کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.94 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است
اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند.

ملاکهای انتخاب کاربر فعال:
ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست
دادن جوابهای مستدل و منطقی
آرامش در لحن پاسخ دادن
داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار
عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا...

ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد

البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید...

اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند
جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم

«من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق»

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، oO DaViD Oo ، fs231 ، ELENOR ، haddii ، MAHDI59 ، zarati313 ، Amir ، fazel ، shakiba ، The Arrival ، خاک ، ایران ، MohammadMeraj ، bahar2006 ، سیماباروتیان ، زینت ، MESSENGER ، boghz ، سپهسالار ، nooromahdi ، mohammad008 ، EMPERATOR ، Secret ، janali ، kahf ، s_habibee ، am_po ، Resistance ، warior ، MohammadSadra ، حسن.س. ، m.hossein ، أین المنتظر ، بیداری اندیشه ، mohammad reza ، nasimesaba ، Farzaneh ، shafagh_mah ، شهیدطیبه واعظی ، نگار ، تفکر ، دل خسته ، TINCHY ، ANTI satan ، انتصـار ، saloomeh ، AMINI ، وحید110 ، hesam110 ، Agha sayyed ، azade ، نسیم ، mahdi jan ، netlog36 ، شهرام ، جوینده حق ، vahrakan ، فانوس *7* ، انصارالمهدی ، s.majid hashemi ، mj.fekri ، مجید املشی ، black ، خیبر110 ، مفقود الاثر ، farzad313 ، mhvvhm ، مهدی2012 ، ahmad1300 ، جویای حقیقت ، fatemeh ، omidman ، شیدا ، پرنیان ، ali0077 ، fiftynine ، danialdd ، ترنم ، رضوانه ، آفتاب ، ساقی ، شاهد ، Mohammad Trust ، عبدالرحمن ، Sakineh ، sarallah ، Bahar ، mohamad ، مجنون الحسین ، zahra11 ، سیمرغ ، میرزا احمد ، یاســین ، السا ، Hadith ، mahdy30na ، S.A.M ، حضرت عشق ، Eve ، محمدهادی ، OSZ ، sabrina ، نورالسادات ، Hadiss313 ، REYHANEH11 ، علی املشی ، قبیله منتظر ، mdroudgar

آغاز صفحه 28 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۷, ۱۳/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #271
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۰۹)mdroudgar نوشته است:  درود برصدرای عزیز
1- لطفا درکاربرد کلمات رعایت احترام را داشته باشید همسرم دختر عمویم زنی پاکدامن همچون بانوی بزرگ اسلام است
2-اگر درمنزل ومحل کارم حضور دائم دارم وعلاوه برامور شخصی وکاری مدام در ارتباط با دنیای مجازی هستم ایرادی دارد؟ اگر باور ندارید تشریف بیاورید همین حدود سید خندان تهران
3-البته برای دوستان آن سایت باورش مشکل است وبنده هم نمیتوانم درونم را برای شما آشکار کنم تنها راه اینستکه براساس دستور اسلام اصل را برصحت وطهارت قرار دهید وبجای توهم دشمن دوستان را ازدست ندهید ممنونم
بذله گویی نفرمایید، کدوم بی احترامی؟؟؟؟

آهن رو که داغ کنند ...

کسی از پاکدامنی صحبتی نکرد که شما در مورد اون گفتید و زنتون رو بانوی بزرگ اسلام خطاب کردید.

خیر من تشریف نمیارم اما مختصاتتون رو بفرمایید رفقای ما در خدمتتون خواهند بود

ما بر اساس ظواهر حکم میدیم. وقتی چیزی عیان باشه نمیشه خلافش رو فرض کرد مگر اینکه ....

