|
شما از هیچ درست شده اید
|
|
۱۰:۳۵, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با توجه به یافته های علم فیزیک به خصوص در زمینه کوانتوم میتوان گفت شما در واقع از هیچ درست شده اید .
فضای اتم از یک هسته درست شده . در اطراف آن هم الکترون هایی در حال گردش هست . اما جالب اینکه اگر اندازه اتم و پروتن و الکترون را در نظر بگیریم . 99.999% از فضای اتم خالی است . بر طبق این مورد اگر همه الکترون ها و پروتن ها و.... را که در کره زمین هست به هم بفشاریم کره زمین به اندازه یک توپ پینگ پونگ میشود !
|
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۵, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۳ ۱۵:۳۹)مجتبی110 نوشته است: الان جناب نام کاربری یه لینک از یک مقاله کذایی می ده می گه بیا اینم امار!!نه آخه حالا انگار بی دینا چه تحفه هایی هستن!! به نسبت جمعیت کمشون تو طول تاریخ کم جنایت مرتکب نشدن ![]() منتها این هم سیاست دولت های سکولاره که فقط چند تا دانشمند بی دین رو بولد میکنن. خب اگه ریچارد داوکینز دانشمنده،فرانسیس کالینز هم دانشمنده دیگه :| انیشتین هم دانشمند بود،دکتر حسابی خودمون هم دانشمند بود. |
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۳ ۱۵:۴۵)Ali#59 نوشته است: نه آخه حالا انگار بی دینا چه تحفه هایی هستن!! انیشتین هم بی خدا. بیشتر دانشمندان مطرح امروز بیخدا هستن. دکتر حسابی هم تنها اسمش در ایران بزرگ شده. در جهان چهره مطرحی نیست. در مورد جنایتهای دینداران هم بحث هست که می مونه برای جایی که تاپیک به موضوعش اختصاص داشته باشه. |
|||
|
۱۵:۵۷, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
![]() اینجاست که میگن : کافر همه را به کیش خود پندارد ![]() لابد توماس ادیسون و نیکلاس کوپرنیک و گرگور مندل و اسحاق نیوتن هم آتئیست بودن دیگه!! |
|||
|
۱۶:۰۰, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
۱۷:۲۳, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
نیوتن استاد اعظم بوده. درجه ی ۳۳ . یکتا پرستی لزوما خداپرستی نیست.
|
|||
|
۱۷:۲۷, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۳ ۱۵:۳۷)namekarbary نوشته است: اگر منظور شما از وجودات موجودات هست که خوب در این صورت مشکلی نداریم. پس به ماهیت انسان هم کاری نداره و این وظیفه علم فیزیک هست که ماهیت انسان رو بشناسه. والا اون چیزی که ما در کتب فلسفه خوندیم چه اسلام و چه غرب، این مسائل در فلسفه استو منطق که از خود استقلالی ندارد. علم آلی است و برای استفاده در فلسفه عبارات را توضیح میدهد. در ضمن بحث شما و من در این نبود که این قضایا درفلسفه است یا منطق، بحث را باز به حاشیه نبرید، شما می فرمودید که هیچ قضایایی نیست که نیازی به مقدمات تجربی داشته باشد که ما این مثال را برایتان آوردیم. کم کم دارم به این پی می برم که چقدر مصداق امضا خودتان هستید
|
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
نقل قول:والا اون چیزی که ما در کتب فلسفه خوندیم چه اسلام و چه غرب، این مسائل در فلسفه استو منطق که از خود استقلالی ندارد. علم آلی است و برای استفاده در فلسفه عبارات را توضیح میدهد.عجب. نمی دونستم اصول سه گانه منطق گزاره ای بحث فلسفیه!!!!!!!! (۲/بهمن/۹۳ ۱۷:۲۷)سید ابراهیم نوشته است: شما می فرمودید که هیچ قضایایی نیست که نیازی به مقدمات تجربی داشته باشد که ما این مثال را برایتان آوردیم. شما گفتید هیچ قضایای فلسفی نیست که نیازی به مقدمات تجربی نداشته باشد. من گفتم قضایای فلسفی هست که برای حکم کردن نیاز به مقدمات تجربی داریم، اگرچه خود علوم تجربی نمی تونن در صدق و کذب این قضایا اظهار نظر کنن. خوب گفته ها رو عوض می کنین. خوشم اومد. |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
باز هم عرض میکنم منطق علم مستقلی نیست اساسا در این موارد بحث میکند تا در فلسفه به آن بپردازد.
همین الان در بدایه و نهایه که کتب فلسفی هستند این مباحث موجودند می تونید آنجا را ملاحظه بفرمایید. |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
آقا سید این برادر نام کاربری آدم جالبیه، فقط نمی دونم بعضی وقتها چرا میره تو خاکی. بحث شما دو نفر جالبه خواهشاً این بحث رو ادامه بدید و از مباحث متفرقه ای مثل ضریب هوشی دیندارها و خداپرست بودن دانشمندها خودداری کنید. همون بحث قبلی بدون حاشیه بهتره ادامه داشته باشه، من (و به نظرم خیلی ها هم) دنبال می کنم.
|
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
چی شد بالاخره؟ فلسفه به مراجعه به جهان خارج وابستگی داره یا خیر؟
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |