کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دغدغه های سیاسی و ....روزانهء انقلابیون ،دلواپس و بیسواد ..
۹:۴۷, ۶/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۵ ۱۴:۲۶ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: photo293057060855198907.jpg]
زندگی به دو سبک!
به سبک ضرب المثل؛ چراغی که به خانه رواست بر مسجد حرام است؛

بیشتر کسایی که این ضرب المثل دستاویزشون شده تمامیت خواه شدن
طوری عمل میکنن که گویا کل چراغ های عالم باید در خونه ایشون روشن باشه!
با درآمد میلیاردی یارانه چهل هزاری میگیره هنوز چون معتقده چراغی که به خانه رواست بر مسجد حرام است!
تو آپارتمانش چون کنتور آب مشترک دارن تا دلت بخواد آب اسراف میکنه و با افتخار به اهل خانوادش میگه ما استفاده نکنیم بقیه استفاده کنن؟
چراغی که به خانه رواست بر مسجد حرام است!
.
دو تا خونه داره ولی به اسم بچه هاشم مسکن مهر ثبت نام کرده! ازش میپرسی تو که شانت اجازه نمیده مسکن مهر بری چرا میخوای بگیری؟
میگه من نگیرم بقیه بگیرن؟؟؟ چراغی که به خانه رواست بر مسجد حرام است!
.
هفت تا مغازه داره ولی به یه پسرش گفته بره وام بنگاه های زود بازده تولیدی بگیره و بزنه تو دلالی! نکنه یه وقت بقیه بگیرن بهش نرسه!
واسه اون یکی پسرش هم با پول و پارتی یه کار دولتی جور کرده! درسته حقوقش یک سوم وقتی نیست که کنار خودش تو مغازه کار میکرد ولی خوب چراغی که به خانه رواست بر مسجد حرام است!
پسر اون کار دولتی نداشته باشه همسایه بدبخت و باسواد و بیکارش بره سر کار؟؟؟؟
.
این دوستان وقتی کمک های نظامی از بودجه دفاعی رو به کشورهای خط مقدم در برابر دشمن میبینن باز یاد همین ضرب المثل میفتن!
.
چون اینا پولدارن و کلی خرج بیخود دارن و طبق منطق و دین باید اینا به فقرا کمک کنن ولی خوب اینا دوس ندارن از چراغ های خونه شون کم شه!!! حتی حاضرن چراغ خونه مرز نشین ها توسط داعش بترکه ولی کسی کاری به کار چراغ خونه اینها نداشته باشه!
سبک دوم زندگی؛
حضرت زهرا(سلام الله علیها) فرمود: ای فرزندم اول همسایه بعد اهل خانه؛
وقتی این سبک زندگی تو جامعه جاری شد نتیجش میشه اون پیر زن روستایی که کل داراییش یعنی یه مرغ رو آورده بود تقدیم جبهه ها کنه!
نتیجش میشه مردم اروپا که وقتی کمبود پنیر اومد،پنیرهای اضافه شونو میبردن پس بدن تا به بقیه هم برسه!
نتیجش میشه ترکیه که مردم وقتی دلار گرون میشه میبرن دلاراشونو میفروشن تا قیمتش بیاد پایین نه اینکه زن و بچه و پیر و جوون تو سرو کله هم بزنن و خونشونو بفروشن تا دلار بخرن!

سال دوهزارو دوازده تو ژاپن بیماری همه گیر پرندگان گوشتی شایع شد و کمبود شدید گوشت مرغ اومد!
اکثر مردم ژاپن یا مرغ سهمیه را یک در میان میگرفتن ویا انها که روزانه گرفتند نیمی از انرا به همسایه دادند!
پ.ن؛
اسلام عیبی نداره! ایراد از خودخواهی افراطی ماست!
.
معین_ثائر

[تصویر: photo293057060855198899.jpg]
سید_علی

خودمو جای شخص اول مملکت میذارم...

با این همه قدرت و اختیار پاپوش وصله دار میپوشیدم؟؟؟

پسرام با حقوق طلبگیشون زندگی میکردن؟؟؟

بابا یه شغل مناسب واسه بچه هام پیدا کردن که به جایی برنمیخوره!

