|
نگاهی دوباره به نظریه تکامل یا فرگشت
|
|
۱۰:۳۱, ۱۲/مهر/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مدیر محترم سلام در یکی از تاپیک ها بنده در موضوع تکامل یا فرگشت درخواست کردم که خلاصه ای از نظریات داروین وتکامل نوشته شود تا درباره اون بحث بشه اما تمایلی نشون داده نشد .بنده خودم در مورد آنها مروری کردم وبطور خلاصه درزیر می نویسم. اگر موافق نیستید میتوانید حذف کنید ویا بجای دیگر منتقل کنید ویا اینکه دوستان محبت کنند نظر بنویسند در هرحال تشکر میکنم براساس نظریه تکامل یا فرگشت همه موجودات از (یک ریشه) اند وبمرور زمان ودر(تنازع بقا) و (انطباق با محیط) دچار(جهش )شده وموجود جدیدی بوجود می آد و این جریان بسوی کمال پیش میره. این حاصل همه نظریات داروین ویاران اوست اعلام این نظریه تحولی در دنیای علم پدید آوردو دانشمندان را در جهت کشف آفرینش جهان وموجودات بسیج نمود اما دوامر موجب واکنش شدیدنسبت به این نظریه شد یکی اینکه برخی چنین برداشت کردند که نظریه تکامل وجود خدارا منتفی نموده است ومادیت را جایگزین کرده ودیگری مساله خلقت انسان از میمون بود که با آموزه های دینی ادیان ابراهیمی درتضاد بود. بنظر بنده تکامل محصول دانش تجربی بوده وارتباطی با منشا آفرینش ندارد وخداوند آغاز گر آفرینش بوده وتکامل نیز از مخلوقات الهی است ودوم اینکه مساله پدید آمدن انسان امروزی از میمون هنوز اثبات نشده ویک حلقه مفقوده است ونباید سریعا با نظریه مقابله کرد .اگر روزی این امر حل شود مفسران ما حتما در تفسیر آیات مسیر علمی را پی میگیرند .بنابراین نظریه تکامل داروین موثر دررشد علم بوده ودر برخی جهات ناقص است وباید مرتفع شود.
|
|||
|
| آغاز صفحه 26 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۶, ۱۲/آبان/۹۶
شماره ارسال: #251
|
|||
|
|||
(۱۲/آبان/۹۶ ۰:۴۸)آتئیسمو نوشته است: سلام مهدیسینا جان. شبت بخیر.لازمه برگردیم به چند تا پست قبلیت تا یه کم دقیقتر بررسیش کنیم تا به همه این سوالا یه جا جواب داده بشه. سلام وقتت بخیر دوتا پست داشتی اینا رو یکی یکی قدم زنان بریم جلو . بزار یبار دیگه اینو بپرسم ، البته پاسخ دادی ولی میخوام دقیق بگی ، فرگشتیی که میگی متوقف نشده ، یعنی از انسان در اینده احتمال داره موجودی دیگه شکل بگیره و اونا بعدا بگن که ما از انسانها جدا شدیم ؟ _ البته بدون دحالت انسان منظورم هست چون علم داره با قدمهایی ک برمیداره جاهایی خوندم از مقالات علمی که با ریز تراشه ها و ... قصد توانا مند تر کردن انسان و ... رو دارن انجام میدن _ برای همین میگم فرگشت و تکامل بدون دخالت انسان و فقط فرگشت و تکامل طبیعی و واقعا به معنای طبیعی / از طرفی گفته میشه این فرگشت کند و یا بقولی اهسته شده ، چه تضمینی هست که چنین باشه ؟ چون داروین بود یا واوکیز الان خاطرم نیست ولی میگردم دوباره پیدا میکنم برات میگم که گفته بود نقل به مضمون : اها پیدا کردم . داوکینز میگه توی ساعت ساز نابینا 93 : انتخاب طبیعی برنامه دراز مدت نیست ، ... عکس رو برات اینجا لینک میدم از کتاب . واقعا جال تایپ 1 برگ ندارم ![]() هر دو همین کتاب هستن اینو ببین . تعریفی که داوکینز میگه با حرف شما یکم هم عرض نیست ، شاید من بد متوجه کلام شماها شدم اینو اگه برام بگی خوشحال میشم . تکامل گونه ای رو میشه پذیرفت اما تکاملی که از گونه ای به گونه ای دیگر واقعا عمون مثال موز و اوانگوتان هست . شاید هنوز ما به تکامل نرسیدیم که اینو بپذیریم ![]() انتخاب طبیعت رو هم ه مطالبی دوباره بگیم ، انتخاب طبیعت توی حرکت اول ( اولین انتخابی ک صوزت گرفت رو چطور تبیین میکنه علم ؟ حال اینکه افرادی چون داوکینز میگن فقط تصادف هست و هیچ اختمال و ... وجود نداره و ما فقط برای پاسخ به اینکه اون اتفاق چطور افتاد هیچ پاسخی نداریم ) چطور رخ داده . ببین من منکر رشد و شکل گیری نیستم میخوام بدون علم چه میگه . یادمه یکی گفته بود از هیچ همه چی یهو بدون هیچی بر اثر تصادف ایجاد شد _ البته ایشون کائنات رو داشت توضیح میداد ، که این موجودات زنده هم به نوعی توی این کائنات قرار میگیرن . این لینکهایی هم که دادی متاسفانه باز نمیشه انگار کرش شده . ببین چون اون لینکا باز نشد نمیتونم چیزی بگم ولی درباره کوچک شدن مغز میتونم عواملی رو بگم که باز انتخاب طبیغت توش نقش نداره و خود بشر هست که موجباتش رو فراهم میکنه . البت توی بقیه هم خودش موثر هست نه چیز دیگه . این ک.چک شدن هم اثاری داره که الان بگم میخندی ![]() اما درباره اون 3 واژه : کاری که جناب بانکی ... باید انجام میداد رو شما براش زحمت کشیدی و نقل کردی ![]() این رو ارباب لغت بیان میگنن در علم لغت . نقل قول:1. انسان از ریشه «نِسیان» به معنای فراموشی است. نیز گفته اند؛ انسان مصدر «اُنس» و «اِنس» و به معنای رام بودن و خو گرفتن و الفت و ملاطفت داشتن و ضد توحّش است؛ لذا یک مرحله بالاتر از بشر است. یعنی بشری که یک مرحله از کمال را پشت سر گذاشته و به همدمی و همزیستی و همکاری خو گرفته است.خوب الان این بحث چون درون دینی به نوعی محسوب میشه و قران زبانش فارسی و لاتین و ... نیست ناچار رجوع میکنیم به ارباب لغت . خوب الان اگه ما یگیم ادم این لفظ در این 3 استفاده میشه و بهتر هست دقیقی بکار بریم که واقعا خود من و دوستان هم اشتباهی نه عمد این خطا رو انجام میدیم و بجای همبکار میبریم . بشر = انسان = ادم یه چنین ترتیبی میشه البته باتوجه به استفاده ای که میشه . خوب حرفت تا حد زیادی درسته خو منم همینو میگم . میگم این نسلی که الان هستیم ، ریشش اینه و قبلش رو که منکر نشدیم از این مخلوق باشیم . بحثی که هست اینه عمر نسل فعلی ریشش برمیگرده به یک پدر و مادر و موجودات دیگه مثل اون فسیلها قطعا و عقلا و حتی از دید افرادی که 1400 سال پیش هم پرسش میکردن مرادشون انسانهای ( لفظ انسان نه مراد موجودات پیش از پدر ژنتیکی ماها ) قبلتر از ادم ع رو میپرسیدن و حتی عوالم رو پاسخ میگرفتن که فکر نکنین فقط خودتون ( ریشه از ادم ع ) هستین ، بلکه پیش از شماها( این نسل ) هم بودن که اومدن و رفتن . حالا برای اون زمان جمع شدن یعنی چی ذو چون متوجه نمیشدن ناچار میگفتن جمع شدن . کلام معصوم هم میفرماد که : عن علی بن الحسین علیه السلام: ثُمَّ قَالَ أَ تَظُنُّ أَنَّ اللَّهَ لَمْ یَخْلُقْ خَلْقاً سِوَاکُمْ بَلَی وَ اللَّهِ لَقَدْ خَلَقَ اللَّهُ أَلْفَ أَلْفِ آدَمَ وَ أَلْفَ أَلْفِ عَالَمٍ وَ أَنْتَ وَ اللَّهِ فِی آخِرِ تِلْکَ الْعَوَالِمسپس فرمود تو خیال میکنی خداوند جز شما چیزی نیافریده بخدا سوگند هزار هزار آدم و هزار هزار عالم آفرید که تو در آخرین عالم قرار گرفتهای. خصال و توحید صدوق اینو نقل