|
چهارمین کارگاه معنویت
|
|
۱۹:۱۰, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۳ ۰:۲۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده شدم مسول راه اندازی چله ها ![]() الحمدالله خیلی خوبه ![]() خوب حرف زیادی ندارم .شرایطو میگمو التماس دعا دارم. 1) قرائت سوره الرحمن به مدت 40 روز 2)استماع سخنرانی (اگه عشقتون کشید هرچی یاد گرفتید بیاید درحد یه جمله بنویسید بقیه ام استفاده کنن) 3)دعا برای بقیه ومن الله توفیق 1. مه پاره 2. نرگس مهدوی 3.ثارالله 4.فدایی ولایت 5.محمدتروست 6.بیدل 7.رکن الهدی 8. حضرت عشق 9.مجتبی 110 10؟ سه چهار نفرهم بیشتر جا نداریم... ان شاالله شروع چله اواخرآبان هست... شرایط بعدی متعاقبا اعلام میشه. التماس دعا... هرکسی ام پاشو بذاره تو این تاپیک و ارسال داشته باشه گیرمیفته و باید شرکت کنه تو چله ![]() هر سه شرط فوق اجباری است
|
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۲, ۸/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۳ ۰:۵۴ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
و الارض وضـعـهـا للانـام (10) فـيـهـا فـاكـهـة و النخل ذات الاكمام (11) و الحب ذوالعصف و الريـحـان (12) فـبـاى الاء ربـكـمـا تـكـذبـان (13) و زمين را براى مردم گسترده كرد (10). زمينى كه در آن ميوه ها و نخل داراى غلاف هست (11). و دانه هاى داراى سبوس و گياهان معطر است (12). پس اى جن و انس ! ديگر كداميك از نعمت هاى پروردگارتان را كفران مى كنيد؟ (13). 10- اگر از خلقت زمين تعبير كرده به وضع، براى اين بود كه درباره آسمان تعبير كرده بود به رفع، خواست تا بفهماند زمين پايين و آسمان بالا است، چون در عرب هر افتاده و پست را وضيع مى گويند، و اين خود لطافتى در تعبير است. (انام) در لغت به معنای مردم است برخی جن و انس تعبیر کرده اند و برخ مصداقی کلی تر آورده اند و هر جنبده ای که بر روی زمین راه می روند معنا دانسته اند 11- مـراد از (فـاكـهـة ) مـيـوه هـاى غـيـر خرما است، و كلمه (اكمام ) جمع (كم ) است كه منظور از آن غلاف خرما است، كه آن را طلع نـيـز مى گويند اعراب (کم) به صورت ضمه به کاف و کسره وتشدید به میم است و اگر اعراب ضمه به کاف و تشدید به میم باشد بدون کسره به کاف به معنای آستین پیراهن می باشد که در آیه شریفه همان مورد اول است به معنای غلاف خرما 12- كـلمـه (حـب ) عـطـف اسـت بر كلمه (فاكهة ) است يعنى در زمين دانه و ريحان نيز هست، و منظور از دانه هر چيزى است كه قـوت و غـذا از آن درسـت شـود، مـانـنـد گندم و جو و برنج و غيره، و كلمه (عصف ) به مـعـنـاى غـلاف و پـوسـتـه دانه هاى مذكور است، كه فارسى آن را سبوس گويند. و كـلمـه (ريـحـان ) بـه معناى همه گياهان معطر (چون نعناء و مرزه و ريحان فارسى و آويشن و پونه و امثال اينها) است. و اما اساسی ترین آیه این سوره چند نکته که قبلا هم البته ذکر شاده را یاد آوری می کنم چون مناسبت بیشتری دارد با تفسیر آن - آنچه در عالم هست چه عينش و چه اثرش از نعمت ها و آلاى خداى تعالى است، و به همين جـهـت پـشـت سـر هـم از خـلايق مى پرسد و با عتاب هم مى پرسد كه : (فباى الاء ربكما تـكذبان - كداميك از آلاى پروردگارتان را تكذيب مى كنيد؟) و اين خطاب عتاب آميز در اين سوره سى و يك مرتبه تكرار شده است. - از امام صادق (علیه السلام) نقل شده است،کسی که در شب سوره الرحمن را بخواند و بعد از هر ﴿فبای آلاء ربکما تکذبان﴾ بگوید «لا بشیء من ألائک رب اکذب»؛ پروردگارا هیچ یک از نعمت های تو را تکذیب نمی کنم، خداوند فرشته و ملکی را بر او موکل کند که اگر در اول شب خواند، او را تا صبح محافظت نمایند و اگر در هنگام صبح آن را خواند، موکّل نماید بر او فرشته ای که او را تا شب حفظ نماید.