|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند. ملاکهای انتخاب کاربر فعال: ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست دادن جوابهای مستدل و منطقی آرامش در لحن پاسخ دادن داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید... اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» |
|||
| آغاز صفحه 28 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۷, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #271
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۰۹)mdroudgar نوشته است: درود برصدرای عزیزبذله گویی نفرمایید، کدوم بی احترامی؟؟؟؟ آهن رو که داغ کنند ... کسی از پاکدامنی صحبتی نکرد که شما در مورد اون گفتید و زنتون رو بانوی بزرگ اسلام خطاب کردید. خیر من تشریف نمیارم اما مختصاتتون رو بفرمایید رفقای ما در خدمتتون خواهند بود ما بر اساس ظواهر حکم میدیم. وقتی چیزی عیان باشه نمیشه خلافش رو فرض کرد مگر اینکه .... ما گفتیم شما و زن بزرگوارتون که مسئولیت تامین مالی شما رو به عهده دارند بیشتر شبیه مامورهای اطلاعاتی هستید تا نیروهای مخلص اسلام. حالا فقط شبیهش نه خودش ....!!!! |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #272
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۷)MohammadSadra نوشته است: 1-بذله گویی نفرمایید، کدوم بی احترامی؟؟؟؟درود برشما 1-کسی همسر دیگری را زنت خطاب نمیکند اگر با ادبیات ایرانی آشنا نیستید اصلاح بفرمائید. ضمنا ایشان همان راه بانوی اسلام را می پیمایند 2-آنچه عیان است را برای من بنویسید تا خودم هم آگاه شوم |
|||
|
۱۳:۲۵, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #273
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۱)mdroudgar نوشته است: درود برشماببخشید، همسر مکرمه شما که وظیفه تامین مالی 18 ساعت فعالیت های مفید و موثر شما رو در جهت پوشش جریانی کاملاً شناخته شده در ایران، به عهده داره. جریانی که سوروس و سرویس های اطلاعاتی عاشقشونه. جریانی که خیانت برجام رو به ما و به امام ما تحمیل کرد. عیان مواردش زیاده عاقلان دانند. پ.ن. زن گفتن چه دخلی به پاکدامنی داشت که برآشفتید؟؟؟؟؟؟ ضمناً زن رو هم که خودتون استفاده کردید، زن بزرگ اسلام!!!!!! والا ما که نفهمیدیم چه بی احترامی از ما سر زد ولی قصد جسارت به همسر محترم شما رو نداشتیم. |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #274
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۵)MohammadSadra نوشته است: ببخشید، همسر مکرمه شما که وظیفه تامین مالی 18 ساعت فعالیت های مفید و موثر شما رو در جهت پوشش جریانی کاملاً شناخته شده در ایران، به عهده داره. جریانی که سوروس و سرویس های اطلاعاتی عاشقشونه. جریانی که خیانت برجام رو به ما و به امام ما تحمیل کرد.درود برشما احساس کردم متوجه اقدامتان شده اید همین کافی است ومن با شما دشمنی ندارم ضمنا دریافت حقوق بازنشستگی برای اداره یک زندگی کوچک کافی است واعانات خوارج مال آن کسانی است که به این کشور خیانت میکنند. بدنیست بدانید بنده درمورد بانوی بزرگ اسلام کلمه(زن) را بکار نبرده ام |
|||
|
۱۳:۴۱, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #275
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۳۴)mdroudgar نوشته است: درود برشما عجب! تا قبلش که خرج شما رو همسرتون می داد. الان شدید بازنشسته! اونهم در 30 سالگی؟ [img]http://forum.bidari-andishe.ir/ [/img]
|
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۴۷ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #276
|
|||
|
|||
|
۱۴:۳۰, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #277
|
|||
|
|||
|
یه سوال هم برام پیش اومد چه طور 18 ساعت جلوی کامپیوتر دوام میارید ؟
از 6 صبح تا 12 شب ![]() کی نهار و شام میخورید ![]() اگه اون 18 ساعت رو اغراق کردید و همینجوری گفتید از کجا معلوم حرف های دیگه تون اغراق نیست
|
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۶ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #278
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۴:۳۰)عمار94 نوشته است: یه سوال هم برام پیش اومد چه طور 18 ساعت جلوی کامپیوتر دوام میارید ؟درود برعمارعزیز الان از دعوت نهار همسایه برگشتم اولا اشتباه کردم 16 ساعت درست است نه 18 ساعت بنده از5 بامداد که برای مراسم صبح بلند میشوم دستگاهم را روشن میکنم وتا 12 شب که خاموش میکنم در ارتباط با دنیای مجازی هستم در این مدت هم درمنزل به همسرم کمک میکنم هم عبادت وهم ورزش میکنم پیاده روی واستخر میروم کلیه اخبار چندین شبکه مجاز وغیر مجازرا مطالعه میکنم واستراحت روزانه هم دارم ودرعین حال در این مدت 16 ساعته پاسخگوی دوستانم هستم البته اگر خارج ازمنزل بروم مثل همین نهار امروز دیگر دور ازدستگاه هستم . بنده اغراق نمیکنم هرچه مینویسم اعتقاد بدان دارم وآماده شنیدن نظرات مخالف هستم بهیچوجه تابع گروهی نیستم نه اصلاح طلبم ونه اصولگرا وهمه گروه هارا هم دوست دارم چون حقیقت درمیان همه مردم پنهان است وباید آنرا جست .باز درخدمت شما هستم برادران بجای اینهمه مطالب جزئی هرگز بدنبال دشمن فرضی نباشید دشمن اصلی هوای نفس وتحجر است جز درمورد احکام وقوانین همیشه از خردتان کمک بگیرید که قرآن وروایات مشحون از تعقل گرائی است بازهم درخدمتم موفق باشید ضمنا هزینه زندگی شخصی بنده ماهی 100 هزار تومان است که بابت اینترنت هزینه میکنم این هزینه شخصی من است سایر هزینه ها برعهده همسرم است ضمنا حالا که دقیقا طالب دقت در ساعات کار بنده هستید بعد از 6 صبح مدتی میخوابم وخلاصه جمعا دستگاه بنده از5 صبح تا 12 روشن است ودرفواصل این مدت بهمه کارهایم میرسم. کار دوردگری کماکان درمنزل ادامه دارد |
|||
|
۱۵:۰۷, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #279
|
|||
|
|||
|
از 5 صبح تا 12 شب که میشه 19 ساعت ! 19 منهای 16 هم میشه 3 ساعت !
یعنی نهار و صبحانه و شام و ورزش و استخر و ..... کلا 3 ساعت طول میکشه ![]() (۱۳/بهمن/۹۶ ۱۴:۴۶)mdroudgar نوشته است: ضمنا هزینه زندگی شخصی بنده ماهی 100 هزار تومان است که بابت اینترنت هزینه میکنم پس با چی تغذیه میکنید ؟ چی میپوشید ؟ نجاری رو کی ول کردی ؟ |
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #280
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۵:۰۷)عمار94 نوشته است: از 5 صبح تا 12 شب که میشه 19 ساعت ! 19 منهای 16 هم میشه 3 ساعت !درود برشما قبلا توضیح داده شده است تکرار نکنید وبرای کارم درسایت مشکل ایجاد نکنید برادران مسلمان |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,394 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,796 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,259 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,025 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,321 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,929 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,554 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: rria_capture.png]](http://uupload.ir/files/rria_capture.png)