|
ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی)
|
|
۱۳:۰۶, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من چند هفته ای هست که تصمیم جدی گرفتم درباره آثار دکتر شریعتی تحقیق کنم و چرا و چگونگی ایدئولوژی اش رو بشناسم
قبل از این از بچگی با کتاب "پدر! مادر! ما متهمیم!" زندگی کردم. به توصیه صاحب نظر ها به دنبال کتاب "طرحی از یک زندگی" گشتم تا پیدایش کنم. تمام کتابخانه های شهر رو گشتم و خبری نبود. تمام اینترنت رو گشتم و خبری نبود. مگر یک جا که اون هم چند وقتی هست حق نشر نداره. همین اوضاع برای کتب دکتر علی شریعتی بود. در کتابخانه ها داخل آرشیو، عناوینی از دکتر شریعتی بود و در سیستم های جستجو نیز این کتب رو پیدا می کردم اما موجودی ها صفر بود یا کتابخانه ها، این کتب رو ترخیص کرده بودند و نداشتند. یه جورایی حس می کردم کسانی هستند که نمی خوان کتب دکتر شریعتی در جامعه منتشر بشه. دنبال دلیلش گشتم دلیلش رو از کجا باید پیدا می کردم؟ بهترین گزینه همان کتاب هاش بود. چند وقتی هست که شروع کردم و دارم کتاب هاش رو می خونم. روی نوشته هاش فکر می کنم. امیدوارم به جوابم برسم. بگذریم!! قرار نیست دعوا کنم. فقط همین اول بگم که دو تا قمه زیر تختم دارم... اولین کتابی که می خوام معرفی کنم کتاب ابوذر هست. ابوذر این کتاب نوشته هایی از زندگی ابوذر، پنجمین گروییده به اسلام مخمدی هست. اما فقط یک کتاب نیست. 193 صفحه پر از نکته، آیه و حرف. کلمه به کلمه روایت از یک حماسه می ده. نمی دونم چرا اما وقتی این کتاب رو می خوندم همه اش تصویری از فیلم شجاع دل در نظرم می یومد. ابوذر یک مبارز بزرگ بود. این رو در این کتاب به خوبی درک کردم. ابوذر می تونه یه الگو فوق العاده برای جوانان این مملکت باشه. خوی مبارزه طلبی و حق گرایی اش می تونه الگوی خوبی باشه با خودم گفتم چرا صدا و سیما نمی یاد زندگی این اسطوره رو به تصویر بکشه؟ زندگی فوق العاده زیبا و بیدارگرایانه ای داشته نمی دونم! هر کسی تو این تالار فیلم نامه نویسی بلده، ازش خواهش می کنم این کتاب رو فیلم نامه کنه. این کتاب در حال حاضر چند تا نمایشنامه ازش هست که تو تئاتر های تهران اجرا شده اما فقط منورالفکر ها هستن که به تئاتر می رن. نکته ای که از دکتر شریعتی یافتم در این کتاب این بود که شدیدا از عمر ستیزی و ابوبکر ستیزی خودداری کرد. به خوبی واقعیت رو به کلمه کشید و به خاطر تعصبات جاهلی شیعه های وقت که مراسم عمر کشون برگزار می کردن، این معلم، عمر و ابوبکر را آنگونه که بود به کلمه کشید. دانلود کتاب ابوذر از معلم شهید، دکتر علی شریعتی |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۰, ۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
گره کار باز شد.
