|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 46 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۱۱, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #451
|
|||
|
|||
|
سلام متاسفانه من خیلی خوب نمیتونم با سایت و تالار ارتباط برقرار کنم این چند سال که من ثبت نام نکرده بودم ولی تمام مستند ها رو دانلود میکردم انگار راحت تر بود مثلا من برای یک دوتا مستند ها ارسال نظر داشتم اما نمیدونم کجا باید ببینم کسی جواب داده یا نه یا نظر من تو تالار ثبت شده حتی پیداش نمیکنم یا در یک پست گفته شده نظر من لایک شده اما نمیتونم پیدا کنم چه کسی و ... خلاصه با خودم درگیرم چکار کنم ؟؟؟
![]() ![]()
|
|||
|
|
۵:۱۹, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #452
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۳ ۵:۱۱)Sooze Ney نوشته است: سلام متاسفانه من خیلی خوب نمیتونم با سایت و تالار ارتباط برقرار کنم این چند سال که من ثبت نام نکرده بودم ولی تمام مستند ها رو دانلود میکردم انگار راحت تر بود مثلا من برای یک دوتا مستند ها ارسال نظر داشتم اما نمیدونم کجا باید ببینم کسی جواب داده یا نه یا نظر من تو تالار ثبت شده حتی پیداش نمیکنم یا در یک پست گفته شده نظر من لایک شده اما نمیتونم پیدا کنم چه کسی و ... خلاصه با خودم درگیرم چکار کنم ؟؟؟ علیک سلام شما از اینجا میتونید ارسال های خودتون رو پیدا کنید ارسال های خودتون |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #453
|
|||
|
|||
|
سلام
چه جوری میتونم از یک پست تشکر کنم؟ ممنون |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #454
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #455
|
|||
|
|||
|
معذرت میخوام. منظورم اعتبار دادن بود که الان جوابشو توی صفحات قبل گرفتم
|
|||
|
۲۲:۳۵, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۲۲:۳۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #456
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۳ ۲۲:۳۲)نرگس مهدوی نوشته است: معذرت میخوام. منظورم اعتبار دادن بود که الان جوابشو توی صفحات قبل گرفتم بسم الله برای اعتبار گرفتن هم فاکتور های زیادی وجودی دارند که باید کسب کنید. تعداد پست ها و زمان حضور کافی در تالار انشالله که به زودی برای شما این قابلیت هم فعال می شود...نقل قول:سوء تفاهم نشه. من آدم از خود متشکری نیستم. ممنون از جواب سریعتون نه این رو گفتم که زیر پست خودتون به دنبال این دکمه نگردید ، سردرگم نشوید ، قصدی نداشتم... یا علی |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۲۳:۰۴ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #457
|
|||
|
|||
|
سوء تفاهم نشه. من آدم از خود متشکری نیستم. ممنون از جواب سریعتون
منم واقعا از جواب سریعتون تشکر کردم. اومدم اولیه رو ویرایش کنم دیدم جوابمو دادید. بسم الله تون کنایه آمیز بود. تشکرتون هم همینطور. منظورم واقعا اعتبار بود. هم زمان داشتم یه پست دیگه رو میخوندم داشتم به این فکر میکردم که ازش تشکر کنم یا نه که اشتباه نوشتم. احساس کردم واقعا دچار سوءتفاهم شدین. البته تقصیر خودتونه که زود جوابم رودادید.
|
|||
|
۲۳:۲۰, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۱ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #458
|
|||
|
|||
نقل قول:بسم الله تون کنایه آمیز بود. تشکرتون هم همینطور. بسم الله چه کنایه ای میتونه به همراه داشته باشه؟ ![]() نقل قول:منظورم واقعا اعتبار بود. هم زمان داشتم یه پست دیگه رو میخوندم داشتم به این فکر میکردم که ازش تشکر کنم یا نه که اشتباه نوشتم. احساس کردم واقعا دچار سوءتفاهم شدین. به دیگران هم که بخوایم کمک کنیم مقصر میشویم ![]() ![]() نخیر خواهرم ، بنده اصلا نه کنایه ای داشتم نه دچار سوتفاهم شده ام ، شما هم اولین فردی نیستید که با سیستم و قوانین تالار آشنا نیستید ، من هم متوجه شدم که منظور شما اعتبار بوده...یا علی
|
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #459
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان،یه سوال داشتم:لیست دوستان و دشمنان به چه دردی میخوره؟
|
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #460
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۷:۰۵)ما 3 تا نوشته است: سلام دوستان،یه سوال داشتم:لیست دوستان و دشمنان به چه دردی میخوره؟ سلام، خوش اومدید موقعی که بخواید به دوستاتون پیام خصوصی ارسال کنید، کنار کادر گیرندگان، لینکی هست که نوشته از دوستانتان انتخاب کنید( این دوستان همونایی هستن که به لیست دوستاتون اضافه کردین) و این کار شما رو راحت تر میکنه تو لیست دشمنان هم ( دشمن که نه حالا میگیم مخالف) اگه کسی قرار بگیره نمینونه به شما پیام بده کاربرد دیگه ای هم دارن ![]() من که تازه دارم با این لیست کار میکنم اونم فقط بخش دوستانش
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

وجود دارد ، که روی آن کلیک کنید ، هرچند شما نمی تونید از خودتون تشکر کنید.
یعنی برای خودتون این دکمه وجود ندارد...