|
نگاهی به سریال "کیمیا"
|
|
۱۹:۴۳, ۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام و عرض ادب چندی ست که سریال کیمیا از شبکه دو سیما در حال پخشه. حدود دو سوم سریال رفته رو آنتن.سریالی که قراره روایتگر برهه ای از تاریخ کشورمون باشه. الحمدلله نقادهای خوبی تو تالار داریم که ان شاءالله از حضورشون بهره مند خواهیم شد. دلیل اصلی که باعث شد تاپیک رو بزنم یکی دو قسمت اخیرش بوده و حضور شهید جهان آرا .نمیدونم چقدر خوب دراومده کار از نگاه بیننده ها ولی به شخصه تو این چند قسمت واقعا لذت بردم . واقعا چه گذشت بر مردم؟؟![]() تا حالا کیمیا رو موفق دیدید؟ . . . . بفرمایید دیگه ![]() پ.ن: هر عزیزی رفت بهشت زهرا(سلام الله علیها)، نایب الزیاره ما پیش شهید جهان آرا باشید لطفا |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۷, ۱۰/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۴ ۱۸:۵۷ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام.
نقش حاج محمد که حامد بهداد بازی میکنه روایتگر چه شخصیتی هست؟؟؟ ---------------------------------------------------------------------- ویرایش: خودم پیدا کردم تو اینترنت
|
|||
|
|
۲۱:۲۵, ۱۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۴ ۱۳:۳۴)عبدالرحمن نوشته است: هیچ ایرادیموافقم البته نمیدونم اگه یه خانم با شخصیت کاملا نرمال رو اگه تو این فیلم به نمایش میزاشتن الگو میشد یا نه، فکر میکنم وضعیت جامعه طوری اقتضا میکنه که آروم آروم بریم جلو، هر چند که اینطوری ام ممکنه خانمای بهتز از کیمیا الگوشونو از این خانم بردارن و عقب گرد کنن. واقعا چقد پیچیدس دنیای انسان و واقعا چقدر خداوند حکیم است... |
|||
|
|
۲۱:۲۵, ۱۰/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۴ ۲۲:۴۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بازم جرمم شد نظر دادن
![]() (۱۰/دی/۹۴ ۱۵:۲۱)A.E نوشته است: البته خودتون میفرمایید شرایط جنگی چیزی که تو سریال نشون داده میشه و میتونم در این حد که دیدم نظر بدم همون بود که عرض کردم مردم در همه چی ایستایی دارن حتی در علاقه هاشون بیشتر ترجیح میدن به علاقه شون بچسبند تا فکر کنند روی حقیقت ترکیب جمعیتی کره زمین در مورد مسلمان و غیر مسلمان اینو تایید میکنه ببخشید دیگه دقیقا برای همین بهم زن نمیدن ![]() ![]() (۱۰/دی/۹۴ ۲۱:۲۵)زنگ حساب نوشته است: موافقم اینطور که شما فرمودید اگر تلویزیون برفک نشون بده باعث عقب گرد کمتری میشه (۱۰/دی/۹۴ ۱۵:۲۷)افشین نوشته است: منم با موافقتت موافقم ![]() بهتره بگیم شریفی نیا و پورشیرازی بعداً بعضیا میگن پدر و دخترو چکار دارید حالا یچیزی بگم اون دوتا عکس صفحه قبل شاید این پیامو بده آهای مقید تنها راه عاشقی اینه و بجز این میشی خواهر راهبه تازه بازم هست بگم سنگسار میشم سقوط یک فرشته هم یه نوعش بود |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۱۰/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۴ ۰:۰۰ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
طنز
![]() بخشی از مصاحبه با افسر ارشد عراقی در دوران دفاع مقدس سلام علیک سلام انگیزه اصلی شما از حمله به ایران چی بود؟ ما از طریق جاسوسهامون مطلع شده بودیم که چندتا شمش طلا تو ماشین فردی بنام فرخ در خرمشهر جاسازی شده؛ صدام حسین به محض شنیدن این خبر دستور حمله رو صادر کرد! چرا اشغال خرمشهر توسط شما اینقدر طول کشید؟ اونجا یه دختری بود به نام کیمیا! ما هر نقشه ای می ریختیم که وارد شهر بشیم، کیمیا نقشه هامون رو نقش بر آب می کرد! کیمیا و ما أدراک ما الکیمیا... چرا همه نیروهای مقاومت خرمشهر رو کشتید اما برادر کیمیا و 10 نفر دیگر رو اسیر کردید؟ ببینید! توی جنگ بدست آوردن دو نفر برای ما بسیار مهم بود: یکی محمدجواد تندگویان وزیر نفت، یکی هم کیوان پارسا برادر کیمیا! رئيس صدام حسین دستور داده بود حتما کیوان رو زنده بگیریم... سوال آخر؛ چی شد که دوباره خرمشهر رو ازتون پس گرفتن؟ طی اون چند سال ما هر چی کشیدیم از کیمیا بود؛ رئيس صدام حسین بعد از پس دادن خرمشهر به ایرانیها اعلام کرد: خرمشهر را کیمیا آزاد کرد... |
|||
|
|
۰:۱۸, ۱۱/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۴ ۰:۲۳ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۴ ۱۵:۲۷)افشین نوشته است: مردم کیمیا رو یه دختر مذهبی میدونن در حالی که تقریبا میتونم بگم اغلب کارهاش مخالف شأن یک دختر معتقده.من فکر نمیکنم اینطور باشه. من خودم به شخصه کیمیا رو خیلی مذهبی نمیدونم مخصوصا رفتار هایی که اون اوایل داشت کاملا گویای این قضیه بود خیلی راحت میشد با مقایسه کردن کیمیا و دوستاش فهمید که علی رغم اینکه یک سری باور های درست داره و پاشون هم ایستاده ولی خیییلی مذهبی نیست. بر عکس دوستان من اصلا فکر نمیکنم که کارگردان دنبال این بوده باشه که با به تصویر کشیدن شخصیت کیمیا یک الگو به خانم های امروزی معرفی کنه اتفاقا بالعکس من فکر میکنم که دنبال این بوده که شخصیتی رو معرفی کنه که یک زندگی کاملا عادی داره با یک سری باور های درست که اتفاقا در برخی از رفتارها و افکارش نیاز به اصلاح داره و شاید هم در طول سریال این اصلاحات در شخصیتش ایجاد بشه. پ ن: خانم شیدامن هفته ی گذشته گلزار شهدا بودم و اتفاقا دائم شما توی ذهنم بودید چون یادم بود که گفته بودید با یکی از دوستان که رفته بودید گلزار نتونسته بودید مزار شهیدی رو که مد نظر داشتید رو پیدا کنید منم چون اسم شهید رو به خاطر نمی آوردم از اول تا آخر سر هر مزاری که رفتم از شما یاد کردم به خصوص سر مزار شهید جهان آرا ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۱۱/دی/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۴ ۲۱:۲۵)عبدالرحمن نوشته است: بازم جرمم شد نظر دادنشما غیر از مخالفت تعصب و نقد چیز دیگه ای بلدید آیا؟؟!!! |
|||
|
۱۳:۵۸, ۱۱/دی/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۴ ۰:۱۸)نرگس مهدوی نوشته است: پ ن:خانم شیدامن هفته ی گذشته گلزار شهدا بودم و اتفاقا دائم شما توی ذهنم بودید چون یادم بود که گفته بودید با یکی از دوستان که رفته بودید گلزار نتونسته بودید مزار شهیدی رو که مد نظر داشتید رو پیدا کنید منم چون اسم شهید رو به خاطر نمی آوردم از اول تا آخر سر هر مزاری که رفتم از شما یاد کردم به خصوص سر مزار شهید جهان آرا سلام نرگس عزیزم...بی نهایت از لطفت سپاسگزارم. خداوند بر توفیقاتت بیفزاید ان شاءالله ![]() در مورد کیمیا، چه هدف معرفی الگو داشته باشن چه نداشته باشن، خواه ناخواه با توجه یه محوریت داستان روی کیمیا الگوسازی صورت میگیره البته خوبه که نتیجه استباهاتش هم دیده میشه، مثل ازدواجش با آرش تا اینجا بخش دفاع مقدس رو بهتر نشون داده به نطرم البته بدون ایراد که نمیشه باشه ولی از کسایی که هزینه میکنن و زحمت میکشن انتظار میره بیشتر دقت کنن مثلا وقتی محموله رو فرخ و بقیه داشتن از ماشین در میاوردن با اون همه عرافی و تانک و .... معلوم نشد چطور آوردن عقب؟ شایدم نباید سخت گرفت مهم نفس عمله ![]() ![]() پ.ن : یکی دو روز پیش اخبار داشت از موفقیت فیلم ناهید تو خارج از کشور میگفت علی رغم عدم موفقیتش در ابران... پزمان بارغی میگفت تو ایران به چیرهایی دفت میکنن و میپردازن که برای سینمای جهان مهم نیست مثلا کسی به لهجه من توحه نمیکنه به بازی و اون حس توحه میکنه که خوب در اومده یا نه؟ مگه خارجی ها متوجه لهجه گیلانی میشن که بخوان نظر بدن؟!؟
|
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۱۱/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۴ ۱۵:۲۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
با توجه به اینکه قراره نقاط منفی رو بگم میگم
قبلش بگم محتوای فیلمش قرار به مثبت بودنه یعنی بقول معروف سفارشی ساخته شده از سمت مسئولین ولی اینکه همون مسئولین خیلی میفهمن ..... نه! اگر میفهمیدن وضعیت بهتر بود....بگذریم اون نقطه منفیه که استراتژیک تره اینه این جور فیلم ها نباید کینه بین مردم ایران و عراق رو تازه کنه انقدر خائن ایرانی و ناصر عراقی داشتیم که واقعا نامردیه اگر بخوایم اونطور بگیم موقعی که شهدای غواص رو آوردن همین کارو کردن رسانه های فتنه گفتن شهیدانی که عراقی ها دستشونو بسته بودن و ... مخصوصا خانواده هایی که شهید دادن بیشتر دلشون میرنجه زنده کردن این خاطرات این کینه ها باید نسبت به منافقین داخلی و خارجی باشه ضمنا بدونید خانواده من بیشتر از خیلی از شماها هزینه دادن از این قضیه پس کسی نگه خودت شهید ندادی و ... |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۱۱/دی/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۴ ۲۳:۵۸)علائم ظهور نوشته است: طنز اینجا دیگه توقع نداشتم این جمله رو ببینم.متأسفانه گاهی حواسمون نیست چی رو نشر میدیم.به این میگن تمسخر قرآن هرچند میدونم شما منظوری نداشته و ندارید و چه بسا نویسنده این مطلب هم منظور بدی نداشته اما یادمون باشه قرآن کلام خداست.وقتی قرآن رو مسخره میکنیم یعنی العیاذ بالله خدا رو به تمسخر گرفتیم |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۱۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
باز هم یک سریال مضخرف،محصولی دیگه از صداوسیمای ایران
ستایش،لیلا،کیمیا... بس کنید توروخدا،یه ذره توی داستان هاتون تغییر ایجاد کنید... خلاصه ی سریال: کیمیا دختری بدبخت است(حتی بدبخت تر از ستایش و مدینه و لیلا) که پس از اینکه از جهالت خالص و کفر روی برگرداند،هی پشت سرهم بدبختی براش پیش اومد آرزو به دل موندیم یه سریال درست حسابی ببینیم از صدا و سیما |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان | mahdy30na | 50 | 19,364 |
۲/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|

.نمیدونم چقدر خوب دراومده کار از نگاه بیننده ها ولی به شخصه تو این چند قسمت واقعا لذت بردم . واقعا چه گذشت بر مردم؟؟![[تصویر: Serial-Kimia-1.jpg]](http://www.kalepokha.ir/wp-content/uploads/2015/09/Serial-Kimia-1.jpg)