|
چهارمین کارگاه معنویت
|
|
۱۹:۱۰, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۳ ۰:۲۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده شدم مسول راه اندازی چله ها ![]() الحمدالله خیلی خوبه ![]() خوب حرف زیادی ندارم .شرایطو میگمو التماس دعا دارم. 1) قرائت سوره الرحمن به مدت 40 روز 2)استماع سخنرانی (اگه عشقتون کشید هرچی یاد گرفتید بیاید درحد یه جمله بنویسید بقیه ام استفاده کنن) 3)دعا برای بقیه ومن الله توفیق 1. مه پاره 2. نرگس مهدوی 3.ثارالله 4.فدایی ولایت 5.محمدتروست 6.بیدل 7.رکن الهدی 8. حضرت عشق 9.مجتبی 110 10؟ سه چهار نفرهم بیشتر جا نداریم... ان شاالله شروع چله اواخرآبان هست... شرایط بعدی متعاقبا اعلام میشه. التماس دعا... هرکسی ام پاشو بذاره تو این تاپیک و ارسال داشته باشه گیرمیفته و باید شرکت کنه تو چله ![]() هر سه شرط فوق اجباری است
|
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۴, ۲/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۳ ۱:۰۷ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
|
خود ترکانی نیست
وقتی تاثیرش رو در لحظه می بینم دیگه خودترکانی نیست امروز دانشگاه برای من خیلی جالب بود من که یه دانشجوی رم اولی هستم، حالا TA استاد مبانی برنامه سازی شدم یه مهندس الکترونیک ارتشی پیدا کردم. هر روز بهش سر می زنم کلی چیز میز یاد می گیرم تو یه شرکت به بهترین شکل کارآموزی می کنم شغل کوچیکی دارم و داره بهتر هم می شه. دقیقا همون شغلی هست که می خوام:تدریس. عاشق این شغلم یواش یواش هم دارم دوست پیدا می کنم. شماها من رو نمی شناسید. من با هندزفری هام معروف بودم. تنها رفیقم یه MP3 بود. این ها همه اثرات هفته ی پیش و امروز هستن با اینکه مسلمان نیستم ولی به قرآن و معجزاتش ایمان کامل دارم راستی یه چی یادم رفت از این اینکه می خوام روزی دوبار قرایت کنم سوره ی الرحمن رو غرض مهمی دارم. ان شا الله اگه عمری باشه در انتهای چله می گم |
|||
|
|
۰:۲۴, ۳/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۳ ۰:۲۵ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
بـسـم اللّه الرحـمـن الرحيم
الرحمن (1) علم القران (2) به نام خداى رحمان و رحيم. همان رحمان (1) كه قرآن را تعليم كرد(2). 1-کلمه "الرحمن" صیغه مبالغه از رحمت استو بر زیادی ۀن دلالت می کند . رحـمـت بـه وسـيـله بذل نعمت، و به همين جهت مناسب آمد كه در اين سوره نعمت هاى عمومى را به رخ بكشد، چه نـعمت هاى دنيايى مؤمن و كافر را و چه نعمت هاى آخرتى مؤمن را، و چون نام رحمان دلالت بـر رحـمـت عـمـومـى خـدا داشـت در اول اين سوره واقع شد كه در آن انواع نعمتهاى دنيوى و اخروى كه مايه انتظام عالم انس و عالم جن است ذكر شده است. 2-"علم القرآن" آغاز شمارش نعمت هاى الهى است، و از آنجايى كه قرآن كريم عظيم ترين نعمت هاى الهى بود و در قدر و منزلت مقامى رفيع تر از ساير نعمت ها داشت، چون كـلامـى اسـت از خـداى تـعـالى كـه صراط مستقيم را ترسيم مى كند، و متضمن بيان راه هاى سـعادت است، سعادتى كه آرزوى تمامى آرزومندان و هدف تمامى جويندگان است، لذا آن را جـلوتـر از سـايـر نـعـمـت هـا قرار داد، و تعليم آن را حتى از خلقت انس و جنى كه قرآن براى تعليم آنان نازل شده جلوتر ذكر كرد. در ادامه علمه می فرماید که مفعول اول تعلیم در این آیه حذف شده و تقدیر آن : علم الانسان القرآن و یا علم الانس و الجن القران می باشد که دومی درست تر است چرا که در این سوره هر چند یکبار انسان و جن خطاب قرار می گیرند و اگر انسان فقط مقصود بود پس نباید در ادامه هم انسان و همجن مخاطب قرار می گرفتند. انشاءالله در ارسال بعدی آیات 3 و 4 سوره مبارکه به همرا تفسیر المیزان قرار می گیرد .
