|
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
|
|
۱۸:۳۰, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این سوالی برای من و باوری برای خیلی از کسانی که به ظهور باور ندارن هست مستند ظهور خیلی یک طرفه رفته و انگار خود سازندگانش تحت تاثیر یک جربان هستند
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۵, ۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام. تقریبا نظرات همه دوستان در این قسمت را خواندم. من تازه عضو سایت شدم و فیلم را هم متاسفانه تازه دیده ام. اما چیزی که به نظرم مفید بوده این هست که این فیلم باعث بیداری شده است. چه ساخته ماسونها باشد و چه نباشد.
مهمترین موضوعی که در این فیلم بیان شده است بیداری و اتحاد مسلمانان است . باقی قسمتهای فیلم در واقع استناد به مواردی است که برای ما شیعیان اظهر من الشمس است یعنی ما شیعیان به وجود حضرت مهدی موعود (علیه السلام) اعتقاد داریم اما سایر مسلمانان و ادیان دیگر خیر . پس در حالت کلی اگر به عنوان یک بیننده غیر مسلمان به این فیلم نگاه کنیم به نظرم اسمش رو میشه گذاشت بیداری دینی. من احساس نکردم که در این فیلم تهیه کننده هدفی جهت توهین به مقدسات شیعیان داشته باشد . بهتر است بدانیم که همه مخاطبین اینگونه فیلمها نگاه نقادانه و موشکافانه ندارند پس همین که ذهن خوابالوده انها با سوتکی بنام این فیلم بیدار شود به نظرم برد محسوب میگردد. به امید بیداری یا حق |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
سلام. درسته که همهی مطالب این فیلم قابل تایید نیست ولی یکی از آقایون گفته بوددند که گطوری میشه چند تا جوون به این همه اطلاعات دست پیدا کنن؟!! قابل توجه شما دوستان عزیز قبل از اینکه این فیلم توسط این افراد به شکل مستند ظهور ساخته بشه خود جریان فراماسونری فیلم راز های فراماسونری رو با نام dr freeemason منتشر کرد . این سریال ظهور خیلی از مطالب خودش رو از اون مطالب که منتشر شده گرفته و با اطلاعات خودشون که از نگاه جوونای مسلمون آمیخته شده . من خودم با دیدن این فیلم دیدگاهم عوض شد ، قبل از این میتونم بگم که من در حال گرایش شدید به مکتب دروغین رائیل بودم، مکتبی که خدا رو الوهیم واون رو سوار بر بشقاب پرنده جلوه میده والبته طرفداران بشماری هم داره ولی بعد با همین مستند و البته نقش کاتالیزوری جناب رائفی پور و تحقیقات خودم به این نتیجه رسیدم که درسته شاید مطالب سریال ظهور عین حقیقت نباشه ولی میتونه راهی برای یافتن حقیقت باشه. حالا بحث سر این که این سریال ماسونیه یا خیر به نظرم فایده ای نداره . خیلی از قسمت های فیلم با فیلم اصلی فراماسون ها ویرایش شده و اونو در قالب جدید ارائه کردن. چرا از فیلمهایی مثه ارباب حلقه ها استفاده شده نظر من اینه که چند تا جوون خب اون همه سرمایه ندارنتا مطالبشون رو به وصرت فیلم سینمایی در بیارن پس ناچار از بخش های فیلمهای دیگه استفاده میکنن .
به نظرم این بحث زیاد فایده نداره ، همونجور که بحث کردن سر این که این خودکار یعنی چشم جهان بین اون جوراب یعنی مثلث ماسونی فایده نداره. این نظر منه. ریشه ها رو پیدا کنیم . تاریخ رو مرور کنیم ، نه اینکه باریچه این چیه اون چیه شیطان بشیم تا دشمن انسان از ندانم کاریه ما استفاده کنه . ماسرمون رو زیر برف کنیم. حدود دوسالی هست که این مو ج ضد فراماسونری جوونای این مملکت رو گرفته ولی فکر کردید تا به حال چقدر از این موج بیداری تونستیم استفاده کنیم؟! ایکه بشینیم تو خونه و بگیم این ماسونیه اون ماسونیه چه فایده ای داره ؟!! حالا باید دنبال ریشه ا بگردیم ، چیزی که واضح باشه ضرورتی برای گفتن دوباره نداره به نظرم. امید وارم همیشه موفق و سربلند باشید |
|||
|
|
۰:۰۹, ۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
شما واسه اینکه اثبات کنین یک اثر ساخته دست ماسون هستش یا نه باید تمام قسمتهارو با دلیل اثبات کنی نه اینکه واسه چندتا خنده یا غیره بخوایم کل مستندو از درجه اعتبار ساقط کنیم.
به شخصه با دیدن این مستند،به دنبال پیدا کردن یا برطرف کردن شک های زندگیم رفتم و خوشبختانه به مسائل مناسبی هم رسیدم. اکثر مواردی که در مورد ماهیت فراماسونری در مستند بیان میشه تقریبا همون چیزهایی است آقای رائفی پور و بقیه اساتید این مبحث مطرح کردن. در طول پخش مستند،افرادی قصد داشتن که به کسانی که میخواستن به اتحاد مسلمین و دیگر ادیان بپیوندن بخورانند که این مستند ساخت دست شیعه ست به هزار دلیل،اگر اونها هم با فقط دیدن یک قسمت از این مستند که در مورد حقانیت امامان شیعه و رهبران شیعه سخن گفته،کل مستندو از درجه اعتبار ساقط کنن ،ما همون راهیو رفتیم که صهیون دوست داره بریم،یعنی هرچی بیاد شک بندازن کار خودشونه و نتیجه این میشه که هیچ وقت به هیچ چیز اعتماد نداشته باشیم و بی اعتماد اتحاد خالصانه نمیاره. من کاری ندارم این مستند ساخته ماسون هستش یا خیر اما فردی در تحلیل یک سریال برای اینکه به ما توجه بدن که نقشه ای و مفهومی پشت این سریال نهفته ست،با سند و مدرک و ... به افرادی مثل ما که دانششو نداریم توجه میدن که تویی که داری این سریالو چهارچشمی نگاه میکنی،لااقل با یک چشم اون طرف سریالم ببین. شما هم باید تحلیل کنی سریالو کامل نه با یه تیکه. خودمونم میدونیم که سریالهای استراتژیک هم که انقدر اونها واردن و بهترین سریالهای استراتژیکشونم فقط به یک تیکه و یک قسمت بسنده نمیکنن و در اکثر دقایق سریال طرحشونو پیاده میکنن. بازم میگم من نه میگم این سریال ماسونی نیست نه هست چون دانششو ندارم تحلیلش کنم اما قبولم نمیکنه روی هوا ماسونی است. ![]() این مستند نواقصی داره اما ما به همین ناقصیشم تازه گیا داریم کارمیکنیم اونم فقط روی هوا اما همینم برای شروع خوب. |
|||
|
|
۴:۴۳, ۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۰ ۴:۵۱ توسط semnani.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
سلامی به گرمی خورشید بر جوندگان نور
بنده با مطالعه ی بحث های وارده و نظرات دوستان کمکی تمامل کردم به این نیتجه رسیدم که دوست عزیزمون besharat12 بی راه هم نمیگه، البته من قصد زایل کردن زحمات اون کسایی که این مستند را ساخته ندارم ولی باید جوانب این کار را سنجید ، و این موضوع از دو حال خارج نیست : 1- یا محتویات ضد ماسونیه : که امید واریم همان باشد . 2- یا محتوایات ماسونیه بر فرض مثال اگر عبدالله هاشم و .... ماسون باشند هدف از ساخت این مستند در تبلیغ ماسونی باشد، آیا میدانید چند درصد اطلاعات غلط به خورد مخاطبش میده ؟ یا چرا این نوع اطلاعات را با این نوع دقت ویژه به ما میده ؟ از کجا این همه امار و اطلاعات دقیق در میآره ؟ و هزاران پرسش دیگر که در ذهن شماست جواب در یک جمله خلاصه میشه و آن اینه که مخاطبان را از یه سری موضوعات مورد نظر دور کرد پیش مقدمه : به نظر شما آیا نمیشه یه ماسون با زیرکی(انشا الله که نباشه) تمام ما را از حقیقت اصلی دور کنه؟ استاد رائفی پور تو یکی از سخنرانی هاش به این موضوع اشاره کرده که ماسون ها دائما اطلاعات غلط به محققین (اونای که طالب شناخت دقیق تری از ماسون هاو ....اند) میدن تا مخ طرف هنگ کنه و نتونه انالیز درستی از این وقایع داشته باشه حالا این سوال را از شما دوستان می پرسم ، از کجا معلوم بعد یه مدتی که اینا یه مستند دیگه ی علم نکنن و نکن اون یافته های ما اشتباه بوده و ..... ؟ و در آخر یه سوال از اون عزیزی که دارم که گفت : ما کاری به ماسونی بودن یا نبودن فیلم نداریم و به محتوای اون نگاه میکنیم و.... و آن این است به نظر شما آیا دشمن اطلاعات مهم و محرمانه ی خودشو به راحتی میاد دست من و تو ی بچه مسلمون بده تا مثل آب خوردن اونو با قدرت ایمانمون نابود کنیم!!؟ با عرض معذرت از دوستان که این مطالب را مطالعه کردید بنده سوالات فراوانی داشتم اما بخاطر اختصار و مجازه گویی از آوردن انها اجتناب کردم . فقط تنها خواسته ی که دارم اینه که با مسائل پیش روی باید با بصیرت برخورد کرد. دوستانی که اطلاعات و مدارکی در ارتباط با این مستند دارند بی زحمت برام لینک دانلودش رو قرار بدن. |
|||
|
|
۱۱:۴۰, ۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۰ ۱۲:۱۹ توسط besharat12.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۳/تیر/۹۰ ۱۸:۰۶)علی 110 نوشته است: بر فرض که ماسونی باشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سلام فکر می کنید برای چه آخر الزمان را عصر فتنه ها می خوانند ؟ دوست عزیز اینها همه امتحان الهی است که میزان و درجه ایمانمان را بسنجیم خدا برای چه با آن جانورانی که به قرآن توهین کردند برخورد نکرد و جان آنان را درجا نگرفت و یا معجزه ای نکرد ؟ برای این است که ما مومنان مورد آزمایش قرار می گیریم که چقدر از آن چیزهایی که بدان اعتقاد داریم محافظت می کنیم ، من به این امر که خداوند قادر مطلق است اعتقاد کامل دارم اما من و تو باید جواب پس بدهیم به درگاه خداوند و همه اینها آزمایش ما ایمان آورندگان است ، این تازه یکی از تاثیرات فیلم ماسونی ظهور است آیا می خواهی به تو بگویم که دقیقا در چه ترکی و در چه دقیقه ای از آن فیلم همین موضوع انحرافی را که ما چه کاره هستیم و خود خدا جلوی کفار می ایستد را بازگو می کند ؟ اینها همه از آثار عملیات روانی آنهاست که شما به اشتباه افتاده اید موفق و موید باشید (۳/تیر/۹۰ ۲۲:۵۹)UFO-project نوشته است: سلام. درسته که همهی مطالب این فیلم قابل تایید نیست ولی یکی از آقایون گفته بوددند که گطوری میشه چند تا جوون به این همه اطلاعات دست پیدا کنن؟!! قابل توجه شما دوستان عزیز قبل از اینکه این فیلم توسط این افراد به شکل مستند ظهور ساخته بشه خود جریان فراماسونری فیلم راز های فراماسونری رو با نام dr freeemason منتشر کرد . این سریال ظهور خیلی از مطالب خودش رو از اون مطالب که منتشر شده گرفته و با اطلاعات خودشون که از نگاه جوونای مسلمون آمیخته شده . من خودم با دیدن این فیلم دیدگاهم عوض شد ، قبل از این میتونم بگم که من در حال گرایش شدید به مکتب دروغین رائیل بودم، مکتبی که خدا رو الوهیم واون رو سوار بر بشقاب پرنده جلوه میده والبته طرفداران بشماری هم داره ولی بعد با همین مستند و البته نقش کاتالیزوری جناب رائفی پور و تحقیقات خودم به این نتیجه رسیدم که درسته شاید مطالب سریال ظهور عین حقیقت نباشه ولی میتونه راهی برای یافتن حقیقت باشه. حالا بحث سر این که این سریال ماسونیه یا خیر به نظرم فایده ای نداره . خیلی از قسمت های فیلم با فیلم اصلی فراماسون ها ویرایش شده و اونو در قالب جدید ارائه کردن. چرا از فیلمهایی مثه ارباب حلقه ها استفاده شده نظر من اینه که چند تا جوون خب اون همه سرمایه ندارنتا مطالبشون رو به وصرت فیلم سینمایی در بیارن پس ناچار از بخش های فیلمهای دیگه استفاده میکنن . سلام این مهمه که ما داریم از کجا الگو می گیریم ، طرز فکر ما چیست ، و بقیه موارد قابل ذکر .... (۴/تیر/۹۰ ۰:۰۹)mohsen77 نوشته است: شما واسه اینکه اثبات کنین یک اثر ساخته دست ماسون هستش یا نه باید تمام قسمتهارو با دلیل اثبات کنی نه اینکه واسه چندتا خنده یا غیره بخوایم کل مستندو از درجه اعتبار ساقط کنیم.