با دشمنای دوست نمای منافقم چه برخوردی داشتم؟؟؟
یعنی پشت تریبون خودشونو و خانواده شونو رسوا نمیکردم؟؟؟

اصلا مگه ممکنه بیست و هفت سال تمام مسولیت و فشار مملکت روی دوشت باشه
بیست و هفت سال تمام شیاطین دنیا و جونورای ریز و درشتش آرزوی زمین زدنتو داشته باشن بعد وضع زندگیت با دوران طلبگیت فرقی نکنه؟؟؟
.
اصلا مگه ممکنه عده ای شعار مرگ بر تو رو سر بدن، مملکتو به بازی بگیرن بعد مورد لطفت قرار بگیرن و بهشون فرصت نفس کشیدن بدی، تازه روز به روز طلبکارتر شن که چرا محاکمه نمیشن؟؟؟
.
مگه ممکنه هر ننه قمری یه گوشی بگیره دستش ازت کاریکاتور بکشه، بهت توهین کنه ، به اصول مملکت توهین کنه و صد ها هزار ساده لوح تاییدش کنن ولی اتفاقی براشون نیفته؟؟؟
.
اصلا مگه ممکنه بیست و هفت سال استدلال های کودکانه یه عده خوشحال رو تحمل کنی که صب میگن چرا رهبری جلوی فسادو نمیگیره؟ چرا اقتصاد مملکتو درست نمیکنه؟ چرا جلوی فلانی و خانوادشو نمیگیره؟
و شب قبل خواب میگن که چرا رهبری دیکتاتوره و تو کار مسولا و دولت دخالت میکنه؟
.
واقعا چطور ممکنه اونقدر پاک زندگی کرد که آمریکایی ها بگن افشاگری دارایی های رهبران ایران فایده ای جز بی آبرویی دوستان آمریکا و محبوبیت رهبرش نداره؟؟؟

پ.ن؛
ترجیح میدم خودمو جای همچین شخصی ابدا نذارم
و تنها براش دعا کنم که سایه اش از سرمون کم نشه...
الحق که سید علی هستی
.
معین_ثائر
.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، soheyl68 ، میثم2 ، فاطمه خانم ، MEEAAD ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، میم.حسین.الف ، sagheb ، faraz_223 ، MOHSEN-Z ، انتصـار ، Imam12 ، fazel ، springly ، عدالت ، nafas ، غریب ، علی املشی ، Woodi2020 ، Maysam-1st ، انتخاب ، yamin ، A.E ، -Ali- ، azade ، jyonesy ، III I III

آغاز صفحه 55 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۵۰, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #541
آواتار
نقل قول:در زمان مرحوم مصدق که رسانه معنی داشت و نمی شد ایشان را کشت، با تهمت هایی پوچ دادگاهی و تبعیدش کردند.

در کنار هم قرار دادن مصدق با شهید قائم مقام و شهید امیرکبیر یجور بی انصافیه

مصدق چوب اعتمادش به شیاطین رو خورد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۱:۱۶, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #542
آواتار
(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۰:۵۰)عبدالرحمن نوشته است:  در کنار هم قرار دادن مصدق با شهید قائم مقام و شهید امیرکبیر یجور بی انصافیه

مصدق چوب اعتمادش به شیاطین رو خورد
در کنار هم قرار دادن احمدی نژاد با اشخاصی مثل مصدق و امیر کبیر یجور چیه ???
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirabdi
۱۳:۴۹, ۲۶/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۶ ۱۴:۱۴ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #543
آواتار
(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۱:۱۶)پارمیس نوشته است:  در کنار هم قرار دادن احمدی نژاد با اشخاصی مثل مصدق و امیر کبیر یجور چیه ???
این که سواله ،نظر شما چیه ؟Huh

این حجم از اهانت و فحاشی و لعن و تمسخر نسبت به دکتر محمود احمدی نژاد توسط رسانه های مجازی و مکتوب و ... کنجکاوی من رو بر انگیخت و من رو بر آن داشت تا در مورد این صفحات و کانال ها و اشخاص و اکانت ها کمی دقیق بشوم که در کمال حیرت مشاهده نمودم، که اکثر این تخریبها که سعی میشه موج اون فراگیر بشه، توسط منافقین و فتنه گران و سلطنت طلب ها و بهایی ها و ... سازماندهی شده و یک عده از دوستان انقلابی و حزب اللهی هم تحت تاثیر جوگیری و احساسات قرار گرفته اند و هم نوا با این بی شرفها که اصلا حضرت آقا رو قبول هم ندارند، دارن فحاشی می کنند .

