|
طرح جمع آوری اراذل و اوباش یا ؟!
|
|
۱۸:۴۴, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۲ ۱۰:۱۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند مدتی هست که جمهوری اسلامی در سطح کشور طرحی را اجرا کرده به نام جمع آوری ارازل و اوباش .
هرچند که این طرح می بایست مورد تکریم کردن از مسئولین امر قرار بگیرد اما در خلال ای طرح عظیم ملی باید متذکر شوم که نباید نیروی انتظامی یا از افراط و یا از تفریط سبب خدشه دار کردن موضوع شوند، در ادامه (البته با سپاس از مسئولین مربوطه که مجری این طرح می باشند ) بخشی از افراط ها و تفریط ها را در قالب عکس متذکر میشوم. افراط : آیا گوچه جای محاکمه است ؟!؟ ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . آیا طریقه ی اجرای حد و تعذیرات حکومتی اسلام این گونه است ؟ ![]() تفریط : همه باهم بریم هوا خوری ! وای چنگیز عجب کیفی داره ! کاش زودتر ما رو می گرفتن ! ![]() یک بار دیگر متذکر میشوم که بندن مخالف این طرح نیستم ، بلکه باید اینگونه طرح ها علوی بار اجرا کرد چرا که ناسلامتی نام حکومت ائمه اطهار را داریم یدک میکشیم ، مگه زمانی که علی ابن ابی طالب (علیه السلام) به ظاهر زمام خلافت را در دست گرفت با گروه های معاند و خوارج اینگونه برخورد کرد؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۵, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به یقین باید باشد ، اسلامی که برای همه چیز آداب مخصوصی داره مگه میشه که برای اجرای حکم مجرمان چنین احکامی داشته باشد که مجمل است .
اگر توانستم روایت را پیدا می کنم . |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
یه سوال : آیا این سوالتون به یقین باید باشد ، اسلامی که برای همه چیز آداب مخصوصی داره مگه میشه که برای اجرای حکم مجرمان چنین احکامی داشته باشد که مجمل است . شامل فراماسونری ها ایلومناتی ها هم میشه؟ یا اصلا فکر کنید این افراد در محله شما واستون مشکل درست کردن واسه ناموستون رعب و وحشت ایجاد کردن..شما رو تهدید کردن..شما هم از ترس یا باید فرامینشون رو انجام بدید یا به ناموستون تعرض میکنن یا یکی از عزیزانتون رو به قتل میرسونن بعد از شکنجه...نظرتئن رو بگید خواهشا...این افراد بنظر من باید قصاص بشن...
اینطور دفاع شما ازین افراد نشون میده که شما اصلا نمیدونید اینا چه جنایاتی رو انجام میدن.. ما داریم به کسی که رعب و وحشت ایجاد میکنه تهدید میکنه و آزار میرسونه بهشون تا دیگران رو مطیع خودش کنه تا اونا از ترسش فرامینش رو اجرا کنن میگن ظالم...و اون افراد مقابل مظلوم.... مظلوم ترین مظلوم حسین بود...ظالم یزید بود و یزیدیان....حالا فرض یزید توبه میکرد آیا رنج و دردی که خانوم حضرت زینب کشیدند رو میتونست جبران کنه؟؟آیا میتونست رنج رباب رو جبران کنه..رنج حضرت رقیه رو جبران کنه؟؟؟نفرین بر یزیدیان...نفرین ملائکه و زمینیان بر یزیدیان...ما همیشه در زیارت عاشورا ظالمان رو نفرین میکنیم لعنت میفرستیم... اینا ظالمن..لعنت خدا و ملائک بر آنها....بر آنها که در دل طفل و ناموس مردم رعب و وحشت میندازن..جیغ و ناله طفل و نوامیس مردم رو به راه میندازن .. ![]() نفرین بر اونها..لعنت بر اونها
|
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:نظرتئن رو بگید خواهشا...این افراد بنظر من باید قصاص بشن...درسته که من و شما راضی به اینگونه برخورد باشیم و اونها هم لایقش باشن! اما اینکه در خیابون بلافاصله بعد از دستگیری این کارو باهاشون بکنن اشتباهه چون یه جور بی قانونیه! ببینید! تو همین تصویر آخر اونی که داره شلاق می زنه! کفش و شلوار مردونه پوشیده نقاب هم زده این کیه؟!...اصلا چه حقی داره؟ شاید من هم راضی باشم ولی میگم به عهده دولته!چون هرج و مرج بوجود میاد! اگر قراره حدی بزنن بره دادگاه محاکمه بشه بعد حکم رو جلوی مردم اجرا کنن! اما این که احساس امنیت به مردم برگردونده بشه کار نیروی نوپو هستش(نیروی ویژه ی پاد وحشت) دوست من خودش توی نوپو فعالیت داره. بعداز دستگیری کاری باهاشون نمی کنن ولی بدددددد دستگیر می کنند! به طور مثال می تونن چاقو رو بدون اینکه آب از آب تکون بخوره از دست ارازل بگیرن اما این کارو نمی کنن بلکه به وحشیانه ترین شکل خلع سلاح می کنند! (شاید دستشو خرد کنن!) |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:ین کیه؟!...اصلا چه حقی داره؟ ایشون مجری قانون هستند و با حکم قضایی گمان میکنم چنین مجازاتی را انجام میدهند . |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
منم با جناب جک -من موافقم چون معلومه بعد از دادگاهه و در واقع اجرای حکم هستش..و ایشون هم مامور اجرای حکم قضایی
