|
!!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!!
|
|
۱۳:۵۴, ۲۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۲۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام کلمه های قلمبه سلمبه بلدم اما دوست دارم ساده بنویسم.این دهمین چله است که خدا کمکمون کرده و کنار هم آیه های خدا رو مرور میکنیم.این چله ها برای من یه دنیا برکت داشت بهترینش آرامشیه که دارم والبته دوستهای خوب هم چله ایم.این چله برام ازبقیه ی چله ها متفاوت تره اونم به این دلیل که تو ماه مبارک رمضانه. امیدوارم چله ی متفاوتی هم بشه. برای همتون دعا میکنم. تو تک تک لحظه هام به یاد همه هستم. شما هم برای هممون دعا کنید. این چله تقدیم به شهید محراب امیرالمومنین علی (علیه السلام)ان شاءالله شروع چله اولین روز ماه مبارک رمضانه. باصلوات حضورتونو اعلام کنید و تاپیک رو به روز نگه دارید. یاعلی ![]() ومن الله توفیق ![]() این بچه هارو دعا کنید 1. مه پاره 2. نرگس مهدوی 3.ثارالله 4.فدایی ولایت 5.محمدتروست 6.بیدل 7.رکن الهدی 8. حضرت عشق 9.مجتبی 110 10.سوشیانت 11. بچه های گم نام 12.قاتل مرگ 13.مجنون العباس 14.ساویور 15.عبدالرحمن 16. علی املشی همینا یادم بود فعلا راستی ! یه برنامه حفظ هم داریم که اولین باره این تصمیمو گرفتیم. میتونید علاوه برچله تو حفظ هم شرکت کنید و تا جایی که تونستید حفظ کنید.برای کسانی که حفظ کنن سوره ی یس رو یک جایزه ی معنوی دارم. ![]() (۲۷/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۵)sarallah نوشته است: برای روان سازی برنامه حفظ ، برنامه رو به صورت دو روز یه بار نوشتیم که هر کس بسته به میل خودش میتونه روزی 3-4 خط حفظ کنه و یا هر دو روز یکجا نصف صفحه.
|
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۷, ۱/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۴ ۱۴:۲۱ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
نقل قول:چیش مشخص بود آخهببخشید راست میگید خیلی هم مشخص نبود کمی دقت میخواست ![]() خوب میتونید حدس بزنید فقط سعی کنید زود به جواب برسین ![]() |
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۱/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۴ ۱۹:۰۰ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
سلااااام
وااای چه عالییییی خدایا شکرتتت تو این یه هفته با خبرای ناراحت کننده ای که داشتم این خبر عالی بود ![]() الحمدالله رب العالمین خدایا خبر ازدواج تک تک اعضا رو بشنوم ان شاءلله اما درباره حدس ![]() من اقای حضرت عشق رو حدس می زدم چون پیگر پستهای گاه گاهشون بودم ![]() اما نفر بعد خب دوستانی که اطلاع دارن بگن خانوم هستن یا آقا ![]() اقای فدایی چله یس جواب داده یا قبلیش الرحمن ![]() این چله پیشنهاد یه سوره متفاوت دارم راستی نرگس خانوم شما چه خبر ![]() الان یه لحظه به ذهنم رسید نکنه مهپاره جونن......
|
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۱/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۴ ۲۱:۰۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۱, ۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
اینجوری که همه دارید به یکی دیگه نسبت میدید ، من یه لحظه به خودم شک کردم....
![]() فکر کردم ببینم نکنه اقداماتی کردم خودم خبر ندارم ![]() ![]() البته اگه به پست نذاشتن باشه که جناب ثارلله خیلی وقته خبری نیست ازشون! ولی خیالتون راحت ، واقعا هیچ خبری هم نیست ازشون
|
|||
|
|
۰:۱۳, ۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۲/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۴ ۰:۱۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
(۱/مرداد/۹۴ ۲۳:۰۳)علی املشی نوشته است: نکنه خودتون هستید؟اوه اوه...گویا چند نفر هستن! ![]() نقل قول:من نه بهتر بگم ما نتیجه گرفتیم نقل قول:پیشنهادم برا این چله سوره مزمل هست خیلی هم کوتاه هست 20 آیهعجب سوره ایه این مزمل...یک و نیم صفحست فقط ![]() البته به نظرم ، خیلی جالب میشه اگه قرار باشه مزمل بخونیپ ایندفعه ، زیارت عاشورا هم بخونیم ،. ینی یه چله برا دوتا چیز ، چون پزمل واقعا کوچیکه ، میشه ترکیبی کار کنیم
|
|||
|
|
۰:۱۸, ۲/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۴ ۰:۲۴ توسط Rangheshafagh.)
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۴ ۰:۱۴)فدايي ولايت نوشته است: اوه اوه...گویا چند نفر هستن! بله پشت پرده خبرا زیاده... شما بی خبر موندین... حیف که نمی تونم لو بدم... تلاش کنین تا پیدا کنین ![]() ' اتفاقا اینجوری کردیم و ادامه دارد دعای معراج هم خوبه که باشه آیه 89 سوره انبیا رو بخونید همیشه : اونایی که قصد ازدواج دارن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,836 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,056 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,101 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,467 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,571 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,963 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,460 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

کلمه های قلمبه سلمبه بلدم اما دوست دارم ساده بنویسم.این دهمین چله است که خدا کمکمون کرده و کنار هم آیه های خدا رو مرور میکنیم.این چله ها برای من یه دنیا برکت داشت بهترینش آرامشیه که دارم
والبته دوستهای خوب هم چله ایم.این چله برام ازبقیه ی چله ها متفاوت تره اونم به این دلیل که تو ماه مبارک رمضانه. امیدوارم چله ی متفاوتی هم بشه.![[تصویر: 77530ee2d8da8c031.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/77530ee2d8da8c031.jpg)
راستی ! یه برنامه حفظ هم داریم که اولین باره این تصمیمو گرفتیم. میتونید علاوه برچله تو حفظ هم شرکت کنید و تا جایی که تونستید حفظ کنید.
![[تصویر: yasin_chele.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8193831142/yasin_chele.jpg)
اما چطوری حفظ روزانه رو انجام بدیم که هم سریع باشه و هم با کیفیت؟
و در مرحله آخر سه بار از حفظ بخونید
توجه داشته باشید که حفظ ترتیب صفحات در این قسمت انجام میشه پس قرآن رو بسته نگه دارید و آیه اول صفحه بعدی رو حدس بزنید و نگاه نکنید.

ما که نفهمیدیم چیزی...