|
|||
|
|
۰:۴۵, ۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
|
|
۰:۵۸, ۳/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۳ ۱:۰۰ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
|
ببخشید بنده به نیابت از ایشون پاسخ می دهم برخی مواقع انسان های آگاه از سر تواضع و خشوع و علم به خطاهایشان اینچنین جملاتی را می گویند
مسلمان در لغت به معنی کسی است که تماما تسلیم است . تسلیم چه کس یا چه چیز ؟ تسلیم حق . در قرآن امده است که ابراهیم (علیه السلام) نه یهودی بود نه مسیحی بلکه مسلمان بود . اینجا مسلمان همان تسلیم حق بودن است البته رواج و استفاده زیاد خیلی مناسب نیست باید مرتبط با موضوع (هرگاه که کبری به واسطه عبودت ما را گرفت) یا در خور بحث و حاضران باشد . اما با خود مدام زمزمه کنید که آگاه هستید به خطاهایتان و شرمنده اید و باید اهل شوید به واسطه ذکر گفتن به واسطه انجام دادن و یا ترک عملی فقط برای جلب رضایت خدا فقط برای خالص شدن به واسطه عبادت به وسطه التماس و تضرع به واسطه .... خیلی موارد دیگر اینها باعث می شود تا خاشع باشید نزد پرودگار و رسم بندگی بیاموزید در کلام هم همان مقداری که اول ذکر شد بهتر است بیشتر از آن موجب مسائل حاشیه ای می شود و یا حتی برخا خودش سبب عجب و فخر فروشی می شود البته آقای بادل عزیز از جمله کاربران محترم و با بینش و علم هستند . |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۳/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۳ ۱۱:۵۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
|
سلام ب دوستان اهل دل
![]() امیدوارم حالتون خوب باشه ![]() آقای میم حسین الف ازتون ممنونم ب خاطر پست های باترزشتون و وقتی ک صرف میکنید.فقط یک نکته.اگر ممکن هست ب زبان ساده تری بیان کنید.میتونید برداشتتونو بگید و عین عباراتو نیارید ی خورده متن ثقیل هست به نظرم.بازهم ممنون. و اما واما ی خواهش عاجزانه ای که دارم از آقایون لطفا چندتاکتاب راجع به نحوه ی خواستگاری کردن.حرف زدن با خانومی ک ازش خواستگاری میخواید بکنید ،آداب و رسوم معمول و... بخونید... من چند تا تا به حال خواستگارداشتم هیچ کدومشون بلد نیستن چطوری خواستشونو مطرح کنن که بد نباشه... اصلا میرن ی کسایی رو واسطه میکنن ی کارایی میکنن آدم شک میکنه میگه اینا به بلوغ فکری و اجتماعی رسیدن؟! ![]() جدا میگم. حتما برید چندتا کتاب بخونید. خانمهای تالار هم میتونن کمک کنن در این مورد . راستی.ختم سوره واقعه هم خیلی خوبه .میخواید شروع کنیم؟اول ماه افتاده دوشنبه. یا اینکه بعداز چله ی زیارت عاشورا که 10 روز مونده .ان شاالله دوباره چله یس بذاریم.من ک دلم واسه سوره ی یس تنگ شده. سخنرانیم ک گوش میدید دیگه... ![]() از چله بعدی اگه خدا یاری کنه میخوام ی سری کلاس های آموزش خواستگاری برای آقایون و اشتباهاتی ک نبایست بکنن میذاریم.ب نظرم خیلی واجبه.نظرتونو بگید.
