|
تبیین این که چرا باید بگوییم امام خامنه ای؟؟؟/
|
|
۱۸:۲۷, ۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۰ ۱۸:۳۵ توسط yamin2.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا باید بگوییم امام خامنه ای غربیها با سه کلیدواژهی آزادی، دموکراسی، و حقوق بشر افکار عمومی را اداره میکردند. شرقیها با دو کلیدواژهی مبارزهی پرولتاریا با امپریالیسم و برابری. امام پنج کلیدواژهی قرآنی را در مقابل آن پنج کلیدواژه قرار دادند.[/font] اصل «امامتمحوری» مهمترین کلیدواژه بود. سیستم امت-امامت حرف جهانشمول اسلامی بود که در عرصهی سیاست احیا شد. ده سال هر کاری کردیم، یک رسانهی غربی پیدا شود که بگوید «امام خمینی»، نشد! همه میگفتند «آیتالله خمینی». سال 59 به یکی از اساتید یهودی آلمان گفتم «استاد! چرا رسانههای شما نمیگویند امام خمینی؟». خندهای کرد و گفت «آخر ما بعضی چیزها را متوجه شدیم!». کیفاش را باز کرد و یک کتاب درآورد. ترجمهی آلمانی کتاب «ولایت فقیه» امام بود. گفت «آقای خمینی یک تئوری جهانی دارد. وقتی ما بگوییم "امام"، ایشان بین کشورهای دنیا شاخص میشود. چون کلمهی "امام" قابل ترجمه نیست. ولی وقتی بگوییم "رهبر"، این کلمه در فرهنگ غرب بار منفی دارد. دیگر ما ایشان را کنار استالین و موسیلینی و هیتلر قرار میدهیم. کلمهی "رهبر" به نفع ما و کلمهی "امام" به نفع آقای خمینی است. از طرف دیگر اگر ایشان یک جایگاه دینی دارد، ما به ایشان میگوییم "آیتالله"، اما "امام" یک بار معنوی دارد! از طرفی ایشان آن طور میشود امام امت اسلامی که مسلمانهای دنیا را دور خودش جمع بکند!». با این صراحت این را به من گفت. یک رسانهی غربی یا شرقی را پیدا نمیکنید که گفته باشد «امام خمینی». آن موقع ما امتحان کردیم رسانههای غربی آیا میپذیرند ما یک آگهی بدهیم به نام «امام خمینی»؟ میخواستیم 60،000 مارک بدهیم که یک آگهی چاپ کنند، قبول نکردند! شهریور 58 که در مجلس خبرگان قانون اساسی شهید بهشتی کلمهی امامت را در قانون اساسی گذاشت، ریاست آن مجلس با آقای منتظری بود. امام خمینی گفت شما نمیتوانی مجلس را اداره کنی، برو کنار، آقای بهشتی اداره کند. وقتی شهید بهشتی آمد اصل پنجم را مطرح کند که ولی فقیه نائب امام زمان و امام امت اسلامی است، کشور ریخت به هم. بازرگان اعلام استعفای دستهجمعی دولت را کرد. امیرانتظام اعلام کرد که مجلس خبرگان قانون اساسی باید منحل شود. سر یک کلمه کشور ریخت به هم! امامتمحوری، امّتگرایی، عدالتگستری، و دوقطبی مستکبرین-مستضعفین اساس تئوری امام خمینی بود.
سلام لطفا ابراز نظر بفرمایید.... |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۶, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام.
(۱۵/دی/۹۰ ۲:۰۷)bi neshani نوشته است: در مورد سوال شما: ((آيا منظورتان اين است كه "ولايت فقيه همان ولايت رسول ا... است"؟)) نكته اي در اين سوالم بود.اين جمله اي كه گفتم جمله ايه كه روي تريبون نماز جمعه نوشته شده و سنگين ترين بار روي كلمه همان هست.اين جمله ايه كه اگه همونقدر كه روي علائم فراماسون ها و مقصودشون روش فكر ميكنيم، روش فكر كنيم به ادعاي بزرگي ميرسيم! اينكه ولايت فقيه تمريني براي ولايت امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست هم منطقيه و هم قشنگه، ولي چه چيزي باعث ميشه ولايت مطلقه بشه و يك نفر امام ناميده بشه؟من هم ميدانم اين امام با آن امام فرق ميكند، ولي من ميتوانم به ديگران بگويم نعوذ با... من ا... هستم و در جواب كساني كه بپرسند چرا حرف بيخود ميزني، بگم : نه اين ا... با اون ا... فرق ميكنه و من در فلان چيز اله هستم و ال+اله= اله شناخته شده!قبول كنيم ميشد از عبارات ديگر استفاده كرد تا از چنين ابهام هايي جلوگيري شود! ببخشيد معني "امام" در "امام جمعه" چيست؟چيزي جز اين است كه كسي است كه در نماز جمعه پيش نماز است؟اين مفهومي است كه از سالها پيش وجود داشته! اگر لفظ امام از تقدس معصوم كم نميكنه، من هم از اين به بعد ميتونم به هر كس كه از نظرم آدم خيلي خوبي ميومد بگم امام؟ موضوع آن بحث با اين بحث متفاوت است.از توجهتون خيلي سپاسگزارم، از نظر من مفيد بود. |
|||
|
|
۳:۱۴, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
کوتاه میگم در مورد همان شما عادت دارید منظوری که میتونین بهش اشکال وارد کنین رو فقط در نظر میگیرید. بنده حرفم درسته ولی شما به روش بالا حرف من رو برداشت کردید. وقتی گفتم دقیقا یعنی دقیقا و بدون هیچ تفاوت حتی در کوچکترین جزئیات . خب ما اصل موضوع رسول خدا رو نداریم. پس دقیقا مثل هم نمیشه. با این تعریف از همان ولایت حضرت علی هم ولایت رسول خدا نمیشه. اما اگر درست و منطقی به معانی نگاه کنیم همان در اینجا منظور ولایت است(شما بر پیامبرش فقط زوم کردین نه به ولایتش) و ویژگی هایش و مکتبش وقتی راستای ولایت ، ولایت رسول خدا باشه آره همان ولایت رسول خداست. یک مثال ساده: رسول خدا در ابتدای راه به ما میگوید این راه را برو منزل به منزل (شاید از راهنما نپرسیم اما )از هر آشنای راهی میپرسیم آیا این راه رسول خداست می گوید آری این همان راه رسول خداست. اینجا همان یعنی راه رسول خدا بدون رسول خدا . در مورد ولایت مطلقه : ولایت شورایی به ظاهر یک مشکل را حل میکند صد مشکل اضافه میکند. کمی منصفانه فکر کنید و مقایسه به نتیجه میرسید که یک نفر بهتر است. ما انسانیم رویایی هم فکر نکنیم بیش از یک فرمانده عملا امکان پذیر نیست.اختلاف سلایق خوبه اما بالاخره باید یکی حرف آخر را بزند. مگه نه ول معطلیم. این اختلاف سلایق میتونه در سطوح پایین تر همون طور که هست باشه و ولایت فقیه برآن نظارت و در صورت خطا جلوش رو بگیره. چند بار امام خمینی با ولایت فقیه شورایی مخالفت کرد . حتی در اینجا بود که علنی گفتند ((آقای خامنه ای برای رهبری خوب است.)) حتما دلیلی بر مخالفت بوده دیگه امام خمینی هم کم انسانی از نظر تفکر و عقلانیت نبوده. بودند کسانی که چنین پیشنهادی بدهند اما امام خمینی هم مخالفت کرد . یلخی که مخالفت نکرد یادمون باشه نظریه ولایت فقیه امام خمینی را دوباره مرور کنیم. هم من هم شما بزارین یک قانون بیان کنم شما بر اساس این قانون هر اسمی خواستی رو هر چی خواستی بذار درسته. شما هر کلمه را به درستی معنا کن شما آن اسم رو روی هر چیزی که اون ویژگی ها رو داشت میتونی بذاری شما الله را به هیچ چیزی جز خدا نمیتونی نسبت بدی بخاطر اینکه اسم خاص خداست و به دلیل همون ((لام اخص)) مگر نه تا دلت بخواهد اله و الهه مشرکین و کفار وجود دارد که اسم اله و الهه دارند. ما هم همان گونه نامشان را میبریم. امام یعنی پیشوا راهنما شما به هر کس که امام و پیشوای شماست میتونی بگی امام. اما امام معصوم یه چیزی تهش هست اونم معصوم ، میگی ائمه اطهار همینطور یعنی آیه تطهیر برای این عزیزان نازل شده. یک بار دیگر ترجمه آیات 70 به بعد سوره فرقان را بخوان اونا گناه کردن و توبه کردن پس معصوم نیستن ولی چه دعایی میکنند؟ سر بسته میگم با این سخنتان چند تا از فروع دین رو زیر سوال میبرین((قبول كنيم ميشد از عبارات ديگر استفاده كرد تا از چنين ابهام هايي جلوگيري شود!)) با همین استدلال شما میشه امر به معروف و نهی از منکر نکرد چون ممکنه به من بگن : به توچه؟ میتونیم امر به معروف نکنیم مشکلی هم پبش نمیاد. دلیل نمیشه با هر ابهام آفرنینی(( که خیلی ساده هم هست)) ما خیلی از شعار هامون رو ندیم. یادمه ((البته هیچ وجه مشترکی بین شما و این فرد نیست.)) یک فردی میگفت پرچم اسرائیل را آتش نزنید او نا هم پرچم مارو آتش میزنن. هیچیی دیگه از فردا مرگ بر آمریکا نگیم اون ها هم میگن مرگ بر ایران. استدلال هم استدلال های قدیم. از اولین نظرم در این تاپیک گفتم استفاده از لفظ امام برای امام خمینی و امام خامنه ای جنبه های مختلف از جمله استراتژیک و روانشناسی داره و دلایل زیادی هم ،از جمله بسیاری از قرآن آوردم که اشکالی برای استفاده از این لفظ برای این دو عزیز وجود نداره. به شما عزیز دلم هم توصیه میکنم شما سعی کن ابهام رو از بین ببری تا از لفظ استفاده نکنی . این طوری فکر کنم منطقی تره. حال شما همسنگر عزیزم مختارید از هر لفظی برای رهبر عزیزمان استفاده کنید. مثلا گفتم کوتاه میگویم. ![]() در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید. |
|||
|
|
۱۱:۵۰, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۰ ۳:۱۴)bi neshani نوشته است: سر بسته میگم با این سخنتان چند تا از فروع دین رو زیر سوال میبرین((قبول كنيم ميشد از عبارات ديگر استفاده كرد تا از چنين ابهام هايي جلوگيري شود!)) ممنون از پاسخ خوبتان.ولي به نظرم بحث در اين مورد زياد طولاني شده است و نه پاسخ هاي شما جواب منو ميده، نه پاسخ هاي من جواب شما رو.اما در كل بحث خوبي بود تا با طرز تفكر افرادي كه لفظ امام رو براي ايشون بكار ميبرن آشنا بشم. در ضمن در عبارت بالا من گفتم تو اين مورد از عبارات ديگه استفاده كنيم!چرا؟چون باعث اختلاف نظر در داخل ميهن ميشه!اما امر به معروف و نهي از منكر كه سفارش خدا و معصومينه و استدلال من كه هيچ، استدلال آقاي خامنه اي هم نميتونه نقضش كنه!ما بايد تا جايي كه ميشه وحدت رو بين مسلمونا يا حداقل ايرانيها حفظ كنيم.به قول شما جذب حداكثري و دفع حداقلي!اما استفاده از اين الفاظ و القاب و جملات وحدت رو كم ميكنه.به قول معروف سري كه درد نميكنه رو چرا بايد دستمال بست؟چرا كسي كه آقاي خامنه اي رو به عنوان رهبر جامعه قبول داره بايد با ديدن اين الفاظ و القاب و جملات به اعتقاد خودش شك كنه؟ به قول عادل فردوسي پور "اجازه بديد قانع نشم!";) در پناه حق، و در راه امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشيد. |
|||
|
۲۲:۲۶, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام
من کی باشم که بخوام بگم شما قانع بشین یا نشین جملات شما را قرمز میکنم:ما بايد تا جايي كه ميشه وحدت رو بين مسلمونا يا حداقل ايرانيها حفظ كنيم.به قول شما جذب حداكثري و دفع حداقلي!اما استفاده از اين الفاظ و القاب و جملات وحدت رو كم ميكنه. رهبر جامعه اسلامی خود یکی از مهمترین عوامل وحدته (این هم خودش یکی از دلایل ولایت مطلقه است.) جمله ای که از قول من گفتید من یادم نمیاد گفته باشم.؟ و این که میگید به قول شما یعنی خودتون قبول ندارید؟ چرا كسي كه آقاي خامنه اي رو به عنوان رهبر جامعه قبول داره بايد با ديدن اين الفاظ و القاب و جملات به اعتقاد خودش شك كنه؟ اگه این طور بخواهیم به اعتقادات شک کنیم . به خیلی مسایل میشه شک کرد. آخر الزمان دوران فتنه است. شک گذر گاه خوبیه ولی منزلگاه خوبی نیست. ((استاد مطهری)) در کل من در استفاده از لفظ امام اشکالی نمیبینم اما در جایی که نیاز نیست خود من هم میگویم سید علی یا رهبر اما در برابر منافقین و دشمنان و جایی که سخنم عمومیت داره و چنین افرادی هم میشنوند ترجیحا میگم امام خامنه ای. در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید. |
|||
|
|
۰:۱۱, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام
آقای بلو بلود خوش آمدی به این تاپیک در مباحث سیاسی چون جبهه گیری عضو لاینفکه ، من حرف هایی را به شما میزنم سعی کنید با انصاف(نمیگویم بی طرفانه چون تقریبا محال است.) در موردش تحقیق کنید. مسلما جواب تحقیق خودتان را بیشتر از حرف من قبول خواهید داشت. آقای رفسنجانی یکی از کسانی بود که پیشنهاد شورای رهبری را به امام بعد از ایشان داد. و پا فشاری شدیدی هم بر این پیشنهاد داشت: که امام پس از این پافشاری شدید جوابی را در حضور سید احمد آقا و آقای موسیوی اردبیلی (دیگر افراد را نمیدانم) به ایشان داد. شما صحت حرف های من را در سخنرانی آقای هاشمی رفسنجانی که از تلویزیون نشان داده شده در جلسه انتخاب رهبر میتوانید ببینید.(البته این آخرین نطق است و نطق های دیگری هم بر همین اساس توسط دیگران انجام شد.) که میگوید: به امام گفتیم که بعد از شما کسی برای رهبری نداریم و شورای رهبری برای رهبری باید تشکیل داد. که امام فرمودند چرا کسی را ندارید آقای خامنه ای. حالا هرکس با ایشان موافق است قیام کند. این حرف توسط افرادی که ذکر کردم هم تایید شد.(سید احمد آقا و آقای موسوی اردبیلی) مجلس انتخاب رهبر فکر میکنم 17 عضو داشت که با 16 رای موافق و 1 رای مخالف تصویب شد. (در مورد 1 رای مخالف هم تحقیق کنید چه کسی بود) بنده نمیگویم کاره ای نبوده ولی ایشون به قول شما امام خامنه ای را امام نکرد. 16 نفر دیگر هم حق رای داشتند(رای ایشان موافق بود.) از همه مهمتر تاکید به شخص توسط خود امام بود. میتوانستند افراد بیشتری را نام ببرند. یا اصلا نام کسی را نبرند. این از سوال اولتون امیدوارم کافی باشد. رهبر آقای هاشمی را فقط در یک مقام منصوب کرد که هم اکنون هم ایشان در این سمت هستند.(رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام) معذول و مخلوعش را نمیدانم کجاست. رئیس خبرگان رهبری را که فکر میکنم منظورتان آنجاست رهبر تعیین نمیکند. البته دوره ریاست ایشان تمام شد در این مجلس دوباره رای نیاورد و البته در میانه انتخاب رئیس مجلس خبرگان انصراف داد و آقای مهدوی کنی به این سمت رسید. اگر حضور در جمع امام جمعه موقت تهران را هم منسب بدانیم که منسب نیست خودشان انصرافشان را تقدیم رهبر فرمودند. بنده فکر میکنم جوی که چنین تفکری را به وجود آورده رفتارهای خود ایشان (علی الخصوص نامه سرگشاده در فتنه 88) سخنانشان در نماز جمعه 26 تیرماه 88 و همینطور رفتار فرزندان ایشان است. من آخرین باری که دیدم رهبر در مورد آقای هاشمی صحبت کند هم بسیار از ایشان تقدیر کرد. و هرگونه حتک حرمت به ایشان را به شدت محکوم کرد در سخنرانی 29 خرداد 89 فکر میکنم جوابم رک و راست و هم سریع بود.امیدوارم قانع کننده بوده باشد. در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید. |
|||
|
|
۰:۵۰, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۴/دی/۹۰ ۲۲:۲۶)bi neshani نوشته است: سلاماون به قول شما منظورم اين بود كه شعار آقاي خامنه اي هم همين است.اينكه ميگين يعني من قبول ندارم رو از جمله قبلش برداشت كنيد! به خيلي مسائل ميشه شك كرد.مسائلي كه توشون نميتونيم به ثقلين چنگ بزنيم! اما از خيلي راهها ميشه مطمئن شد.بحث سياسي نميكنم ولي من در انتخابات اول به آقاي ا.ن راي دادم ولي پس از انتخابات دوم و باز شدن چشمم فهميدم چه اشتباه بزرگي كردم!اين يعني من قبلش بررسي نكرده بودم و در انتخابم اشتباه كردم.اما بعد از اون همه چيزو بررسي كردم.در اين دوره بايد شك كرد، و در برخي مواقع بايد در شك ماند.چون كسي كه حق رو از باطل جدا ميكنه هنوز نيومده! اگر شك و تعصب غيرالهي رو مقابل هم قرار بديم ميبينيم كه هميشه شك باعث پيشرفت بوده و تعصب به چيزهاي غيرالهي، باعث ركود.مثلا كشف اينكه زمين گرده از يه شك بوجود اومده بوده و اينكه مقابلش وايسادن يه تعصب غيرالهي.يا اينكه خرافات مردم (قدما مثلا دست چپ ها رو تنبيه ميكردن و الان هم برخي به مدعيان دروغين مراد خود متعصب هستن) يه تعصب غيرالهي بوده و عدم توجه به اونا و مقابله باهاشون موجب پيشرفت.مثلا خود من كه الان چپ دست هستم از كلي چوب و فلك در رفتم! ![]() جناب بي نشاني، بحث شما در پست آخر درباره رهبري بود نه درباره لفظ امام!آقاي خميني پيشواي مردم در پيروزي انقلاب بودند همان موقع اين لفظ را بكار بردند و به صحت آن هم كاري ندارم.الان چه ضرورتي بر استفاده از اين لفظ است؟ |
|||
|
۱۸:۲۹, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
برادر من خوب الآن هم امام خامنه ای پیشوای مردم در حفظ و پیروزی انقلاب در عرصه های مختلف هستند .
دوست عزیز فکر کنم شما با اینکه به رهبر تقدس بدیم مشکل داری .چه ایرادی داره به رهبر جامعه اسلامی تقدس بدیم ؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
اللهم احفظ قائدنا امام خامنه ای .
|
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۲۱:۳۴ توسط emadm.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
نقل قول:دوست عزیز فکر کنم شما با اینکه به رهبر تقدس بدیم مشکل داری .چه ایرادی داره به رهبر جامعه اسلامی تقدس بدیم ؟؟؟سلام به نظر من اگر ایشون شایسته تقدس باشند میشه بهشون تقدس داد. وگرنه ما نباید این کار رو کنیم. |
|||
|
۲۳:۳۳, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
منظورتون الان با این حرف چی بود آقا عماد؟
ایشون رهبری جامعه اسلامی رو برعهده دارند و خودبه خود دارای تقدس هستند . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا امام خامنه ای واقعا همان سید خراسانیست؟ | "شهید" | 16 | 7,958 |
۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| چرا امام زمان در آن هنگام که باید ظهور کند، متولد نشده | islamquest | 0 | 1,374 |
۲۳/مرداد/۹۱ ۱۲:۰۴ آخرین ارسال: islamquest |
|
| نقاط ضعف جمهوری اسلامی از زبان امام خامنه ای | revenger | 6 | 4,372 |
۱۷/تیر/۹۱ ۲۲:۴۴ آخرین ارسال: سجاد313 |
|
| جانم فدای رهبر ( دریافت کد تصاویر تصادفی امام خامنه ای) | Mitsonary | 1 | 2,796 |
۸/اردیبهشت/۹۱ ۵:۳۱ آخرین ارسال: mohammmad |
|
| چندکلیپ جذاب پیرامون بیداری اسلامی ووعده الهی در کلام امام خامنه ای | sarallah | 0 | 1,472 |
۲۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۶ آخرین ارسال: sarallah |
|
| آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است؟ | emadm | 98 | 61,569 |
۲۴/دی/۹۰ ۸:۰۷ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|

بود.