|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۲۶, ۲۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۰ ۲:۲۷ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۰ ۲:۰۲)mohammad.d. نوشته است: سلام.سلام دوست عزیز این مشکلی که شما می فرمایید ربطی به هک شدن ندارد یکبار کش مرورگر خود را پاک کنید یا اصلا با مرورگر دیگری تست کنید. اگر حساب کاربری شما هک شده بود با موبایل هم نمی توانستید پست بدید.هر مشکلی که هست از درون کامپیوتر خودتان است |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۲۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۰ ۱۲:۵۷ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۰ ۲۲:۲۰)Mahdy2021 نوشته است:(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۵۱)EMPERATOR نوشته است: در قسمت لیست کاربران یک زبانه برای ترتیب بندی وجود داردکاربردش برای شما چیه؟ یعنی نباید پیشنهاد می دادم!!! خوب این هم نشان از میزان فعالیت دوستان داره به جای اینکه ما به حساب کاربری یک کاربر بریم و از اونجا نگاه کنیم که مدت زمان حضورش در تالار چقدره از این گزینه استفاده می کنیم. البته این یک پیشنهاد بود حالا می تونید عمل هم نکنید! |
|||
|
|
۱۳:۲۷, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
با سلام
برادر عزیز ببینید پیشنهاد دادن که اشکالی نداره.اما بالاخره باید یه چارچوبی که داشته باشه مهمترین چارچوبش اهداف تالاره.خیلی چیزها میشه به تالار اضافه کرد و خیلی تغییرات رو اعمال کرد.سوال اساسی اینجاست که آیا کمکی به اهداف تالار میکنه؟ ظواهر و امکانات باید در یک حد معقول و منطقی باشه تا حواسمون از محتوا به سایر چیزها پرت نشه. حالا اینکه کی ازش بیشتر تشکر شده یا کی اعتبارش بیشتره یا کی بیشتر آنلاین بوده دردی از کسی دوا نمیکنه اگر واقعا این اطلاعات خاص به کار کسی میاد به من خصوصی پیام بزنه یک لیست از 10 نفر اول بهش بدم
|
|||
|
|
۱۸:۰۵, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۰ ۱۳:۲۷)Mahdy2021 نوشته است: با سلام سلام ممنون که روشنم کردید حق با شماست من از اصل موضوع داشتم غافل می شدم |
|||
|
|
۱۰:۵۶, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام اگه بخوام عکسی رو از کامپیوتر شخصی خودم در مطالبم قرار بدم چکار باید کنم راستی اگه چیز دیگه ای باشه مثل کلیپ یا مقاله می تونم برای دانلود قرار بدم لطفا توضیح بدید با تشکر مصطفی |
|||
|
۱۱:۳۱, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۰ ۱۰:۵۶)mostafa1367 نوشته است: به نام خدا در لینک زیر اپلود کنید و لینک مستقیمش رو در تالار قرار بدید http://www.irupload.ir/ یاعلی |
|||
|
۱۳:۵۶, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
آقا محمود دستت درد نکنه اینطوری می تونم فایل هارو در اختیار بقیه قرار بدم ولی اگه بخام در همون حین عکس در صفحه نمایش داده بشه چیکار باید انجام داد
|
|||
|
۱۴:۲۸, ۲۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۰ ۱۴:۲۸ توسط محمود.)
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
۱۵:۰۲, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
سلام.
ببخشيد ما بايد چيكار كنيم يا به عباراتي چه طور ما هم ميتونيم به جمع كاربران فعال تالار بپيونديم؟ممنون. |
|||
|
۱۵:۰۷, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۰ ۱۵:۰۲)mohammad.d. نوشته است: سلام. (۱۴/مرداد/۹۰ ۰:۱۹)Mahdy2021 نوشته است:(۱۴/مرداد/۹۰ ۰:۱۷)محمود نوشته است: سلامhttp://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...ml#pid1059 |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |