|
نگاهی دوباره به نظریه تکامل یا فرگشت
|
|
۱۰:۳۱, ۱۲/مهر/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مدیر محترم سلام در یکی از تاپیک ها بنده در موضوع تکامل یا فرگشت درخواست کردم که خلاصه ای از نظریات داروین وتکامل نوشته شود تا درباره اون بحث بشه اما تمایلی نشون داده نشد .بنده خودم در مورد آنها مروری کردم وبطور خلاصه درزیر می نویسم. اگر موافق نیستید میتوانید حذف کنید ویا بجای دیگر منتقل کنید ویا اینکه دوستان محبت کنند نظر بنویسند در هرحال تشکر میکنم براساس نظریه تکامل یا فرگشت همه موجودات از (یک ریشه) اند وبمرور زمان ودر(تنازع بقا) و (انطباق با محیط) دچار(جهش )شده وموجود جدیدی بوجود می آد و این جریان بسوی کمال پیش میره. این حاصل همه نظریات داروین ویاران اوست اعلام این نظریه تحولی در دنیای علم پدید آوردو دانشمندان را در جهت کشف آفرینش جهان وموجودات بسیج نمود اما دوامر موجب واکنش شدیدنسبت به این نظریه شد یکی اینکه برخی چنین برداشت کردند که نظریه تکامل وجود خدارا منتفی نموده است ومادیت را جایگزین کرده ودیگری مساله خلقت انسان از میمون بود که با آموزه های دینی ادیان ابراهیمی درتضاد بود. بنظر بنده تکامل محصول دانش تجربی بوده وارتباطی با منشا آفرینش ندارد وخداوند آغاز گر آفرینش بوده وتکامل نیز از مخلوقات الهی است ودوم اینکه مساله پدید آمدن انسان امروزی از میمون هنوز اثبات نشده ویک حلقه مفقوده است ونباید سریعا با نظریه مقابله کرد .اگر روزی این امر حل شود مفسران ما حتما در تفسیر آیات مسیر علمی را پی میگیرند .بنابراین نظریه تکامل داروین موثر دررشد علم بوده ودر برخی جهات ناقص است وباید مرتفع شود.
|
|||
|
| آغاز صفحه 29 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۱۹, ۱۶/آبان/۹۶
شماره ارسال: #281
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۶ ۱۱:۰۵)mdroudgar نوشته است:اگر اجازه دهید جناب اتئیسمو پاسخ پرسش بنده را بدهند،تا بعد وارد مسائل دیگر بشویم. |
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۱۶/آبان/۹۶
شماره ارسال: #282
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۶ ۱۱:۰۵)mdroudgar نوشته است: خیلی باحالی ، تماما مثل بانکی صحبت میکنیمن تخصص ندارم و ... عزیزم اولی باید باشخ که مقدمه دومی باشه دیگه ، اینو که باید بدونی . اولی چطور فرگشت کرد به دومی ؟ گل پسر ، اونها میگن خلقت ( چه جهان که فیزیک اظهار نظر میکنه - چه زیست برای موجودات ) قائل به طراح هوشمند نیستن . نمیدونم چطوری اینو تا الان متوجه نشدین / داداش گل ربوبیت حذف و جاش انتخاب طبیعی که خودش زیر سوال هست جایش رو میگیره . الان برای من میگی بانکی مشکل رو حل کرده ؟ خوب اگه حل کرده چرا ما هنوز اختلاف داریم ؟ اختلاف داریم که علم و فرگشت تناقض باهم دارن . امیدوارم ایشون با نیای خودشون در اون دنیا محشور بشن ماهم با نیای خودمون . شما ه احتمالا نیای جناب بانکی رو پذیرفتین . شما هم با نیای جناب بانکی و داوکینز محشر بشین به حق بیگ بنگ اعظم . فقط مراقب باش مسیر بانکی رو نری چون باید با حسا جناب به ابادی صحبت کنید . تذکر رو دادم که بجای انحراف موضوع سعی کنین از اصل صحبت کنین و
|
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۱۶/آبان/۹۶
شماره ارسال: #283