یاد سخنان سردار سعید قاسمی عزیز افتادم که می فرمودند : سرباز در جبهه نظامی جلوی فرمانده اش حرکت می کنه، تا سپر فرمانده باشه و تیر و ترکش ها به فرمانده برخورد نکنه و در جبهه گفتمانی و فکری پشت سر فرمانده و لیدر خود راه میره و منتظر اشاره ایشونه و ...

فقط خواستم بگم خیلی نامردیه که این همه خدمات محمود احمدی نژاد رو که بارها و بارها دل رهبر و مومنین و خانواده شهدا رو شاد کرده، نبینیم و مداوم گیر بدهیم به چند اشتباهش و خواسته یا ناخواسته پازل دشمنان رو تکمیل کنیم و از ایشون اپوزیسیون نظام و ضد ولایت فقیه درست کنیم و اونقدر این حرفها تکرار کنیم که خودمون هم باورمون بشه .

دوستان عزیزم،

این مملکت شیعه تحت توجهات خاصه حضرت ولی عصر عج ارواحنا له الفداء و مدیریت ناب نایب برحقش حضرت امام خامنه ای قرار داره ...

ما گردنه ها و دره های هولناک و شیب ها و پرتگاه های خیلی خطرناک تری رو پشت سر گذاشتیم، کمی آرامتر ، کمی صبورتر !!

یک مدعی حزب اللهی هیچوقت فحاشی نمی کنه، هیچوقت تمسخر نمی کنه !!

یک مدعی انقلابی و یک عدالت خواه هیچ وقت تحت تاثیر امواج ساختگی دشمنان و منافقین قرار نمی گیره و به عمق مسئله و مطالب نگاه می کنه و از تحلیل های سطحی و بی ارزش دوری می کنه !!

خداوکیلی من برام سواله که چرا بعضی به ظاهر دوستان ارزشی بلانسبت مانند مگس و حشرات موذی عمل می کنند ؟؟

چرا فقط زوم می کنند روی کثافات و زشتیها و پلیدیها ؟؟

همه شما شاهد بودین که این کمترین اولین نفر بودم که نسبت به معرفی آقای بقایی اعتراض کردم و دلایل خودم رو هم مطرح کردم، هنوز هم بر سر حرف هام ایستادم و به هیچ وجه ایشان رو اصلح نمی دونم، حتی اگر دکتر احمدی نژاد روی ایشون تاکید کنه !!

اما استدعا می کنم، نگاهتون فقط و فقط به سخنان گهربار ولی فقیه باشه و بس !!

نه هر شخص خود عمار پنداری که فکر می کنه تحلیلگره و مدام افکار پوچ و بعضا تزریقی خودش رو در اذهان تشنه افکار می ریزه .

نه اشخاصی که وقتی به ریشه فکری و ارتباطی اونها دقیق میشی، اون شخص رو نه یک ولایتمدار مخلص و تابع محض ولایت، بلکه یک عنصر وابسته و سرسپرده و دلسپرده به یکی از کاندیداهای بدلی که توسط جبهه قلابی به اصطلاح مردمی جمنا می بینیم و در آخر متوجه می شویم که ایشون هم داره شله زرد نفر خودش رو هم می زنه !!

دوستان انقلابی؛ پشتیبان ولی فقیه باشید تا به این مملکت آسیبی نرسد .

آن هم پشتیبان نسخه اورجینالش نه نسخه های بدلی و های کپی

زیاده عرضی نیست؛ در خانه اگر کس است، یک حرف بس است !!

التماس تفکر

والسلام علی من اتبع الهدی

ساده بگم، مرد اونه که قلم رو نفروشه !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، MEEAAD ، عدالت ، علی املشی
۱۶:۰۱, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #544
آواتار
(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۳:۴۹)vahrakan نوشته است:  این که سواله ،نظر شما چیه ؟Huh
نظر من که مشخصهBig Grin

اگر اشتباهات عمدی و غیر عمدی احمدی نژاد و کارهای مفیدشون رو در دو کفه ترازو بگذارید مسلما کفه اشتباهاتش خیلی خیلی خیلی سنگین تره
دو تا کار مفید به نظر من تو دوره ایشون انجام شدکه تازه اونام هر کدوم ایرادهایی داشت :
یکی مسکن مهر که بعدا گفتن مصالحش خیلی بد وبی کیفیت بوده از این حرفا
یکی هم بحث رسیدگی و توسعه راهها و جاده های کشور در این مورد هم یه جا میخوندم چون روایت هست وقتی امام زمان بیاد راهها گسترش پیدا میکنه عمدا این کار رو میکردن که یه جلوه مذهبی و امام زمانی هم بگیرن البته نمیدونم تا چه حد درسته هاااا و آیا نیت شون. واقعا این بوده یا نه !
۱۶:۰۵, ۲۶/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۱۸ توسط خاتمي.)
شماره ارسال: #545
آواتار
(۲۵/فروردین/۹۶ ۲:۰۱)MEEAAD نوشته است:  ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥

[تصویر: Mr_Ali_Naderi.jpg]
اﻭﻟﻴﻦ ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﺭﻫﺒﺮﻱ ﺿﺪ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺑﻮﺩ ‏(آیت‌الله ﻣﻨﺘﻈﺮﻱ)
- ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺍﻣﺎﻡ ﺟﻤﻌﻪ ﺍﻳﺮﺍﻥ، ﺣﺎﻣﻲ ﻣﻨﺎﻓﻘﻴﻦ ﺑﻮﺩ ‏(آیت‌الله طالقانی)
- ﻣﻌﻠﻢ ﺍﻧﻘﻼﺏ، ﺍﻟﺘﻘﺎﻃﻲ ﺑﻮﺩ ‏(دکتر ﺷﺮﻳﻌﺘﻲ)
- ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻧﺨﺴﺖ ﻭﺯﯾﺮ کشور ﺟﺎﺳﻮﺱ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﻮﺩ! (مرحوم ﺑﺎﺯﺭﮔﺎﻥ)
- ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺭﺋﯿﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ کشور ﺟﺎﺳﻮﺱ ﻣﻨﺎﻓﻘﯿﻦ ﺑﻮﺩ! ‏(دکتر ﺑﻨﯽ ﺻﺪﺭ)
- ﻧﺨﺴﺖ‌ﻭﺯﯾﺮ ۸ ﺳﺎل دفاع مقدس ﺍﺻﻞ ﻓﺘﻨﻪ ﺍﺳﺖ (مهندس ﻣﻮﺳﻮﯼ)
- ﺭﺋﯿﺲ ﺩﻭ ﺩﻭﺭﻩ مجلس ﻓﺘﻨﻪﮔﺮ ﻭ ﻋﺎﻣﻞ ﺍﺳﺘﮑﺒﺎﺭ (حجت‌الاسلام ﮐﺮﻭﺑﯽ)
- ﺭﺋﯿﺲ دولت اصلاحات ﺣﺎﻣﯽ ﻓﺘﻨﻪ ﺍﺳﺖ (حجت‌الاسلام ﺧﺎﺗﻤﯽ)
- ﺭﺋﯿﺲ دولت ﺳﺎﺯﻧﺪﮔﯽ ﻭ رئیس ﻣﺠﻤﻊ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﻣﺼﻠﺤﺖ ﻧﻈﺎﻡ ﺳﺎﮐﺖ و رأس ﻓﺘﻨﻪ ﺍﺳﺖ! (مرحوم آیت‌الله ﻫﺎﺷﻤﯽ)
- رئیس دولت نهم و دهم ﺟﺮﯾﺎﻥ ﺍﻧﺤﺮﺍفی و مهره انگلیس است! ‏(محمود ﺍﺣﻤﺪﯼ‌ﻧﮋﺍﺩ)
- رئیس دولت تدبیر و امید هم که غرب‌گرا، خائن و جاسوس است (دکتر روحانی)

ﺳﻮﺍﻝ ﻣﻄﺮﺡ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﻘﻼﺑﯽ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺩﺳﺖ ﻧﺎﺍﻫﻼﻥ و نامحرمان ﺑﯿﻔﺘﻪ، ﺍﺳﺎﺳﺎ کی ﺩﺳﺖ ﺍﻫﻠﺶ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﻣﺎ ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﯾﻢ؟!

