کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: هنگام خرید کتاب به چه نکته ای توجه می کنید؟
نویسنده کتاب
موضوع کلی کتاب
اسم کتاب
طراحی جلد و قطع کتاب
موردی دیگر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.07 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم .

موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ...

ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبداللهی ، محب الزهرا ، خادم الرضا ، SARV ، EMPERATOR ، یاران مهدی ، أین المنتظر ، nafas ، aramino ، خادمة الزهرا ، MESSENGER ، علی 110 ، Agha sayyed ، paradise ، montazer ، shafagh_mah ، zarati313 ، soldier ، Abasaleh ، yamin ، MohammadSadra ، jkb ، yashar1374 ، ario65 ، m.hossein ، فدک زهرا ، mohammad727 ، Amirsaeed ، Farzaneh ، vahrakan ، 872325 ، nasimesaba ، شهرام ، مهدی110 ، mahdy30na ، نگار ، seyed mohamad ، ema1392 ، azade ، نسیم ، ترنم ، شیدا ، netlog36 ، رمز شب ، taban ، Mitsonary ، ztb ، ضحی ، بچه شیعه ، Anti gods ، آشفته ، Ramin_Ghn ، zryy ، am_po ، مفقود الاثر ، مجید املشی ، fatemeh ، حوریه سادات ، hanaa ، kami_molodi ، عماره ، Ali77 ، ahmad1300 ، ندا دهنده ، *مهاجر* ، fiftynine ، رضوانه ، Night moans ، السا ، حسن.س. ، آفتاب ، N2376DIR ، مهدی2012 ، ali0077 ، s-r ، 135 ، mahramaneh ، انتصـار ، قلب ، آیات ، help me ، یاســین ، rezamohammadi ، Islam ، al-shia ، لبخند خدا ، soora ، Just God ، علی املشی ، 1fabeg ، نرگس مهدوی ، Marzieh-sadat ، قاتل مرگ ، fafa* ، Hadiss313 ، ممرضا

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۲۸, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #101
آواتار
سلام به همه ی دوستان کتابخوان و گل

چند تا کتاب که به درد دنیا و آخرت میخوره تهیه کردم و مشغول مطالعه شان هستم، که مکررا در این سایت دوستان اهل فن پیشنهاد داده بودند:
1.سنن نبی علامه طباطبایی
2.گناهان کبیره شهید دستغیب (اگر نخواندید حتما بخونید)
3.کیمیای محبت (دوباره دارم میخونم)
4.یک کتاب خیلی خوب که یک دوست عزیز بهم داده هروز میخونمش با دقت (خدا خیرش بدهWink)
5.یک کتاب کم حجم ولی پر محتوا : فلسفه و هدف زندگی از علامه محمدتقی جعفری (50 صفحهA4مطلب داره ولی فوق العاده قوه تعقل را به کار میندازه، حتما بخونید)
6.یک کتاب صوتی بسیار زیبا: زندگینامه ی امام حسین (علیه السلام)

یا علی(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، میلاد.م ، حسن عزتي ، MohammadSadra ، نسیم ، mathlover
۸:۰۷, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #102
آواتار
متاسفانه حجم کتاب های درسی بسیار زیاد هست و مجال کتاب های غیر درسی رو نمی ده و من از تابستون تا حالا فقط یک کتاب دیگه خوندم که اینجا ننوشتم اونم کتای پدر پسر روح القدس می باشد .البته این رو هم بگم که کتاب های دانش گاه رو هم مثل کتاب های غیر درسی با علاقه می خونم و بران تقریبا فرقی نمی کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، حسن عزتي ، MohammadSadra ، محیصا ، رهیافته
۱۲:۱۲, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #103
آواتار
بنام ستار معاصی عاصیان
بنده در حال اتمام کتاب سیره تربیتی امام حسن مجتبی (علیه السلام) از انتشارات بوستان کتاب هستم.
خوب کتابیه دوستان.بسیار مفید و جامع
یا علی (علیه السلام) مدد است.

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، وحید110 ، محیصا ، رهیافته
۱۷:۴۰, ۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #104
آواتار
نمیدونم کتاب جانستان کابلستان از آقای رضا امیر خانی رو خوندید یا نه اما من که حسابی استفاده کردم توصیه میکنم شما هم بخونید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، mathlover
۲۱:۵۴, ۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #105
آواتار
منم همین چند وقت پیش "نماد گمشده" دن برون رو تموم کردم. کتاب خیلی قشنگیه. واقعا رمان زیبا نوشتیه ولی به درد هر کسی نمیخوره. به نظر من انتشارش باید متوقف بشه. اطلاعات جالبی در مورد فراماسونر ها میده ولی در سیر کلی داستان نقش اول تمام سعیشو گذاشته برای زیبا نشون دادن فراماسونری که البته با توجه به فراماسون بودن دن برون چیز عجیبی نیست. و هر کسی که بدون داشتن اطلاعات این کتاب رو بخونه مطمئنا به طور ناخودآگاه به فراماسونری علاقه پیدا میکنه.

جدیدا هم کتاب "قحطی بزرگ" نوشته محمد قلی مجد رو برای کنفرانس ادبیات دارم میخونم. واقعا دردآوره این کتاب. خدا رو شکر میکنم که تو اون سال ها به دنیا نیومدم. نویسنده با استفاده از اطلاعات منابع آمریکایی و کتاب خاطرات تعدادی از ژنرال های انگلیسی و امریکایی این کتاب رو نوشته برای همین مرجع خوبیه ولی همین موضوع باعث شده یه تضاد در کتاب به وجود بیاد. از طرفی تعریف های بی اندازه از کمک های انگلیس و امریکا به قحطی زدگان که تو خاطرات اینا اومده از اون طرف وضع فجیعی که باعثش همین کشورا بودند. به همه رفقا پیشنهاد میکنم کتاب تاریخیم بخونند به درد میخوره خصوصا این کتاب رو.