ما گفتیم شما و زن بزرگوارتون که مسئولیت تامین مالی شما رو به عهده دارند بیشتر شبیه مامورهای اطلاعاتی هستید تا نیروهای مخلص اسلام. حالا فقط شبیهش نه خودش ....!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، فنا ، عمار94
۱۳:۲۱, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #272

(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۷)MohammadSadra نوشته است:  1-بذله گویی نفرمایید، کدوم بی احترامی؟؟؟؟
آهن رو که داغ کنند ...
کسی از پاکدامنی صحبتی نکرد که شما در مورد اون گفتید و زنتون رو بانوی بزرگ اسلام خطاب کردید.
خیر من تشریف نمیارم اما مختصاتتون رو بفرمایید رفقای ما در خدمتتون خواهند بود
2-ما بر اساس ظواهر حکم میدیم. وقتی چیزی عیان باشه نمیشه خلافش رو فرض کرد مگر اینکه ....
درود برشما
1-کسی همسر دیگری را زنت خطاب نمیکند اگر با ادبیات ایرانی آشنا نیستید اصلاح بفرمائید. ضمنا ایشان همان راه بانوی اسلام را می پیمایند
2-آنچه عیان است را برای من بنویسید تا خودم هم آگاه شوم
۱۳:۲۵, ۱۳/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #273
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۱)mdroudgar نوشته است:  درود برشما
1-کسی همسر دیگری را زنت خطاب نمیکند اگر با ادبیات ایرانی آشنا نیستید اصلاح بفرمائید. ضمنا ایشان همان راه بانوی اسلام را می پیمایند
2-آنچه عیان است را برای من بنویسید تا خودم هم آگاه شوم
ببخشید، همسر مکرمه شما که وظیفه تامین مالی 18 ساعت فعالیت های مفید و موثر شما رو در جهت پوشش جریانی کاملاً شناخته شده در ایران، به عهده داره. جریانی که سوروس و سرویس های اطلاعاتی عاشقشونه. جریانی که خیانت برجام رو به ما و به امام ما تحمیل کرد.

عیان مواردش زیاده عاقلان دانند.

پ.ن.
زن گفتن چه دخلی به پاکدامنی داشت که برآشفتید؟؟؟؟؟؟ ضمناً زن رو هم که خودتون استفاده کردید، زن بزرگ اسلام!!!!!! والا ما که نفهمیدیم چه بی احترامی از ما سر زد ولی قصد جسارت به همسر محترم شما رو نداشتیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، فنا ، عمار94 ، MOHSEN-Z
۱۳:۳۴, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #274

(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۵)MohammadSadra نوشته است:  ببخشید، همسر مکرمه شما که وظیفه تامین مالی 18 ساعت فعالیت های مفید و موثر شما رو در جهت پوشش جریانی کاملاً شناخته شده در ایران، به عهده داره. جریانی که سوروس و سرویس های اطلاعاتی عاشقشونه. جریانی که خیانت برجام رو به ما و به امام ما تحمیل کرد.
عیان مواردش زیاده عاقلان دانند.
پ.ن.
زن گفتن چه دخلی به پاکدامنی داشت که برآشفتید؟؟؟؟؟؟ ضمناً زن رو هم که خودتون استفاده کردید، زن بزرگ اسلام!!!!!! والا ما که نفهمیدیم چه بی احترامی از ما سر زد ولی قصد جسارت به همسر محترم شما رو نداشتیم.
درود برشما
احساس کردم متوجه اقدامتان شده اید همین کافی است ومن با شما دشمنی ندارم
ضمنا دریافت حقوق بازنشستگی برای اداره یک زندگی کوچک کافی است واعانات خوارج مال آن کسانی است که به این کشور خیانت میکنند. بدنیست بدانید بنده درمورد بانوی بزرگ اسلام کلمه(زن) را بکار نبرده ام
۱۳:۴۱, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #275
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۳۴)mdroudgar نوشته است:  درود برشما
احساس کردم متوجه اقدامتان شده اید همین کافی است ومن با شما دشمنی ندارم
ضمنا دریافت حقوق بازنشستگی برای اداره یک زندگی کوچک کافی است ...

عجب!
تا قبلش که خرج شما رو همسرتون می داد.
الان شدید بازنشسته! اونهم در 30 سالگی؟
[img]http://forum.bidari-andishe.ir/[تصویر: rria_capture.png][/img]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، عمار94 ، MohammadSadra ، MOHSEN-Z
۱۳:۴۳, ۱۳/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۴۷ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #276

(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۴۱)فنا نوشته است:  عجب!
تا قبلش که خرج شما رو همسرتون می داد.
الان شدید بازنشسته! اونهم در 30 سالگی؟
[تصویر: <a href=][تصویر: rria_capture.png]
درود برشما کجا گفتم بنده بازنشسته هستم؟چرا حرف دردهان بنده میگذارید.همسرم ازآن استفاده میکند
۱۴:۳۰, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #277
آواتار
یه سوال هم برام پیش اومد چه طور 18 ساعت جلوی کامپیوتر دوام میارید ؟

از 6 صبح تا 12 شبSmile

کی نهار و شام میخورید Huh

اگه اون 18 ساعت رو اغراق کردید و همینجوری گفتید از کجا معلوم حرف های دیگه تون اغراق نیستHuh
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، MohammadSadra
۱۴:۴۶, ۱۳/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۶ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #278

(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۴:۳۰)عمار94 نوشته است:  یه سوال هم برام پیش اومد چه طور 18 ساعت جلوی کامپیوتر دوام میارید ؟
از 6 صبح تا 12 شبSmile
کی نهار و شام میخورید Huh
اگه اون 18 ساعت رو اغراق کردید و همینجوری گفتید از کجا معلوم حرف های دیگه تون اغراق نیستHuh
درود برعمارعزیز
الان از دعوت نهار همسایه برگشتم
اولا اشتباه کردم 16 ساعت درست است نه 18 ساعت بنده از5 بامداد که برای مراسم صبح بلند میشوم دستگاهم را روشن میکنم وتا 12 شب که خاموش میکنم در ارتباط با دنیای مجازی هستم در این مدت هم درمنزل به همسرم کمک میکنم هم عبادت وهم ورزش میکنم پیاده روی واستخر میروم کلیه اخبار چندین شبکه مجاز وغیر مجازرا مطالعه میکنم واستراحت روزانه هم دارم ودرعین حال در این مدت 16 ساعته پاسخگوی دوستانم هستم البته اگر خارج ازمنزل بروم مثل همین نهار امروز دیگر دور ازدستگاه هستم .
بنده اغراق نمیکنم هرچه مینویسم اعتقاد بدان دارم وآماده شنیدن نظرات مخالف هستم بهیچوجه تابع گروهی نیستم نه اصلاح طلبم ونه اصولگرا وهمه گروه هارا هم دوست دارم چون حقیقت درمیان همه مردم پنهان است وباید آنرا جست .باز درخدمت شما هستم برادران بجای اینهمه مطالب جزئی هرگز بدنبال دشمن فرضی نباشید دشمن اصلی هوای نفس وتحجر است جز درمورد احکام وقوانین همیشه از خردتان کمک بگیرید که قرآن وروایات مشحون از تعقل گرائی است بازهم درخدمتم موفق باشید
ضمنا هزینه زندگی شخصی بنده ماهی 100 هزار تومان است که بابت اینترنت هزینه میکنم این هزینه شخصی من است سایر هزینه ها برعهده همسرم است ضمنا حالا که دقیقا طالب دقت در ساعات کار بنده هستید بعد از 6 صبح مدتی میخوابم وخلاصه جمعا دستگاه بنده از5 صبح تا 12 روشن است ودرفواصل این مدت بهمه کارهایم میرسم. کار دوردگری کماکان درمنزل ادامه دارد
۱۵:۰۷, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #279
آواتار
از 5 صبح تا 12 شب که میشه 19 ساعت ! 19 منهای 16 هم میشه 3 ساعت !

یعنی نهار و صبحانه و شام و ورزش و استخر و ..... کلا 3 ساعت طول میکشه Huh

(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۴:۴۶)mdroudgar نوشته است:  ضمنا هزینه زندگی شخصی بنده ماهی 100 هزار تومان است که بابت اینترنت هزینه میکنم

پس با چی تغذیه میکنید ؟ چی میپوشید ؟ نجاری رو کی ول کردی ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، MohammadSadra ، فنا
۱۵:۱۸, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #280

(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۵:۰۷)عمار94 نوشته است:  از 5 صبح تا 12 شب که میشه 19 ساعت ! 19 منهای 16 هم میشه 3 ساعت !
یعنی نهار و صبحانه و شام و ورزش و استخر و ..... کلا 3 ساعت طول میکشه Huh

پس با چی تغذیه میکنید ؟ چی میپوشید ؟ نجاری رو کی ول کردی ؟
درود برشما قبلا توضیح داده شده است تکرار نکنید وبرای کارم درسایت مشکل ایجاد نکنید برادران مسلمان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]