|
و اینبار جن آلیستر کرولی در صدا و سیما!
|
|
۲۱:۲۸, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان البته نشان دادن تصویر آدم فضاییها به شکل جن ترسیم شده توسط آلیستر کرولی در صدا و سیما ما تازگی نداره،ولی این یک مورد خیلی توجه بنده رو به خودش جلب کرد!
داشتم شبکه 3 رو تماشا میکردم که یک دفعه یک چیز دیدم که شاخ درآوردم! تبلیغ یک فیلم بود به اسم پل،که قراره روز چهارشنبه 9شهریور(فردا)ساعت 20 از شبکه 3 پخش بشه، جریان این فیلم از این قراره که...دراین فیلم محصول 2011 کشورهای آمریکا و انگلستان میبینیم: دو دوست که برای سیاحت به غرب آمدهاند، تصمیم میگیرند با یک کاروان به سرتا سرسرزمین غربی سفرکنند. آنها در راه سفربه یک موجود فضایی برمی خورند، آنها درابتدا ازدیدن موجود فضایی وحشت میکنند، ولی رفته رفته درمی یابند که موجود فضایی که، پل نام دارد. بسیارخونگرم و اجتماعی است و درکناراو به آنها خوشمی گذرد. خوب نکته جالبش اینه که شخصیت این آدم فضایی دقیقن همون جن ترسیم شده توسط الیستر کرولی هست (اطلاعات تکمیلی از آلیستر کرولی در این تاپیک) و اینم تصویر جن کرولی در انیمیشن مگامیند و اینم تصویر فیلم پل paul که قرار فردا از شبکه 3 پخش بشه ![]() راستی عیدتون مبارک همین الان که دارم این مطلب رو مینویسم خبر شبکه 1 عید فردا رو اعلام کرد،عید مبارک |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۷, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
آقا علی هم راست میگه اون تاپیک ...
من یکم گیج شدم ... هنوزیکم اعتقاد دارم شیطانیه... |
|||
|
۱۴:۲۰, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
شايد يه چيزي رو قبول نكنيد ولي من ميگم.
من در سخنراني اي بر ضد ماسون ها چيزي را شنيدم كه خيلي جالب بود. روحاني سخنگو(اسمشان يادم نيست) گفت كه در زمان حضرت مسيح مردي بوده كه بر ضد حضرت مسيح تبليغ ميكرده و حتي دين ايشان رو مسخره ميكرده. روزي مسيح پيش اون اومد و گفت كه چرا بر من تبليغ ميكني و چرا با من نميشي؟و چيز هاي ديگر هم گفت بعد از اين گفتگو اون مرد با عيسي شد و اسمش رو گذاشت (پلوس). اما بعد از قضيه يهودا و عيسي و رفتن آن حضرت به آسمان چهارم پلوس دين اورا منحرف كرده و سپس اين دين را به صورت تحريف شده رواج داد. ماسون ها بخاطر اين كارش او را دوست دارند و بعضي وقت ها پس و يا پيشوند امشان را ميذارن پل. اسم اين مو جود هم پل هست. مطمئنم به هم ربط داره. لطفا نذراتتون رو بگذاريد. يا علي |
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
دوستان در مورد بحث تخصصی تون من چیز برای گفتن ندارم و فقط گوش میدم.اما یه چیزی دادش کوچیکم داشت این فیلم مزخرف میدید درست لحظه ای که یه پرند مرده رو زنده کرد وبعدشم خورد چنان به وجد اموده بود که نگو زدم کانل دیگه گفتم این مزخرفات چیه اما جو فیلم چنان گرفتش بود که به هر دری میزد خلاصه از قدرت بابام استفاده کرد و فیلم دید.چیزی که ما ازش غافلیم تاثیر این فیلم ها بر افکار بچه هاست.پس فردا به همین بچه بگی که حضرت عیسی علیه السلام مرده هارو زنده میکرد به پرندها جون میداد فکر میکنن چی میگه میگه برو بابا موجود فضایی این کارو میکنه اینکه معجزه نیست و هزار انحراف دیگه و جذابیتها رو ازبین میبره