( مجمع البیان:9/ 296،س16) 13- كـلمـه (آلاء) به معناى نعمت است، و خطاب در آيه مـتـوجه عموم جن و انس است، به دليل اين كه در آيات بعد كه مى فرمايد: (سنفرغ لكم ايـّهـا الثـّقـلان ) و (يـا مـعـشـر الجـنّ و الانـس...)، و (يرسل عليكما شواظ...)، صريحا خطاب را متوجه جن و انس كرده. بـه خـاطـر هـمـيـن كـه خـطـاب را مـتـوجـه كـل جـن و انـس نـمـوده تـوانـسـتـه در خـلال بـر شـمـردن نـعـمـتـهـا و آلاى رحـمـان از شـدايـد روز قـيـامـت و عـقـوبـتـهاى مجرمين و اهـل آتـش خـبر دهد، و آنها را هم جزو نعمتها بر شمارد، آرى همين شدايد و عقوبتها وقتى با كل انس و جن مقايسه شود نعمت مى شود، چون در نظام هستى بـدكـاران و اهـل شـقـاوت را بـه سـرنـوشـتـى كـه مـقـتـضـاى عـمـل ايـشـان و اثر كردار خود آنان باشد سوق دادن، از لوازم صلاح و نظام عام جارى در كـل و حـاكـم بـر جـمـيـع اسـت، و خـود نـعـمـتـى نـسـبـت بـه كـل عـالم جـن و انـس اسـت، هـر چـنـد كـه نسبت به طايفه اى خاص يعنى مجرمين نقمت و عذاب باشد... پس ذکر همان عقوبت مجریمین هم نعمت است چون عدل و داد را برپا می دارد و ايـن نـظـيـر هـمان سنتها و قوانينى است كه مى بينيم در جوامع بشرى جريان دارد، و همه جـوامـع در ايـن مـعـنـا اذعـان دارنـد كـه سـخـت گـيـرى دربـاره اهـل بـغـى و فـسـاد شرط قوام زندگى جامعه و بقاى آن است، و فايده اين كار تنها عايد اهـل صـلاح نـمـى شـود و هـمـچـنـيـن عـكـس قـضـيـه، يـعـنـى فـايـده مـدح و پـاداش اهـل صـلاح تـنـهـا عـايـد اهـل صـلاح نـمـى شـود، بـلكـه مـايـه قـوام زنـدگـى كل جامعه و بقاى آن است. پـس آنچه از عذاب و عقاب كه در آتش براى اهل آتش است، و آنچه از كرامت و ثواب كه در بـهـشـت بـراى اهـلش آمـاده شـده، هـر دو نـوع آلاء و نـعـمـتـهـاى خـدا اسـت بـراى كـل جـن و انـس همانطور كه خورشيد و قمر و آسمان بلند و ز مين پست و نجم و شجر و غير اينها آلاء و نعمتهايى براى اهل دنيا. و از ايـن آيـه بـر مـى آيـد كـه جـن هـم مانند انس فى الجمله از نعمتهاى مذكور بهره مند مى شود، چون اگر چنين نبود نمى بايست جن را هم در ملامتهايى كه كرده شريك انسان ها نموده، هـر دو را مـلامـت كـنـد، و از اول سـوره تـا بـه آخـر يـكسره بفرمايد: (فباى آلاء ربّكما تكذّبان ).
|
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۹/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۳ ۲۳:۲۹ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خـلق الانـسـان مـن صـلصـال كالفخار(14) و خلق الجان من مارج من نار(15) انسان را از لايه خشكيده اى چون سفال آفريد (14) .و جن را از شعله اى از آتش خلق كرد (15). 14- كـلمـه (صـلصـال ) به معناى گل خشكيده اى است وقتى زير پا مى ماند صدا مى كند، و كلمه (فخار) به معناى سفال است. و مـراد از (انـسـان ) در ايـنـجـا نوع آدمى است، و منظور از (خلقت انسان از صلصالى چون سفال ) اين است كه : خلقت بشر بالاخره منتهى به چنين چيزى مى شود. بعضى هم گفته اند: مراد از انسان شخص آدم (عليه السلام) است. 15- كلمه (مارج ) به معناى زبانه خالص و بدون دود از آتش است. و بعضى گفته اند: به معناى زبانه آميخته با سياهى است. و مـراد از (جـان ) نـيـز مـانـند انس نوع جن است، و اگر جن را مخلوق از آتش دانسته به اعتبار اين است كه خلقت جن منتهى به آتش است. و بـعـضـى گـفـتـه اند: مراد از كلمه جان پدر جن است، (همان طور كه گفتند: مراد از انس، پدر انسان ها، آدم (عليه السلام) است ).