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۶ ۱۷:۴۵)mahdy30na نوشته است: 1-اونها میگن خلقت ( چه جهان که فیزیک اظهار نظر میکنه - چه زیست برای موجودات ) قائل به طراح هوشمند نیستن . نمیدونم چطوری اینو تا الان متوجه نشدین / داداش گل ربوبیت حذف و جاش انتخاب طبیعی که خودش زیر سوال هست جایش رو میگیره .درود برشما 1-قرار نیست فرگشتی ها موافق خدا یا طراحی هوشمند باشند مطالب درون موجودات ربطی به طراح آن ندارد اگر به نتایج فرگشت برسیم آنگاه تضاد آنرا با دین مشاهده می کنیم اگر مواردی شما یافتید دریغ نکنید بنویسید 2- آقای بانکی درمورد مساله آدم راه حلی نوشتند شما حتما ندیدید اگر مایلید دوباره بنویسند چون یافتن آن در تاپیک مشکل شده است 3- نمیدانم مشکل شما با فرگشت چیست؟ صریحا بنویسید تا دوست فرگشتی پاسخ دهند ممنونم |
|||
|
۱۸:۱۰, ۱۶/آبان/۹۶
شماره ارسال: #284
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۶ ۱۷:۵۳)mdroudgar نوشته است: درود برشما 1- عدم دقت در سوال و پاسخ 2- رد شد راه حل3- دقت کنی متوجه میشی اینا پاسخ هاش گفته شده ولی شما و بانکی گل هروز دقت نکردی .
|
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۱۶/آبان/۹۶
شماره ارسال: #285
|
|||
|
|||
|
۱۸:۲۳, ۱۶/آبان/۹۶
شماره ارسال: #286
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱۶/آبان/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۶ ۱۹:۰۰ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #287
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۶ ۱۸:۲۳)mahdy30na نوشته است: دوست گرامی ، شما بفرما نسلت به کجا برمیگرده . علمیمعلوم شد که شما مطلب رابخاطر نمی اورید ایشون در مورد تعارض فرگشت با دین راجع به اینکه همه مردم نمیتواند ازنسل آدم باشند . نظرشان این بود که ایرادی ندارد انسان های دیگری در عصرآدم بوده باشند ولی آدم اولین پیامبر خدا بودند واگر قرآن اشاره به اولین میکند شاید مراد همین باشد که او پدرمعنوی همه انسانهاست چرا که با وحی همه را با خدا اشنا کرد وپدر جسمی چندان مهم نیست که خداوند بدان اشاره کند. اما سوال شما سه جواب دارد دقت کنید 1- اگر حضرت آدم پدر همه انسانهای موجود باشد خوب بنده هم وضعم روشن است 2- اگر حضرت آدم پدر معنوی همه باشند بنده چون شجره نامه ندارم نمیدانم پدر اولینم کیست؟ 3- اگر مراد ریشه اولین بنده باشد همه موجودات دارای ریشه واحدی هستند وآن ریشه واحد یعنی اولین مخلوق زنده دنیا پدر همه موجودات زنده گذشته حال وآینده است ممنون |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۱۶/آبان/۹۶
شماره ارسال: #288
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۶ ۱۸:۵۵)mdroudgar نوشته است: معلوم شد که شما مطلب رابخاطر نمی اورید ایشون در مورد تعارض فرگشت با دین راجع به اینکه همه مردم نمیتواند ازنسل آدم باشند . نظرشان این بود که ایرادی ندارد انسان های دیگری در عصرآدم بوده باشند ولی آدم اولین پیامبر خدا بودند واگر قرآن اشاره به اولین میکند شاید مراد همین باشد که او پدرمعنوی همه انسانهاست چرا که با وحی همه را با خدا اشنا کرد وپدر جسمی چندان مهم نیست که خداوند بدان اشاره کند. اما سوال شما سه جواب دارد دقت کنید دوست گرامی ، میخوام شما کمی تامل کنین . وگرنه من طرف بحثم اصلا شما نیستی چون مسیر معینی رو داری میری و خودت هم نمیدونی اصلا چی میخوای . گرامی ، اشاره بنده به ایات قران رو اصلا دقت نکردی شما ( اساسا توی بحث نیستین ) اگر ؟ جناب این اگر یعنی شک در کتاب دینت ! میتونم صغری و کبری بدی برای این حرف بپینم و نتیجه ای بگیرم که باب میل شما نیست . موارد 1و 2 و 3 رو پاسخ دادیم ولی شما کلا به خاطر ندارید چون مثلا کاربر دیگه هستین . هیچگاه فردی مدعی نیست که پدر همه ( اون ریشه ای که شما دنبالش میگیردی با دوست گل اتیسمو که بپیچونین ) جناب ادم علی نبینا و علیه السلام هست. بقول دوست خوبمون سعدی ( ارجاع میدن به این لینک ) هر زمان سنگتون رو وا کندی تشریف بیارین بقیه مطالب رو صحبت کنین مراجعه کنین به ایه 30 سوره بقزه وَ إِذْ قالَ رَبُّکَ لِلْمَلائِکَةِ إِنِّي جاعِلٌ فِي الْأَرْضِ خَليفَةً قالُوا أَ تَجْعَلُ فيها مَنْ يُفْسِدُ فيها وَ يَسْفِکُ الدِّماءَ وَ نَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِکَ وَ نُقَدِّسُ لَکَ قالَ إِنِّي أَعْلَمُ ما لا تَعْلَمُونَ و همینطور ایه 59 سوره ال عمران إِنَّ مَثَلَ عِيسىَ عِندَ اللَّهِ كَمَثَلِ ءَادَمَ خَلَقَهُ مِن تُرَابٍ |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۱۶/آبان/۹۶
شماره ارسال: #289
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۶ ۲۰:۱۹)mahdy30na نوشته است: دوست گرامی ، میخوام شما کمی تامل کنین . وگرنه من طرف بحثم اصلا شما نیستی چون مسیر معینی رو داری میری و خودت هم نمیدونی اصلا چی میخوای .درود برشما من لینک شمارا دقیقا خواندم که موید مورد اول است . دوفرض دیگر مربوط به فرگشتی هاست که اگر نظرشان درست باشد دو مورد بعدی جواب بنده است .بنابراین موارد سه گانه پاسخ سوال کلی شماست که اولی دینی است ودو مورد بعدی فرگشتی است .حالا شما بفرمائید اشکال کار کجاست ؟ تا منهم بفهمم ممنون |
|||
|
۲۰:۵۱, ۱۶/آبان/۹۶
شماره ارسال: #290
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۶ ۲۰:۴۵)mdroudgar نوشته است: درود برشمااثبات با کسی است که مدعی است . تا امروز ایا فرگشتی ها توانسته اند اثبات کنند ؟ اختلاف است و رو به زوال این نظریه . دادا سعی نکن ادای بانکی دربیاری .توی مورد بحث معنوی ، شما اثبات کن که اصلا شخصی با هویت ادم موجود نیست و یک افسانه و اسطوره و ... هست . دوست دارم بتونی اسطوره بودن و معنوی بودن رو اثبات کنی . توی مورد سوم ، وقتی به حرفایی که میگم دقت نمیکنی میشه ای که میگی . من چی بگم که دوست داری ؟ الان من چطور اثبات کنم که شب هست ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظریه زمین تخت! | -Ali- | 43 | 11,986 |
۲۴/آبان/۹۶ ۱۷:۴۷ آخرین ارسال: سعدی |
|
| آیا تکامل علم است ؟ | عمار94 | 30 | 7,800 |
۱۳/تیر/۹۵ ۱۳:۲۱ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| نظریه آشوب...نظریه شیطان | asier | 67 | 48,994 |
۱۴/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نظریه فرانسیسکو فوکویاما(جالب) | PARADOX | 10 | 9,169 |
۳۱/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۳ آخرین ارسال: Behnam-Az |
|

خیلی باحالی ، تماما مثل بانکی صحبت میکنی
. تذکر رو دادم که بجای انحراف موضوع سعی کنین از اصل صحبت کنین و

دقت کنی متوجه میشی اینا پاسخ هاش گفته شده ولی شما و بانکی گل هروز دقت نکردی .