با سوء استفاده از جمله امام که فرمود: «ملاک، حالِ فعلی ِافراد است»، همه رقبا را حذف کردند.

(۲۶/فروردین/۹۶ ۸:۴۲)vahrakan نوشته است:  

دقیق تر که نگاه می کنی، متوجه می شویم که احمدی نژاد هم به این عارضه مبتلا گشته است ولی او را نه می توان به راحتی قائم مقام کشت و نه به راحتی مصدق دادگاهی کرد.

یعنی اگه مصدق میدونست یه روزی قراره یکی مثل احمدی نژادو باهاش مقایسه کنن اصلا پی ملی کردن نفت و نحدید قدرت مطلق شاه و اجرای مشروطه نمیرفتBig GrinBig Grin الان استخوان های بدبخت تو قبر لرزید...

بیشتراز ملی شدن نفت که شکست خورد و قرارداد کنسرسیوم جیدید به ایران تحمیل شد علت واقعی تنفر شاه از مصدف این بود که مصدق میخواست طبق قانون مشروطه شاه فقط سلطنت کنه نه حکومت و دخالتی در انتخاب نخست وزیر نداشته باشه.
شاه هم که انو حصر خانگی کرد و در حصر در گذشت.حصر مصدق بیشتر آدمو یاد یکی دیگه میندازه......

پ.ن: شاه حنی از جنازه مصدق هم میترسید و قبل انقلاب کسی حق نداشت برای بزرگداشت مصدق بره احمد آباد
پ.ن2: امروز هم در قلعه احمداباد پلمپ شده کسی حق نداره بره.....
تاریخ دوبار تکرار میشود یک بار بصورت تراژدی بار دوم بصورت طنز...(کارل مارکس)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۱۷, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #546
آواتار
(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۰۵)خاتمي نوشته است:  اﻭﻟﻴﻦ ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﺭﻫﺒﺮﻱ ﺿﺪ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺑﻮﺩ ‏(آیت‌الله ﻣﻨﺘﻈﺮﻱ)
- ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺍﻣﺎﻡ ﺟﻤﻌﻪ ﺍﻳﺮﺍﻥ، ﺣﺎﻣﻲ ﻣﻨﺎﻓﻘﻴﻦ ﺑﻮﺩ ‏(آیت‌الله طالقانی)
- ﻣﻌﻠﻢ ﺍﻧﻘﻼﺏ، ﺍﻟﺘﻘﺎﻃﻲ ﺑﻮﺩ ‏(دکتر ﺷﺮﻳﻌﺘﻲ)
- ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻧﺨﺴﺖ ﻭﺯﯾﺮ کشور ﺟﺎﺳﻮﺱ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﻮﺩ! (مرحوم ﺑﺎﺯﺭﮔﺎﻥ)
- ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺭﺋﯿﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ کشور ﺟﺎﺳﻮﺱ ﻣﻨﺎﻓﻘﯿﻦ ﺑﻮﺩ! ‏(دکتر ﺑﻨﯽ ﺻﺪﺭ)
- ﻧﺨﺴﺖ‌ﻭﺯﯾﺮ ۸ ﺳﺎل دفاع مقدس ﺍﺻﻞ ﻓﺘﻨﻪ ﺍﺳﺖ (مهندس ﻣﻮﺳﻮﯼ)
- ﺭﺋﯿﺲ ﺩﻭ ﺩﻭﺭﻩ مجلس ﻓﺘﻨﻪﮔﺮ ﻭ ﻋﺎﻣﻞ ﺍﺳﺘﮑﺒﺎﺭ (حجت‌الاسلام ﮐﺮﻭﺑﯽ)
- ﺭﺋﯿﺲ دولت اصلاحات ﺣﺎﻣﯽ ﻓﺘﻨﻪ ﺍﺳﺖ (حجت‌الاسلام ﺧﺎﺗﻤﯽ)
- ﺭﺋﯿﺲ دولت ﺳﺎﺯﻧﺪﮔﯽ ﻭ رئیس ﻣﺠﻤﻊ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﻣﺼﻠﺤﺖ ﻧﻈﺎﻡ ﺳﺎﮐﺖ و رأس ﻓﺘﻨﻪ ﺍﺳﺖ! (مرحوم آیت‌الله ﻫﺎﺷﻤﯽ)
- رئیس دولت نهم و دهم ﺟﺮﯾﺎﻥ ﺍﻧﺤﺮﺍفی و مهره انگلیس است! ‏(محمود ﺍﺣﻤﺪﯼ‌ﻧﮋﺍﺩ)
- رئیس دولت تدبیر و امید هم که غرب‌گرا، خائن و جاسوس است (دکتر روحانی)

