|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۵, ۲۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
|
پستهای اون بخش پس از تایید نمایش داده میشود
جناب راستین تشریف بیاورند تایید کنند نمایش داده خواهد شد یا علی |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
|
سلام ببخشید من یک پست را در جایی اشتباهی وارد کردم چه جوری می تونم جاشو عوض کنم!!با تشکر
|
|||
|
۲۱:۰۶, ۳۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۰ ۲۱:۰۷ توسط آیدین.)
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
(۳۰/شهریور/۹۰ ۱۳:۴۲)lionel نوشته است: سلام ببخشید من یک پست را در جایی اشتباهی وارد کردم چه جوری می تونم جاشو عوض کنم!!با تشکر سلام به همان بخش مراجعه کرده و در قسمت پایین بست خود گزینه ویرایش را مشاهده میکنید روی آن کلیل کرده و در بالای صفه ای که باز میشود میتوانید پست خود را خذف کنید البته میتوانید اول اون رو کپی کنید تا زحماتتان حدر نرود بعد میتوانید آن را حذف کرده و در جایی دیگر به اشتراک بگذاید باتشکر آیدین ببخشید من خودم یه سؤال داشتم میخواستم بپرسم که آیا بخش ارسال اعتبار هنوز درست نشده و ما نمیتونیم به بقیه اعتبار بدیم؟ باتشکر آیدین |
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
(۳۰/شهریور/۹۰ ۲۱:۰۶)آیدین نوشته است:(۳۰/شهریور/۹۰ ۱۳:۴۲)lionel نوشته است: سلام ببخشید من یک پست را در جایی اشتباهی وارد کردم چه جوری می تونم جاشو عوض کنم!!با تشکر اولا این که هیچ کس در این تالار به جز مدیران ناظران و ... نمی تواند پست ها را حذف کند!!! برای این کار باید با درخواست نامه ی شخصی از ناظران برای این کار اقدام فرمایید. در مورد اعتبار اعضای تالار بعد از گذشت حدود یک ماه می توانند به دیگران اعتبار دهند. ان الله مع الصابرین ![]() در پناه حق |
|||
|
|
۲:۳۱, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #205
|
|||
|
|||
|
دوستان نیازی به پیام خصوصی و ... نیست
شما هر پستی را مشاهده کردید که نیاز داره حذف بشه، چه مال خودتون یا دیگران، با ذکر دلیل گزارش بدید ![]() اینطوری اگر ناظر بخش زودتر آنلاین شد، ایشون حذف میکنه وگرنه مدیران ارشد.... |
|||
|
|
۱۰:۵۸, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #206
|
|||
|
|||
|
سلام.
آقا مهدی وقت مدیران و ناظران برای تالار طلاست نباید صرف خوندن گزارش تخلف و حذف پست بشه.اون هم تو تالار به این بزرگی.چرا این امکان رو اضافه نمیکنید که هر کی بتونه پست خودش رو حذف کنه؟ یا علی. |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #207
|
|||
|
|||
(۱/مهر/۹۰ ۱۰:۵۸)mohammad.d نوشته است: سلام.سلام تعداد گزارشها مگر چقدر است که مدیر و ناظر وقت ندارن؟ روزی 1 پست باید حذف بشه؟ 2 پست؟ 10 پست؟ الان 19 ناظر داریم که به زودی بیشتر هم میشن.به هر کدوم روزی 1 مورد هم نمیرسه |
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۰ ۱۸:۱۰ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #208
|
|||
|
|||
|
حالا اگر کاربران خودشون حذف کنن چیزی کم میشه
نقل قول:الان 19 ناظر داریم که به زودی بیشتر هم میشن.به هر کدوم روزی 1 مورد هم نمیرسهانشالله وقتی ناظران بیشتر شدن با تلاش کاربران گزارش ها رو زیاد میکنیم که به همه برسه (۱/مهر/۹۰ ۱۲:۴۲)mohammad008 نوشته است: سلام دوستان کسی پیدا نمیشه این ساعت تالار یه ساعت به عقب برگردونه فکر کنم قبلا هم همینطور بود.زمانی که ساعت کشور یک ساعت جلو بود ساعت تالار یک ساعت عفب بوده,حالا که ساعت کشور یک ساعت اومده عقب ساعت تالار یک ساعت عقبه (کلا عقبیم) مهم نیست شما ساعت تالار رو یک ساعت جلو ببرین آقا مهدی چرا منو بلوک کردین (ستاره ستاره )
|
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۰ ۱۲:۴۲ توسط mohammad008.)
شماره ارسال: #209
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان کسی پیدا نمیشه این ساعت تالار یه ساعت به عقب برگردونه
![]() ![]()
|
|||
|
۱۳:۴۳, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #210
|
|||
|
|||
(۱/مهر/۹۰ ۱۲:۴۲)mohammad008 نوشته است: سلام دوستان کسی پیدا نمیشه این ساعت تالار یه ساعت به عقب برگردونهساعت تالار مشکلی نداره http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1364.html |
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |

![[تصویر: postbit_report.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/EnlightenBlue/postbit_report.gif)