کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این نوشتار موافقید ؟
بله
خیر
بایددر موردش بحث بشه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
۱۸:۳۰, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1

این سوالی برای من و باوری برای خیلی از کسانی که به ظهور باور ندارن هست مستند ظهور خیلی یک طرفه رفته و انگار خود سازندگانش تحت تاثیر یک جربان هستند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، sunrise59 ، SARV ، یکی مثل شما ، sahel ، mhvvhm ، سدرة المنتهی ، یوسف خان ، mofa ، bidaram ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۲۵, ۲۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #41

BlushDodgyUndecidedHuhSleepy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel
۱:۳۶, ۳۰/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۰ ۲:۱۷ توسط abtin.)
شماره ارسال: #42
آواتار
با سلام

من قبل از اینکه مستند ظهور را تماشا کنم اصلا به مسائل دینی و مذهبی منجمله ظهور امام زمان و ... اهمیتی نمی دادم و همین الان هم زیاد آدم مذهبی نیستم یه آدم منطقی و معمولی هستم
ولی با تماشا کردن این مستند کنجکاو شدم که بدونم حقیقت چیه و دورو برم چه خبره و توی این انجمن هم که هرکی ساز خودشو میزنه در کل خواستم بگم این مستند واسه خیلی از جوان هایی مثل من که از دین و مذهب خودشم اطلاعات زیادی نداره و دنبالشم نمیره میتونه مفید باشه تا حد اقل از این راه انگیزه ای پیدا کنه.

من تو کل برنامه ها و مستندات مذهبی فقط این مستند را دنبال کردم اون هم به خاطر این بود که از حال صحبت میکرد و مثال هایی که در آن بود از جمله خوانندگان مثل مادونا جذابیت اونو چند برابر کرده بود و همین چیزهایی که در صدا و سیما زیر قیچی می رود من را مجذوب کرد که مستند را تا آخر دنبال کنم.

با تشکر
من الله توفیق
(۱۹/فروردین/۹۰ ۱۷:۱۵)s-eyvazi-sa نوشته است:  مستند ظهور هر چه باشد
باعث شده که من بی اعتنا از کنار هر پدیده ای نگذرم
و این موضوع مهمی است
بنده هم به شخصه با دوستمون موافقم بابا اینقدر ایراد نگیرید ما ایرانی ها حالمون همینه هیچ زحمتی به خودمون نمیدیم فقط برای انتقاد و نقص گرفتن از زحمات دیگران ساخته شدیم. من که قدر دان زحماتشون هم هستم.
Angel
اون کسانی هم که میگن اسم ایران چرا نیامده قصه نخورند نوبت به ایران هم میرسه.Exclamation
امید وارم برداشت بد نکنید
۱۱:۲۲, ۳۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #43
آواتار
ولی دوستان،حالا این مستند هر هدفی رو دنبال می کرد و اینکه به موفقیت رسید یا نه!!!!!!،این حسن رو داشت که حواس من یکی که خیلی جمع شد،و راهی که می خواستم رو برام خیلی روشنتر کرد....
۱۶:۳۸, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
من مستند ظهورو دیدم خیلی قوی بود چیزی به نظرم نبود که واقعیت نداشته باشه تشکر می کنم ازشون که تونستن این پرده سیاهی که جلوی چشمامونه بردارنHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، elhamA ، sahel
۲۰:۲۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #45
آواتار
این مستند باعث شد من به کارهایی که میکنم بیشتر توجه کنم
در مورد بیشتر کارهایی که میکردم(دیدن فیلم و اهنگ وعکس و....)تجدید نظر فوق العاده ای بکنم
بعد از این فیلم من 80گیگ اطلاعات کامپیوترم را از بین بردم و عضویتم تو گروههای اینترنتی زیادی را پاک کردم.
Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، elhamA ، sahel
۱:۳۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #46

(۲۴/اسفند/۸۹ ۲۱:۳۶)mohsen 2012 نوشته است:  ببینید این افراد خودشون مدت زیادی به تو دستگاه شیطان بودن

خود عبدالله هاشم مدت زمان زیادی تو کمپانی سکس هالی وود مشغول به فعالیت بوده( خودش تو قسمت 3 یا 4 می گه)

در ضمن ما نباید به این افراد کوچکترین اعتمادی داشته باشیم چون ممکنه خودشون از طرف ماسون ها سیخ شده باشند تا مسیر منجی خواهی آخر الزمانی رو به مسیری دیگر سوق دهند( که تاثیراتش رو در نماد گرایی شدید خودمون می شه دید) ایا شما فکر نمی کنید اطلاعاتی که این افراد دارن می دن رو خود ماسون ها می خواستن به ما بفهمونن و حالا هم از این طریق گفتن و هم با این کار رهبری موضوعات قبل از ظهور رو دست گرفتن

اگر ما مهم ترین اصل ماسون (خاص ترین اصل ) رو کابالا بگیریم می بینیم در داستان های مختلف به کابالا اشاره شده تا جایی که در رمانی به نام نبرد با شیاطین( خود هر 10 جلدش رو خوندم) مستقیما به ارتباط بین ابعاد ، جادویی که جنبه ی واقعی تری داشته باشه نقاط پر انرژی ، نفوذ جادوگران به دستگاه های حکومتی و ... می شه اشاره کرد

باید به هر گروهی که در این برهه ی زمانی کاری می کنه با بی اعتمادی و احتیاط فراوان نگاه کرد چون نفوذ از کار های همیشگی یهودیاست

اطلاعات این افراد در خیلی از مناطق ریز و لطیف دستکاری شده مانند:

قسمتی که راجر در باره حرف زدن در مورد داروین و... هست : در این قسمت شیطان بسیار قدرتمند ( به ظهور رساندن یک گروه جاز) دانا(آموزش داروین) است در حالی که واقعا اجنه همچین علم و قدرتی رو ندارند

در قسمت 17 در مورد ufo ها انقدر اغراق شده بود که من دفعه ی اول که دیدم تنم لرزید در حالی که اگر همچین تکنولوژی هایی رو داشتن ایران با خاک یکسان بود

همیشه دقت داشته باشید افراد حق رو با باطل قاطی می کنن و اول دو نکته می ذارن بعد سه نکته و الخ

بعضی از دوستان من واقعا امیدشون رو از دست داده بودن( خدا رو شکر ما خودمون یک معلم داریم که باز مارو امید می ده و تقریبا به خط برگشتیم)

این گروه از تکنیک های ریز روانشناسی استفاده کردن به همین خاطر بسیاری از افراد فکر می کنن هر چی تو فیلم می گه درسته(من خودم الان که نگاه می کنم می بینم که اون موقع که فیلم رو نگاه می کردم انگار شست وشوی مغزی شده بودم و هر چی می گفت تو فیلم رو باور می کردم اما حالا که زمان گذشته می بینم که نه همه چیزش هم درست نیست)

من فکر میکنم حرفای شما تا یه حر زیادی درسته .........
اما به نظر من این فیلم یه طورایی ساختار فکری که برای مردم عوام درست کردن را میشکنه که ظهوری نیست خدایی نیست و شیطانی نیست یا اگه که احتمالاهست یه چیزایی هست اما مثلا ساخته ذهن خود انسان است و بعد خارجی نداره ...... این طرز فکر الان به شدت دیده میشه بین مردم........به نظر من همین که این مجموعه مردم را حساس کنه کافیه ...... بعدش باید به احادیث و روایات امامان خودمون و قرانمون رجوع شه تا طبق گفته پیامبر گمراه نشیم........
با این توصیف اگه همین مجموعه هم فریبی باشه از طرف خودماسونها برای منحرف کردن مردم همین قدر که مردم را از پیله فکری محدودی که برای خودشون درست کردن بیرون بیاره کافیه ...... و مصداق ومکرو و مکرالله میشه و خدا به دست خودشون مردم را بیدار میکنه این نظر منه......که در بدترین شرایط که مجموعه کار خود ماسونها باشه هم باز میتونه با مکر خداوند باعث هدایت بشه......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: FOADG ، sahel ، mofa
۱۳:۰۵, ۳۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۰ ۱۰:۲۵ توسط besharat12.)
شماره ارسال: #47

سلام
مستند ظهور ساخته دست ماسونها است و کاری جز مبارزه با سلام ندارد به نظر من باید دید خودتان را در مورد این مستند عوض کنید دوستان و به اسرار داخلی این مستند پی ببرید
یک نمونه

در این مستند سخنرانی چالز چارلین را در مورد نقد دولت آمریکا مشاهده کرده اید
اما چارلین کیست ؟ آیا مخالف دولت آمریکاست ؟ آیا یک روشنفکر است ؟ نه نه نه نه
چارلین یک جوکر و طرفدار صهیونیست دو آتیشه بوده است با کمی تحقیق در مورد این فرد در اینترنت با زبان انگلیسی متوجه خواهید شد

چارلین در فیلم کلا حاضرین را می خنداند و دولت را نقد می کرد و کلا دولت آمریکا و موجودیتش را زیر سوال می برد اما در یک مکان عمومی ( سالن همایش و یا آمفی تئاتر دولتی ) / آیا در کشور ما در سالن همایش دولتی مثلا سالن همایش برج میلاد امکان آن هست که یک نفر بیاید و یک برنامه ضد دولتی بزند ؟ با وجود اینکه در کشور ما آزادی بیان وجود دارد ولی در آمریکا این امر وجود ندارد /
چارلین فقط داشت مردم را می خنداند و صدای خنده ها را شما می شنیدید /
این مبحث کوچکی از خیانت های این فیلم ساخته دست موساد است برید و تحقیق کنید قسمت 21 خود نوریگا به صورت رمزی به شما می فهماند که او چکار کرده و چه هدفی را داشته است اما رمزی ( رمز شکافی آنهم زیاد سخت نیست حرف هایی را که می زند برعکس کنید و با مکانی که در آن جا صحبت می کند مقایسه کنید و البته با نوع پوشش )

موفق باشید

هیچ کدام از شما دوستان محترم حتی یک دقیقه هم فکر نکردید و احتمال خطا را ندادید ، این یعنی تعصبی به یک مطلب نگاه کردن و اصلا خوب نیست ،
خواهشا برید وقسمت 21 را دوباره نگاه کنید و ببنید چه چیزی متوجه می شود وقتی اینکار را انجام دادید من هم اطلاعات بیشتری را در اختیار شما قرار می دهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، Wanted ، sahel
۱۳:۱۶, ۳۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
با سلام به شما کاربر تازه وارد
بهتره که با دقت پستهای تالار رو بخونید اگر هم دلیل و مدرکی دارین اینجا بفرمایید . در غیر اینصورت ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen77 ، أین المنتظر ، sahel
۱۳:۱۷, ۳۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۰ ۱۵:۴۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #49
آواتار
منتظر دلایل بیشتر شما هستم

در مورد استفاده از چارلین ..
ما هم وقتی داریم با اهل سنت بحث میکنیم اکثرا از کتابهای خودشان مثال می اوریم . چون انها را قبول داریم؟ خیر
چون اعتراف به ضرر خود بالاترین مدرک است . مهم این است که چه نقدی وارد شده و شما از ان در یک مجموعه کلی به نفع خودتان استفاده کنید . در این مورد اگر به حرف فلان اندیشمند مسلمان اشاره کنیم مستند تر و تاثیر گذار تر است یا به سخن رییس جمهور امریکا بر علیه خودش؟
به نظر شما استفاده از حرفهای چارلین بر علیه نظام سلطه دلیل بر این است که این مستند ماسونی است؟!!
موفق و در پناه خدا باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، محمود ، Wanted ، mohsen77
۱۵:۰۲, ۳۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #50

چارلین داشت حقیقتها رو در قالب طنز می گفت
تازه اگر ساخته دست خود موساد هم باشه به ضررشون تموم شده
ارسال پاسخ  به روز آوری