|
تبیین این که چرا باید بگوییم امام خامنه ای؟؟؟/
|
|
۱۸:۲۷, ۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۰ ۱۸:۳۵ توسط yamin2.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا باید بگوییم امام خامنه ای غربیها با سه کلیدواژهی آزادی، دموکراسی، و حقوق بشر افکار عمومی را اداره میکردند. شرقیها با دو کلیدواژهی مبارزهی پرولتاریا با امپریالیسم و برابری. امام پنج کلیدواژهی قرآنی را در مقابل آن پنج کلیدواژه قرار دادند.[/font] اصل «امامتمحوری» مهمترین کلیدواژه بود. سیستم امت-امامت حرف جهانشمول اسلامی بود که در عرصهی سیاست احیا شد. ده سال هر کاری کردیم، یک رسانهی غربی پیدا شود که بگوید «امام خمینی»، نشد! همه میگفتند «آیتالله خمینی». سال 59 به یکی از اساتید یهودی آلمان گفتم «استاد! چرا رسانههای شما نمیگویند امام خمینی؟». خندهای کرد و گفت «آخر ما بعضی چیزها را متوجه شدیم!». کیفاش را باز کرد و یک کتاب درآورد. ترجمهی آلمانی کتاب «ولایت فقیه» امام بود. گفت «آقای خمینی یک تئوری جهانی دارد. وقتی ما بگوییم "امام"، ایشان بین کشورهای دنیا شاخص میشود. چون کلمهی "امام" قابل ترجمه نیست. ولی وقتی بگوییم "رهبر"، این کلمه در فرهنگ غرب بار منفی دارد. دیگر ما ایشان را کنار استالین و موسیلینی و هیتلر قرار میدهیم. کلمهی "رهبر" به نفع ما و کلمهی "امام" به نفع آقای خمینی است. از طرف دیگر اگر ایشان یک جایگاه دینی دارد، ما به ایشان میگوییم "آیتالله"، اما "امام" یک بار معنوی دارد! از طرفی ایشان آن طور میشود امام امت اسلامی که مسلمانهای دنیا را دور خودش جمع بکند!». با این صراحت این را به من گفت. یک رسانهی غربی یا شرقی را پیدا نمیکنید که گفته باشد «امام خمینی». آن موقع ما امتحان کردیم رسانههای غربی آیا میپذیرند ما یک آگهی بدهیم به نام «امام خمینی»؟ میخواستیم 60،000 مارک بدهیم که یک آگهی چاپ کنند، قبول نکردند! شهریور 58 که در مجلس خبرگان قانون اساسی شهید بهشتی کلمهی امامت را در قانون اساسی گذاشت، ریاست آن مجلس با آقای منتظری بود. امام خمینی گفت شما نمیتوانی مجلس را اداره کنی، برو کنار، آقای بهشتی اداره کند. وقتی شهید بهشتی آمد اصل پنجم را مطرح کند که ولی فقیه نائب امام زمان و امام امت اسلامی است، کشور ریخت به هم. بازرگان اعلام استعفای دستهجمعی دولت را کرد. امیرانتظام اعلام کرد که مجلس خبرگان قانون اساسی باید منحل شود. سر یک کلمه کشور ریخت به هم! امامتمحوری، امّتگرایی، عدالتگستری، و دوقطبی مستکبرین-مستضعفین اساس تئوری امام خمینی بود.
سلام لطفا ابراز نظر بفرمایید.... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۳, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۶/مهر/۹۰ ۱۸:۴۸)fereshteh نوشته است:(۵/مهر/۹۰ ۲۲:۲۱)آوای انتظار نوشته است: گاهی وقتا که دارم از آقا حرف میزنم میگم امام خامنه ای، ولی بعضی ها اعتراض میکنن که مگه ایشون معصومن که بهش میگی امام؟؟شما از کجا فهمیدی که ایشون جانشین به حق هستن ؟؟؟؟ سلام این مطلبی که از آقای خسرو پناه گذاشتم ، با توضیحاتی از شخصیت امام خامنه ای ، میتونه دلیل هایی باشه برای سوال شما ![]() اگر مایل بودید دانلود کنید
|
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۰ ۲۲:۵۱ توسط صبح موعود.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به قول آوای انتظار من هم گاهی اوقات می گم امام خامنه ای ولی بعضی افراد هستن که فورا بهم می گن اَه! اَه! اَه! تحجر زده من اونوقت خیلی ناراحت میشم واقعا دلم می شکن وقتی هم میام موضوع روشن کنم که چرا باید بگیم زود می گن بیا باز شروع کرد می خواد با اعتراض کنه نشد یه با ر این با ما باشه واعتراض نکنه اونجا هم که من ادامه رو به صلاح نمی بینم مجبور میشم ساکت بشم فقط تو دلم اینو بگم «لعنت الله علی عدوک یا علی اولی ودومی وثانوی» می دونم فقط تو دلم اما فقط باعث تسلی خودم میشه اما خدایی یه جایی چند نفر با حال بودن که وقتی گفتم امام خامنه ای فورا سه صلوات پشتش فرستادن (کاری به انجام کارشون ندارم)اما خدایی حال کردم اونجا با انرژی زیادی گفتم دمتون گرم به امید روزی که همه جمع ها مثل این چند جوون بشن
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم در ره عشق جگر دارتر از صدمردیم هر زمان یاد خمینی به سرافتد مارا دور سید علی ِخامنه ای می گردیم
|
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
نظر دوستان محترم ولی به من که فقط به امام خمینی لقب امام رو میدم.
اقای خامنه ای هم تاج سر ماست. افتخارم اینه که زیر پرچمشم ولی دنبال بحث انحرافی نمیرم که جوونا رو از هم دور کنه. اصل خود اقا مهمه که الان با همین حرفا جوونا دارن از هم دور میشن |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲/آذر/۹۰ ۲۳:۰۵)Mohammad Trust نوشته است: نظر دوستان محترم ولی به من که فقط به امام خمینی لقب امام رو میدم. اقای خامنه ای هم تاج سر ماست. افتخارم اینه که زیر پرچمشم ولی دنبال بحث انحرافی نمیرم که جوونا رو از هم دور کنه. اصل خود اقا مهمه که الان با همین حرفا جوونا دارن از هم دور میشن سلام نظر شما کاملا مغتنم اما این بحث انحرافی نیست بحث تغییر ادیبات انقلابی و تقلیل بار روانی کلمات برای زدن ضربه نهاییه این یکی از روش های وام گرفته شده از شیطان برای فریب انسان که گره به گره از اعتقادات محکم ما کاسته و در پایان ضربه نهایی موضوع اشخاص نیست البته اشخاص خیلی مهم هستن. اما مهمتر موضوع ولایت فقیه است. حتما نظریه فوکویاما(استراتژیست معروف صهیونیست) رو در 1986(فکر کنم همین سال بود.) در اورشلیم در مورد جمهوری اسلامی روشنیدید.(پرنده ایست در حال اوج با بالهای سرخ(شهادت_عاشورا )و سبز(مهدویت) ودارای زرهی به نام ولایت فقیه به این پرنده آسیبی نمی رسد تا این زره باقی است. این زره را باید ذره ذره سایید تا از بین برود.)و ضربه نهایی البته مضمونش این بود من یه ذره ادبیش کردم هدف از استفاده امام برای رهبر عزیز ایجاد بار روانی بر علیه دشمنان داخلی و خارجی ونشان دهنده شدت اعتقاد و علاقه ما به رهبرمان به دشمنان است. و نوعی پشتیبانی محکم قانع کننده بود؟ |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام يامين 2 . تمام اين خاطره هايي كه گفتي درست و غلطش با شخص خودت . اما يه سوال دارم . شما واسه رسيدنت به اينكه ما به يك انسان كه در زمينه سياست موفق بوده و روحاني هم بوده بگيم امام ، هيچ توجهي به خدا ، دستوراتش ، نداري ؟ به اينكه شهید بهشتی آومد اصل پنجم را مطرح کرد که ولی فقیه نائب امام زمان و امام امت اسلامی است ميشه استناد كرد و گفته خدارو كه فرموده من جانشين و نايب خودم رو خودم روي زمين تايين ميكنم نه مجلس خبرگان يه كشور ، نه راي مردم به اون آقايون و راي اونها به يك نفر ؟ اينكه خيلي خطرناك تر از كاري كه آقاي رفسنجاني كرد كه !! اون چندتا عنوان كه تو همين دنيا ساخته شده رو تغيير داده ( كاري به درست و غلطش ندارم ) ، شماكه داري حرف خدارو زير پا ميذاري كه . خدا تو قرآن فرموده اني جاعل في العرض خليفه نه مجلس خيرگان رهبري يه كشور ، نه يه انساني مثل آقاي بهشتي يا كسي ديگر .
با راي گيري و تاييد چند نفر كه صاحب قدرت و پول هستن امام بوجود نمياد آقا . اون اصل دقيقا خلاف قرآنه . اگه يه معصومي يك اصل رو بذاره و تبيين كنه چون خودش معصوم و از جانب خدا هست اون اصل هم صحيح ، اما اصلي كه بخواد يه همچين مقامي رو تايين كنه كاره چند نفر هرچقدر هم با سواد نيست . خدا تايين كننده جانشينش بر روي زمينه . خدا تايين كننده نايب امام زمان نه منو تو . |
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۲۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۰ ۱۱:۵۴ توسط sayed reza.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۱/آذر/۹۰ ۱۲:۰۹)aminmostafavi65 نوشته است: سلام يامين 2 . تمام اين خاطره هايي كه گفتي درست و غلطش با شخص خودت . اما يه سوال دارم . شما واسه رسيدنت به اينكه ما به يك انسان كه در زمينه سياست موفق بوده و روحاني هم بوده بگيم امام ، هيچ توجهي به خدا ، دستوراتش ، نداري ؟ به اينكه شهید بهشتی آومد اصل پنجم را مطرح کرد که ولی فقیه نائب امام زمان و امام امت اسلامی است ميشه استناد كرد و گفته خدارو كه فرموده من جانشين و نايب خودم رو خودم روي زمين تايين ميكنم نه مجلس خبرگان يه كشور ، نه راي مردم به اون آقايون و راي اونها به يك نفر ؟ اينكه خيلي خطرناك تر از كاري كه آقاي رفسنجاني كرد كه !! اون چندتا عنوان كه تو همين دنيا ساخته شده رو تغيير داده ( كاري به درست و غلطش ندارم ) ، شماكه داري حرف خدارو زير پا ميذاري كه . خدا تو قرآن فرموده اني جاعل في العرض خليفه نه مجلس خيرگان رهبري يه كشور ، نه يه انساني مثل آقاي بهشتي يا كسي ديگر . ایشون جانشین خدا بر روی زمین نیستند. ایشون جانشینِ جانشین خدا بر روی زمین هستند. این جملات بالا ما را یاد چه واقعه ای می اندازه؟(خدا رو شکر که سریال مختار ساخته شد) چرا حضرت مسلم بن عقیل نماینده ی امام حسین(علیه السلام) تنها ماند و شهید شد؟ سلیمان بن صُرَد خزاعی گفت که من قیام قبل از امدن امام حسین را مکروه میدانم. با این سخنان شما کلا مشروعیت انقلاب اسلامی زیر سوال میرود. اگر اینطور است که الان جامعه ی ما باید جامعه ای آنارشیسم باشه. چون خدا فقط تا امام زمان (عجل الله) رو انتخاب کرده. پس الان هیچ کس نباید هیچ مقامی داشته باشد. این که میشه هرج و مرج. این که خودش از موانع ظهور است. این که میشه عقیده ی حجتیه ما دست روی دست بگذاریم و بنشینیم که خدا کسی رو برای حکومت انتخاب نکرده امام زمان هم که نیست پس بگذار ظالمان و مستکبران تا میتوانند به ما زور بگویند. نه منطق و نه عقل این حرف را قبول نمیکند. اما در مورد ایه بنده چند تفسیر از جمله نور المیزان نمونه و مجمع البیان رو نگاه کردم و این برداشتی رو که شما از این آیه داشتی رو هیچ کدام نداشته اند. مراد از انسان در این آیه شخص خاصی نیست. مثل انبیا و... ضمنا کلمه ی خلیفه در این آیه به معنی حاکم نیست. در این آیه در برداشت هایی که صورت گرفته توسط مفسرین مراد از جانشین به موارد زیر است، 1. عدّه اى معتقدند كه اين عنوان بدان جهت است كه «آدم» نماينده و خليفه خدا در زمين است. 2. برخى مىگويند: خطاب آدم با اين عنوان بدان دليل است كه او جانشين فرشتگان يا جنّيانى است كه پيشتر در زمين مسكن داشتند. 3. حسن بصرى میگويد: خداوند بدان جهت «آدم» را «جانشين» خود خواند كه فرزندان او هر كدام پس از پدر خويش، در آباد كردن زمين و برپاداشتن عدل و داد، جانشين پدرشان مىشوند اگر بدین شکل "انی واعض لالناس حاکم" بود حرف شما درست. حال میبینیم که این دو هیچ تضادی با هم ندارند و شما مرتکب مغالطه از نوع تفسیر نادرست شده اید که استدلالتان را مردود میسازد. حال از یک جنبه ی دیگر نگاه میکنیم. ما در قران داریم که "اقم الصلاه" اما نداریم که چه موقع و به چه کیفیت. ما در کجای قران داریم که امامت 12 امام معصوم را به نام گفته باشد؟ یک جواب شیعه در پاسخ یه این شبهه استناد به آیه " يا ايها الذين آمنوا اطيعواالله و اطيعوا الرسول و اولي الامر منكم فان تنازعتم في شيء فردوه الي الله و الرسول إن كنتم تؤمنون بالله و اليوم الاخر" و مثال بالا و حدیث جابر. پس ما نمیتوانیم بطور قطع بگوییم. و نیاز به مفسر داریم که مفسران حقیقی قران 14 معصوم(علیهم السلام) هستند. بنابراین به روایات رجوع میکنیم. خود امام زمان طی نامه به اسحاق بن یعقوب می فرماید: اما الحوادث الواقعه فارجعوا فيها الى رواة حديثنا فانهم حجتى عليکم و انا حجةالله عليهم . "و اما حوادثى که براى شما پديد می آيد و حکم آن را نمیدانيد پس رجوع کنيد به راويان حديث ما زيرا آنها حجت من بر شما هستند، و من هم حجت خدا بر آنها هستم." همچنین یک روایت هم از امام رضا بدین گونه است که در خاطرم نیست و در فقه اسلامی هم داریم که حتی بقیه ی بزرگان دین هم موظف به حمایت از ولی فقیه هستند. پ.ن1 تعیین درسته نه تایین پ.ن2 برای اطلاعات بیشتر به اینجا رجوع کنید والسلام یاحسین شهید |
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۲۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط آزرمشاه.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
من نه میگم امام خمینی و نه امام خامنه ای
هیچ دلیلی هم براش ندارم و گشتم و پیدا نشد ، اگه میخوایید بفرمایید که نه خب ایشون رهبرن خب باشن ... دلیل نمیشه که بهش بگیم امام! لابد فردا هم به پستچی ها هم بگیم پیغمبر و رسول!!! خواهشا از لغاتی که استعمال برای اشخاص دینی دارد و برای آنها منقول شده بپرهیزیم به هر حال من خیلی گشتم و کمتر دلیل برای این حرف پیدا کردم و همه اش هم حرف های شما عزیزان رو می زندند ، کاری هم ندارم که چند هزار نفر علامه میگن باید فلان گفت یانه ، باید دلیل آورد من فقط می گویم آقای فلان یا آیت الله... در ضمن همه دنیا به فکر چی ان ما به فکر چی؟؟؟ ول کنید این حرف های الکی رو... هر کی میخواد هر چی بگه ، وقتتون رو روی این چیزا نگذارید ، توی همین تالار انقدر کار مونده واجبه که این که شما دارید بحث می کنید اصلا هیچه و وقت گذرونی مثلا بحث ترجمه کتابهایی که مطرح شد مثل کتاب بشارت عهدین که قرار بود بعد از محرم شاهد ترجمه اش باشیم... ممنون در ضمن خلیفة به معنای جانشین خدا روی زمین نیست ، جانشین انسانهای پیشین هست به چند دلیل: 1. چه زمانی جانشین تعیین می شود؟ اصلا جانشینی یعنی چه؟ جانشینی زمانی هست که فرد اصلی که جانشین تعیین می کند حضور نداشته باشد و غایب باشد و یا ناتوان باشد از انجام کاری ؛ این معنا می رساند که حتی جانشین از یار هم بالاتر هست ، نمی توانید اون موقع بگویید که نه منظور یاور خدا هست ... چون خدا نه غایب است و نه ناتوان و نه نیاز به یار و همکار دارد پس خلیفة خدا معنی ندارد 2. کلمه خلیفة مؤنث است و تاء تانیث دارد ، اگر این کلمه نایب باشد از کلمه آدم یا انسان ، یا اینکه دلالت به آن کند باید مذکر می آمد نه مؤنث!!! در واقع این تاء ، تاء مبالغه هست که این انسان که خلق شده از انسان های ماقبل (که از همان آیات خلافت فهمیده می شود که فرشتگان گفتند : می خواهی کسی را بیاوری که خونریزی کند و... که نشان دهنده تجربه فرشتگان از انسان های ماقبل است و همچنین آیات دیگری هم در مورد انسانهای پیشین هست...) 3. جانشین کسی در بعضی صفات و کارهای شخص اصلی جانشینی می کند و آن صفات را بروز داده و کارهای او را انجام می دهد... حالا یک موجود فانی و محدود می تواند صفات موجودی غیر مادی و نامحدود را هر چند به اندازه پشیزی نیابت کند یا کارهای او را انجام دهد؟؟؟ به عبارت دیگر اصلا دو وجود متناقض (که در تاپیک گفتگوی خداپرستان با مادیگرایان پیرامون آفریدگار و آفریده توضیح داده شده) اصلا هیچ سنخیّتی با هم ندارند که بتوانند از یکدیگر نیابت کنند آیات قرآن هم این رو بیان می کند : قل هو الله احد * الله الصمد ، الصمد در عربی یعنی یگانه و البته ترجمه صحیحی برای این کلمه در فارسی نداریم ، معنایش این است که اصلا در ذره ای از صفات ، افعال و ذات ، مانندی ندارد و هم چنین آیه شریفه : لیس کمثله شیء می رساند که هیچ چیز در چیز چیز مانند و مثل او نیست و با کاف تشبیه این تاکید شده امیدوارم دوستان نقد کنند و نظرات خودشان را بگویند این فقط یک تذکر بود و ربطی به حکومت اسلامی در عصر غیبت ندارد ، ما برای حکومت در عصر غیبت هم آیات و روایات داریم و خدا ما را 1100 سال بدون برنامه حکومتی ول نکرده ممنون ![]() ![]() ببخشید ولی در تمام مواردی که دوستان فرمودند در قرآن کریم صحبت شده و مفسر هم قرار نیست چیزی از خودش بگه باید از قرآن و مطالبق با اون بگه نه مخالف! و مفسر هم درست نیست و مستفسر درست هست |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۲۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
آقای درستکار این سوالیه که در ذهن خیلی ها ایجاد شده و باید پاسخش داده بشه . این هم یک نوع فعالیت هست.
دوست دارم دلیلتون رو درباره اینکه نباید بگیم امام خمینی و یا امام خامنه ای بدونم. چرا دلیل هایی که ثابت میکنن باید از لفظ امام استفاده کرد رو شما قبول ندارید؟ |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۲۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
جناب درستکار تفسیر قران به قران گاهی جواب نمیده میدونی چرا ؟
مثلا ممکنه گاهی از یک کلمه چند معنا اراده بشه و در چند معنا به کار بره . مثلا اصحاب شمال در قران و ... زیاد دیدم گاهی مثلا عرض به چند مهنا به کار بره گاهی معنای هیویش مد نظر بوده و ... خلیفه اگر به معنای یک خدا برای امورات زمین باشه که خیر . شرک است . اما اگربه معنای واسطه فیض بر اساس قائده تسبیب باشه اون درسته باید ببینیم این خلیفه الله من باب کاربرد ادبیه . عرفانیه و یا چیز دیگر در معنای مد نظر شما اگر قایل به خلیفه باشیم که میشه همون بساط شرک قبل از اسلام . اما در قالب واسطه فیض اگر به رسول الله گفته بشه یعنی کسی که از طرف خداوند با مردم سخن گفت و واسطه رحمه است و رحمه للعالمین است و ... میتونه صحیح باشه ابتدا باید ببینیم چه معنایی رو از خلیفه الله اراده کرده ایم در ضمن خلیفه به جانشینان پیامبر هم میگفته اند فکر نمیکنم کسی از اونها زن بوده باشه البته جای بیانشم اینجا نیست . موفق باشی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا امام خامنه ای واقعا همان سید خراسانیست؟ | "شهید" | 16 | 7,951 |
۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| چرا امام زمان در آن هنگام که باید ظهور کند، متولد نشده | islamquest | 0 | 1,373 |
۲۳/مرداد/۹۱ ۱۲:۰۴ آخرین ارسال: islamquest |
|
| نقاط ضعف جمهوری اسلامی از زبان امام خامنه ای | revenger | 6 | 4,369 |
۱۷/تیر/۹۱ ۲۲:۴۴ آخرین ارسال: سجاد313 |
|
| جانم فدای رهبر ( دریافت کد تصاویر تصادفی امام خامنه ای) | Mitsonary | 1 | 2,795 |
۸/اردیبهشت/۹۱ ۵:۳۱ آخرین ارسال: mohammmad |
|
| چندکلیپ جذاب پیرامون بیداری اسلامی ووعده الهی در کلام امام خامنه ای | sarallah | 0 | 1,472 |
۲۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۶ آخرین ارسال: sarallah |
|
| آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است؟ | emadm | 98 | 61,548 |
۲۴/دی/۹۰ ۸:۰۷ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|