|
|||
|
|
۱۲:۳۱, ۳/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۳ ۱۲:۳۳ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
وای مهپاره تو چرا انقدر شکل من فک می کنی دختر اخه یعنی چی
![]() منم می خواستم دقیقا همین حرفا رو بزنم ولی نمیدونستم کجا بگم اقایون تو رو خدا یخورده به حرفهای مهپاره جون فک کنید یعنی واقعا معزلیه....اصن نمی دونید واسه چی می خواید ازدواج کنید بعد می رین خواستگاری دیگه فعلا من حرفی نمی زنم تا کلاسهای مهپاره که شروع شد من حسابی دادو بی داد کنم![]() اما ختم سوره واقعه بچه ها تو هر سال نهایتا یک با یا دوبار اتفاق می افته که اول ماه قمری بیفته دوشنبه و ما روایت داریم اگر اشتباه نکنم از امام باقر علیه السلام اگر از دوشنبه شروع بخوندن سوره واقعه کنید تا 14 روز ان شالله حاجت روا می شیم البته من همه شرایطش رو دارم اگر خواستین تا اخر امروز که وقت باقیه براتون بزارم ... یعنی هیچ کس سخنرانی گوش نمی ده؟ چه وضعشه ؟ من 4 جلسه گوش دادم دو جلسه رم اینجا نوشتم دوستان هنوز هیچ حرکتی نکردین؟ عاقا من الان لینکش رو دیدم که بچه ها گذاشتن http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36...#pid315047 |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۳/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۳ ۱۸:۵۰ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
نقل قول:چرا اینجوری درباره ی خودتون صحبت میکنید؟هیچ خضوعی و خشوعی نیست مسلمان شهادتین باید بگه من هنوز شهادتین ندادم آدم باید آماده باشه. مسلمان بودن هرتکی نیست علم القرآن می خواهم خطابش کنم «کتاب سوزان» کتاب حیات، کتاب نور، کتیبه ی هدایت... از ظلمات خارج می کند... بهتر است بنویسم از ظلم خارج می کند...کتابی است که تمام مستکبران، اربابان کذاب، والیان خودکامه، شاهان و حاکمان و رئیسان را می ترساند کتابی است نگاه کردنش زیباست. شعر گفتن در وصف این کتاب زیباتر است. عامه پسند تر است اما همین که بازش کنی، همین لحظه که کنجکاو شوی چه در آن می گذرد، می سوزاند دست دلت را می سوزاند... آری، حقیقت تلخ نیست، حقیقت می سوزاند... حقیقت آتشین است آتش های پر از باد چه ها می کند. گلو های چرکینی که آتش گرفتند با نوای این کتاب... مردمی که می خواهند آتش خدا را با دهان خود خاموش کنند ناامید می شوند... اگر آتش بر گلوی جانت بیاندازد، خطرناک می شوی. صدایت بلند می شود. می شوی بیل راتلدی که ظلم را تحمل نمی کند. حال درد می کشی یک رفیق به تنهایی سیگار نمی کشد. وقتی که سیگارش روشن شد. با آتش سیگارش، سیگار رفیقش را روشن می کند. با خودت است... با گلوی آتشت فقط خودت را گرم می کنی؟ رحمان! یا رحمان! مرا رو هم روشن کن... لطفا دعا کنید. حالم خیلی بده. لطفا دعا کنید حاجت روا بشم. ای کاش بیدل نبودم یه دل سیر گریه می کردم راستی. پنجشنبه نیست. ولی عزراییل جمعه و پنجشنبه حالیش نیست اهل فاتحه هستین؟ برای ماهی های سیاه کوچولو یه فاتحه بفرستین مادرش باید به اتاق خالی تنها دخترکش عادت کنه |
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
برادران عزیز و خواهران مجترم با اینکه در اینم چله نیستم ولی همتونو دعا میکنم
شما هم منو فراموش نکنید. |
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
|
کی مایل هست شروع به حفظ سوره الرحمن کنیم؟
|
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
|
من
![]() البته من قدیما حفظ بودم الان حفظ کردن نداره درواقع یجور یادآوری برام کافیه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,843 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,066 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,133 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,525 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,601 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 18,032 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,477 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|