|
پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات
|
|
۱۴:۲۵, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام .
یه پیشنهاد داشتم اینکه اگه مقدور هست آخرین ارسالهای کاربران رو توی همین صفحه اصلی نمایش بدید! اون پایین صفحه! |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۹, ۲۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۰ ۰:۰۰ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۱:۱۳)yahya63 نوشته است: من از فایرفاکس استفاده میکنم. احتمالا مشکل از سرعت اینترنتتون هستد.یا همون فایر فاکس.شما اول باید تست میکردید که ببینید با مرورگر های دیگه میاد یا نه (۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۳)zaeim نوشته است: بهتر بود تشکر اشخاصی که از اعتبار بالایی برخوردار هستند دارای ضریب میبود. آره چه خوب میشد.مثلا آقا وحید تشکر میکردن داخل قسمت تشکر ها 10 بار مینوشت وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 یا نه 10 تشکر بیشتر میشد.حالا چه فرقی میکنه.چه تعصیری داره؟ |
|||
|
|
۰:۲۰, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۵۹)Ahmad-A.R.M نوشته است:(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۱:۱۳)yahya63 نوشته است: من از فایرفاکس استفاده میکنم. تاثیرش میتونه اینجوری باشه مثلا هر صد تشکر 5 واحد اعتبار |
|||
|
|
۰:۲۸, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد خوبیه.
مدیران به جای اینکه به خودشون اعتبار اضافه کنن و بعد بین کاربرا پخش بشه. این کارو بکنن |
|||
|
|
۱:۱۲, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
اینترنتم پر سرعت هست.
از فایر فاکسمه. املا تا دیروز اینطوری نبود. دوستانی که از فایرفاکس استفاده میکنن میتونن بگن واسه اونا هم اینطوری شده یا نه؟ ممنون. |
|||
|
۱:۱۳, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۲۹/مرداد/۹۰ ۱:۱۲)yahya63 نوشته است: اینترنتم پر سرعت هست.ببینید شما اگر با یک مرورگر دیگر تست کردید و مشکلی ندیدید مشخص است که فایرفاکس مشکل دارد! |
|||
|
|
۱:۲۵, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
بله شما درست میگید.
از فایرفاکسمه.تو پست قبلی هم گفتم. فقط گفتم دوستان دیگه که از فایرفاکس استفاده میکنن آیا این مشکل رو دارن یا نه؟خواستم بدونم چرا اینطوری شده. در هر صورت شرمنده و ممنون. |
|||
|
|
۱:۲۷, ۲۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۰ ۱:۲۷ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
دوستان فایر فاکس نسخه ی ششم مشکل دارد ازش استفاده نکنید ( مخصوصا در سایت بیداری و اندیشه)
دوستانی که اینترنت پرسرعت دارند از اپرا Opera استفاده کنند سرعتش در لود صفحات بیشتره اینترنت اکسپلورر رو هم که کلا بی خیال اصلا مرورگر حساب نمی شه که.
|
|||
|
|
۱:۳۷, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
لطفا شایعه سازی نکنید!!!
تالار با نسخه 6 هیچ مشکلی نداشته و ندارد
|
|||
|
|
۱:۴۴, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
آخه پس چرا مرورگر من و آقا یحیا با هم با این مشکل مواجه شدیم ؟؟؟؟
شاید نسخه ی بتا بوده شاید |
|||
|
|
۲:۰۹, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
|