کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما راجع به سریال قهوه ی تلخ ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
ماسونی ؟ 45.00% 9 45.00%
معمولی 55.00% 11 55.00%
تمام 20 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 17 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمادهای فراماسونری در فیلم های مهران مدیری!!!
۳:۰۱, ۳/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۸۹ ۳:۰۶ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام...
این روز ها برای بنده ایمیل هایی درباره سریال قهوه تلخ ارسال میشه و انواع مدل عکس ها هم همراه آن قبلا کاربران در همین موضوع تاپیکی ارسال کردند که بنده آن را به دلایلی حذف کردم اما بعد از یکسری اتفاقاتی مجبور شدم این مطلب را ارائه کنم...

دوستان من خودم تا چیزی برایم اثبات نشود اصلا حرف قاطعی نمیزنم ...
اصلا و ابدا در این بحث به مهران مدیری ماسونر نمیگوییم پس خواهشا برداشت درستی داشته باشید از اطلاعات این پست و تمام حرفهای گفته شد یه احتمال بیش نیست...
البته اهمیت این موضوع به نظر بنده خیلی مهم نیست اما به دلیل سوال هایه زیادی که میشه داره بهش پرداخته میشه...

خب اول این عکس ها را مشاهده کنید...
[تصویر: lozhemason000001-vavp.jpg]
[تصویر: mason.ghavetalkh2-vavp.jpg]

[تصویر: Untitled%28Frame%201%29.jpg]
[تصویر: siamak%20ansari.JPG]

[تصویر: all-seeing-eye.jpg]
[تصویر: acd3a43e2d014c349875.JPG]

[تصویر: cf6e52e553354aebb9e5.jpg]
[تصویر: c496e464812445328597.JPG]
خب بعد از عکس های بالا چند نکته را مطالعه فرمائید :
برگرفته از وبلاگ VAVP :
صحنه ای از شبهای برره بود که در خانه خان بالا برره جشن گرفته بودن به نام جشن بالماسکه (البته در کشورهای غربی مرسوم است ولی در ایران خیر) که شبیه لژ های ماسونی مهمانان از ماسک روی صورت استفاده کرده بودند البته این تنها مورد نیست در یکی دیگر از سریالهاش در قسمتهای اول سریال با نام "خدا" یا "بسم الله" شروع نمی شد که بعد از چند قسمت عبارت "هو الطیف" را استفاده کردند که این هم احتمالا با تذکر ناظران پخش بوده اگر به سخنرانی های آقای رائفی پور گوش کرده باشید می دانید منظورم چیست فراماسونها و شیطان پرستها از این کلمه به شدت متنفرند و هیچ کلمه ای حتی دیگر نام های خداوند تاثیر "بسم الله" را ندارد
و در یک مورد دیگر که حتمی تر و واضح تر است در صحنه ای دیگر از این سریال شبهای برره فرهنگ مهدویت و انتظار را در لفافه به سخره گرفت اجازه بدین کمی توضیح بدم شما که شیعه هستید بعد از شنیدن این جمله به چه چیزی فکر خواهید کرد:
"او خواهد آمد."
احتمالا به آن کسی که بیش از 1000 سال منتظرش هستید.
خوب در یک همچین صحنه ای یکی از نقش ها (الان یادم نیست) پیچ رادیو را باز می کند گوینده رادیو با صدای بلند این جمله را بیان می کند و بعد از چند نفر در مورد انتظار سؤال می کند....
پایان
خب جالبتر اینجاست میدان اصلی و مرکز شهر برره یک نماد بز است که واقعا برای بنده جالب بود...
[تصویر: 3431915c5f0f49be899c.jpg]
در آخر هم بگم که اصلا به مهران مدیری یا تهمت نمیزنیم که ماسونر است...و خواهشا دوستان باز بحث های سیاسی را پا پیش نکشند...
چون بلافاصله نظرشان حذف خواهد شد...
فقط دوستان اگر نظری میدهید از روی عقل و واقع بینانه باشد نه از روی تعصب یا افراطی گری...
یاعلی

دوستان اگر هر تکه ای را متوجه نشدند بفرمایند تا توضیح دهیم...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، ELENOR ، oO DaViD Oo ، fs231 ، سیماباروتیان ، sunrise59 ، EMPERATOR ، ONLY66 ، Amardia ، setareh ، MJM GAMES ، yektaparast ، semnani ، sarbaz ، arman mohseny ، mohammad_amin ، MOH3N-P ، alitalebi ، رضا میزانی ، vahrakan

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۸, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #41
آواتار
من نشستم همه ی مطالب رو خوندم نه اینکه بیکار باشممی خواستم یه حرف درست و حسابی بزنم

در رابطه با قصر یا همون دکور که دوستان ستاره ی 6 پر استخراج کردند باید بگم که این مکان تاریخی هست و باید ببینیم به دست کدوم ماسون ساخته شده این قضیه با مهران مدیری ارتباط نداره ولی قسمت های دیگه که اکثر دوستان ایراد گرفتن مثل دقیقه ، ثانیه ها و دیالوگ ها باید نویسنده رو هم در نظر گرفت که این دیالوگ ها رو نویسنده می نویسه آقای ژوله هم که ...
در رابطه با نامه ای هم که دوستان گفتن من خودم خیلی وقت ها پیش میاد که به جای به نام خدا از به نام یکتا شایسته ی پرستش یا به نام خالق بی همتا و ... استفاده می کنم یعنی من هم ماسونم ؟!!!!!