ﺳﻮﺍﻝ ﻣﻄﺮﺡ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﻘﻼﺑﯽ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺩﺳﺖ ﻧﺎﺍﻫﻼﻥ و نامحرمان ﺑﯿﻔﺘﻪ، ﺍﺳﺎﺳﺎ کی ﺩﺳﺖ ﺍﻫﻠﺶ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﻣﺎ ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﯾﻢ؟!

با سوء استفاده از جمله امام که فرمود: «ملاک، حالِ فعلی ِافراد است»، همه رقبا را حذف کردند و علی ماند و حوضش!

مرحوم طالقانی حامی کیا بود؟ ......... خدا رحمتش کنه ....... قضیه همون جوکه س که میگه من کاری ندارم اونه که گرفته ول نمیکنه

دکتر شریعتی هم اشتباه داشت ولی شرافتش از افرادی مثل خاتمی و منتظری و ... بیشتر بود و البته معلم انقلاب هم نبود گرچه موثر بود ولی جنبه تبلیغاتیش از علمیش بیشتر بود

میریزید موسوی هم اصل فتنه نبود....ینی عددی نبود خدا لعنتش کنه

احمدی نژاد هم عامل نیست گرچه احمقانس کاراش

ولی

شما دقیقا چه کاره هستی که بخوای سوال کنی؟ هزینه ای دادی برای انقلاب؟

اگر 100 تا ریزش داشتیم 10000 تا رویش داشتیم

مملکت و انقلاب صاحاب داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، عدالت
۱۶:۲۱, ۲۶/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۲۴ توسط خاتمي.)
شماره ارسال: #547
آواتار
(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۱۷)عبدالرحمن نوشته است:  مرحوم طالقانی حامی کیا بود؟ ......... خدا رحمتش کنه ....... قضیه همون جوکه س که میگه من کاری ندارم اونه که گرفته ول نمیکنه

دکتر شریعتی هم اشتباه داشت ولی شرافتش از افرادی مثل خاتمی و منتظری و ... بیشتر بود و البته معلم انقلاب هم نبود گرچه موثر بود ولی جنبه تبلیغاتیش از علمیش بیشتر بود

میریزید موسوی هم اصل فتنه نبود....ینی عددی نبود خدا لعنتش کنه

احمدی نژاد هم عامل نیست گرچه احمقانس کاراش

ولی

شما دقیقا چه کاره هستی که بخوای سوال کنی؟ هزینه ای دادی برای انقلاب؟

اوایل انقلاب برادران عرزشی که بعدا در انصار حزب الله دور هم جمع شدن به طالقی میگفتن حامی منافقین.شهید بهشتی هم که لیبرال و کافر بود!! یک زمانی در دهه 60 کتاب های شریعتی ممنوع بود!!

(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۱۷)عبدالرحمن نوشته است:  شما دقیقا چه کاره هستی که بخوای سوال کنی؟ هزینه ای دادی برای انقلاب؟

در نگاه شما سوال کردن بی معناست.یک نفر باید دستور بده همه هم بگن چشم!!! من شهروند این کشورم حق طبیعیمه سوال کنم.مثل همه آدم های این کشور هم هزینه دادم. خودم که زمان جنگ بچه بودم ولی خانوادم هم زمان جنگ هزینه داده.....منتی هم نداشته البته بخاطر کشورمون بوده ولی هر شهروندی حق داره سوال کنه
۱۶:۲۹, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #548
آواتار
نقل قول:اوایل انقلاب برادران عرزشی که بعدا در انصار حزب الله دور هم جمع شدن به طالقی میگفتن حامی منافقین.شهید بهشتی هم که لیبرال و کافر بود!! یک زمانی در دهه 60 کتاب های شریعتی ممنوع بود!!

نقل قول:در نگاه شما سوال کردن بی معناست.یک نفر باید دستور بده همه هم بگن چشم!!! من شهروند این کشورم حق طبیعیمه سوال کنم.مثل همه آدم های این کشور هم هزینه دادم. خودم که زمان جنگ بچه بودم ولی خانوادم هم زمان جنگ هزینه داده.....منتی هم نداشته البته بخاطر کشورمون بوده ولی هر شهروندی حق داره سوال کنه

در نگاه ما طلبکار بودن بی معناس

طرف 5 تا بچه داده صداش در نمیاد

شما که معلوم نیست کجای کره زمین و با چه نیتی میای و هر دفعه با یه کاربری سمپاشی میکنی حقی نداری

چون هدفی جز تخریب نداری
۱۹:۵۷, ۲۶/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۶ ۲۰:۱۸ توسط خاتمي.)
شماره ارسال: #549
آواتار
(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۲۹)عبدالرحمن نوشته است:  _________________________________

در نگاه ما طلبکار بودن بی معناس

طرف 5 تا بچه داده صداش در نمیاد

شما که معلوم نیست کجای کره زمین و با چه نیتی میای و هر دفعه با یه کاربری سمپاشی میکنی حقی نداری

چون هدفی جز تخریب نداری
اتفاقا شما خودتون رو مالک حقیقت مطلق-انقلاب و اسلام میدونید طلبکار هستید و به کسی هم اجازه صحبت نمیدید.من هم گفتم که هیچ منتی سر کسی نداریم شهید دادیم به خاطر کشورمون امروزم لازم بشه از خاکمون دفاع میکنیم

(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۲۹)عبدالرحمن نوشته است:  _________________________________

این دومین باره شمایی که اتفاقا خودت رو مسلمان میدونی به من افترا میزنی که با چند کاربری میام....در حالی که این طور نیست
۲۲:۰۷, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #550
آواتار
(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۰۱)پارمیس نوشته است:  نظر من که مشخصهBig Grin

اگر اشتباهات عمدی و غیر عمدی احمدی نژاد و کارهای مفیدشون رو در دو کفه ترازو بگذارید مسلما کفه اشتباهاتش خیلی خیلی خیلی سنگین تره
دو تا کار مفید به نظر من تو دوره ایشون انجام شدکه تازه اونام هر کدوم ایرادهایی داشت :
یکی مسکن مهر که بعدا گفتن مصالحش خیلی بد وبی کیفیت بوده از این حرفا
یکی هم بحث رسیدگی و توسعه راهها و جاده های کشور در این مورد هم یه جا میخوندم چون روایت هست وقتی امام زمان بیاد راهها گسترش پیدا میکنه عمدا این کار رو میکردن که یه جلوه مذهبی و امام زمانی هم بگیرن البته نمیدونم تا چه حد درسته هاااا و آیا نیت شون. واقعا این بوده یا نه !

پیشنهاد من اینه مثل یه ربات حرفهای رسانه های داخلی و خارجی رو که هدفشون قدرت یه سری افراد خاصه رو تکرار نکنید!
شما خودتون تاکید میکنم خودتون چه فکر یا تئوری هایی دارید؟

شما و بعضی از بچه های اینجا حکایت مرحوم منتظری هستند که بدون ایدولوژیک صرفا مقلد حرفهای یه سری رسانه های دروغ پرداز هستید و بهتره به جای مباحث سیاسی به کارهای دیگه ای بپردازید.
واقعا قرار نیست همه تحلیل گر ارشد بی بی سی باشند!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا