کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چهارمین کارگاه معنویت
۱۹:۱۰, ۱۶/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۳ ۰:۲۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بنده شدم مسول راه اندازی چله هاBig Grin

الحمدالله خیلی خوبهSmile

خوب

حرف زیادی ندارم .شرایطو میگمو التماس دعا دارم.

1) قرائت سوره الرحمن به مدت 40 روز

2)استماع سخنرانی (اگه عشقتون کشید هرچی یاد گرفتید بیاید درحد یه جمله بنویسید بقیه ام استفاده کنن)

3)دعا برای بقیه

ومن الله توفیق

1. مه پاره
2. نرگس مهدوی
3.ثارالله
4.فدایی ولایت
5.محمدتروست
6.بیدل
7.رکن الهدی
8. حضرت عشق
9.مجتبی 110
10؟

سه چهار نفرهم بیشتر جا نداریم...

ان شاالله شروع چله اواخرآبان هست...

شرایط بعدی متعاقبا اعلام میشه.

التماس دعا...

هرکسی ام پاشو بذاره تو این تاپیک و ارسال داشته باشه گیرمیفته و باید شرکت کنه تو چلهBig Grin

هر سه شرط فوق اجباری است
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، Bidel.s ، فدايي ولايت ، sarallah ، Mohammad Trust ، مجید املشی ، حضرت عشق ، مجنون العباس ، Farzaneh ، السا ، قلب ، mortozpasha ، fafa* ، نورالسادات ، 135

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۵۳, ۲۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #121

ما که شروع کریم لطفا بزرگواران این مسائل حاشیه ای لیست بدید و انتقاد و مخالف و موافق را راها کنند ه اگر شخصی خواست شرکت کند اگر هم نخواست شرکت نکند اگر مخالف هستند شرکت نکنند اگر موافق هستند شرکت کنند متقاعد کردن ندارد هیچ جای این حرکت بدی ندارد که حالا موضع بگریم یا نگریم . کاراوانی راه افتاده هرکه قصد عزیمت دارد یا علی بنده تمام همراهان را مد نظر قرار دادم هنگام تلاوت . حاضران خودشان می دانند چه کسانی هستند
کمی فاصله بگیریم از این مباحث .
انشاءالله اگر توفیق باشد با تایید کاربران هر شب سه آیه به همراه ترجمه و مختصری از تفسیر علامه را قرار بدهیم که توام با این چله نشینی نکاتی از این سوره مبارکه بیاموزیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، رکن الهدی ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، نرگس مهدوی ، mahpare
۲۲:۱۷, ۲۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #122
آواتار
راستی دوستان حواستون به سخنرانی هم هست دیگه...گوش داد بهش از واجبات چله اسBig Grin
به نظرم همراه با پیشنهاد آقای میم حسین الف برداشتمون از سخنرانی هر جلسه رو هم بزاریم....بلاخره باید چله مون پربار باشه دیگهBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، نرگس مهدوی ، mahpare
۱۰:۳۳, ۲۹/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۳ ۱۱:۰۲ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #123
آواتار
سلام به همه ی دوستان عزیز

هرچند برای خودم هم صحبت کردن درباره ی این موضوع خوشایند نیست ولی یه کوچولو دربارش بگمWink

(۲۸/آبان/۹۳ ۲۰:۳۲)ساجد نوشته است:  اما دوستان چله نشین من
نمیدونم چرا چن تا پست آخر اینقدر خط و نشون کشی توشه ...

علتش یه سری انتقاد های زیر پوستی بود که به شدت مه پاره خانم رو ناراحت کرده بود. (امیدوارم که ایشون ببخشن بنده رو که اینجا مطرحش کردم). و امیدوارم علت عدم حضورشون همچنان ناراحتیشون نباشه وگرنه من میدونم و ... نه ببخشید خط و نشون نمیکشم دوستان منتقد خودشون میدونن و ...

نقل قول:ما که شروع کریم لطفا بزرگواران این مسائل حاشیه ای لیست بدید و انتقاد و مخالف و موافق را راها کنند ه اگر شخصی خواست شرکت کند اگر هم نخواست شرکت نکند اگر مخالف هستند شرکت نکنند اگر موافق هستند شرکت کنند متقاعد کردن ندارد هیچ جای این حرکت بدی ندارد که حالا موضع بگریم یا نگریم .
اگر گفتم که لیست کامل بشه به این خاطر بود که مه پاره خانم چند بار خواهش کرده بودن ولی هر بار فقط 5 یا 6 نفر اسمشون رو مینوشتن و بنده هم عادت کردم که گاهی اسم دوستان رو تک تک ببرم موقع تلاوت فقط میخواستم که خیالم راحت باشه کسی رو از قلم نندازم.
ولی چشم منم از این مسایل حاشیه ای میگذرم.
اصلا هرکی که رو که تا به حال اسمش به هر نحوی تو تاپیک بوده یاد میکنم(حتی منتقدان عزیز روBig GrinBlush)