کردن . میخوام اینو بگم که اگه علم امروز به این رسیده ، تفکر دانشمندان 14 قرن پیش این رو بدون اینکه چنین زیست شناسی کلاسیک باشه پاسخدادن . ولی واقعا اونی که این سوال پرسید چه ادم باحالی بود . خوب از طرفی داریم که ادم ( جناب ادم ) مثل عیسی علی نبینا و علیه السلام ، بدون پدر و از خاک خلق شد ، یعنی اون نسل های پیشین منقرض شده بودن ، جالا اگه بودن یا نبودن حرفی توش نیست اینجا فعلا ، اما این ریشه بدون وجود چیزی که لازمه موجود شدنش باشه خلق یافت ، از چی ؟ خاک إِنَّ مَثَلَ عِيسَى عِندَ اللّهِ كَمَثَلِ آدَمَ خَلَقَهُ مِن تُرَابٍ ثِمَّ قَالَ لَهُ كُن فَيَكُونُ و ایه ای دیگه : وَبَدَأَ خَلْقَ الْإِنسَانِ مِن طِينٍ * ثُمَّ جَعَلَ نَسْلَهُ مِن سُلَالَةٍ مِّن مَّاء مَّهِين اتیسمو گل برات ترجمه نمیزنم اشکال ه نداره ، میخوام درگیر الغاظ ترجمهنشی برای همین . بدا یا بدیع و مشتقاتش یعنی بدون هیچ و یهویی ، اینو داخل پرانتز بگم ، توی دعایی در صحیفه سجادیه ، امام سجاد جمله قشنگی دارن ، که حمد و سنا میکنن خدا رو که خلق کردی بدون انکه خلقی خلق شده باشه ، و چنان جلق کردی که بدون هیچ ، البته این نقل مضمونی بود ، بدیع گفتم یاد این افتادم ، حالا شما اینم بزار در کنار انتخاب طبیعی ، انتخاب طبیعی یه عامل میخواد که شکل بده درسته ؟ ولی اونی که بدون واسطه و بدون چیزی و فقط با راده خودش میگه باش پس میشه در نه عرض و نه در طول هم قرار میگیرن . نمیخوام اینجا خدا شناسی رو بحث کنم میخوام بگم چنین هست بحث موجود شدن و اینجا انتخاب طبیعی توی اول کار _ البته چون شما میگی کاری به اول جهان نداریم ولی ما هم اول و هم ابتدا رو میتونیم بگیم چطور و بدون هیچ ما با بدون هیچ فیزیک زمین تا اسمون هست . امیدو وارم درک کنی چرا اینها رو تکرار کردم / البته روایات دیگه هم هست که چون از حوصله حارج هست اگه خواستی بگو برات میارم ، که بحثی در بودن موجودات دیگه قبل از جناب ادم که در کتب مقدس ذکر میشه هست ، کتاب مقدس عهد قدیم رو واقعا نمیشه اعتماد یقینی کرد حتی توی سفر پیدایش ، من بارها خوندم و هربار تناقض بین متون میبینم نه از روی لجاجت بکم نه واقعا مطالعه نحقیقی خودم کردم ، یکی دیگه از دلایلی که موجوداتی پیش از 8 هزار که از عمر نسبی ادم ع میگذره ایه ای دیگه هست وَإِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلاَئِكَةِ إِنِّي جَاعِلٌ فِي الأَرْضِ خَلِيفَةً قَالُواْ أَتَجْعَلُ فِيهَا مَن يُفْسِدُ فِيهَا وَيَسْفِكُ الدِّمَاء وَنَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِكَ وَنُقَدِّسُ لَكَ قَالَ إِنِّي أَعْلَمُ مَا لاَ تَعْلَمُونَ * وَعَلَّمَ آدَمَ الأَسْمَاء كُلَّهَا این ایه رسما تایید میکنه بر بودن موجودات دیگه _ این ها چی بودن باید به ارباب تفسیر مراجعه کرد که الان وقتش نیست فقط اینارو نمونه گفتم که بدونی با بودن و یا تکامل نگاه ما چیه . ما هم نگیم نگاه بنده حداقل چی هست . اینم میگم و بریم سر بحث بعدی نقل قول:في كتاب علل الشرايع حدثنا محمد بن الحسن قال، حدثنا محمد بن الحسن الصفار عن أحمد بن محمد بن عيسى عن الحسن بن محبوب عن عمر وبن ابى المقدام عن جابر عن ابى جعفر. میشه قسمت دوم رو که این هست توی پستی جدا ارسال کنم ؟ چون قاعدتا جا نمیشه پاسخم ؛ نمیخوام فقط گفته باشم و خونده باشی و ثمره ای نداشته باشه . اگه موافق بودی بگو تا بزنم و اگه امرز پاسخی نبینم فردا ثبت میکنم . چون برای هر ارسال بدون تکرار چند ساعتی وقت میبره . |