|
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان عزیز خوشحال میشم بدونم چرا اثری از علائم حیاتیتون نیست؟ ![]() مثلا خانم مهپاره آخرین آنلانشون 4 روز پیش بود! اتفاقی افتاده؟ انگار همه دلسرد شدن
|
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
چه عجب بلاخره یکی اومد از صب تا حالا هی می خوام بیام به قول آقای فدایی اعلام حیات کنم فرصت نمی شه
دوستان سلامتید دیگه ان شالله ![]() آقای فدایی ولایت به فال نیک بگیر این عدم حضور رو ان شالله همگی حاجت روا شدن سرگرمه مراسمن
|
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
من که قرار بود این این شنبه یه جشن خوب بگیرم واسه خودم
ولی خدارو شکر که مسلمان نشدم دیشب فهمیدم هنوز آماده نیستم ان شاالله چند وقت بعد ولی هنوز زنده ام هنوز بیدل هستم هنوز سوره الرحمن رو قرائت می کنم |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
زنده ام
زنده ای؟ چی شد؟ این چه نیتی بود روی چله گذاشتین؟ داره روی من اثر می کنه... ولی بیدل؟ زکی!!! خخخخخخخ حتی فکرش هم خنده داره اصلا!!!! حرفشو نزن بیدل و این حرف ها؟ نچ نچ نچ!!! مجید مشفق چی می گه؟ الله اکبر؟ این چه میراث میراثی بود(آذری زبان ها می فهمن چی گفتم )چرا ساکتید؟ یه حرفی بزنید چند روز مونده؟ جناب سرگروه! پس چی شد؟ امشب شب پنج شنبه هست. سوره الرحمن امشب رو به کدوم امام بدم؟ یه دختر بچه عاشق ماهی های سیاه کوجولو قراره بیاد به اتاق من سر بزنه تا براش فاتحه بفرستم. پا میشم مُرُم ها!!! بیدل فقط برای این تاپیکه که به تالار می یاد اگه جواب ندین دیگه نمی یاد |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۱۳/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۳ ۱۸:۲۶ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
فک می کنم به امام هفتم...
خب آقای بیدل چشمتون روشن. به سلامتهی همه گرفتار می شن شتر دمه خونه همه اس حالا هرکی به نوبتش... دعای خیر ما بدرقه رهتونه
|
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۱۴/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۳ ۲۲:۱۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
سلام سلام سلام
![]() بچه ها خوبین؟ دلم براتون اینقد شده بود ( . ) ![]() نمیتونستم بیام ![]() نتم جیره بندی شده ![]() آقای سرگروه من و دلسردی؟؟؟ نچ نچ نچ دلسردی از شیطانه ... مخصوصا من که همراهای خوبی مثل شماها دارم... خدارو روزی هزار مرتبه شکرمیکنم به خاطر شما ها![]() یکی ازکاربرا میگفت اینجا محیط مجازیه و ... بچه هارو نمیشه شناخت... من عقیدم اینه هرکی که راهش میفته این تالار خدادوسش داره... این دیگه باخودشه که چه جوری استفاده کنه![]() نرگس جان ،رکن الهدی عزیز ممنونم از حضورتون... آقای بیدل از شما هم... آقای میم حسین الف یه تشکر ویژه هم از شما آقای ثارالله همیشه مثل باقیه بچه ها براتون دعا میکنم و اسم بنفشتون و اخلاق خوبتون موقع دعا یادم میاد![]() آقای حضرت عشق داشت از قلم میفتاد از ایشون هم ممنونم به خاطر همراهیشون.بچه ها منو ببخشید اگه تند تند سر نزدم... ![]() یه مدت واقعا نمیتونم ![]() اما همش به یادتونم... پرانرژی بمونید ![]() راستی یادم رفت بگم واسه اسم همسرتونم دعا کنید ![]() راس میگم ... بعضیا اسماشون ترسناکه بنده خداها گناهی ندارن ولی خوب دعا کنید دیگه
|
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
سلام به چلچله ها
![]() بچه ها سخنرانیارو گوش میدید؟
|
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۱۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
من بعله
بسیار بسیار استفاده کردم خدا عمر با برکت به ایشون بدن که واقعا سرباز امام زمان گونه برای این مردم زحمت می کشن دست خانوم مسءول هم درد نکنه که باعث خیر شدن بقیه هم که گوش ندادن از دستشون رفته این حرفا تو دکون هیچ بقالی نیست
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,841 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,059 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,125 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,504 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,595 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 18,012 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,471 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

)

به خاطر شما ها
آقای ثارالله همیشه مثل باقیه بچه ها براتون دعا میکنم و اسم بنفشتون و اخلاق خوبتون موقع دعا یادم میاد