تقریبا با شما موافقم دوستان در جریان باشند که بیشت 200 مورد از دلایلی که اثبات می کند این فیلم ماسونی است در تحقیقات گروه ما به اثبات رسیده است دوستان دقت کنند که دلایل نه شبهات !!!!!!! در مورد شما دوست عزیز هم باید بگم که ما معیار حق نیستیم که بخواهیم گفتن حق را با سانسور های خاص به خورد بقیه بدهیم / شیعه اگر حق است تو با ید با دید حق به جهانیان بفهمانی که چه چیز خوب است و چه چه چیز بد !!!!! بله اگر از ما با تمام انسانها یک وجه تشابه داریم و آن مخلوق یک خدای واحد بودن است پس حق را بگو گیرنده حق خودش می داند با گفته شما چگونه برخورد کند یا علی دوستان من اطلاعات را دسته بندی شده در اختیار شما قرار می دهم ، قضیه چارلین یه قضیه پیش پا افتاده است ولی دلیلی محکم برای اثبات این ادعا. قبل از اینکه اطلاعات جدید را در اختیار شما قرار بدهم چند سوال دارم فیلم ظهور معرفی ماسونها بود در بخش اعظم فیلم و معرفی دشمن آنها (مهدی عج) در بخش کوچکی از فیلم ، بنظر شما اگر این فیلم ساخته دست مسلمانان بود نباید اسلام را معرفی می کرد ( در بخش اعظم فیلم ) و دشمنانش را نیز نام می برد ( در بخش کوچکی از فیلم ) این تناقض به چه معناست که مسلمانان در کل یک جریان انحرافی را معرفی می کنند اما از اسلام آنچنان حرفی نمی زنند ؟ دوم اینکه چرا هنگامیکه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ما را معرفی می کرد بشارت جنگ می داد ؟ سوم ، چرا در هنگام معرفی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از چهره گاندولف استفاده کرده است ؟ ( جادوگر و در همه موارد شکست خوده ) لطفا این ترک را دانلود کنید http://www.4shared.com/file/KFmhuDKm/HVF_DEMO.html (۳/تیر/۹۰ ۲۰:۴۵)Rubinhood نوشته است: سلام. تقریبا نظرات همه دوستان در این قسمت را خواندم. من تازه عضو سایت شدم و فیلم را هم متاسفانه تازه دیده ام. اما چیزی که به نظرم مفید بوده این هست که این فیلم باعث بیداری شده است. چه ساخته ماسونها باشد و چه نباشد. سلام این درست نیست راه ما خودش روشن است و به کسی نیاز نداریم تا راه را روشن کند این فیلم سرتاسر توهین به مقدسات اسلام خصوصا شیعیان است (۳/تیر/۹۰ ۲۰:۴۵)Rubinhood نوشته است: سلام. تقریبا نظرات همه دوستان در این قسمت را خواندم. من تازه عضو سایت شدم و فیلم را هم متاسفانه تازه دیده ام. اما چیزی که به نظرم مفید بوده این هست که این فیلم باعث بیداری شده است. چه ساخته ماسونها باشد و چه نباشد. سلام این درست نیست راه ما خودش روشن است ( منظور این است که ما قرآن و ائمه را داریم ) و به کسی نیاز نداریم تا راه را روشن کند این فیلم سرتاسر توهین به مقدسات اسلام خصوصا شیعیان است موفق باشید |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
روزی داشتم از نیشابور میرفتم مشهد همراه من یک شیخ بود که از پادگان برگشته بود سر صحبت را باهش باز کردم وگفتم آیا مستند ظهور را دیده اید
گفت آره گفتم چقدر صحت دارد گفت خوب است اما نباید زیاد اعتماد کرد چطور می شود شخصی به مکان ها و اجتماعات شیطان پرستان برود و بتواند به راحتی فیلم بگیرد گفتم شاید مخفی گرفته گفت شاید اما نباید همیشه نیمه پر لیوان رادید درصدی احتمال بده که این مدارک و اسناد سوخته ی آمریکا باشد نا مردم را چندی درگیر خود کند آمریکا معمولا هر چند وقت یک بار با سرو صدا کردن اینکه مدارک محرمانه فاش شده مردم و دولت ها را مدتی مشغول و درگیر موضوع میکند حتی ممکن است در این مدارک چیزهای اشتباه زیادی وجود داشته باشد تا گمراه کننده باشد پس اول سراغ منابع مهم بروید حال من با خواندن نظرات و بخش های تالار به خیلی از این اشتباهات پی بردم که در مستند است نظرات شما چیست آیا این مستند برای درگیر نگه داشتن ذهن ما نبوده است |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
احتمال اینکه این مستد یک کنترل ذهن باشد زیاد است
چطور کسی میتواند وارد انجمن های شیطان پرستی شده یا اینکه وارد ساختمان ها شده و بدون هیچ مشکلی فیلم بگیرد این شاید اطلاعات سوخته واشتباه فراماسونر ها باشد تا ما را سرگرم کند |
|||
|
|
۰:۳۹, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
سلام
بصیرت. واقعا از عد م وجود بصیرت کل بشریت رنج می برد واز همه بیشتر خودم تشخیص حق از باطل واقعا سخت واین امرتازه نیست در اوایل اسلام هم بود دوسپاه هردو نماز می خواندن همه واجبات انجا مدادند همه ندا سرم می دادند وپرچم توحید در دست گرفته اند دیگه چی برسه به این زمانها که تمام مکر حیله ها رو هم جمع شدند والان با استفاده از تجربه نیا کان مکارشان واستفاده از ابزار موجود هجوم بیشتر اوردن انشاالله همه بشریت به بصیرت دست پدا کنیم به ویژه خودم سری پر از سوال دارم دانا کم
|
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
سلام.
حتی اگر ظهور یک کنترل ذهن باشه میشه ازش استفاده کرد: حالا این را بخوانید تا متوجه عرایض بنده بشوید: یه جنگلی بود که همه درختهاش سر به فلک کشیده بودند.کنار درخت بزرگ جنگل یه جوانه سبز میشه بعد از مدتها از درخت بزرگ جنگل میپرسه راز بزرگ ماندن شما و این جنگل چیه ؟ درخت بزرگ میگه ما با اتحادی که داریم نمیگذاریم کسی به ما صدمه بزنه. بعد از مدتی هیزم شکنی با یه تبر میاد و درخت بزر گ جنگل را قطع میکنه.وقتی در خت بزرگ جنگل کنار نهال افتاده بود نهال ازش میپرسه :چطور شد که این هیزم شکن تونست تو را قطع کنه؟درخت بزرگ میگه: دست اون مرد تبری بود که جنس دسته اش از چوبه(از ماست که بر ماست) ......از لقمان حکیم پرسیدند ادب از که آموختی ؟گفت از بی ادبان گفتند :چگونه؟ گفت :چون با بی ادبان بنشستم نیکشان را برگرفته وبدشان را وا گذاشتم حالا حتی اگر ظهور یه کنترل ذهن باشه میشه از خودش به خودش زد احتیاجی نیست تمام زندکیمون رابگذاریم و سرمون را هوابگیریم تا ببینیم کجا آبلیسک وجود داره یا هرم یا چشم جهان بین و......... تا اینکه اونهایی که برای ما نقشه کشیدند به نتیجه برسند. نعمتی که خداوند به ایرانیها خیلی داده هوش سرشارشونه .پس از اون استفاده کنیم. یکی از اساتید ما میگفت(سال 69) ژاپنی ها تیکه کلامی دارند که میگه:هوش هوش ایرانی و پشتکار پشتکار ژاپنی. پس مطالب منحرفش روبگذاریم برای خودشون.و اونهایی که به دردمون میخوره را بر علیه خودشون استفاده کنیم.(اگه مطمئن شدیم اینهم قران سر نیزه است) و من الله توفیق |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۱۰/تیر/۹۰ ۱۵:۲۱)nima@mohsen نوشته است: سلام. سلام خیلی ممنون از توضیحاتتان وتشکرات فراوان ولی منظورم من این مستند یا یک فیلم خاص نبود به صورت کلی بود بنده خودم استفاده های فراوان از این مستند بهره هابردم وخدا از این جهت خیرشون بوده اگه نیت خوب بوده خدا اجرشون بده اگه بد بود نیتشان بازم ما بهرمون رو از این مستند بردم بدیشون ممیمون به خودشون بازم ممنون |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,234 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,033 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,062 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,863 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,566 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,834 |
۴/تیر/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Greena |
|
| مستند ظهور 2 | arianhesari | 1 | 4,271 |