نقل قول:عزیز تعریف های شهید بهشتی اصلا در تضاد نیست با این مسئله ای که بالا گفته شد.شهید بهشتی توی اون کتابی که سید ابراهیم جان معرفی کرد گفت که سال هاست این نظر رو داشته و چندین بار با صراحت گفت که نظرش در مورد دکتر عوض نشده و نخواهد شد. من قبلاً حرکت ترافکتیو رو قبول داشتم. اما الآن می گم غلطه چون عواقبش رو دیدم. مسلما شهید بهشتی عقلش از من بیشتر بوده. پس هیچ وقت حرکت ترافکتیو نمی کنه. نقل قول:شما دوست عزیز که هنوز اونطور که باید شریعتی رو نشناختید چرا از واژه شهید استفاده کردید. این افراطه.... این تحت تاثیر قرار گرفتنه. این نگاه احساسی به اثر دکتره نه منطقی .این کار شرعا جایز نیست. تا وقتی که 100 در صد نشده و مدرک کامل و معتبری ارائه نشده نمیشه به کسی گفت شهید. این کار شرعا جایز نیست.(باورتون نمیشه زنگ بزنید از دفتر مراجع بپرسیدبا اشاره می کنم به کتابی که سید ابراهیم جان معرفی کردن. شهید بهشتی اول کتاب گفتن دکتر شریعتی مرگی نابهنگام داشته و با لفظ شهید خطابش کرد. بعدش تا انتها تو سخنرانی هاش(دقت کنید فقط سخنرانی ها، مصاحبه ها رو نمی گم) از ایشون به عنوان فردی زنده(شهید هیچ وقت نمی میره) یاد کرد. بگذریم. من نمی دونم چرا یهویی لفظ شهید رو نشونه رفتین نقل قول:راستی هر وقت به انتقاد بالا که از علامه طباطبایی نقل شده بود نظر دادید و به توافقی رسیدیم ،ایرادات دیگر ایشون رو هم بررسی خواهیم کرد.من ازتون خواستم کتاب زادگاه من رو بهم معرفی کنید. من تا حالا این کتاب رو ندیدم. حالا اومدین می گین: نقل قول:اسم دیگه ی کتاب زادگاه من اگه اشتباه نکنم کویر هاسم دیگه کتاب زادگاه من؟ مگه لقبه؟ کویر فقط با دو لفظ "هبوط در کویر" و "کویر" شناخته می شه. در ضمن لطفا تاریخ مطلب زیر رو نقل کنید بفهمیم کتاب زادگاه من رو دکتر در چه زمانی نوشته بود: نقل قول:و همچنین در مورد این حرف بگم که: نقل قول:عجب!!!!!یه نکته: اگه به کذب بودن روایات و اسناد شما پی ببریم دو حالت پیش می یاد: 1- امثال آیت الله مصباح و علامه طباطبایی کذب گفته اند. 2- افرادی سعی بر بستن حرف کذب به این بزرگواران بوده اند. که من 99 درصد به حالت دوم احتمال می دم. بگذریم من منتظر دو مدرک از شماهستم: 1- تاریخ سخنی که از علامه طباطبایی نقل کردین 2- کتاب زادگاه من. هر دو تاش رو می خوام. من می خواستم فاطمه فاطمه است رو بخونم. اما به پیشنهاد شما کتاب کویر (بهتره بگم هبوط در کویر که جامع تر هست) رو می خونم تا ببینم این قضیه معاد توش هست یا نه |
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۹/مهر/۹۳ ۱۷:۵۶)سید ابراهیم نوشته است: همین الان ... دقیقا همین الان بحث های بسیار حساسی در این مورد است که بنده جواب نمیدم.بازم این منطق بگم بگم...............!!!!!!!!!!! ![]() ![]() بنده تفکراتم بر پایه ی امام خامنه ای به عنوان معیار معاصرم است. بنده به ایمام ایشون از ضلالت نجات پیدا کردم. ![]() شما از کجا میدانید بنده نمیخوانم؟ فایل pdf مصاحبه ایشون راجع به دکتر شریعتی با روزنامه جمهوری رو بنده ماه ها پیش بارها خوندم . و دقیقا عقیده ی بنده هم همان است. اگر میبینید تنها یکی بخش رو نقل قول میکنم برای این است که با جواب به همون بخش سخنم رو اغاز میکنم و در ادامه سعی میکنم به اکثر بخش ها پاسخ بدم. این تهمت هایی که میزنید حجتی هم دارید براشون؟ نقل قول:بنده کجا عرض کردم ایشان دروغگو هستند؟؟ معاذالله. بحث بر سر تناقضات بین آیت الله ها بود. این های بنده را گویا شما ندیدید و یا نخواستید ببینید.چرا حرف عجیب غریب میزنید؟ در اینکه این خاطره از علامه مصباح نقل شده هیج شکی نیست. در کتبشون هم موجوده . پس دو مسئله است: الف)این خاطره نقل شده از علامه مصباح که در کتب ایشون هم موجوده ، درسته. ب)این خاطره نقل شده از علامه مصباح که در کتب ایشون هم موجوده ،درست نیست. کذبه.یعنی علامه دروغ گفتند و این خاطره دروغه. کدوم رو قبول دارید؟ لطفا توجیه و توضیحات و کش دادن سخن رو کنار بگذارید.یک دو دو تای ساده است.الف یا ب؟ |
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
جناب اسلام
متاسفانه هر دو سندی که روی کرده اید مشکل دارن در اولین نقل قول که کتابی به نام زادگاه من وجود خارجی نداره دومین نقل قول هم توسط یه کتابی از خود شهید بهشتی رد می شه(بنا به دلایلی که گفتم) هر دو سند شما اعتبار نیمه دارن این وسط یا شهید بهشتی دروغ گفته یا آیت الله مصباح یا یه سری دارن موش می دوونن پس لطفا سند دیگه ای روی کنید. نه من و نه شما توانایی تشخیص این رو نداریم که کی این وسط دروغ گفته یا چه کسی موش دوونده ان شا الله یه روزی معلوم بشه |
|||
|
۱۸:۳۴, ۹/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۳ ۱۹:۱۲ توسط Islam.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
نقل قول:یه نکته: اولیش که خب قابل قبول نیست. دومیش هم در صورتی میتونه درست باشه که منبع محکم نباشه. که در مورد این خاطره باید بگم که از کتاب خود علامه مصباح نقل شده هر دو احتمال رد میشه پس نتیجه میگیریم که علامه درست نقل کردند خاطره رو. ![]() نقل قول:اسم دیگه کتاب زادگاه من؟ مگه لقبه؟ کویر فقط با دو لفظ "هبوط در کویر" و "کویر" شناخته می شه. بنده نقل قول مستقیم کردم و منبع هم دادم.پس اصل حرف رو نمیتونید منکر شید.که فکر هم نمیکنم باشید. پس این می مونه که کتاب زادگاه من کدوم کتابه. حقیر جست و جویی کردم و در یک سایت دیدم که نوشته بود کتاب زادگاه من و روبرویش در پرانتز نوشته بود کویر. به هر حال خواستم کمکی کنم ![]() بنده برای اون نقد هم سند دادم: اسناد انقلاب اسلامی، ج 2، ص 207 در ضمن چه ربطی به تاریخش دارد؟ کتاب دکتر هست.نظر علامه هم هست. اگر براتون مهمه دنبالش بگردید و پیدا کنید. چرا به جای اصل به حواشی میپردازید؟!پاسخ بدید! منتظریم...... بنده جست و جوی دیگری کردم. ظاهرا زادگاه من اسم یکی از مقاله های کتاب کویر است. در پناه حق |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۹/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۳ ۲۳:۲۴ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
هبوط در کویر