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۱۲/آبان/۹۶
شماره ارسال: #252
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان خوبم وقت وجمعه شما بخیر متشکرم که بحث را ادامه میدهید
اگر موارد دیگری از گزاره های بظاهر خلاف دین دارید بنویسید
برادر عزیزم دلهای ساده وپاک همیشه درحمایت باریتعالی هستند جای نگرانی نیست ازشما هم تشکر می کنم البته امثال شما در کنار بنده قطعا کمک خوبی خواهد بود. اینکه فرگشت گرایان ملحدند الحادشان به فرگشت ارتباطی ندارد درست مانند باورهای ما واینکه بنظر شما همه آنان ملحدند شاید کوتاهی ما موحدان بوده که آنان این بخش از دانش را امامزاده خود کردند . در هر حال اگر هم خدا راقبول دارند اما بشیوه دیگر پس با ما همراهند ومیتوان موارد اختلاف را برچید
برادر عزیزم بحث قرآنی با فرگشتی منطقی نیست باید پاسخ اورا با همان روش اوداد زمانیکه مواردی را منطبق با علم دانستیم و تعارضی با دن مشاهده کردیم این وظیفه بزرگان است که بنشینند وراه حل پیدا کنند مثلا در مورد اجداد آدم که بموقع بحث خواهیم کرد.
|
|||
|
۵:۳۷, ۱۳/آبان/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۶ ۶:۲۱ توسط آتئیسمو.)
شماره ارسال: #253
|
|||
|
|||
|
سلام یحیی جان! با ما به از این باش که با خلق جهانی! من مطمئنم هیچ کسی که اینجا بحث میکنه قصدی غیر از افزایش دانش نداره، پس بهتره همدیگه رو متهم نکیم و گاردا رو پایین بیاریم تا بهتر بتونیم حرف هم رو تحلیل و بررسی کنیم.
(۱۲/آبان/۹۶ ۱۱:۱۴)yahya63 نوشته است: سلام و عرض ادب همونطور که قبلا نوشتم بحث پیچیدگی و جهش بحثای آخری هست که بهش میپردازم و هنوز بحث جهش رو شروع نکردم و چیز زیادی در موردش نگفتم. این برای اینه که میخوام نکته یا ایرادی از قلم نیفته. با این حال چند موردو همین ابتدا عرض کنیم تا برسیم به بحث اصلی و اونجا دقیقتر میشیم. بیشتر جهشها lخرب نیستن، بیشتر جهشها خنثی هستن. اما ببینیم منظور از جهش مفید و مضر و خنثی چیه. هر جهشی تاثیری روی موجود زنده داره که مقداری شانس اون رو در برابر وضع فعلی محیط برای ادامه نسل بالا میبره یا پایین میاره. مثلا یک جهش میتونه با احتمال خیلی کمی شانس بقای موجود رو بالا ببره یا با احتمال زیادی شانس رو افزایش بده. استفاده ما از سه واژه خنثی، مفید یا مضر برای تساهل بیانه، وگرنه جهش مقدار عددی قابل اندازهگیری از این که چه قدر مفید یا مضره داره. همیشه جهش در موجود زنده به وقوع میپیونده. این هم کاربرد زیستی داره، چون کمک میکنه گونه منقرض نشه! اگه نرخ جهش خیلی پایین باشه، در برابر تغییرات سریع محیط (مثل پایین اومدن دما) نسل موجودات قبل از این که بتونن خودشون رو تطبیق بدن منقرض میشه. نرخ جهش وقتی خیلی بالا باشه، تنوع بالایی رو در گونه ایجاد میکنه و تنوع خیلی بالا باعث میشه گونه خیلی دیرتر به حالت بهینه تکاملی برسه. برای همین در فرایند فرگشت آنزیمهایی انتخاب شدن که مقداری جهش در موجود زنده ایجاد کنن. اگرچه استفاده از آنزیمهای دقیقتر و کمخطاتر هم ممکن بود. همه این موارد باعث شدن که هر نوزادی که به دنیا میاد بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ جهش تصادفی داشته باشه. مثلا خود تو همین مقدار جهش توی ژنومت داری. اگه قرار بود جهشها اینقدر خطرناک باشن، الان پر از بیماری بودی!! ![]() نگاهی که به توزیع مفید بودن جهشها بندازیم (محور افقی مفید/مضر بودن جهشها رو نشون میده و محور عمودی تعداد جهشها از اون نوع): ![]() میبینیم که علاوه بر دسته زیادی از جهشها که کاملا اثر تخریبی دارن (و اغلب از جمعیت حذف میشن) خیلی از جهشها خنثی یا نزدیک به خنثی هستن که فرگشت روی اون ها اتفاق میافته. قله سمت چپ همون چیزیه که بهش اشاره میکنی و قله سمت راست باقی جهشها هستن. لازمه ذکر کنم که در فرایند فرگشت نیاز به جهش «معجزهآسا» نیست. تغییرات بزرگ حاصل تغییرات کوچیکی هستن که طی نسلها اتفاق میافته. خوب هیمنجا میشه به این سوال جواب داد که چه جهشهای منجر به تولید گونه میشن. اول ببینیم گونه چیه. گونه به مجموعه جاندارانی میگن که میتونن با هم تولید مثل کنن و فرزند زیستا و زایا به دنیا بیارن. مثلا دو اسب ممکنه از یه گونه باشن ولی اسب و الاغ از یک گونه نیستن چون فرزند زایا به دنیا نمیارن. وقتی اعضای یه گونه به طریقی به دو قسمت تقسیم میشن، مثلا در اثر گسل، شکل یری رودخانه یا جدایی قارهها از هم ایزوله میشن، نمیتونن با هم تولید مثل کنن. عوامل طبیعی به تدریج در هر کدوم از این گونهها تغییراتی به وجود میاره. چون این دو گروه با هم تولید مثل میکنن، تغییرات جدید هر کدوم به گروه دیگه منتشر نمیشه. وقتی هر گروه تغییرات خاص خودشون رو داشته باشن، به مرور تفاوت این دو گروه بیشتر و بیشتر میشه. هر چی تفاوت این دو گروه بیشتر بشه امکان تشکیل نطفه و به دنیا اومدن نوزاد سالم بین این دو گروه کمتر و کمتر میشه. این احتمال تا جایی کم میشه که قابل صرف نظر کردنه و میتونیم بگیم دو گونه جدید ایجاد شدن. با کنار هم گذاشتن این واقعیتها میتونیم ایننتیجه رو ببینیم: جهشی وجود نداره که موجود رو یکباره تغییر بده، پیدایش موجودات جدید هم حاصل انباشت تغییرات کم هستن که به مرور نسلهای قبل رو به چیز جدیدی تبدیل میکنن. البته وقتی چیزی احتمالش خیلی کم باشه انتظار نداریم اتفاق بیفته و بر اساسش نظریه ساخته نمیشه (زیستشناسا دیوانه نیستن که، همین چیزایی که شما میبینی رو هر زیستشاسی هم متوجه میشه!)، اما احتمال جهشهای ناچیز نیست. آزمایش هم EP-PCR هست. EP یعنی Error prone یا خطا پذیر که با REP-PCR فرق میکنه. این کجا، اون کجا؟! (۱۲/آبان/۹۶ ۱۱:۱۴)yahya63 نوشته است: شاید در مورد بعضی از مصداقها(که البته سیاه چاله مصداقش نیست به دلیل اینکه تلاشهایی برای شبیه سازی انجام دادند و به موفقیتهایی هم رسیدند )در علم بتوان نظر شما را تایید کرد اما مطمئنا در مورد دگرگشت اینطور نیست و اگر این اتفاق رخ داده باشد میتوان آنرا بازسازی کرد(البته باز هم هوش انسان در کارست)مشکل اینجاست که دوستان دگر گشت گرای شما نمیتوانند حتی با شواهد و قدرت فکر بشر هم به نتایجی که میخواهند برسند.در این مورد خاص باید اعتراف کنم که هیچ وقت منظور اینایی که میگن در آزمایشگاه حیات بسازین رو درک نکردم!! هر نظریهای پیشبینیهایی داره که مورد آزمایش قرار میگیرن و با اون تایید میشن. هیچ وقت نیازی نیست که پروسه دقیق یک اتفاق در آزمایشگاه تکرار بشه تا اون علم تایید بشه. تازه همه اینها به شرطیه که امکانات آزمایشگاهیش در اختیار بشر باشه. برای شبیهسازی پیدایش حیات به آزمایشگاهی به اندازه زمین نیازه که میلیونها سال فرایند شیمیایی درش اتفاق بیفته. این که چهطور بعضی انتظار دارن چنین آزمایشی صورت بگیره چیزیه که من اصلا ازش سر درنیاوردم.