|
چادر براق
|
|
۱۷:۱۹, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۰ توسط mary20.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امروزه بازار چادر های براق داغ داغ است . چادر هایی با جنس ساتن ، کن کن و... توجه دختران جوان را به خود جلب کرده است . واقعا هم نسبت به چادر های معمولی جذاب و شیک تر به نظر می رسند . بعضی ها می گویند حجابمان که کامل است چه اشکالی داره که یک چادر لیز و براق بپوشیم تا زیبا و خوش تیپ به نظر برسیم . اگه چادر مان مشکی است حداقل براق باشد تا دل را نزد . اما مگر هدف پوشیدن چادر جلوگیری از جلب توجه نامحرم نیست . آیا دیگر اسم این چادر ها را می توان حجاب گذاشت ؟ چادری که توجه منه دختر رو اینقدر به خودش جلب میکند مطمئنا برای یه پسر صد مراتب جذاب تر است ! چادر باید برق نگاه نامحرم رو ازش بگیرد نه اینکه خودش براق باشد . درسته که چادر می پوشیم اما درست نیست براق باشد که از صد فرسخی چشمک بزند . خواهر های گلم چادر خوبه اگه واقعا حجاب باشه ...
|
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۲, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
جناب عبدالرحمن گرامي اينكه چي گير آقايون مياد رو ما نميدونيم
![]() .ولي آقايون، اكثرا به ي نگاه و دو نگاه قانع نيستن. زن در هر پوششي كه باشه آقايون نگاه رو ول نميكنن. اين هم در نظر داشته باشيد خانمي كه قصد خودنمايي داره و يا هر مشكل ديگه كاملا قابل تشخيصه .چون حتي اگه چادر هم بپوشه بازم متانت نداره. پس بيام آقايون و خانمها رو كلا متهم نكنيم. 50در صد خانمها رو هم خوب در نظر بگيريم كه چادر رو با نيت جلب توجه سر نميكنن.به نيت سبكي چادر يا رعايت بهتر حجاب سرشون ميكنن. يا بنده به خودم اجازه نميدم بگم همه آقايون .ميگم 50 درصد بد هستن. نگه داشتن و نداشتن نگاه آقايون فرقي نداره براي خانمها؟؟پس اينهمه مزاحمتهاي خيابوني براي چيه؟دخترها چه با حجاب چه بي حجاب اون آقايي كه مريضه ،نميتونه نگاه نكنه. ![]() خانمهاي با حجاب مگه كم مورد ازار و اذيت بودن.؟؟پس نگيد خانم اگه خوب باشه مرد اگه هرچي هم به قول شما دله باشه چيزي گيرش نمياد. خواهشا منصف باشيد. خدا نگفت حجاب داشته باش به نيت بدبيني به جنس مرد.اين حرف شما خلقت مرد رو زير سوال ميبره. اينكه آقاي Jim ميگن خب حجاب نكنيد مگه زوريه و بعد ميگن بدعت!!خيلي حرف بديه. مگه هر دختري كه چادري غير از چادر معمولي كرپ بذاره بدعت كرده يا ميخواد بگه من چادر رو دوست ندارم؟؟!!! من واقعا هنگ كردم
|
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۵:۵۳)ترنم نوشته است: جناب خانم محترم! این اصلا مهم نیست که دارن کم کم طرز فکر هارو تغیر میدن؟؟؟ ما کی گفتیم مرد ها نگاه بکنن؟ من از پسر یا مردی که هیزه خودم به شخصه بیزارم و به روی طرف هم میارم ببینید دارن طرز فکر هارو تغیر میدن!!! دوست خوبم عبدالرحمن خوب داره توضیح میده ولی شما همش دارید کش میدید! خوب من میگم زوری که نیست هرجور دوست دارید بگردید. اصلا هم تند نبود لحنم ولی حواستون باشه... خود همین چادر ملی هم یه جور بدعت بود البته خیلی بهتره از اون چادری که هی باز میشه! اون خانوم SkyGirl هم هرچی بهش بگی یه جوابی داره حالا میگه زن ها هرجور باشن مرد باز نگاش میکنه ![]() ای بابا! بیخیال |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
اي بابا
چرا اصلا متوجه منظور بنده نميشيد.من ميگم با چادريهاي سوسول و چادرهايي كه زيادي براقن مخالفم. ولي چادر عبايي كه 7 متره مثل كيسه روسريو هم عقب نميبره پوشيدنش چه اشكالي داره.؟؟ ![]() من ميگم انقد از بدي خانمها نگيد.آقايونم همشون نرمال نيستن. من ميگم اگه ي آقاي ي كار خلاف شرع ميكنه نگيد حتما زن مقصر بوده. يكي از ارازل و اوباشو گرفته بودن تو تلويزيون ميگفت من لذت ميبردم از التماس خانمها و گريه و ترسشون كه نسبت به من داشتن!!!! ولي خيليا ميگن حتما خانمه مشكل داشته كه اراذل رفتن طرفش. من ميگم انقد ي طرفه حرف نزنيم
|
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۳۲)ترنم نوشته است: جناب عبدالرحمن گرامي اينكه چي گير آقايون مياد رو ما نميدونيم هنگ نکنید حقیقتا اگر آمار بگیرید آمار مزاحمتا برای خانمای غیر چادری خیلی بیشتره اون خانمای چادری هم برید ببینید کیا بودن افرادی که یه امیدی به طرف مقابل میدن از عمد یا بدون عمد با خنده هاشون جلوی نامحرم ، با پوشیدن لباس خاص ، پاشنه بلند و خیلی کارای دیگه |
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۸:۲۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
حیا را نفهمی چادر مشکی هم تو را محجبه نمیکند انگاریادمون رفته که چادر سر میکنیم تا زیباییهامون دل پسری رو نلرزونه چادر سرش میکنه ولی کرم ضد افتابی که توش کرم پودر داره و یه خط چشم نازک و یه مرطوب کننده لب (به قول خودش بی رنگ) همیشه باید همراش باشه...کی رو گول میزنی؟ چادر سر میکنه ولی همیشه تو خیابون در حال خندیدن و و شوخی کردنه...که بگه من چادریم ولی ببین چقدر باحالم! چادر سرش میکنه ولی بوی عطرش از زیر چادر به مشام میرسه وقتی میگی تو چرا؟ میگه بوی عرقمو بفهمه بهتره یا این بو؟تازشم زود بوش میپره چرا دیگه مچ دست میاد بیرون اهمیت نداره؟ همه ی این کار های بالا رو واسه همین انجام میدیم...که به اون بیحجابه به قول خودمون، بگیم که فقط تو خوشگل نیستی! با چادر هم میتونم زیبا و فریبنده باشم...!!!!!! ولی چه نیازیه؟بزار فکر کنهتو کچلی...بزار خوشحال باشه که از تو بهتره... همونی باش که باید باشی... تو به خاطر نوع تفکر یا افرین گفتن یه عده چادر سر نمیکنی... برای اینکه زیبا باشی سر نمیکنی. چادر میپوشی که سیاهیش ، تو رو در حاشیه نگاه ها قرار بده نه مرکزشون . میشه تمیز و مرتب بود ولی زیبایی ها رو پوشوند |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط fateme-m.)
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
هیچکس منکر نمیشه که خانوم های چادری هم میتونن شیک پوش باشن.
فکر کنم اولین پستی که تو این تایپیک گذاشتم گفته بودم که این چادر براقا جلب توجه میکنه و این که به نظرم اینا همش یه برنامست که طی سالیان بعد به مقام چادر توهین و بی حرمتی بشه. فکر کنم در آینده چادرهای آستین کوتاه مد بشه!!!!!!!! یادمه یه زمانی چادرای رنگی هم اومده بود! ولی خیلی زود از دور خارج شد چون با فروش خوبی مواجه نشد خانوم های عزیز! شیک باشید.... گرون قیمت بپوشید ولی هردختری بهتر از هرکسی میدونه که چه تیپی بزنه جلب توجه میکنه درسته اگه یه آقایی چش چرون باشه زیاد براش مهم نیس طرفش چ تیپی داره ولی باقی آقایون چی؟ پس بهتره با جلب توجه نکردن از نگاه باقی آقایون در امان باشیم. خدا وکیلی یه دور عکسای پایینو نگاه کنید و خودتون قضاوت کنید! خب چادر براق بیشتر تو چشمه دیگه! ![]() البته قبول دارم که چادر براق شیک تر به نظر میاد... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۹:۱۶ توسط mary20.)
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون از بابت گذاشتن عکس ها .
متاسفانه سرعت اینترنت خونه پایین هست و من نمی تونستم عکس بگذارم . به علاوه در عکس ها براقی چادر ها زیاد به چشم نمیاد. از نزدیک که ببینید خیلی واضح تر هست . |
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
سلام
ببینید فکر می کنم دارید زیاد بی راهه می رید توی مبحث مهم این هست که این نوع چادر مشکل داره ، شما به چشم نامحرم چه کار دارید؟ مگر حضرت صدیقه کبری جلوی نابینا هم حجابشون رو رعایت نمی کردند؟ می خواید شیک پوش باشید ، جلوی شوهر فقط ، حتی جلوی محرم های دیگه هم نباید بیش تر از یک حدی شیک پوشید. علت اهمیت حجاب خانم ها نسبت به نگاه مرد ها هم این هست که اگر اولی رعایت بشه ، دومی رعایت خواهد شد ، اما اگر اولی رعایت نشه احتمال رعایت نشدن دومی ، خواسته یا نا خواسته زیاده.خوب بابا جان چشمه ، لنز فوق پیشرفته و فی*ل*تر که نداره روی یک نقطه زوم کنه ، خوب بالاخره بعضی بی حجابی ها به چشم می آد ، خواسته یا ناخواسته ، اثر هم می گذاره ، چه طرف بخواد چه نخواد ، مثل لقمه حرومه ، مثل هوای آلوده است ، بخوای نخوای اثر منفی داره ، منتها توی یکی کم تر توی یی بیشتر ، یکی جلوی بینیش رو می گیره ف دود کمتر می ره توش ، اما خوب ضررش که صفر نمیشه. ماجرای آندلوس رو فراموش نکنید ، خیلی نکته آموزنده داره ، منتها اونجا مسیحی ها اومدند اون کارها رو کردند ، الآن متاسافانه بچه مذهبی ها به اسم شیک پوشی این کار رو می کنند. |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۲۲:۳۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
بذارین بررسی کنیم...
یه جامعه ای داریم که زن ها همه به بدترین شکل ممکن از خونه میان بیرون، اما مردهاش همه کور و کر باشن... این جامعه با این که تمام زن هاش افتضاح میرن بیرون، کسی کاری به کسی نداره... چون هیچ مردی هیچ زنی رو نمیبینه و به هیچ زنی تیکه نمی اندازه و مردی نمیفهمه خیانت یعنی چی! چون هیچ زنی با زن دیگه مقایسه نمیشه... زن ها هم کم کم دیگه واسه مردها خودشون رو دست نمیکنن... اگه زن ها لباس ناجور بپوشن، واسه همدیگه میپوشن... واسه چشم و هم چشمی که من بیشتر از همه میتونم نگاه به خودم جلب کنم... اما چون هیچ نگاهی جلب نمیشه، کم کم چشم و هم چشمی هم از بین میره... حالا یه جامعه ای رو در نظر بگیرین که زن ها همه گونی سیاه به تن میکنن و از سر تا پاشون حتی یه نقطه هم پیدا نیست... یه مرد، ممکنه فیلم های جامعه بغلی رو دیده باشه و تحریک شده باشه، یا طبق شرایط خلقت تحریک بشه، یه دونه از این گونی ها رو از تو خیابون ورمیداره و میبره تو خونه و بعــــــــــــــله!!! حالا اگه تو این جامعه زن ها اصلاً بیرون نیان هم، یه مرد میتونه صبر کنه و شوهر یه دونه از اون گونی ها که از خونه رفت بیرون، بره تو خونه اون گونیه و بعــــــــــله!! یعنی یه سرچ ساده توی اینترنت از آمار تجاوز جنسی توی عربستان که همه با پوشیه میرن بیرون خبر میده. ببینین!! با دید متعصب به این قضیه نگاه نکنین! قبول کنین که جامعه ای که مردها چشم و گوش هاشون رو بپوشونن، چون قدرت جسمی و جنسی از آن مردهاست، فساد توش کمتر از جامعه ایه که زنها خودشون رو بپوشونن... اگرم یه جامعه ای باشه که هر دو مورد رعایت بشه که میشه نور علی نور... بعدشم! این عکس هایی که گذاشتین، به جز مورد آخر، تمامی خانم ها ساپورت پوشیدن و معلومه که چادر زورکین یا زیاد معتقد نیستن. اما عکس آخر حکایتش با بقیه فرق داره... یعنی اگه یه مردی با دیدن یک زن چادری پوشیده و با حجاب کامل، صرف این که چادرش براقه، تحریک بشه، اون مرد یه پسر آفتاب مهتاب ندیده است که همچین پسری پسر بسیار مذهبی ایه که معمولاً این قشر هم خیلی زود ازدواج میکنن... پسرای دیگه همه حداقل یکی دو بار حوری پری های هالیوودی و خیابون جردن رو دیدن که دیگه چادر براق براشون جذابیتی نداره و علاقه ای به ازدواج هم ندارن و با دوست دختراشون بعــــــــــله!! بر فرض محال که توی ایران همه و همه حجاب اسلامی رو کامل رعایت کنن، مادامی که مردها فیلم میبینن، مادامی که اینترنت هست، مادامی که یه مرد میتونه با هر شیوه بصری دیگه ای تحریک بشه، بازم این مشکل ادامه داره... چون مردها همیشه از راه چشم تحریک میشن... پس عاقلانه اینه که چشما رو درویش کنن... باز نیاین اینجا منو به راه راست هدایت کنین که چادر بهترین حجابه و سادگی حضرت زهرا رو مثال بزنین ها!!! من این ها رو بهتر از شما میدونم. اما اگه میخواین زندگی راحتی توی جامعه داشته باشین، بهترین کار غض بصر برای آقایونه و در درجه دوم رعایت حجاب از طرف خانم ها... ولی جدی کسانی که با چادر کن کن مشکل پیدا میکنن، هفته ای یک بار ماهی بخورن و زیاد هم عنبه نخورن. من اگه جای شما بودم، در مورد تجاوزات جنسی به کودکان کم سن و سال که متاسفانه بسیار مد شده و فیلماش از آسیای شرقی وارد ایران شده، بحث میکردم... در یک برهه زمانی دختران 18 ساله، در یک زمان زنان شوهر دار و الآن کودکان بیگناه در معرض خطر قرار دارن... خدا باعث و بانی هاش رو لعنت کنه. |
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
گوشزد کردن وظایف مردان بیراهه رفتن نیست.
. ,خود راهه . یه راهی که اگه نادیدش بگیرن ، اوضاع بهم میریزه.نقل قول:مهم این هست که این نوع چادر مشکل داره ، شما به چشم نامحرم چه کار دارید؟ جالبه.ما هم گفتیم چرا ؟ گفتن مردا نگاه میکنن.خوب دقیقا الان امثال من با چشم نا محرم کار دارن.تا تکلیفشون مشخص بشه . نقل قول:مگر حضرت صدیقه کبری جلوی نابینا هم حجابشون رو رعایت نمی کردند؟ مگر بزرگواران دینی ما در برخورد با زنان کافر یا بی حجاب حفظ نگاه و حیای چشم نداشتن ؟ به زنان رسید حضرت صذیقه ی کبری .به مردان رسید پیچوندن مبحث ![]() ![]() نقل قول:علت اهمیت حجاب خانم ها نسبت به نگاه مرد ها هم این هست که اگر اولی رعایت بشه ، دومی رعایت خواهد شد یه کشور که خانوماش دارای حجاب یکدست و پوشیه هستن معرفی کنید.برم حال مردان اون سرزمین رو جویا بشم .چرا این بخش رو جواب نمیدید ؟؟؟ نقل قول:خوب بابا جان چشمه ، لنز فوق پیشرفته و فی*ل*تر که نداره روی یک نقطه زوم کنه ، خوب بالاخره بعضی بی حجابی ها به چشم می آد ، خواسته یا ناخواسته ، اثر هم می گذاره ، چه طرف بخواد چه نخواد ، مثل لقمه حرومه ، مثل هوای آلوده است ، بخوای نخوای اثر منفی داره ، منتها توی یکی کم تر توی یی بیشتر ، یکی جلوی بینیش رو می گیره ف دود کمتر می ره توش ، اما خوب ضررش که صفر نمیشه. جالب شد. چطور برای مرد ، این طفلک معصوم ، بهونه پیدا میشه که چشماشون لنز نداره.اما به زن میرسه .باید یه کتاب احکام رو کامل رعایت کنه . بازم میگم من هنوز نفهمیدم چرا مردان از احکام زنان اینقدر میدونن؟ ******************************************************************************** شما مردان ندیدم تا حالا کمی رو خودتون مانور بدید. من بازم میگم برادران مقیم مرکز در بلاد کفر، الان تکلیفشون چیه ؟ از اونا یکم یاد بگیرید دیگه . سر کوچه های شما مرکز فساد نیست. برای خواهران اونجا هم گوشزد احکام ندارن . زنان کافر و غیر کافر هم در کنارشون امنیت دارن. به اون حدیث و میخ های در چشم بپردازید،برادران گرامی . .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** | أین المنتظر | 38 | 18,577 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: 16652540435480431102.jpg]](http://upcity.ir/images2/16652540435480431102.jpg)
![[تصویر: 91415506584833621715.jpg]](http://upcity.ir/images2/91415506584833621715.jpg)
![[تصویر: 44842387069240530097.jpg]](http://upcity.ir/images2/44842387069240530097.jpg)
![[تصویر: 65876005421203029704.jpg]](http://upcity.ir/images2/65876005421203029704.jpg)