معروف ترین کتابی که دکتر شریعتی به یادگار گذاشت این کتاب پس از مرگ دکتر و به وصیعت (شاید هم وصیعت حقیقی اش نبوده) شخص خودش از نوشته هایش جمع آوری شده و به نگارش در آمده است. از این جهت باید بگم که بحث درباره ی این کتاب اصلا به جا نیست. همچنین مطالعه دقیقش کار حضرت فیل هست. به چند دلیل: 1- مباحث کتاب از گستردگی بالایی برخوردار هستند که مطالعه تمام مطالبش تا هفته ها طول می کشه. من این کتاب و مقالاتش رو قبلا همونطور که در این ارسال گفتم جستجو کردم و مطالعه کردم. اما حال به اصرار جناب Islam دوباره مرور کردم 2- طبق متن وصیعت نامه این مطالب تمام نوشته های ناخوانده و غربتی دکتر هستن دوستان! آقایون! خانم ها! حالا به موضوع اصلی تاپیک رسیدیم. تاپیک داره تموم می شه. کویر یک غریبه است. یک لانه زیر خاک است. جستن آب حیات خضر در حرف های نیچه است. کویر تنها یک شراع است. شراعی که فقط یک مرد که آن هم با سر و روی خونین از آن می گذشت... در حالی که یارانش در دریای نمک فر رفته بودند. کویر یک زخم زیر پا هست. کویر یه لیست و یک مکتب است. کویر نوشته های ناخوانده ی دکتر است نوشته های غربتی دکتر است آنچه که نوشته شد و در اتاق زیر تل کاغذ پاره ها ماند و خوانده نشد. می خواهی شریعتی را بشناسی؟ می خواهی بدانی شهید کیست؟ شهید به پاسدار مرده نمی گویند! شهید را در کویر ببین می خواهی بدانی بهشت چیست؟ دوزخ چیست؟ بهشت را با گریه نمی دهند. بهشت را در کویر ببین می خواهی بدانی شریعتی چیست؟ چه کرد؟ به چه چیزی رسید؟ شریعتی را در کویر ببین ************* جناب اسلام. من کاری که می خواستم رو تموم کردم. شما فقط بدون که خرده گرفتن به این کتاب شدیدا غلطه. چون این کتاب حامل سیر عقیدتی دکتر هست. از عقب تا جلو. از پایین تا بالا. از غلط تا درست. امیدوارم گرفته باشین که من چی گفتم اون حرف علامه طباطبایی اگه اونجوری که گفته هست(یعنی دروغ بسته نشده بهش) من قبول دارم اما این رو اشکال ندونید. این منطق سیر عقیدتی هست. اون نوشته رو پیدا نکردم ولی اگر هم باشه دال بر این هست که دکتر از کجا به کجا رسید و این هست که ما دنبالش هستیم. فعلا والسلام *********************** از همین جا وارد فاز دوم کارم می شم. ان شا الله هفته بعد شروع می کنم بقیه کتاب ها برای فاز بعدی. همین که بحث به کویر کشیده شد کافی هست. فقط چند تا خواهش از بچه های تالار دارم: 1- اول از همه آقا محمد و جناب ندا دهنده. لطفا تا می تونید تاپیکتون رو کامل کنید. از تاپیک های این تالار باید نهایت استفاده رو بکنم هر کسی هر منبع مناسب و بی شبهه ای داره داره بیاد و معرفی کنه از وبلاگ گرفته تا کتاب جناب اسلام من فکرم مشغول شده. لطفا کمک کنید: نقل قول:حقیر جست و جویی کردم و در یک سایت دیدم که نوشته بود کتاب زادگاه من و روبرویش در پرانتز نوشته بود کویر. به هر حال خواستم کمکی کنمآدرس اون صفحه رو به اینجا بگذارید نقل قول:بنده برای اون نقد هم سند دادم: اسناد انقلاب اسلامی، ج 2، ص 207برای من مهمه که تاریخ اون سند مال کی هست. دلیلش هم اینه که بدونم کتاب زادگاه من چی هست اصلا؟ نقل قول:بنده جست و جوی دیگری کردم.من سر مقاله ها رو گشتم(و گشته بودم) مطالب 100 صفحه اول رو هم مرور کردم مقاله زادگاه من توشون نبود. اگه چشم من خوب ندیده لطفا خودتون دانلود کنید و صفحه اش رو پیدا کنید من این مقاله رو پیدا نکردم نتیجه ای که می گیرم اینه که "زادگاه من" یه مکتوب یا کتاب جدا هست. من توی سایت اسناد گشتم ولی نفهمیدم چطوری به ج2،ص 207 دسترسی پیدا کنم. تاریخش برام مهمه تا بتونم بهتر توی آرشیو ها بگرذم. |
|||
|
|
۱:۰۱, ۱۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۳ ۱:۲۸ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند بار خواستم بنویسم منصرف شدم چون در بحثهای قبل مطالب درباره شهید بزرگوار شریعتی که اقا فرمودند حقیقتیست همچنان مظلوم بیان شده بود و حال که مطالب اقای بیدل تمام شد اندکی توضیح بدم. نكته قابل تامل آن است كه چرا عده ای و بیشتر از ان صدا و سیما سیاست سكوت در برابر شهید شریعتی پیشه كرده است ؟ امید داشتم پس از سالها از انقلاب در این زمینه هم تغییری ایجاد شود . هر چند هنوز خیلی دیر هم نشده است … بدون شک دكتر اشتباهاتی هم داشته است مگر دانشمند بدون اشكال هم وجود دارد ؟ امام حسین می فرماید(نقل به مضمون) : دنبال دانشمند بی اشتباه نگردید . دانشمندان كسانی هستند كه نسبت به دیگران كمتر اشتباه می كنند . این سیاست سكوت یك اشتباه استراتژیك است . به خاطر همین استراتژی اشتباه است كه دشمنان انقلاب گمان كرده اند كه شریعتی مخالف انقلاب ما بوده است ! (قابل توجه کسانی که میگن طرفداران دکتر ...)و از او (و از برخی گفته هایشان) به نفع خود سوء استفاده می كنند . حال آنكه اصلا چنین نیست . باز هم می گویم شاید جاهایی اختلاف نظر باشد و حتی ایشان اشتباه كرده باشند ولی این نباید باعث شود تا از نقاط قوت بسیار فراوان ایشان استفاده نشود . این استراتژی اشتباه ضررهای فراوانی را در پی داشته است . (دقیقا مانند سرود یار دبستانی من)باور كنیم با سكوت تنها باعث می شویم تا مطالب دو پهلوی ایشان – كه باید با سایر تفكراتشان معنی شود – مورد سوءاستفاده قرار بگیرد . شریعتی به قول آقا درد دین داشت . و روشنفكری بود كه برای حفظ مذهب علوی تلاش می كرد . مطلب بسیار است خیانت بجایی میرسد که امثال فرج دباغ به خود اجازه بدهد شریعتی را با مطهری مقایسه کند، دو مقوله ی موازی و جدا …»و باعث بسیار از این سخنان. |
|||
|
|
۱:۳۲, ۱۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
دکتر شریعتی در بحث معرفتی شور وصف ناشدنی داشت
برای دین یک ایدئولوژی اجتماعی در نظر می گرفت متاسفانه این جمله برای خیلی ها سنگین میاد(منظورم بچه های تالار و امثال علامه طباطبایی نیست) ایدئولوژیک بودن دین اون خط قرمزی هست که هنوز هم داره روش تاکید می شه همونطور که رهبر گفت دین باید وارد زندگی مردم شود چرا مردم؟ چرا نگفت دین باید وارد مثلا دستگاه حکومتی نشود؟ تصور من اینه که مردم در برابر حکومت به منزله الله هستند. همانطور که در قرآن به صراحت برخی جاها از لفط الله به جای مردم به کار برده شده دین باید به مقوله ای تبدیل شود که تمام جزئیات آن تبعات اجتماعی داشته باشد. دین باید کاملا اجتماعی شود از نمازش تا روزه، از دعای قنوتش تا صدق، همه و همه باید بعد اجتماعی به خود بگیرند چرا که اجتماعی بودن به منزله پویا و بیدار بودن است و آن تفکر اجتماعی فقط در ایدئولوژی ها پیدا می شود. اسلام باید ایدئولوژی تعریف شود. آنچیزی که دکتر به عنوان پیش نیاز فکری به آن نگاه می کرد: معرفت... معرفت با هر چیزی به دست نمی آید. وقتی که ایدئولوژی باشد،وقتی که هدف و محیط مشخص باشد. آن معرفت به اسلام نیز ایجاد می شود. وقتی من به هیئت های عاشورایی بروم فقط برای آنکه این یک رسم است و از دیرباز بوده، من معرفت به اسلام ندارم اما وقتی برای هدف و برای آرمان بروم. بروم که وارث آدم را بشناسم. بروم که هدف نهضت عدالت را بشناسم. بروم که زیر پرچم این نهضت قرار گیرم. آنوقت است که هر قطره اشکی که ریختم، دریایی به معرفتم افزوده می شود و خود را در نهضت حسین می یابم افسوس که اینچنین نیست و من و تو قبل از معرفت به دنبال تقلید هستیم. قبل از انسان شدن به دنبال بهشت هستیم (کدوم مطلب بود این؟) |
|||
|
|
۱:۵۶, ۱۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
ببخشید وسط حرف شما بزرگان می پرم چند سوال دارم
آیا این درست است که در کتاب کویر برخی ناشران امین نبوده اند و جا خالی های دکتر را به سیقله خودشان پر کرده اند ؟ مقالات دکتر که در روزنامه کیهان به چاپ می رسیده (همان ها که شهید مطهری هم در نامه اش به امام خمینی(رحمة الله علیه) به آنها اشاره می کند و البته از برخی از آنان بسیار تجلیل و تشکر می کند ) به صورت کتابی درآمده اند؟ و یا در هبوط در کویر موجود هستند ؟ |
|||
|
|
۷:۴۷, ۱۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۳ ۷:۴۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
این تاپیک رو هم مطالعه کنید در مورد دکتر شریعتی
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28151.html و اینکه برخی دوستان میفرمان چون شریعتی رو تبدیل کردند به شخص مخالف دارن ازش حمایت میکنن ببینید فرض بگیریم شریعتی کاملا کارش درست بوده به قول شماها این شیاطین میان از یک فردی که کارش درسته حمایت بکنن تا از یک فرد استفاده بکنند؟ اینطور که به ضررشون میشه چون اگر بازخورد حرفای شریعتی خوب باشه در نهایت به ضرر دشمن تموم میشه الان سایت جماران که دربست در اختیار طیف لیبرال و طرفدار آقای ... هستند داره به صورت کامل از شریعتی طرفداری میکنه(خودتون سرچ کنید) شما مطمئن باشید انقدر بازخورد منفی داره که اینها سودشون رو در حمایت از شریعتی دیدن دو تا مطلب دیگه یکی اینکه شما بصورت کلی به افرادی که با اندیشه های شریعتی تربیت شده اند نگاه کنید و باهاشون بحث کنید یه سری وجوه کاملا مشترک دارند که از بیانش قاصرم !!! خودتون تحقیق کنید این خروجی از اندیشه های دکتر شریعتی حاصل یک احوالات خاصی در درونش بوده که چنین چیزی رو رقم میزنه و مطلب پایانی اینکه برید تو صحیفه نور در مورد شریعتی جستجو کنید امام خمینی اصلا رو این قضیه مانور ندادن و اجازه مانور هم ندادن این بحث ها در نهایت باعث کینه توزی و ایجاد اختلاف میشه فقط ازتون میخوام بدون تعصب کتاباشو بخونید و با انصاف و بدون ترس از اسمش در مورد فکر کنید امثال استاد شهید مطهری رو هم قربانی خود عادل پنداریمون نکنیم |
|||
|
۹:۴۳, ۱۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۳ ۹:۴۴ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
نقل قول:این تاپیک رو هم مطالعه کنید در مورد دکتر شریعتیمن هی می گم سیر عقیدتی شما حرف خودت رو بزن دوباره گویا گل لگد می کنم سیر عقیدتی یعنی یک نفر از حرف غلط به صحیح برسه. از عقیده ی غلط به عقیده ی صحیح برسه. دکتر دچار سیر عقیدتی بود و کمال و تعالی رو موازی با سیر عقیدتی می دونست برعکس بسیاری دیگر، دکتر سعی بر پنهان کردن سیر عقیدتی خودش نکرد و همین شده که ما امروز ازش هم حرف غلط داریم و هم حرف درست به وصیعت نامه منسوب به دکتر نگاه کنید چرا یه بار نمی پرسید دکتر که از من و شما مسلما عقل بیشتری داره، برای چی نگفت از انتشار نوشته های غلطش جلوگیری بشه؟ چرا نگفت که جلوی انتشار اباذر گرفته بشه در حالی که قانع شده بود در اباذر زیاده روی کرده؟ یا در انتها چرا نوشته های ادبی چندین ساله اش را در کویر جمع کرد؟ اون تاپیکتون رو خوندم. همه اش رفرنس های طبری(معلوم الحال) و مشکل با همین سیر عقیدتی و طرز دید شماست. که همه رو یا معصوم تصور می کنید یا مفلوک. دکتر اگه از یکی بد نگفت دلیل نمی شه اون فرد هیچ اشتباهی نکرده باشه. بگذریم نقل قول:ببخشید وسط حرف شما بزرگان می پرم چند سوال دارمکتاب کویر حاوی تمام نوشته های ادبی ناخوانده و غربتی دکتر هست. اما اینکه ناشران امین نیستند دلیلش همین هست که نمی خوان باور کنن دکتر قصد نشان دادن یک سیر عقیدتی رو داشته و یا می خوان حرف راستازش بشنون یا حرف دروغ نقل قول:الان سایت جماران که دربست در اختیار طیف لیبرال و طرفدار آقای ... هستند داره به صورت کامل از شریعتی طرفداری میکنه(خودتون سرچ کنید)این هم بهاری دیگر است. این طیف از افراد، شیعه ی صفوی، شیعه علوی، مقدمه ی هبوط(ملا قربانعلی) و ... تو بوق و کرنا می کنن چون توش حرف های به نفع اوناست مشکل اینجاست که نه طرفدار و نه مخالف هیچ کدوم سعی ندارن تمام حرف های شریعتی رو نشون بدن. هر کدوم یه طرف کتاب ها رو گرفتن. البته اول از همه بگم که این استدلال شما غلطه. الان آمریکا داره از مسلمان ها به خوبی حمایت می کنه. در حالی که اسلام برای اونها ضرر داره. پس چی شد؟ اینها اسلام رو تحریف دادن و از اسلام تحریف شده حمایت می کنن مثال اون افراد دو آتشه و طرفدار شریعتی هم همینه. حرف و هدفش رو تحریف دادن و دارن ازش حمایت می کنن مثال دانش آموخته ها هم نامفهومه. لیست بیارید ببینیم. روی هوا حرف نزنید نقل قول:و مطلب پایانی اینکه برید تو صحیفه نور در مورد شریعتی جستجو کنیدروی چه بحثی؟ می شه دقیق تر بگین؟ روی بحث پایینی نیست؟ نقل قول: امثال استاد شهید مطهری رو هم قربانی خود عادل پنداریمون نکنیمامام می خواسته من اصلا سمت شریعتی نرم؟ یا اینکه می خواسته زورخونه شریعتی مطهری باز نکنم؟ تاپیک رو نگاه اجمالی کنید می بینید که خودتون اولین نفر اسم استاد مطهری رو کشیدید وسط واگرنه ما قصد تخریب استاد مطهری رو نداشتیم و نداریم من فقط می خواستم یه کاری رو تموم کنم که الآن ثلثش به پایان رسیده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دکتر علی شریعتی کتاب جهتگیری طبقاتی اسلام | mohammadz | 0 | 1,166 |
۱/اسفند/۹۴ ۱۶:۴۲ آخرین ارسال: mohammadz |
|
| کتاب "مناظره دکتر و پیر" اثر شهید هاشمی نژاد | عبدالرحمن | 0 | 2,378 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۲۲:۴۶ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| کتاب فاطمه فاطمه است نوشته دکتر شریعتی | black | 8 | 8,126 |
۲/فروردین/۹۱ ۱۶:۳۹ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|

)![[تصویر: surprise.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/surprise.png)

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)