قطع شده وجود دارد

.

.
.

ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻳﺎﺩﺗﻮﻥ ﻧﻤﻴﺎﺩ ، ﻳﻪ ﺯﻣﺎﻧﻲ ﻣﻠﺖ ﮐﺎﺭﺷﻮﻥﮐﻪ ﺑﺎ ﮐﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﻴﺸﺪ ﺭﻭﻱ ﮐﻴﺒﻮﺭﺩ ﻭ ﻣﺎﻧﻴﺘﻮﺭ ﻭ ﮐﻴﺲﮐﺎﻭﺭ ﻣﻴﮑﺸﻴﺪﻥ ﺩﺭ ﺣﺪ ﺭﻭ ﻣﺒﻠﻲ ﭘﺬﻳﺮﺍﻳﻲ•[b]••

.

.
.
.
.
خیلیا مارو خر فرض کردن غافل از اینکه من خر نیستم !جیگرم… جیگرم… جیگرم…
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، انتصـار ، پرنیان ، help me ، Mohammad Trust ، دل خسته ، soora ، soheyl68 ، sabrina ، Ali#59 ، مجتبی110 ، حوریه سادات ، ali0077 ، عشقم کربلا ، fatemeh ، انديشه نو ، ضحی ، جویای حقیقت ، m1374b
۰:۳۹, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #262
آواتار
از این طرح هزاران لبخند همراه اول که هیچی به ما نرسید. Sad
حالااگه یه طرح هزاران فحش بذاره
من یه نفری همه رو برنده میشم !!!! Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، help me ، Mohammad Trust ، Arash.j ، مجتبی110 ، رضوانه ، دل خسته ، sabrina ، انتصـار ، فدايي ولايت ، شیدا ، soora ، Ali#59 ، m.hossein ، حوریه سادات ، ali0077 ، fiftynine ، عشقم کربلا ، fatemeh ، انديشه نو ، گمنام 313 ، فانوس *7* ، ضحی ، m1374b
۰:۵۴, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #263
آواتار
فکر کنم بُزی که من باید به دهنش شیرین میومدم رو گُرگ خورده!
. . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Mohammad Trust ، علمدار133 ، انتصـار ، فدايي ولايت ، soora ، Ali#59 ، مجتبی110 ، حوریه سادات ، ali0077 ، fiftynine ، ساجد ، سرباز منتظر ، fatemeh ، ضحی ، m1374b
۱:۰۶, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #264
آواتار
(۷/تیر/۹۳ ۰:۵۴)Arash.j نوشته است:  
فکر کنم بُزی که من باید به دهنش شیرین میومدم رو گُرگ خورده!
. . .

بزی که من به دهنش شیرین نیام ، بز نیست
.
.
.
.
.
.
.
.
خره Big Grin

[تصویر: 7787-7790ed2ebd489e237da929a8b02d5ea7-l.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، Arash.j ، انتصـار ، فدايي ولايت ، soora ، Ali#59 ، مجتبی110 ، حوریه سادات ، ali0077 ، عشقم کربلا ، ساجد ، fatemeh ، Havbb 110 ، فانوس *7* ، ضحی ، m1374b
۱:۰۶, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #265
آواتار
آیا میدانید کوتاه‌ترین جنگ در سال ۱۸۹۶ بین زانزیبار و انگلستان که ۳۸ دقیقه طول کشید؟؟؟!!!
.
.
.
.
.
.

فک کنم رفتن لب مرز به هم فحش دادن برگشتن !!! Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Mohammad Trust ، انتصـار ، رضوانه ، فدايي ولايت ، شیدا ، soora ، یاســین ، دل خسته ، sabrina ، azade ، Ali#59 ، m.hossein ، مجتبی110 ، حوریه سادات ، ali0077 ، fiftynine ، عشقم کربلا ، ساجد ، fatemeh ، انديشه نو ، گمنام 313 ، اولولالباب ، فانوس *7* ، ضحی ، جویای حقیقت ، m1374b
۳:۱۴, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #266
آواتار
امروز بالاخره تکلیف خودمو روشن کردم .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. . .
لامصب عجب نوری داره... Smile))))Big Grin خخخخخخخ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، دل خسته ، soheyl68 ، sabrina ، Ali#59 ، m.hossein ، حوریه سادات ، فدايي ولايت ، ali0077 ، help me ، عشقم کربلا ، ساجد ، شیدا ، گمنام 313 ، فانوس *7* ، ضحی ، m1374b
۱۴:۱۲, ۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۴:۱۴ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #267
آواتار
[تصویر: fe24f98536cc2362309d4af09a71a499.jpg]

[تصویر: 1403707958646515_large.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، soheyl68 ، حوریه سادات ، یاســین ، دل خسته ، reyhaneh.sh ، Aryha ، فدايي ولايت ، ali0077 ، m.hossein ، help me ، fiftynine ، عشقم کربلا ، ساجد ، fatemeh ، انديشه نو ، گمنام 313 ، اولولالباب ، فانوس *7* ، ضحی ، m1374b
۱۴:۴۱, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #268
آواتار
(۷/تیر/۹۳ ۱۴:۱۲)aaaaa نوشته است:  [تصویر: 1403707958646515_large.jpg]

فقط بیک مثل بیکه Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، m.hossein ، aaaaa ، m1374b
۱۵:۳۰, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #269
آواتار
[تصویر: sidGPzaW_535.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، Aryha ، یاســین ، رضوانه ، حوریه سادات ، m.hossein ، aaaaa ، help me ، fiftynine ، Mohammad Trust ، هادی... ، ساجد ، علمدار133 ، دل خسته ، fatemeh ، انديشه نو ، یوسف خان ، pure ، فانوس *7* ، ضحی ، جویای حقیقت ، m1374b ، حضرت عشق
۱۵:۴۷, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #270
آواتار
امروز 1 پیکانو دیدم داغون داغونااااا مال سال48بود.اصلن 1وضی!!!!
پشتش نوشته بود:هر چی دارم از دعای مادرمه!!!! :|
یکی نیس بهش بگه خو بدبخت تو عاق والدین شدی کدوم دعا!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، m.hossein ، سید ابراهیم ، فدايي ولايت ، ELENOR ، help me ، fiftynine ، صبا ، Eve ، sabrina ، عشقم کربلا ، Mohammad Trust ، انديشه نو ، ali0077 ، فانوس *7* ، ضحی ، m1374b
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]