یا حق |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۰ ۱۶:۰۶)hamed313 نوشته است: دوستان در مورد بحث تخصصی تون من چیز برای گفتن ندارم و فقط گوش میدم.اما یه چیزی دادش کوچیکم داشت این فیلم مزخرف میدید درست لحظه ای که یه پرند مرده رو زنده کرد وبعدشم خورد چنان به وجد اموده بود که نگو زدم کانل دیگه گفتم این مزخرفات چیه اما جو فیلم چنان گرفتش بود که به هر دری میزد خلاصه از قدرت بابام استفاده کرد و فیلم دید.چیزی که ما ازش غافلیم تاثیر این فیلم ها بر افکار بچه هاست.پس فردا به همین بچه بگی که حضرت عیسی علیه السلام مرده هارو زنده میکرد به پرندها جون میداد فکر میکنن چی میگه میگه برو بابا موجود فضایی این کارو میکنه اینکه معجزه نیست و هزار انحراف دیگه و جذابیتها رو ازبین میبرهحرف شما کاملا درسته اما ندیدن این فیلم ها زمانی موثره که ما جایگزین مناسب براش داشته باشیم.وقتی ساخت یک مجموعه مثل مختار 8 سال یا بشارت منجی 6 سال یا امام علی 7 سال و حضرت یوسف 6 سال طول میکشه این بین فضای خالی به قدری زیاده که هالیوود به راحتی خودشو تحمیل میکنه.فیلم های تاریخی هم که نمیسازیم.چرا؟چون خدایی نکرده روحیه ملی باستانی فوران میکنه.اینقدر نمیسازیم تا قهرمانه نوجوان ها بشه هری پاتر و ارباب حلقه ها و تروی و ... حالا زدی کانال دیگه فکر کردی چی داره؟میز گرد اختصاصی با مدیر سازمان بووووووووق در راستای پیشبرد اهداف.خوب این برای ما شاید جالب باشه اما این نوجوان وقتی اینا رو ببینه و ببینه و ببینه ....و ....همون اول جوانی میشه یه فرد پیر فرتوت و بی خاصیت که نه دانایی و خرد بزرگان رو داره نه شور و شعور جوانان
|
|||
|
|
۱۷:۴۷, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام خدمت برادران محترم آنچه که در روحیه بچه های ما اثر می گذارد، یک فیلم خیالی نیست، بلکه انجام رویدادهای آن در واقعیت است. در فیلم پل یک پرنده زنده می شود. که چه؟ در فیلم سوپرمن هم یک جزیره را روی سر می برد. مشکل بزرگ آنجاست که (اینطور که دوستمان "اونیتاریانوس" می گوید) کراولی نیز مرده را زنده می کند، و وقتی جوان ما یا هر کس دیگر این را می بیند به خود می گوید: وای! مثل پل یا حضرت عیسی (علیه السلام) مرده رو زنده کرد. اینجا اشکال کار از ماست که برای مردم مان روشنگری لازم را انجام نداده ایم تا بدانند که زنده کردن کراولی چه تفاوتی با حضرت عیسی (علیه السلام) دارد. اگر به طور دقیق روشنگری کنیم اثر فیلمها را خنثی کرده ایم و دیگر نیازی به نگرانی نیست. این مانند آن است که در فیلم جنگهای ستاره ای سفرهایی سریعتر از نور را نمایش می دهند ولی هیچکس آن را باور نمی کند. چرا که حقیقت چیز دیگریست و ما به آن اشراف داریم. |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۱۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۲۰:۳۰ توسط A L I.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
آره کلن ماها زیاد داریم توی سر خودمون میزنیم که صدا و سیما برنامه هاش اصلن قابل قبول نیست،دلیل اصلی که الان مردم ماهواره میبینن همین نبود برنامه خوب در صدا و سیما هست دیگه!
این نظرسنجی رو ببینید که یکی از سایتها داره برگزار میکنه ![]() تا الان بیشتر مردم کلن تلویزیون ایران نگاه نمیکنن ----------------------------------------------------- در مورد این فیلم هم استاد رائفی پور اشاره کوچیکی کردن در مورد ماهیت این فیلم در جدید ترین نوشته وبلاگشون "شاید اگر می خواستیم با امریکا یی ها پای میز مذاکره بنشینیم حاضر بودند ده ها هزار دلار بدهند تا فیلم هایی نظیر انیمیشن "ناین" "شرلوک هلمز" ، "گنجینه ملی " و اخیرا در عید سعید فطر فیلم سینمایی "Paul" از شبکه های ما پخش شود تا ما هم در جنگ نرم صهیونیستها نقشی داشته باشیم!" http://antisemitism.blogfa.com/post-66.aspx |
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۱۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۲۲:۲۰ توسط اونیتاریانوس.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۲/شهریور/۹۰ ۲۱:۰۶)A L I نوشته است: خوب شما اول برو اون تاپیک رو بخون بعد بیا جوابیه بده... خوندم آقای مؤدب. متن خوب، جامع، همراه با اشتباهات کوچیک و بزرگ، بدون ذکر بسیاری منابع، گاهی با لحنی بد و زننده، با قضاوتها و احکام قطعی و البته نادرست. و شدیداً متأسفم که ایشون بسیار کورکورانه کتابهای کراولی رو میخونه، ازش نقل قول میکنه، و بدتر از همه، به دیگران میگه برید بخونید... که چی؟ سوالت چیه؟ چیزی نبود که نقیض صحبتهای من باشه... (۱۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۲۰)mahdi_haji نوشته است: شايد يه چيزي رو قبول نكنيد ولي من ميگم. معلوم نیست چقدر این روایات درسته... تابحال چنین روایتی نشنیدم... باید بیشتر تحقیق کنم... فقط میدونم که پلوس یه قدیس بوده... اما بعید میدونم این همه فلسفه پشت این فیلم دوزاری بوده باشه... بفرض بودنش هم که چی؟ تهیه کننده یا استودیوی فیلمسازی حالا به چی رسید؟ (۱۳/شهریور/۹۰ ۱۶:۰۶)hamed313 نوشته است: دوستان در مورد بحث تخصصی تون من چیز برای گفتن ندارم و فقط گوش میدم.اما یه چیزی دادش کوچیکم داشت این فیلم مزخرف میدید درست لحظه ای که یه پرند مرده رو زنده کرد وبعدشم خورد چنان به وجد اموده بود که نگو زدم کانل دیگه گفتم این مزخرفات چیه اما جو فیلم چنان گرفتش بود که به هر دری میزد خلاصه از قدرت بابام استفاده کرد و فیلم دید.چیزی که ما ازش غافلیم تاثیر این فیلم ها بر افکار بچه هاست.پس فردا به همین بچه بگی که حضرت عیسی علیه السلام مرده هارو زنده میکرد به پرندها جون میداد فکر میکنن چی میگه میگه برو بابا موجود فضایی این کارو میکنه اینکه معجزه نیست و هزار انحراف دیگه و جذابیتها رو ازبین میبره اون بچه ست! وقتی اسپایدرمن میبینه دلش میخواد از در و دیوار بره بالا! من خودم وقتی ده فرمان موسی (علیه السلام) رو دیده بودم دلم میخواست دریا رو بشکافم، چون بنظرم افسانه ای و باحال بود! اثری هم اگر بذاره موقته و فراموش میشه... بقول "مجتبی موسوی" شما بچه رو جوری تربیت کن که "پس فردا که بهش گفتی عیسی (علیه السلام) مرده رو زنده میکرد" بفهمه که تفاوت هست بین زنده کردن مرده توسط عیسی (علیه السلام) و پل! نه اینکه کانال رو عوض کنی... امروز مخفیش کردی، فردا چکار میکنی؟ (۱۳/شهریور/۹۰ ۱۶:۲۶)dani نوشته است: حرف شما کاملا درسته اما ندیدن این فیلم ها زمانی موثره که ما جایگزین مناسب براش داشته باشیم.وقتی ساخت یک مجموعه مثل مختار 8 سال یا بشارت منجی 6 سال یا امام علی 7 سال و حضرت یوسف 6 سال طول میکشه این بین فضای خالی به قدری زیاده که هالیوود به راحتی خودشو تحمیل میکنه.فیلم های تاریخی هم که نمیسازیم.چرا؟چون خدایی نکرده روحیه ملی باستانی فوران میکنه.اینقدر نمیسازیم تا قهرمانه نوجوان ها بشه هری پاتر و ارباب حلقه ها و تروی و ... این هایی که ملی گرایی باستانی رو ضد دین و مذهب علم کردن که اصلاً از جهولند. فیلم هم که نمیسازند به دلیل نبود امکانات از جمله سواد و بودجه ی کافیه. الان قراره فیلم کوروش کبیر و محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو بسازن. اگر مثل یوسف پیامبر یا ملک سلیمان تبدیل به یه اثر ضعیف نشدن شما هرچی دلت خواست بیا به من بگو. (۱۳/شهریور/۹۰ ۱۷:۵۵)A L I نوشته است: آره کلن ماها زیاد داریم توی سر خودمون میزنیم که صدا و سیما برنامه هاش اصلن قابل قبول نیست،دلیل اصلی که الان مردم ماهواره میبینن همین نبود برنامه خوب در صدا و سیما هست دیگه! درباره ی آقای رائفی پور و صحبتهاشون قطعاً در آینده خواهم نوشت. |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بینید شاید وقتی اینجور مسائل لو رفته کارگردان ها هم برای این که همایت هایی از طرف شیطان پرستان به دست بیارن میان یک سری چیز هایی رو قرار میدن.(البته در مورد این فیلم اگه ماسونی باشه)
به نظر من آقای دنی در مورد برادرشون درست میفرمایند چرا که ذهن کودکان آمادگی دریافت هر چیزی داره در صورتی که قدرت تشخص زیادی نداره که با تجربه کسب میشه. حالا اگر از بچگی با این نماد ها آشنا بشن بزرگتر که بشن ,دردسره درستشون کنیم. مثلا والت دیزنی وقتی از در انیمیشن ها از شکل های جنسی استفاده میکنه باعث میشه تا کودک زود به بلوغ برسه در حالی که اطلاعاتی در مورد اون نداره. حالا هم وقتی این فیلم هارو میبینه به قول اقای مجتبی موسوی دیگه کاری به معجزه ها نداره .البته شاید تاثیرات دیگه ای هم داشته باشه . ![]() ؟؟؟ |
|||
|
|
۰:۳۷, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۰:۵۲ توسط A L I.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اونیتاریانوس عزیز الان من دقیقن نمیدونم نظر نهایی شما چیه؟
در اینکه آلیستر کرولی عقاید شیطانی داشته شکی نیست!کتاب شریعت آلیستر کرولی دلیلی بر اثبات این ادعا هست! وقتی عکسی از یه موجود میکشه و اسمش رو میزاره lam و معتقده این موجود با من ارتباط برقرار کرده از دنیای دیگه،دقیقن همون عکس(در پست شماره یک موجود خاکستری رنگ)الهام بخش فیلم سازان هالیوودی میشه و از اون به بعد بیشتر تصاویری که از موجودات فضایی میکشن عمومن همون شکل هست! منم مثل خود شما(گویا اینطور هستید)تا دلایل درست و حسابی که با عقل جور در بیاد پیدا نکنم حرفی رو قبول ندارم! این مطلب بازخورد خیلی خیلی بالایی در سایتها و اینترنت داشته فقط کافیه این جمله رو در گوگل جستجو کنید نقل قول:جن آلیستر کرولی در صدا و سیما بعد خودتون متوجه میشید،ولی سایتها حتی کوچکترین اسمی از منبع اصلی مطلب قرار ندادن،واقعن که خیلی زشته |
|||
|
|
۱۰:۰۰, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۰ ۲۲:۳۸)arman mohseny نوشته است: بینید شاید وقتی اینجور مسائل لو رفته کارگردان ها هم برای این که همایت هایی از طرف شیطان پرستان به دست بیارن میان یک سری چیز هایی رو قرار میدن.(البته در مورد این فیلم اگه ماسونی باشه) Dani نگفته بود، hamed313 گفته بود... اون مسأله که توی فیلم ظهور هم مطرح شد این بود که "بعضی" انیمیشن ها بر مبنای اشکال اروتیک طراحی میشن؛ نه مشخصاً انیمیشن های دیزنی. من شخصاً نمودی سراغ ندارم که در انیمیشن های دیزنی موجود باشه. فیلمی هم که در فیلم ظهور استفاده شده بود یه فیلم قدیمی بود با این مضمون که با این اشکال شخصیت کارتونی طراحی میکنند و این فقط نشون دهنده ی ذهن بیمار طراحان بود... چیز ثابت شده ای نیست که اگر یک شکل اروتیک اینطور مسخ شد و تقریباً از دید محو شد هم اثر "بلوغ زودرس" خودش رو بذاره... زمانی میتونه این اثر رو بذاره که دیده بشن! شما کارهای دیزنی رو ببینید، ببینید چیزی از این اشکال دیده میشن؟ (۱۴/شهریور/۹۰ ۰:۳۷)A L I نوشته است: اونیتاریانوس عزیز الان من دقیقن نمیدونم نظر نهایی شما چیه؟ من که منکر این نیستم که شکل مرسوم موجودات فضایی از اون نقاشی کراولی گرفته شده، اما این اتفاق بیست و دو-سه سال پیش افتاده! تا قبل از این فیلم ظهور من فکر میکردم فقط خودم درباره ی آلیستر کراولی میدونم، و واقعاً کسی نمیدونست! هنوز هم خیلیها در غرب و شرق هستن که وقتی ازشون میپرسی آلیستر کراولی کیه یا نمیدونن و یا شاید بگن "پست ترین موجود قرن 21" که باز یا نمیدونن برای چی یا فقط از بچه کشی هاش خبر دارن. حرف من اینه که 20 ساله این شکل و ظاهر بعنوان موجودات فضایی در فرهنگ عامه جا گرفته و دلیلی وجود نداره که بخوایم بگیم پل از روی جن کراولی طراحی شده! بلکه پل از روی همون تصویر رایج و کلیشه ای قدیمی موجودات فضایی (که شاید ریشه در نقاشی کراولی داشته باشه) طراحی شده! پل رو مستقیماً به جن کراولی نسبت دادن همونقدر اشتباهه که بگیم آیپد از روی چرتکه ساخته شده. متأسفانه این اتفاق افتاده... تازه پایگاه فرارو نوشته "نمایش جن در قالب آدم فضایی ها"! بری بگیری نویسنده ش رو بیاری بگی چه نشانه ای از جن بودن این جونور توی فیلم بود که حالا تو میگی "جن بود در غالب آدم فضایی"؟! درمورد ذکر نکردن منبع هم ای کاش همین سایتها و وبلاگهایی که با استفاده ی سرسری و شتابزده از متون مختلف به خیال خودشون قصد بیدارسازی مردم رو دارن، قبلش قدری "اخلاق" یاد میگرفتند و میفهمیدند که استفاده از یک متن مؤلف دار بدون ذکر منبع و نسبت دادن این متن به خودشون، یک دزدی محسوب میشه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَنْ مَواضِعِهِ اینبار در مورد استاد رائفی پور | seiied | 3 | 2,924 |
۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۹:۲۷ آخرین ارسال: AMINI |
|

![[تصویر: IMAGE634460751150312500.jpg]](http://cinemapress.ir/Images/News/Larg_Pic/21-4-1390/IMAGE634460751150312500.jpg)

![[تصویر: 14388bb83668.jpg]](http://1.almas.net46.net/images/14388bb83668.jpg)