به هر حال ممکنه این نظر حاصل برداشت نادرست از روش علمی یا چگونگی پیدایش حیات باشه. (۱۲/آبان/۹۶ ۱۱:۱۴)yahya63 نوشته است: بنده اوایل تایپیک سوء برداشت(انشا ا... غیر عمد)شما را از لینکهایی که میگذارید متذکر شدم.اما متاسفانه باز در طول تایپیک به صورت رندم بعضی از منابع شما را بررسی کردم و باز هم با همان مشکل برخورد کردم.(انشا ا... که مغرضانه نیست)یحیی جان چند مورد تذکر دادی که همون طور که دیدیم اشتباه خودت بوده از متن من. باز هم اگه فکر میکنی منبع با نوشته من همخونی نداره بیار منبع و نوشتهرو تا در موردش بحث کنیم.اگه پاراگراف کامل متن ویکیپدیا رو بخونی متوجه میشی که فرایند باید یمهتصادفی باشه تا شبیه فرگشت باشه: These are then evaluated to determine how well they fulfill the design requirements, and a numerical score is computed for each. Then, in a step similar to natural selection, a portion of the candidate antennas with the worst scores are discarded, leaving a small population of the highest-scoring designs. Using these antennas, the computer repeats the procedure, generating a population of even higher-scoring designs. After a number of iterations, the population of antennas is evaluated and the highest-scoring design is chosen.
همونطور که تو متن وشته این الگوریتم بهترین جهشها رو از مجموعه جهشهای تصادفی انتخاب میکنه، در فرایندی که شبیه انتخاب طبیعیه. دقت کن در فرگشت دو فرایند اصلی داریم: جهش که تصادفیه و انتخاب طبیعی که غیر تصادفیه در الگوریتم تکاملی (که همون طور که در مقاله گفته شده شبیهسازی ظریه داروینه) هم دو سری فرایند اصلی داریم: جهش و نوترکیبی که تصادفین و هر دو شبیهسازی مکانیزمای ژنومی هستن انتخاب طبیعی که غیرتصادفیه و جهشهای تصادفی رو انتخاب میکنه دقت کن لطفا: طبیعیه که برای شبیهسازی هر فرایند طبیعی نیاز به قانون نوشتنه، اما این قانونها رفتار اجزا رو شبیهسازی میکنن، نه این که قانونی به قانونهای ما اضافه کنن. مثلا شبیهسازی هواپیما قانونی به قوانین فیزیک اضافه نمیکنه و هر وقت هواپیمای شبیهسازی با موفقیت پرواز کنه هواپیمای واقعی هم با موفقیت پرواز میکنه. اینجا اینو میخوام بگم که موفقیت شبیهسازی به این معنیه که رفتار واقعی هم با موفقیت هماه میشه. ما مکانیزمهای فرگشت رو شبیهسازی میکنیم و اگه کار کرد میگیم نظریه داروین هم کار خواهد کرد. چون خیلی فرق میکنه که برای شبیهسازی مکانیزمها کد بنویسیم یا در طول روند مکانیزمها دست ببریم. البته کسی ممکنه ادعا کنه همونطور که احزای شبیهسازی طراحی شدن، اجزای طبیعی هم طراحی شدن. اما بعد از طراحی اجزا بدون مداخله به کار خودشون ادامه میدن و به هیچ وجه نمیشه ادعا کرد که در روند کار این اجزا مداخله شده. |
|||
|
۶:۵۱, ۱۳/آبان/۹۶
شماره ارسال: #254
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۱۳/آبان/۹۶
شماره ارسال: #255
|
|||
|
|||
(۱۳/آبان/۹۶ ۳:۱۴)عمار94 نوشته است: یه روز حسش بود بگو داستان میمون و بچه اش رو تعریف کنم ببینی آدمی و جانور از یک جنس نیستن .درود برشما منو ببخشید وارد بحث شما شدم آیا واقعا میخوادبگید که جنس حیوان وانسان یکی نیست؟ انسان با آن که به لحاظ منطقى و فلسفى، از جنس حیوان است و یکى از انواع حیوان به شمار مى آید http://wikiporsesh.ir/%D8%AA%D9%81%D8%A7...8%A7%D9%86 اگر دوست داشتید میتوانید پاسخ خودرا به ایمیلم بفرستید تشکر |
|||
|
۱۵:۲۰, ۱۳/آبان/۹۶
شماره ارسال: #256
|
|||
|
|||
|
۱۵:۳۸, ۱۳/آبان/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۶ ۱۶:۰۰ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #257
|
|||
|
|||
(۱۳/آبان/۹۶ ۱۵:۲۰)عمار94 نوشته است: حالا ایمیل چرادرود 1- منظور ایمیل موجود در کاربری بنده است که ازطریق پیام خصوصی بمن میرسد 2-آقای بنکی دوست منه ومشکلشو داره با مدیریت حل میکنه شما هم احترام آن عکس پروفایلتان را حفظ کنید ودر غیاب کسی غیبت نکنید 3-من محمد درودگر کارگر نجارم وافتخارم اینستکه هیچگاه پیش داوری نکرده وبکسی هم بهتان نمیزنم اگر دوست دارید تماس بگیرید شماره امرا برایتان بنویسم بهمان ایمیلتان ویا شما شماره بدید تامن تماس بگیرم در هرحال اگر حال جواب دادن بسوال را ندارید وارد مباحث زائد نشوید منتظر پاسخ بسوال هستم ممنونم |
|||
|
۲۰:۱۰, ۱۳/آبان/۹۶
شماره ارسال: #258
|
|||
|
|||
|
با سلام .
جناب درودگر ، دوست گرامی ، همکار عزیز ، از اینکه وارد بحث شدید ممنون ، خوب شما میتونی کاربری خودتون رو در اختیار دوستتون قرار بدین که ایشون بیان و حرفشون رو بزنن ، البته ما کاری نداریم که شما ایشون هستین و اوشون شما هستن ، کاربری که ثبت نام میکنه باید مطابق قوانین تالار رفتار کنه ، این یک اصل هست و کسی که مخالف اون رفتار کنه ، برخورد میشه ، البته ایشون که میگید محروم شدن ، یک بار مرخصی رفتن ، اما جالب اینجاست که با توجه به توضیحاتی که به ایشون داده میشد با تکرار رفتار خودشون موجب انجام محرومیت مجدد شدن . تکرار جرم . اما درباره مطالب شما ، شما کلملا بر بحث اشنایی و اشراف دارید و یا پیدا کردید ؟ نکنه شما هم مثل جناب بانکی دوباره همه مطالب رو ناچار تکرار کنیم . اگه شما با همه مطالب و مواضع اشنا هستید وارد بحث بشید . البته نمیگم سوال نپرسین ولی حرفم چیز دیگست . دوستان ، با حوصله و صبر با هم کنار بیاییم . اتیسمو شما هم با حوصله بیشتر با این دوستمون کنار بیا ![]() اتیسمو یه سوال کنم؟ فقط خودتو کنترل کنا باشه ؟ الان که میگی فرگشت متوقف نشده ، ( الان میگه سینا باز اومد و ... ) یعنی در اینده شاهد انسانهایی با کله های بزرگ و یا با هیئتی هم قطار با اون فسیل هایی که یافت شد و.. میتونه اتفاق بیوفته ؟ اصلا یکی به من بکه ایا این فرگشت و انتخاب طبیعت و ... میتونن با هم و بدون دخالت حتی ذره ای دخالت ادمی ( با همه حواشی خودش ) موجب بشه موجودی از یک گونه به موجودی در گونه ای دیگه تبدیل بشه یا اینکه دیگه این تکثر دورش تموم شده. فقط اره یا نه رو بگو بعد شرحش بده . الان بدون دستکاری ژنتیکی ماها ایا یه خوک میتونه با یه غاز ( .... کنه ) و بچشون خوک بالدار بشه ؟ نخندین اینو دانشمندان فرگشتی گفتن و هنوز تو انجام تاییده اون هستن . اها یچی دیگه ، اگه ما به طبیعت ( اون انتخاب طبیعت ) اینقدر اعتقاد داریم چرا دستکاری ژنتیکی میکنیم ؟ ایااین خیانت به طبیعت نیست ؟ شاید رندوم هاش رو اشتباه کنه . دورسته یکم این حرفام خنده دار برسه اما علم میخواد به اینها برسه اما فعلا .... to be continued |