ولی باز هم با اطمینان نمیشه گفت که آقای مدیری فراماسون هست یا نیست بهترین راه سئوال از خودشون و یک مصاحبه در این باره و دیالوگ ها و شخصیت ها ی و ... قهوه تلخ می باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen . ، parisan ، ONLY66
۱۵:۵۰, ۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #42

دوستان به جای اینکه به نمادها گیر بدید لطفا اصل قضیه رو ببینید من نمیدونم چه اصراریه که بچه ها اینقدر به این نماد ها گیر دادن چرا موضوع اصلی رو از دیدتون پنهون کردید ؟
اول میخواستم نقد این فیلم رو به صورت جامع و کامل خودم بنویسم و بذارم اما فکر کنم توضیح در حد کوتاه کافی باشه

دوستان ایا میدانید که زن در ادبیات سینما نماد سرزمین و عقیده است ؟
و توی این فیلم دختر شاه نماد سرزمین ایرانه ؟ و این بیخود الدوله(اسمشو نمیدونم همین شخصیت بی عرشه ی توی فیلم ) نمیتونه اونو بگیره ...یعنی ایرانی جماعت نمیتونه بر سرزمین خودش غالب بشه
میدونید این اسمی که بلوتوث داره بسیار شبیه به اسم اقای مارکوس اورلیوس سوروس الکساندر (۲۰۵ - ۲۳۵) (به لاتین: Marcus Aurelius Severus Alexander) که بیشتر با نام الکساندر سوروس (به انگلیسی: Alexander Severus) شناخته می‌شود، امپراتور روم و آخرین امپراتور دودمان سوری بین سال‌های ۲۲۲ تا ۲۳۵ بود. و داستان زندگیش دقیا عین همین شاه واقعیه یونانه و اخرین نفر از نسل دودمان خودشه ؟ میدونید اون زمان مردم یونان پاگانیست بودن ؟

میدونید این شاه یکی از بی عرضه ترین خاندان خودش بوده و حالا در چهره اقای مدیری میاد به سرزمین ایران و دختر پادشاه (نماد سرزمین ایران) رو به عقد خودش در میاره .

پس تفکر ایرانی اسلامی توسط تفکر پاگانیستی یونان تصرف میشه .و تنها کسی که توی قصر داره از این اجنبی حمایت میکنه کسی نیست جز این مستشار یه ادم کت و شلواری که توی یه قسمت با کردن دستش توی کتش داره نماد فراماسونر درجه ی 3 رو نشون میده ؟

پس تفکر پاگانیستی میاد و بر تفکر اسلامی چیره میشه و یه فراماسونر ازش حمایت میکنه ایا اینا اتفاقیه ؟
به جای گیر دادن به ستاره 6 پر روی پرده و چشم روی مبل های کاخ نیاوران به یه چیز درست و حسابی گیر بدید . حالا درسته ما چند تا نماد توی فیلم داریم و همین نماد ها داشت گند اقای مدیری رو در میاورد اما ایا با دیدن کلیپ ماهواره که به صورت کاملا اتفاقی در اوج بدبینی ها نسبت به مدیری میاد بیرون توسط مردم کشور کسی به ستون و چشم و این دلایل بی سند توجهی میکنه ؟ اما خیانت اقای مدیری و تمامی دست اندر کارانش توی نقد فیلم که قسمت فشرده ایش رو اینجا گذاشتم معلوم میشه ...اقای مدیری این کشور 7000 ساله با غیرت سر پا مونده تو که هیچی خود شیطان هم بیاد اینجا رو تصرف نمیتونه کنه میدونی چرا ؟ چون اینجا مملکت امام زمانه اینو خوب توی گوشات فرو کن ادم وطن فروش
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، vavp ، ONLY66
۱۶:۵۹, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #43
آواتار
به نام خدا
با سلام خدمت همه ي دوستان;
چرا حرف دوستمان Reza_Jackman را نمي فهميد؟ بحث سر بلوتوث و مستشار و غيره نيست! صرفا پيشنهادي دوستانه براي بيداري انديشه است، اينكه از همه مسايل سرسري نگذريم و به مسايل فرعي هم گير الكي ندهيم. با چشم باز همه چيز رو نگاه كنيم. اينكه اين ساخته ي فلان كارگردان است حالا تو جامعه فلاني چه طرز فكري دارد؟ رفتارش چگونه است؟ آيا مي شه به او اعتماد كرد؟ آيا به ساخته اش فقط نگاه كرد؟ يا نه بايد نكته درآورد؟ نكته ي مثبت يا منفي؟ وغيره
اين چيزهايي است كه يك نفر اگر بخواهد كارش را با بصيرت پيش ببرد بايد بهش فكر كند در يك كلام تمام جوانب را نگاه كند.
بحث ماسون ها بحث تيزي است طوري بايد برنامه ريزي كنيم كه بتوانيم برنامه ي آن ها را بفهميم و آن ها را ناكام بگذاريم. نه اينكه خداي نكرده در تله ي اونها گير كنيم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ONLY66
۱:۲۶, ۱۳/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۰ ۱۰:۵۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #44
آواتار
در این سریال هم از بز به عنوان یک موجود دوست داشتنی استفاده میشود. و البته بز در آیین فراماسونری هم یک حیوان مهم محسوب میشود. به طوری که بز بافومت (baphomet) یکی از نماد های مهم فراماسون هاست . در آیین فراماسونری هر چه در ادیان دیگر مقدس باشد برای آنان نحس است و البته در اکثر موارد هم عکس آن صدق میکند مثلا این که چرا بز برای آنان مقدس شد؛ یک علت جالبی دارد که :

گفته میشود در زمان حضرت نوح (علیه السلام) که قرار بوده حیوانات را در درون کشتی قرار دهد، یک حیوان از فرمان نوح (علیه السلام) سرپیچی میکند و نوح هم اشاره ای به آن میکند و یک نقص در بدن آن حیوان ایجاد میشود اما آن چه حیوانی بود؟ درست فهمیدید آن حیوان بز بود . و در آیین فراماسونری برعکس آن عمل میشود و بز به عنوان یکی از مهم ترین نماد هایشان قرار میگیرد . نه حیوانی که سرپیچی کرده است .

و خیلی جالبه که در پول هایی که هنگام پخش سریال شب های برره از سوی افراد نامعلومی (!) پخش میشد ؛ نماد هرم ناقص و بز ( بزی که چشم چپش به روی شماست ) دیده میشود که بسیار جای تامل دارد:

[تصویر: gh.t.masonic.00010.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاران مهدی ، ONLY66
۱۰:۴۰, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #45
آواتار
هر چه محققین خواستند در برابر سریال قهوه تلخ و نماد گرایی فراماسونری سکوت کنند؛ با انتشار قسمت های دیگر این سریال، سکوت دربرابر آن آسان نبود. چر که هر چه میگذشت نماد گرایی در این سریال بیشتر میشد. هرچند در این سریال متلک های سیاسی بسیاری نهفته است اما ما به آن به دلیل بررسی از دید فراماسونری نمیپردازیم .

در قسمت قبلی این مطلب 2 نماد طراحی لژ فراماسونری و نماد درجه 3 ماسونی را بررسی کردیم .

اما دوستان نکته ای بسیار ظریف را در نماد " نشان درجه 3" گفتند که آن اتفاقی نبودن آن را ثابت میکند .

[تصویر: gh.t.masonic.00009.jpg]

تصویر جناب سیامک انصاری که در حال نشان دادن نظام درجه 3 ماسونیست؛ در قسمت 9 و در دقیقه 33 اتفاق می افتند. همن طور که میدانید 9 و 33 از اعداد مقدس ماسون است . واقعا آیا نشان دادن 3 نماد و اعداد فراماسونری در این سریال شک ما را بر نفوذ تفکر فراماسونری در این سریال بیشت نمیکند ؟

.

به کارگیری ستاره 6 پر ( هگزاگرام - hexagram) یا ستاره صهیون که از ستاره های مشهور فراماسون هاست . این ستاره بنابر نظر محققین ( از جله علی اکبر رائفی پور ) از قرن 7 وارد آیین یهودیت شده . این ستاره از ستاره های مهم در جن پرسی و پرستش شیطان است . به طوری که تفاسیر متعددی از این ستاره در آیین فراماسونری شده است :

[تصویر: gh.t.masonic.00002.jpg]

در قسمت اول این تصویر دوربین مدام از سمت این ستاره 6 پر به جای دیگر تصویر کشیده میشود. نکته اینجاست که هر شکل 6 پری ، ستاره 6 پر نیست . اما نکاتی در قسمت اول این تصویر نهفته که بسیار جالب است :

محل فیلم برداری این سریال در کاخ نیاوران است . تارخچه ای کوتاه ای کاخ نیاوران :
"عملیات احداث این کاخ به دستور محمدرضا پهلوی در سال ۱۳۳۷آغاز گردید و با وقفه‌ای که در ساخت آن پیش آمد در سال ۱۳۴۶ به اتمام رسید و به محل سکونت محمدرضا پهلوی و خانواده اش اختصاص یافت."

اما محمد رضا پهلوی کیست ؟ وی یکی از ماسون های یکی از لژهای ایران است .بنابر این چون یک ماسون است و پادشاه ایران است باید محل سکوت وی دارای شاخصه های ماسونی باشد.

اما نکته اینجاست که چرا کارگردان سریال قهوه تلخ باید محل فیلم برداری را جایی اعلام کند که آن محل دارای شاخصه های ماسونی است . و اگر هم مجبور هست چرا باید از این نماد ها به طور مداوم تصویر برداری کند ؟

در قسمت دوم این تصویر هم ستاره 6 پر یا صهیون در گوشه دیوار که با سایه ترسیم شده است دیده میشود.

--------------------

باز هم ستاره 6 پر ، اینبار در انگشتر یکی از شخصیت های فیلم . عموما وقتی چند نماد قطعی در یک فیلم دیده میشد، دیگر نماد های مشکوک هم بیشتر جلوه میکند. :

[تصویر: gh.t.masonic.00004.jpg][img]

--------------------------------

نماد تک چشم در سریال قهوه تلخ. تک چشم ( چشم چپ) یکی از نماد های فراماسون هاست که تفاسیر متعددی از آن شده اما یکی از تفسیر های جالب از تک چشم این گونه تبیین شده است :

". در زمانی که حضرت ابراهیم قصد داشت اسماعیل را قربانی کند شیطان بارها او را وسوسه کرد و قصد داشت وی را از این کار منع کند و ابراهیم به سمت او سنگ میزد و آخرین سنگ به چشم راست شیطان خرد و چشم راست شیطان کور شد. بنابراین به کار بردن نماد چشم چپ به احترام پادشاه آنان یعنی شیطان است"

در این سریال نماد تک چشم (چشم چپ) را در جای جای سریال میتوان مشاهده نمود :

[تصویر: gh.t.masonic.00006.jpg]
۱۹:۳۵, ۱۷/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۰ ۱۹:۳۶ توسط amir-mahdi.)
شماره ارسال: #46
آواتار
به نام خدا

دوستان چند نکته را متذکر می شوم :

1- وجود نماد چشم ، هرم و ... جز مواقعی خاص اشکالی ندارد . چه فرقی می کند که آرم شرکتی چشم باشد یا چیز دیگری. من در تمام تایپیک ها این را گفته ام و بازهم می گویم که ابزار بد نیستند ، کسی که باعث بد بودن ابزار می شود ما هستیم .( برای درک بیشتر این جمله به زندگینامه نوبل و اختراع دینامیت مراجع کنید ) وجود یک تصویر شبیه به چشم چه آزاری به شما می رساند ؟ باین کارها فقط وقتتان را تلف می کنید.

2-چرا بیشتر از آن که به مفاهیم یک فیلم یا سریال توجه کنیم به نماد های اطراف آن توجه می کنیم . معمولا سازندگان یک فیلم مفهوم مورد نظر را از طریق گفتگوها به بینندگان القا می کنند نه از طریق نماد های اطراف.

3-اینگونه مباحث باعث ایجاد تهمت می شود و ممکن است فردی از کاربران به اشخاص محترمی که شاید روحشان هم از این قضایا خبر ندارد تهمت بزنند . و حتما می دانید که تهمت زدن به دیگران در نزد خداوند گناهی بزرگ است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amardia ، Amir ، Woodi2020
۱۳:۲۷, ۱۸/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۰ ۱۳:۴۵ توسط hesam110.)
شماره ارسال: #47
آواتار
(۱۷/فروردین/۹۰ ۱۹:۳۵)amir-mahdi نوشته است:  به نام خدا

دوستان چند نکته را متذکر می شوم :

1- وجود نماد چشم ، هرم و ... جز مواقعی خاص اشکالی ندارد . چه فرقی می کند که آرم شرکتی چشم باشد یا چیز دیگری. من در تمام تایپیک ها این را گفته ام و بازهم می گویم که ابزار بد نیستند ، کسی که باعث بد بودن ابزار می شود ما هستیم .( برای درک بیشتر این جمله به زندگینامه نوبل و اختراع دینامیت مراجع کنید ) وجود یک تصویر شبیه به چشم چه آزاری به شما می رساند ؟ باین کارها فقط وقتتان را تلف می کنید.

2-چرا بیشتر از آن که به مفاهیم یک فیلم یا سریال توجه کنیم به نماد های اطراف آن توجه می کنیم . معمولا سازندگان یک فیلم مفهوم مورد نظر را از طریق گفتگوها به بینندگان القا می کنند نه از طریق نماد های اطراف.

3-اینگونه مباحث باعث ایجاد تهمت می شود و ممکن است فردی از کاربران به اشخاص محترمی که شاید روحشان هم از این قضایا خبر ندارد تهمت بزنند . و حتما می دانید که تهمت زدن به دیگران در نزد خداوند گناهی بزرگ است.
سلام و درود بر شما دوست عزیز
خدمتتون عارضم قبل از آشنایی من با مباحث مهدویت چه نماد شناسی چه دشمن شناسی و.... من هم مثل شما بسیار به آقای مدیری علاقه مند بودم و طرفدار پرو پا قرص ساخته های ایشون بودم.
طبیعتاً علاقه شما نسبت به ایشون باعث شده تا اینگونه بر علیه این بحث جبهه گیری کنید اما شما که می فرمایید چرا وققتونو تلف می کنید من چند سوال از شما دارم.
1- شما که می فرمایید به مفهوم فیلم ها دقت کنید آیا خودتون به مفهوم اصلیش (تاکید می کنم اصلیش نه اونی که به ظاهر عام مردم برداشت می کنند) واقف شدید؟؟؟؟ {{{ من حاضرم مفهوم اصلیه تمام ساخته های ایشان را به نقد بکشم و به شما اثبات کنم البته اگر دوست داشته باشید بشنوید.........}}}
2- اگر در زندگیتان متوجه شوید کسانی که دوستشان دارید و برایشان احترام قائلید نیت پشت پرده ای داشتند و قصد داشتند شما را فریب دهند نسبت به اشان چه حسی پیدا می کنید؟ آیا همچنان دوستشان خواهید داشت؟
3- شما که می فرمایید تهمت زدن به کسی گناه بزرگی پیش روی خداست اگر بفمید که کسی نه تنها شما را به طور پنهانی از خدا دور می کند بلکه تمامی هموطنانتان را هم به این درد دچار می کند، آیا اگر شروع به شفاف سازی نمودید باز هم خطا کرده اید و تهمت زده اید؟ من به شخصه ترجیح می دهم گناه تهمت را به جان بخرم ولی مانع فریفته شدن ذهن دوستان آشنایان و حتی عزیز ترین افراد زندگیم شوم.
4- آیا روزگار موجود که خودتان شاهدید پر از نیرنگ و فریب و ظلم و مظلوم کشی است به مرور زمان به وسیله همین ابزار بر ذهن عوام ملکه نشده است؟؟ اگر کسی به شما عکس های پنهانی آلات تناسلی را در کارتون های والت دیزنی به شما نشان نمی داد الان بازهم اینگونه از کارتون های ملوس آنها بازهم اینگونه که الان دفاع می کنید دفاع می کردید؟؟؟؟؟
5- آیا ما که برای شناخت بهترمون از اطراف به دنبال حقیقت یابی هستیم وقتمون رو تلف می کنیم یا اونایی که سالهاست پای برنامه هایی که نمی دونن محتوای اصلیش چیه می شینن و فقط به صرف خندیدن ساعتهای زیادی رو پای برنامه ها می ذارن.؟
آیا تکه کلام های ایشان و حتی نوع حرف زدن ایشان بعد از پخش سریال هایشان دال بر تاثیر شدید ایشان بر مردم نیست؟؟ -- هنوز هم بعد از گذشت 12-14 سال مدل حرف زدن مهران مدیری را در سریال مریم و رامین روی گویش مردم حتی در رادیو نمی توان دید؟؟؟
یه فلاش بک می زنم---- یکی از طرز تفکرات ماسونی این است که شما نیازی نیست یک گروه را کامل در اختیار داشته باشی و ذهنشان را کنترل کنی بلکه کافی است که راهبر سردسته یا رئیس آن گروه را با خود همفکر سازی آنوقت تمام آن گروه در اختیار تو خواهند بود------ آیا به نظرتون شخص اول کمدی یک کشور نمی تواند جزو ماسون ها باشد؟؟؟ اونم تو چه سبکی؟ کمدی که خود بر این غالب استوار است که مفاهیم را در غالب طنز مخفی ساز و تحویل بده...!!!
چون پست شما دوست عزیز رو خوندم می خوام یه مطلبی رو بگم که تا به حال هیچ جا عنوان نکردم.!!
یادتون می اد توی برنامه طنز ساعت خوش که تمام بزرگان کنونی طنز ایران مثل جواد رضویان، رضا عطاران، نادر سلیمانی، ارژنگ امیرفضلی، نصرالله رادش و.... به کارگردانی مهران مدیری ؟؟؟؟
یادمه اون زمان هر کدوم از بازیگرا یه آهنگی رو برمی داشتند و شعر طنز روش می ذاشتن و می خوندن. یادتونه مهران مدیری چی خوند؟؟؟ تا حالا از هر کی پرسیدم یادش نیست..... ولی من یادمه خوبم یادمه
مدیری روی یک صندلی تو یه محیط تاریک نشسته بود و اشعارش رو به طرز عجیبی خوند که آخرش به صورت دکلمه گفت::: بلتم بشمارم تاچهل، تا چهل بلتم بشمارم، بلتم بشمارم تا چهل، تا چهل بلتم بشمارم.... می گی نه نیگا--- 37، 38 ، 39 ، چند لحظه سکوت سپس یه آهی رو کشید و گفت 41!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا دیگه از این تابلو تر. مگه یکی از مناسک شیطان پرستا پریدن از عدد زوج 0و عدد نیست مثل 9و11 ... یعنی اعداد رو شمرد به عدد 40 که نماد صفر و عدد است و به علم اعداد عدد خداست (10، 20، 30 ....)
من شک ندارم که ایشون ماسون هستند و همونجوری که قبلاً به اشون علاقه داشتم حالا ازشون متنفرم که چرا سالهای سال منو به خودشون علاقه مند کردند و منو با افکار پلیدشون به بازی گرفتن......
خیلی از شما دوستان منتقدید که چرا به هرم و چشم .... گیر می دین در جوابتون فقط اینو می گم: ماسون ها و شیطان پرستا همشون به شدت نماد گرا هستند به شدت و از طرفی هم به همگروهان خود با نماد ها نشون می دن که این فیلم ماسونیست پس هواستون رو جمع کنید و پیغام رو دریافت کنید.. چون می دونید که همه ماسون ها همدیگه رو نمی شناسن.. مگه ما که مسلمونیم همه مسلمونای کشور یا جهانمون رو می شناسیم.... پس با نماد اول به هم می گن که ماسونن بعد پیغامشون رو تو فیلم به هم می رسونن دلیل موفقیتشون هم همینه عزیز. ما الان اکثراً چند ماهیه با این مباحث آشنا شدیم و یه ذره از راز ها رو فهمیدیم ببین مدیری چه سالی داشته مناسک ماسونی می کرده و به خوراک ما می داده...جالبه نه؟؟؟
حالا من از دوستان خواهش می کنم هی نگن دنبال چشم و هرم و... نباشید وبدونن من نوعی اصلاً دنبال چشم و هرم و... نیستم بلکه با شناخت این نمادها خودم رو به اون مرحله ارتقا می دم که بتونم بهفمم از اطرافیانم کیا ماسونن و به نیتشون پی ببرم.
به قول استاد رائفی پور ما وقتی نماد رو می بینیم سریع سنسور های مغزمون فعال می شن بعد به کنکاش می پردازیم.
پیروز و موفق باشید
به امید ظهور حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)...
یا علی
[quote='hesam110' pid='15272' dateline='1302166641']
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۲۳:۰۷, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #48

سلام
شاید ما هم بدون اینکه بدونیم از اون نمادها استفاده کنیم صرفا به این خاطر که فکر میکنیم قشنگن و مد روزن. که اونا هم همین رو میخوان که ما از نمادهاشون استفاده کنیم و فرهنگشون رو داخل دیگر جوامع باب کنن مثل خیلی از نمادهایی که دوروبرمونه و ما از حقایق پشت پرده خبر نداریم و استفاده از اونا دلیل نمیشه که ما هم جزء اوناییم. البته میبینیم که از این نمادها برای کسانی استفاده شده که عقل درست و حسابی ندارن. به نظرم نباید انقدر بد بینانه به همه چی نگاه کنیم وگرنه زندگی واسمون طاقت فرسا میشه.
۲۳:۱۶, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #49

تاپیک قفل میشه .

بیش از حد دیگه به این تاپیک بها دادیم و باز نگهش داشتیم فقط به خاطر احترام به نظرات دوستان حذف نمیشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: lpsl ، Admirer ، Yaser_h2011
۲۱:۲۹, ۲۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #50
آواتار
در بخش اول و دوم مطالبی را منتشر کردم که بعد از بررسی های فراوان متوجه شدند که همه ی آن ها اتفاقی بوده اند ! مثلا در نشان دادن دو ستون و نشان درجه ۳ ماسونی در زمان مذکور، نشان ستاره صهیون در قالب سایه بر روی دیوار . نشان بز در سریال های قبلی این گروه . به تصویر کشیدن ستون های ماسونی ، همه و همه اتفاقی بوده و احتمالا نگارنده مطلب توهم توطئه داشته !
به هر حال احتمال یک در ملیارد هم خود یک احتمال است . هرچند که وقوع آن بسیار ضعیف به نظر میرسد . بنابر این فرض اتفاق برای همه این رویداد ها جایز است و یقینا (!!!) هم اتفاقی بوده است
!

[تصویر: Ghahve.mason0010.jpg]

عکس روی کاور مجموعه هفتم قهوه تلخ که به طور کاملا اتفاقی، دو نفر از بازیگران، فقط چشم چپشان نمایان است . این که نماد چشم چپ به چه معناست در قسمت دوم به آن پرداخته شده است .
—————————-

[تصویر: Ghahve.mason0003.jpg]

در این تصویر یکی از بازیگران که به به دلیل فریب خوردن از دست کاراکتر "بلوتوث” به زمین افتاده، در حال بیهوشی کلماتی رامیگوید که به طور کاملا اتفاقی، این کلمه شباهت بالایی به کلمه ” کابالا ” دارد. ([sup][sub]این نشان رو چند نفر از محققین نیز تایید کرده اند[/sub][/sup]) . این اتفاق در قسمت نوزدم افتاده است که البته کاملا اتفاقیست !

اما کابالا چست ؟ کابالا به بیان ساده، پدربزرگ تفکر فراماسونری است . که در واقع تفکر فراماسونری، اکثر نماد ها و عقاید خود را از کابالا گرفته است .
—————————-

[تصویر: Ghahve.mason0001.jpg]

در یکی از پلان ها در یکی از قسمت ها به طور کاملا اتفاقی در دقیقه ۱۳ و ثانیه ۱۱ ،تصویر از دو ستون، گرفته میشود که اگر فرض کنیم که طراحی ستون ها ماسونی نیست اما چه جالب است که در چه دقیقه ای اتفاق می افتد . اعدادی که برای فراماسون ها و گردانندگان اصلی آن یعنی یهودیان منحرف، اعدادی مقدس است .

چرا ۱۱ و ۱۳ برای یهودیان منحرف (گردانندگان فراماسونری ) مقدس است ؟

عدد ۱۱:

آنان معتقد اند که در ابتدای ورودی معبد سلیمان دو ستون یکی به رنگ سفید و دیگری به رنگ قرمز قرار داشته است و حال اگر این دو ستون را در کنار هم بگذاریم میشود دو تا ۱ و این دو تا ۱ در کنار هم عدد ۱۱ را تشکیل میدهند. نام این دو ستون بوآز و جاشین است . در واقع این دو ستون دروازه وردی جن ها به دنیای انسان هاست .

[تصویر: 2%20sotoon.mabad.JPG]
عدد ۱۳ چرا مقدس است ؟

. در زمان یکی از پادشاهان ایرانی -احتمالا- خشایار شاه، در آن زمان قرار بوده که به روم حمله بشود. یکی از وزرا یا نزدیکان شاه، گوشزد میکند که کشور الان نیاز به حمله به روم را ندارد و شاید امپراتوری تضعیف شود و شاه نیز قبول میکند که حمله نکند. اما یهودیان چون با رومی ها دشمنی داشتند و دشمن دیرینه یکدیگر بودند؛ میخواستند که شاه به روم حمله کند. برای این کار طی نیرنگی به شاه نزدیک شدند و پس از خوراندن شراب به شاه در روز ۱۲ فروردین، حکم قتل ۷۷ هزار ایرانی که مخالف یهودیان دربار بودند را از شاه گرفتند و روز ۱۳ فروردین حکم را اجرا کردند. به خاطر همین است که ۱۳ برای ایرانی ها نحس است و به همین دلیل ۱۳ از اعداد مقدس آنان شد چرا که آن دو نفر یهودی در روز ۱۳ خدمت بزرگی به قوم یهود کردند که البته قبر این دونفر هم اکنون در همدان است و در پروژه از نیل تا فرات اسرائیل، میخواهند این قسمت از ایران را جدا کنند چرا که مقدس ترین مکان بعد از اورشلیم، همین منطقه درهمدان است.
—————————-

[تصویر: Ghahve.mason0006.jpg]

این تحلیل جالب رو یکی از بازدید کنندگان برای ما فرستادن که جای تامل داره . اما قبلش بگم که اتفاقیه ها!

"سلام
خسته نباشید
با توجه به نقدی که بر قهوه تلخ نوشتید خواستم دیدگاهی شخصی را برایتان بازگو کنم :
در برخی قسمت های این مجموعه بابا شاه در انی می میرد و کافی است فردی پیدا شود تا چند بار در صورتش فوت کند تا این پیرمرد جانی دوبار بیابد ( ناگفته نماند که هربار به هنگام روی دادن چنین اتفاق حتما براین موضوع تاکید میشود که وی مرده و با انجام دادن این فعل حتما زنده خواهد شد ) مرا به یاد معجزه ی حضرت عیسی (علیه السلام) می اندازد که با دم مسیحایی خود در مرده می دمیدند و مرده حیات مجدد می یافت لازم به ذکر است که میدانیم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به هنگام ظهور با خود میراث تمامی پیامبران را به همراه دارند
."

ولی ما معتقدیم این کار اتفاقی (!) با اون معجزه عیسی (علیه السلام) تقارن دارد .

—————————-

در هنگام ورود کاراکتر "بلوتوث” به داستان، وی شعری میخواند که بسیار عجیب است . که چه قدر جالب است که یک یونانی چنین شعری را درباره مشرق و سرزمین امن و موعود میخواند :

[تصویر: Ghahve.mason0012.jpg]
[تصویر: Ghahve.mason0011.jpg]

سرزمین امن و قرار ؟ پرندگان مهاجر ؟ . چقدر جالب و اتفاقیه که این جملات ما را به یاد رژیم اسرائیل می اندازد . که مردمانش مهاجرانه به آنجا رفتند . البته این فقط یک تحلیل است نه تعمیم و همه میدانیم که اتفاقی است .
—————————-

[تصویر: Ghahve.mason0009.jpg]

در هنگام ورود کاراکتر بلوتوث به داستان وی به یکی از بازیگران، یک زیتون میدهد . چقدر جالب است که زیتون ([sup][sub]اگر اشتباه نکنیم [/sub][/sup])عبری آن همان "موسی” (علیه السلام)، پیامبر قوم یهود میشود . و به طور اتفاقی زیتون در پشت دلار های آمریکا به شکل جالی به کار رفته مثلا در پشت یک دلاری در سمت راست ۱۳ برگ زیتون دیده میشود. البته تا آنجا که بررسی کردیم در طرح های قدیمی هیچ کدام از تاج هایی که سزار های یونانی بر سر میگذاشتند میوه زیتون نداشت شاید هم ما ندیدیم !

[تصویر: julius-caesa.zeytoon.-.jpg]

—————————-

در پلان های متعدد این سریال کاراکتر بلوتوث مدام دست راست خود را به بالا میبرد که بسیار بسیار اتفاقی با یاد واره جرج واشنگتن (ماسون اعظم که دارای نشان ۳۳ ماسونی بود ) در آمریکا تقارن دارد . البته خود مردم آمریکا هم از دیدن این یادواره در هنگام رونمایی تعجب کردند.

[تصویر: Ghahve.mason0007.jpg]
[تصویر: Ghahve.mason0008.jpg]

و آدم تعجب میکنه که چقدر جالب و اتفاقی است که یادواره جرج واشنگتن هم با مجسمه بز بافومت شباهت بالایی دارد :

[تصویر: baphomet-washengton.jpg]

این شباهت را در خود وبسایت های انگلیسی زبان هم بررسی کردن بسیار جالب و قابل تامل بود . اما اونم اتفاقیه .
(ضمیمه ۱۳۸۹/۱۰/۲۶)
یکی از دوستان محقق خواستن که این عکس در مطلب درج بشه که البته اتفاقیه .

این تصویر نماد حالت ایستادن ماسون های اعظم (آنان که درجه ۳۳ دارند) است این فقط یه نکته بود حالا واقعا چه ارتباطی داره ؟ هرکس خود میداند. و البته حتی اگر هم ارتباط داشته باشد کاملا اتفاقی است .

[تصویر: templemasonry-vavp.jpg]
—————————-

یکی دیگر از سخنان اتفاقی و جالب کاراکتر بلوتوث سخنانی که در باب کشتن افراد میزند :

[تصویر: Ghahve.mason0005.jpg]

چقدر واقعا جالب و اتفاقی است که تنها کسی که از آغاز خلقت تاکنون چنین کاری کرده کسی نیست جز شیطان ! و بسار جالب است که در هنگامی که بلوتوث میخواهد از کاخ برود؛ او میگوید من رو هرگز با این ها مقایسه نکن من از همه این ها بدترم ! .
—————————-

[تصویر: Ghahve.mason0004.jpg]

انگار مسائل جالب در این سریال تمامی ندارد. دریکی از پلان ها، به طور کاملا اتفاقی در دقیقه ۱۳، بلوتوث به یکی از بازیگران میگوید که بند پشت لباس من رو ببند. هنگامی که کاراکتر مذکور در حال بستن بند است یک نشانی شبیه هلال در پشت بلوتوث میبیند که این نشان، علامت فردی است که قرار است این مملکت رو به اوج اقتدار خودش برساند . چقدر اتفاقی این حرکت به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تشابه دارد که بر روی صورت خود یک خال دارد و قرار است بیاید تا جهان را از دست ظالمان خارج سازد . چه قدر اتفاقی!!!
—————————-

[تصویر: Ghahve.mason0002.jpg]

و باز هم چقدر اتفاقی، هنگامی که بلوتوث از یکی از نگهبانان نامش را میرسد وی میگوید که نامش "داوود ” است . بعد بلوتوث در هنگامی که سر به آسمان دوخته است میگوید ” چه اسم زیبایی ” و بسیار جالب است که در زمان ۲۲:۲۲ اتفاق می افتد.

اما داوود کیست ؟ داوود همان پیامبری است که فراماسون ها به آن پادشاه میگویند و حتی نام یکی از شهر هایشان را به این نماد گذاشته اند. مثلا تا به حال تعجب نکردید که واشنکتن دی سی (Washington DC) دی و سی آخر به چه معناست ؟ به معنی "David Capital ” یعنی پایتخت داوود است .

و عدد۱۱ (مقدس ترین عدد) وضرایب آن هم از مهم ترین اعداد فراماسون هاست و اون رو به کار میبرن مثلا :
جنگ ۲۲ روزه غزه
-جنگ ۳۳ روزه لبنان
-اسرائیل در مدار ۳۳و ۳۳ شمالی قرار دارد

-آفریقای جنوبی در مدار ۳۳ و ۳۳ جنوبی قرار دارد.( به بازی های جام جهانی در این منطقه که البته نماد های ماسونی در آن به کار رفته است توجه کنید)
-انداختن بمب هیراشیما در مدار ۶۶(۳۳+۳۳) و ۳۳

-حمله نظامیان آمریکایی در اوایل انقلاب در طبس در مدار ۳۳ درجه ( جالب اینجاست که بسیاری از فرمانده های آمریکایی صحرای سمنان را برگزیده بودند اما چون طبس در مدار ۳۳ بود ترجیه دادند درآن منطقه فرود آیند)
-منطقه برمودا که لژهای ماسونی زیادی آنجاست در مدار۶۶ و ۳۳ قرار دارد.

-در نظام فراماسونری که عموما در غرب حاکم است هیچ فردی به قدرت نمیرسد مگر این که فراماسون باشد و البته روئسای جمهور ضد فراماسونری کشته میشوند. مانند :

- کشته شدن آبراهام لینکلن در صندلی شماره۳۳ تئاتر
- کشته شدن جان.اف.کندی در شهر دالاس ایالت تگزاس در مدار ۳۳ درجه
چقدر اتفاقی!!!!!!
—————————-

در قسمت ۱۵ در دقیقه ۱۸ کاراکتر برزوخان عدد ۹۱۱ را به کار میبرد. چقدر جالب چه اعدادی .و چقدر جالب است که در حادثه کاملا اتفاقی یازدهم سپتامبر این حادثه در روز ۹ و ماه ۱۱ انجام شد و دقیقا چه قدر اتفاقی ۹۱۱ روز بعد انفجارات مادرید اتفاق افتاد و واقعا اتفاقی در نهمین سالگرد ماجرای فروریختن برج های منهتن، قرآن سوزی های متعددی انجام پذرفت . چقدر اتفاقی .

چرا ۹ مقدس است ؟

در افسانه های ماسون ها آمده است که” هیرام ” معبد سلیمان (از نظر یهودیان فراماسون، حضرت سلیمان پیامبر نبوده بلکه جادوگر بوده و به او شاه سلیمان می گفتند) را ساخته است. درواقع ناظر بر ساخت معبد بوده است. عده ای (به دلیل نگفتن چند اسم رمز) هیرام رامیکشند و بدن او را قطعه قطعه میکنند. در همین میان، ۹ ماسون قطعه های بدن هیرام را به هم میچسبانند و هیرام زنده میشود و به همین خاطر عدد ۹ برای ماسون ها مقدس میشود . و تحلیل دیگری که ۹ را مقدس میکند این است که عدد ۹ کنایه از معجرات ۹ گانه موسی (علیه السلام) است . که نشان درجه ماسونی هم کنایه از دست نورانی موسی است، هنگامی که آن را در لباس خود میکرد.
—————————-
[تصویر: mar.ghahvetalkj.jpg]

[sup][sub]« سمت راست تصویر آنتوان زندر لاوی موسس شیطان پرستی نوین و کلیسای شیطان »[/sub][/sup]

یکی از بازدید گنندگان در رابطه با استفاده از "مار ” در سریال مرد دوهزار چهره و فیلم "همیشه ای یک زن درمیان است” اشاره کرد که به طور اتفاقی آقای مدیری ،در اون سریال ها به ایفای نقش پرداخته است .
چرا مار برای ماسون ها مقدس است ؟

آنان مقعتقد اند، هنگامی که شیطان از بهشت رانده شد در دهان مار قرار گرفت و وارد بهشت شد و توانست انسان را فریب دهید و به همین دلیل شیطان به مار خیلی مدیون است . و فراماسون ها چون غیر مستقیم از خود شیطان تبعیت میکنند، این نماد را به خاطر احترام به پادشاهشان (شیطان ) به کار میبرند .

شما چه فکر می کنید ؟ آیا همه این ها تصادفیه ؟آیا هنوز هم باید از این نمادها در مجموعه ها و سریال های فرهنگی کشورمان ببینیم؟ آیا این سریال کارشناس (روحانی)داشته است؟
چرا باید در سریال ها از این موارد دیده شود در حالی که این همه مستند در فضای مجازی موجود است باید از طریق رسانه ها و برنامه تلویزیونی اطلاع رسانی بشود تا تمام مردم با این نماد ها آشنا شوند.

البته گاهی کوتاهی ها را نمی توان عامدانه تلقی کرد بلکه باید گفت عدم شناخت و عدم توجه به این گونه مسائل باعث این گون اتفاقات در این زمینه می شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، monazzah.51 ، sajad0511 ، آیات ، chekel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]