یه سوالم از رفقا داشتم. من کتاب زیاد خوندم ولی خوب سریع فراموش میکنم. مثلا اگه جایی بخوام در مورد اون کتاب حرفی بزنم یا از مطالبش چیزی بگم یادم نمیاد. این جوری به درد نمیخوره. چیکار میتونم بکنم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي
۲۱:۵۱, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #106
آواتار
(۲/آذر/۹۰ ۲۱:۵۴)soldier نوشته است:  منم همین چند وقت پیش "نماد گمشده" دن برون رو تموم کردم. کتاب خیلی قشنگیه. واقعا رمان زیبا نوشتیه ولی به درد هر کسی نمیخوره. به نظر من انتشارش باید متوقف بشه. اطلاعات جالبی در مورد فراماسونر ها میده ولی در سیر کلی داستان نقش اول تمام سعیشو گذاشته برای زیبا نشون دادن فراماسونری که البته با توجه به فراماسون بودن دن برون چیز عجیبی نیست. و هر کسی که بدون داشتن اطلاعات این کتاب رو بخونه مطمئنا به طور ناخودآگاه به فراماسونری علاقه پیدا میکنه.

جدیدا هم کتاب "قحطی بزرگ" نوشته محمد قلی مجد رو برای کنفرانس ادبیات دارم میخونم. واقعا دردآوره این کتاب. خدا رو شکر میکنم که تو اون سال ها به دنیا نیومدم. نویسنده با استفاده از اطلاعات منابع آمریکایی و کتاب خاطرات تعدادی از ژنرال های انگلیسی و امریکایی این کتاب رو نوشته برای همین مرجع خوبیه ولی همین موضوع باعث شده یه تضاد در کتاب به وجود بیاد. از طرفی تعریف های بی اندازه از کمک های انگلیس و امریکا به قحطی زدگان که تو خاطرات اینا اومده از اون طرف وضع فجیعی که باعثش همین کشورا بودند. به همه رفقا پیشنهاد میکنم کتاب تاریخیم بخونند به درد میخوره خصوصا این کتاب رو.

یه سوالم از رفقا داشتم. من کتاب زیاد خوندم ولی خوب سریع فراموش میکنم. مثلا اگه جایی بخوام در مورد اون کتاب حرفی بزنم یا از مطالبش چیزی بگم یادم نمیاد. این جوری به درد نمیخوره. چیکار میتونم بکنم؟

منم با شما در مورد کتاب نماد گمشده موافقم به نظر میاد باید متوقف شه اما چی رو باید جایگزین کرد؟؟؟؟!!!!!

منم همیشه سعی میکنم که یه جوری خلاصش کنم یا حداقل نکات مهم رو بنویسم گفتم شاید کمک کنه
۲۲:۴۶, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #107
آواتار
(۳/آذر/۹۰ ۲۱:۵۱)راحیل نوشته است:  
(۲/آذر/۹۰ ۲۱:۵۴)soldier نوشته است:  منم همین چند وقت پیش "نماد گمشده" دن برون رو تموم کردم. کتاب خیلی قشنگیه. واقعا رمان زیبا نوشتیه ولی به درد هر کسی نمیخوره. به نظر من انتشارش باید متوقف بشه. اطلاعات جالبی در مورد فراماسونر ها میده ولی در سیر کلی داستان نقش اول تمام سعیشو گذاشته برای زیبا نشون دادن فراماسونری که البته با توجه به فراماسون بودن دن برون چیز عجیبی نیست. و هر کسی که بدون داشتن اطلاعات این کتاب رو بخونه مطمئنا به طور ناخودآگاه به فراماسونری علاقه پیدا میکنه.

منم با شما در مورد کتاب نماد گمشده موافقم به نظر میاد باید متوقف شه اما چی رو باید جایگزین کرد؟؟؟؟!!!!!

منم همیشه سعی میکنم که یه جوری خلاصش کنم یا حداقل نکات مهم رو بنویسم گفتم شاید کمک کنه

رمانای نویسنده های خوبی مثل سید مهدی شجاعی به نظر من جایگزین خوبیه.

شاید خلاصه کردن راهکار خوبی باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محیصا
۲۲:۵۶, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #108
آواتار

[/quote]

رمانای نویسنده های خوبی مثل سید مهدی شجاعی به نظر من جایگزین خوبیه.

شاید خلاصه کردن راهکار خوبی باشه.

[/quote]

برای خواننده نوجوون کمی سنگینه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محیصا
۲۳:۰۱, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #109

بسم الله الرحمن الرحیم
.
سلام
نقل قول:رمانای نویسنده های خوبی مثل سید مهدی شجاعی به نظر من جایگزین خوبیه.
من هم رمانهای ایشون رو خیلی دوست دارم، قلم زیبا و دلنشینی دارند ...
۲۳:۱۷, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #110
آواتار
(۳/آذر/۹۰ ۲۳:۰۱)محیصا نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
.
سلام
نقل قول:رمانای نویسنده های خوبی مثل سید مهدی شجاعی به نظر من جایگزین خوبیه.
من هم رمانهای ایشون رو خیلی دوست دارم، قلم زیبا و دلنشینی دارند ...

اتفاقا پسر ایشون هم جدیدا کتابای قشنگی در قالب داستان کوتاه نوشتن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محیصا ، راحیل
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]