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۱۳/آبان/۹۶
شماره ارسال: #259
|
|||
|
|||
(۱۳/آبان/۹۶ ۲۰:۱۰)mahdy30na نوشته است: با سلام .درودبرشما ناظر محترم انشاء الله کار دوستمان حل میشه وخودشون میان پاسخ میدهند البته هنوز هم دلیل درستی برحذف خود نمی بینند سوال شما هم ازدوست دیگری است که خودش میداند چه بگوید بنده از برادر عماد پرسیدم دلیل اینکه معتقدند جنس انسان با حیوان متفاوت است چیست؟ هنوز منتظر جوابم ضمنا نمیدانم چرا این سوال من که درجای دیگری مطرح شده به اینجا منتقل شده است؟ ازشما هم ممنونم |
|||
|
۲:۲۷, ۱۴/آبان/۹۶
شماره ارسال: #260
|
|||
|
|||
|
سلام مهدیسینا جان. کاش بانکی رو بلاک نمیکردی یا کاش بتونه این بحث رو دنبال کنه، چون نمیخوام این بحثو جای دیگه داشته باشم.
سوالش رو یه بار توی خصوصی جواب دادم، شاید اینجا دوباره مطرح کنم. اتفاقا خیلیم خوبه سوال میپرسین. منم حتما جواب میدم اگه وقت داشته باشیم. بهطور خلاصه، من و داکینز دقیقا یه چیز رو میگیم، تا تو ادامه پستت رو بنویسی منم در ادامه توضیح مفصل مینویسم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظریه زمین تخت! | -Ali- | 43 | 12,006 |
۲۴/آبان/۹۶ ۱۷:۴۷ آخرین ارسال: سعدی |
|
| آیا تکامل علم است ؟ | عمار94 | 30 | 7,814 |
۱۳/تیر/۹۵ ۱۳:۲۱ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| نظریه آشوب...نظریه شیطان | asier | 67 | 49,016 |
۱۴/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نظریه فرانسیسکو فوکویاما(جالب) | PARADOX | 10 | 9,174 |
۳۱/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۳ آخرین ارسال: Behnam-Az |
|

![[تصویر: %D8%B7%D8%B1%D8%AD_%D8%AE%D9%88%D8%A8_%D...%D8%A7.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8310783100/%D8%B7%D8%B1%D8%AD_%D8%AE%D9%88%D8%A8_%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA_%D8%B3%D8%A7%D8%B2_%D9%86%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%A7.jpg)

خو منم همینو میگم . میگم این نسلی که الان هستیم ، ریشش اینه و قبلش رو که منکر نشدیم از این مخلوق باشیم . بحثی که هست اینه عمر نسل فعلی ریشش برمیگرده به یک پدر و مادر و موجودات دیگه مثل اون فسیلها قطعا و عقلا و حتی از دید افرادی که 1400 سال پیش هم پرسش میکردن مرادشون انسانهای ( لفظ انسان نه مراد موجودات پیش از پدر ژنتیکی ماها ) قبلتر از ادم ع رو میپرسیدن و حتی عوالم رو پاسخ میگرفتن که فکر نکنین فقط خودتون ( ریشه از ادم ع ) هستین ، بلکه پیش از شماها( این نسل ) هم بودن که اومدن و رفتن . حالا برای اون زمان جمع شدن یعنی چی ذو چون متوجه نمیشدن ناچار میگفتن جمع شدن . کلام معصوم هم میفرماد که : عن علی بن الحسین علیه السلام: ثُمَّ قَالَ أَ تَظُنُّ أَنَّ اللَّهَ لَمْ یَخْلُقْ خَلْقاً سِوَاکُمْ بَلَی 
![[تصویر: figure_20.jpg]](https://www.apsnet.org/edcenter/advanced/topics/PopGenetics/PublishingImages/figure_20.jpg)