ما خبط و اشتباه داریم تا اشتباه..اونایی که به خود آدم آسیب میرسونه که هیچی میذاریم کنار...اما اونایی که حق الناس داره...یکی میره دزدی به یکی آسیب مالی میرسه..یکی میره قتل میکنه به دلایلی یا میگه عمدی نبود عصبانیت بود یا تو دعوا بود یهو نمیدونم چی شد چاقو کشیدم... اما اینا که میگم حقشونه میدونید چرا؟؟ چون اینا به خواسته خودشون رفتن جزو گروهی شدن که کارشون تجاوز به حریم خصوصی..تجاوز به نوامیس..ایجاد رعب و وحشت ترسوندن..تهدید کردن..و...و...یعنی از اول میدونن و میرن عضو گروهی میشن که اگه از مردم اطاعت نشنون و نبینن مردم رو میکشن... ![]() یعنی قاتل از قاتل بدتر قاتل ظالم....آیا هنگام دستگیریشون باید با عطوفت رفتار کرد که در برن بعد بیان مردم محله رو به قتل برسونن رعب و وحشت مضاعف تر ایجاد بشه؟؟![]() مسلما هنگام دستگیریشون خودشون چموش بازی در آوردن که کتکشم خوردن...برن بمیرنآرزوی مرگ رو نباید واسه کسی داشت...اما...به اون بچه ای نگاه کن که پدرش به دست اینا کشته شد..مادرش یا خواهرش بهش تجاوز کردن..و..جنایات دیگه...قاتلان بی رحم و ظالم و زورگو...به روح کثیفشون نگاه کن که شیاطین برش چنبره زدن..و جای بازگشت و توبه ای هم ندارن..نه اینکه به ظاهر نگاه کنی..آره منم عکس هارو میبینم دم میسوزه..آره منم میگم ممکنه هرج ومرج بشه..اما نه...هرج ومرج وقتی میشه که اینا خودشون رو قدرتمند میدونن..میشن قضیه خمینی شهر..و مردم مسئولین رو میبرن زیر سوال..نه..هرج و مرج اونه نه این به اصطلاح افراط.. |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:ایشون مجری قانون هستند و با حکم قضایی گمان میکنم چنین مجازاتی را انجام میدهندگمان نکن سرما میخوری! مجری قانون اینه نه اونی که انگار هر تیکه از لباسش رو از یه جا کش رفته!
|
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:مجری قانون اینه نه اونی که انگار هر تیکه از لباسش رو از یه جا کش رفته! دفعه ی بعد برای اینکه نزاکت رعایت شه از پلیس درخواست میکنیم که با لباس رسمی به مجرم شلاق بزنه ... یا علی |
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
آها!...پس ایشون لباس شخصی هستن!
|
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۲۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۱۶:۴۴ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
مگه هرکی لباس رسمی تنش نباشه
لباسش شخصیه؟ |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
از دوستان بابت این بحث داغی که میکنند سپاسگذارم
برادری که با نظرم 100 درصد مخالفت می کنی باید عرض کنم که دراینکه اینها سزاوار مجازات اند شکی نیست حرف بنده ی حقیر در نوع برخورد تقریبا ظالمانه ی بعضی از پرسنل نیروهای امنیتیه ، چرا باید اینان را همانند گوسفند ضرب و شتم کنند؟ آیا اینا بدتر از خوارج دوران حضرت امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (علیه السلام ) اند آیا حضرت نبودند که به آنها از بیت المال سهم شان را بدونه کاستی پرداخت میکرد آیا تا لحظه ی آخری که می خواستند با خوارج وارد جنگ بشن ( حتی در میان جنگ ) نیز به فکر آدم کردن شون بودن . وقتی ما میگیم این نظام نظام علویست باید در در اجرای عدالت که مهمترین اصل تشیع بعد از امور اعتقادیه است همیشه کوشا باشیم تا خدای ناکرده دچار ظلم به دیگری نشویم حالا امکان دارد به یه مظلوم ظلم کنیم و یا به ظالمی ستم کنیم. همین. خلاصه بگم حقشونه که با اشد مجازات باهاشون برخورد بشه اما نه اینکه تو گوچه و بازار و اونم زمانی که محاکمه ی انجام نشده....... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: mht3B40(1).jpg]](http://www.bia2malaysi.com/img/newspic/992/mht3B40(1).jpg)
![[تصویر: 686.jpg]](http://64.130.220.65/Multimedia/pics/1389/4/Photo/686.jpg)
![[تصویر: javan-18mai-1.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/jalalnopo/javan-18mai-1.jpg)
![[تصویر: 5zog38k.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/jalalnopo/5zog38k.jpg)
![[تصویر: javan-18mai-6.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/jalalnopo/javan-18mai-6.jpg)
![[تصویر: shallagh-1.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/jalalnopo/shallagh-1.jpg)
![[تصویر: 667253_orig.jpg]](http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/07/667253_orig.jpg)

یعنی قاتل از قاتل بدتر قاتل ظالم....آیا هنگام دستگیریشون باید با عطوفت رفتار کرد که در برن بعد بیان مردم محله رو به قتل برسونن رعب و وحشت مضاعف تر ایجاد بشه؟؟