بریم سراغ چله ی خودمون
نقل قول:انشاءالله اگر توفیق باشد با تایید کاربران هر شب سه آیه به همراه ترجمه و مختصری از تفسیر علامه را قرار بدهیم که توام با این چله نشینی نکاتی از این سوره مبارکه بیاموزیم
خیلی خیلی لطف میکنید. عالیه
در ضمن یادتون نره که ثواب چله رو به یکی از چهارده معصوم هدیه کنید هاBlush
باهم دیگه که به توافق نرسیدیم تا با هم عمل کنیم بهش هر معصومی رو که دوست دارید مد نظر قرار بدین.

در پناه خدا
التماس دعا

دوستان عزیز در هدیه کردن ثواب تلاوت هامون اگر اینارم مد نظر قرار بدیم بد نیست:

شنبه:این روز متعلق است به "حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
یکشنبه :این روز متعلق است به :حضرت علی (علیه السلام)
دوشنبه:این روز متعلق است به امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام)[/b]
سه شنبه :این روز متعلق است به :امام سجاد (علیه السلام) ، امام باقر (علیه السلام) ، امام صادق (علیه السلام)
چهارشنبه[/b]:
این روز متعلق است به :امام موسی کاظم (علیه السلام) ، امام رضا (علیه السلام) ، امام جواد (علیه السلام)، امام هادی (علیه السلام)

پنجشنبه :این روز متعلق است به :امام حسن عسکری(علیه السلام)
جمعــــــه:این روز متعلق است به حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، رکن الهدی ، sarallah ، میم.حسین.الف ، حضرت عشق ، mahpare
۲۰:۵۸, ۲۹/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۳ ۲۳:۲۲ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #124

سرکار خانم اتفاق نظر نمی خواهد همین لیستی که شما داید خوب است اگر نه به نیت 14 معصوم باشد اگر نه هر ادعیه و یا این چنین مراسم را (نه لزوما چله نشینی هر چه که باشد ) به یکی از معصومین (علیه السلام) هدیه کنیم از حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شروع می کنیم تا به حجت بن الحسن (عجل الله تعالی فرجه الشریف) امام زمانمان برسیم

غرض و مفاد سوره مبارکه الرحمن به بیان المیزان
ايـن سـوره در ايـن مـقـام اسـت كـه خـاطـر نـشـان سـازد كه خداى تعالى عالم و اجزاى آن از قـبيل زمين و آسمان و خشكى ها و درياها و انس ‍ و جن را طورى آفريده و نيز اجزاى هر يك را طـورى نـظـم داده كه جن و انس بتوانند در زندگى خود از آن بهره مند شوند، و قهرا عالم بـه دو قـسـمـت و دو نـشـاءه تـقـسيم مى شود، يكى نشاءه دنيا كه به زودى خودش با اهلش فانى مى شود، و يكى ديگر نشاءه آخرت كه هميشه باقى است، و در آن نشاءه سعادت از شقاوت و نعمت از نقمت متمايز مى گردد.
با اين بيان روشن مى شود كه عالم هستى از دنيايش گرفته تا آخرتش نظامى واحد دارد، تمامى اجزا و ابعاض اين عالم با اجزا و ابعاض ‍ آن عالم مرتبط است، و اجزاى عالم هستى اركـانى قويم دارد، اركانى كه يكديگر را اصلاح مى كنند، اين جزء، مايه تماميت آن جزء ديگر، و آن مايه تماميت اين است.
پس آنچه در عالم هست چه عينش و چه اثرش از نعمت ها و آلاى خداى تعالى است، و به همين جـهـت پـشـت سـر هـم از خـلايق مى پرسد و با عتاب هم مى پرسد كه : (فباى الاء ربكما تـكذبان - كداميك از آلاى پروردگارتان را تكذيب مى كنيد؟) و اين خطاب عتاب آميز در اين سوره سى و يك مرتبه تكرار شده است.
و بـاز بـه هـمـين مناسبت است كه اين سوره با نام رحمان آغاز گرديد، صفت رحمت عمومى و هـمـگـانـى خـداسـت، رحـمـتى كه مؤمن و كافر و دنيا و آخرت را در بر دارد، و در آخر نيز، سوره با آيه (تبارك اسم ربك ذى الجلال و الاكرام ) ختم مى شود.
و ايـن سـوره از نـظـر مـكـى بـودن و مـدنـى بـودن دو احـتمال دارد، هر چند كه سياق آن به مكى بودن شبيه تر است، و در قرآن كريم اين تنها سـوره اسـت كـه بـعـد از بـسـم اللّه بـا يـكـى از اسـمـاى خـداى عزوجل آغاز شده.
و در مـجـمـع البـيـان از امـام مـوسـى بـن جـعـفـر از آبـاى گـرامـى اش (عـليهم السلم) از رسـول خـدا (صـلى اللّه عـليـه و آله وسـلم) روايـت آورده كـه فـرمـوده : بـراى هـر چيزى عروسى و جلوه گاه حسنى هست، و عروس قرآن سوره الرحمان است.
سـيـوطـى هـم ايـن روايـت را در الدر المـنـثـور از بـيـهـقـى از عـلى (عليه السلام) از رسول خدا (صلى اللّه عليه و آله و سلم) نقل كرده.
معــنـاى (الرحـمـان) و اشـاره بـه وجه اينكه در آغاز شمارش نعمت هاى مادى و معنوى ،تعليم قرآن را ذكر فرمود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، نرگس مهدوی ، حضرت عشق ، فدايي ولايت ، mahpare ، Agha sayyed
۱۹:۵۱, ۳۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #125
آواتار
سلام بچه هاBig Grin
خوبین؟

سلامتین؟Smile
ببخشید من از شروع چله نبودم...ی سری اتفاقات خیری برام پیش اومده بود درگیر اون بودم....Blush

به خیر گذشت الحمدالله Big Grin

از همتون ممنونم . ناراحت نیستم از هیچ کسSmile

سخنرانیارو گوش میدید؟
تک تکتونو یاد میکنم .نرگس جان ازت ممنونم بابت همه چیزHeart
آقای میم حسین الف از شما هم ب خاطر مطالب خوبتون.لطفا ادامه بدید.Smile

آقای سرگروه ی تشکر ویژه هم از شما دارم.

ببخشید پیاماتونو تک تک جواب ندادم.

اینم اعلام وضعیت حیاتی منHeart

هم خوبم هم پرانرژی تراز قبل.Big Grin
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، رکن الهدی ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، میم.حسین.الف ، sarallah
۲۳:۱۳, ۳۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #126
آواتار
الرحمن
می بخشد. اگر او نبخشد، پس چه کسی ببخشد. نامش رحمان است... لقبش رحمان است...بی چشم داشت می بخشد، چراکه بی نیاز از هر چشم روشنی، رشوه، پول زیرمیزی، شیرینی، زیرلفظی و هر دل شیرین کُنَکی است.
به رسولش گفت که به بندگانش خبر دهد
خبر دهد که اوست بخشنده ی یکتا... اوست همواره بخشنده ی یکتا
اینکه من چه کردم و چند نفر را از خود راندم...کسی که تنها گشت... حتی زمانی که تنهاترین بودم ندا می آمد و می گفت هنوز تنها نیستی
ندا می آمد که ای بنده! آغوش من هنوز گرم است...
باز من آغوش زمینیان را ترجیح دادم... لحظه ای سرخوش شدم و پس آن تنهایی گریبانگیر من شد
باز ندا آمد که ابنده! آغوش من هنوز گرم است...
چرا گرمای مرا پس می زنی؟ چه کسی تو را به سان من دوست دارد؟ وقتی که تنها می شوی، چه کسی غصه ی تنهایی تو را می خورد؟
وقتی که در دنیا غرق می شوی، چه کسی شرم می کند؟
وقتی که لابه می کنی، چه کسی تو را به سمت خود می طلبد؟
رحمان! یا رحمان!
در این زمینی که ما دیدیم. پاک ترین عشق، عشق بین زنان و شوهران بود... باز این عشق با یک خیانت سست بود
رحمان! یا رحمان!
ما که بار ها خیانت کردیم. چه شد که عشق تو به ما هنوز سست نشده است؟
رحمان! یا رحمان!
شرمگینت کرده ایم...

به آن بندگانم که با عصیان اسراف بر نفس خویش کردندبگو:
هرگز از رحمت نامنتهای خدا ناامید مشوید که البته خدا
همه گناهان شما را خواهد بخشیدکه او خدائی بسیار
آمرزنده ومهربان است.زمر آیه ۵۳

امروز تو تالار که اومدم. آرزو کردم که یه دل داشتم تا حداقل می شکست تکلیف من راحت بشه. اگه این چله نبود دیگه به تالار نمی یومدم. وضعش بدجوری خراب شد امروز.
بگذریم
من یه فکری دارم
شروع کنیم واسه هر آیه از سوره ی الرحمن یه چیزی بنویسم. در انتها جمعشون کنیم یه جا تا علاوه بر نتیجه ی معنوی اخروی، نتیجه معنوی دنیوی هم داشته باشه. چله های بعدی هی بهتون گیر ندن و ...
متن بالایی برای آیه ی 1 سوره ی الرحمن.

فردا هم برای آیه دوم یه چیزی می نویسم(اگه زنده بودم). سعی می کنم بهتر از این یکی باشه. از شاعر گروه(خودش فهمیدWink) تقاضا دارم واسه هر آیه یه دو بیتی جور کنه(کپی آزاد. البته من در حدی نیستم که تعیین تکلیف کنم)
در انتها یه مجموعه خوبی جمع آوری می شه.
راستی! وظیفه ی اصلی چله رو انجام می دین؟ من الآن یه چهار پنج روزی هست که روابط اجتماعیم(چیزی که واقعا توش ضعیف بودم) بهتر شده. فکر کنم از اثرات چله باشه
صبح ها تو تاکسی یه بار می خونم سوره رو. به حس و حال خفن می رم دانشگاه رو می ترکونم. عصر هم برگشتنی یه بار تو تاکسی می خونم یا اتوبوس می خونم. می یام خونه رو می ترکونم

یا حق

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، میم.حسین.الف ، رکن الهدی ، mahpare ، فدايي ولايت ، نرگس مهدوی
۱:۳۶, ۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #127
آواتار
(۳۰/آبان/۹۳ ۱۹:۵۱)mahpare نوشته است:  ببخشید من از شروع چله نبودم...ی سری اتفاقات خیری برام پیش اومده بود درگیر اون بودم....Blush

به خیر گذشت الحمدالله Big Grin

بعضی ها قبلا یه حرفایی از حرکات زیر پوستی و این چیزها میزدن!
آره؟؟؟
درست فهمیدم؟
ان شاء الله قدم خیر داره برداشته میشه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، فدايي ولايت ، نرگس مهدوی
۱۲:۲۵, ۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #128
آواتار
دوستان قرار شد برای اینکه نشون بدیم سخنرانی ها رو گوش می دیم هردفه بیام برداشتمون رو از هر جلسه اش بزاریم این سه جلسه ای که من گوش دادم به نظرم واقعا فوق العاده بود یعنی خیلی خوب بود من یکی که خیلی متحول شدمBig Grinنگاهم به زندگی واقعا متفاوت شده حیفه این فرصت رو از دست ندین ..گوش بدین وبیان اینجا درباره اش باهم حرف بزنیم ...اگه یکی هم گوش بده برا من کافی بیاد باهم بحث کنیمBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، فدايي ولايت ، نرگس مهدوی ، حضرت عشق
۲۱:۳۴, ۱/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۳ ۲۱:۴۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #129
آواتار
(۱/آذر/۹۳ ۱:۳۶)حضرت عشق نوشته است:  بعضی ها قبلا یه حرفایی از حرکات زیر پوستی و این چیزها میزدن!
آره؟؟؟
درست فهمیدم؟
ان شاء الله قدم خیر داره برداشته میشه؟

اینو میگم ک خودمم برام جای تعجب بود. امروز دقیقا چهلمین روز چله یس بود.

ومن امروز خواستگارمو رد کردمBig Grin

فقط ب این خاطر گفتم ک با کمال تعجب در آخرین روز چله سروکله ی یک عدد خواستگار پیدا شدو خیلی برام جالب بود. بخیرگذشت الحمدللهBig Grin

و بنده هنوز مسول راه اندازی چله ها هستمBig Grin

اصلا ازدواج یادم رفتهBig Grin
این چله ها چه لذتی دارهSmile

خیلی چله ها و چلچله هارو دوست دارمHeart

دیدین گفتم آقای بیدل... شمام گرفتار شدین رفت ....

به خاطر چله میاید تالار...Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، نرگس مهدوی ، فدايي ولايت ، رکن الهدی
۰:۵۶, ۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #130
آواتار
دکیMat
آخرین روز چله یاسین امروز بود؟؟! پس ما چرا این چله رو شروع کردیم؟ که من به واسطه شروع این چله فکر کردم اون تموم شد؟ و دیگه نخوندمش؟!!
نقل قول:
صبح ها تو تاکسی یه بار می خونم سوره رو. به حس و حال خفن می رم دانشگاه رو می ترکونم. عصر هم برگشتنی یه بار تو تاکسی می خونم یا اتوبوس می خونم. می یام خونه رو می ترکونم
چند وقت پیش بنده تئوری خود ترکانی در چله هارو مطرح کرده بودم ، اما گویا شما کمر بند انفجاری بستید دارید دنیارو میترکونیدBig Grin

راستی ، یه چیز جالب راجع به تاثیر این چله ها رو خودم بگم؟!
.
.
.
نه نمیگم ، میترسم اعتماد به نفس بچه ها از بین برهCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]