کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
۱۸:۲۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۲۸ توسط freewish.)
شماره ارسال: #304

(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۴۱)M912 نوشته است:  
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۳۲)freewish نوشته است:  واقعا شوکه شدم، منم اول باور نکردم ولی با یه مقدار جستجو :

ویکیپدیای خود نجفی :
Najafi's songs mostly deal with issues such as theocracy, poverty, sexism, censorship, child labor, execution, drug addiction and homophobia. He strives to use poetic, literary, philosophical and political elements in his music
تعریف کلمه homophobia:

[b]Homophobia is a range of negative attitudes and feelings towards homosexuality or people who are identified as or perceived as being LGBT. Definitions refer variably to antipathy, contempt, prejudice, aversion, and irrational fear

سلام
اولا که لینک دانلود ویدئو فیل بود ولی آهنگش رو قبلا شنیدم و از اون آهنگایی بود که خیلی دوست داشتم من قصد طرفداری ندارم اما تحلیلت از آهنگ واقعا مثل یه جک بود

Smile

دوست عزیز نفهمیدم کجاش واست مثل یک جوک بود، باور کن من که این خبرو تو نت خودم واسم مثل یه شوک بود Smile
دوست عزیز من گفتم نجفی از همجنس گرایی خونده و دفاع کرده، حالا با خوندن متن تو دیدم خوب نمیشه از این شعر گفت خودش همجنسگرا هست، ولی خداییش متن شعرشو بخون ببین شعر همجنس رو با این قدر احساس عاشقانه واسه کی سروده؟
دوست عزیز اینکه لینک فیله مشکل من نیست، لینک ویکیپیداش هم الان فیله، اینا همش کار یه چند تا بچه بسیجیست.
دوست عزیز اینکه تو شرح موزیکاش نوشته در مورد دفاع از همجنسگرایی می خونه به نظر شما چه معنی داره، خود شما اگه خواننده بودی حاظر بودی چیزی بسازی و بخونی که این معنیا رو داره؟ به نظرم تو این جور موارد باید رک بود.

پیام فضلی نژاد پژوهشگر روزنامه كيهان در گفت و گو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره ماهیت و پیشینه شاهین نجفی خواننده هتاک به امام هادی (علیه السلام) گفت: «شاهین نجفی» خواننده و سازنده کلیپ موهن علیه امام هادی(علیه السلام) که از دوره اصلاحات به راه‌اندازی گروه‌های موسیقی زیرزمینی در رشت و تهران پرداخت، یک «همجنس‌باز» است که به سبب اشاعه فحشا و فساد با شکایت شاکیان خصوصی شامل چند خانواده، دو بار در ایران دستگیر شد و سال 1384 از ترس مجازات سنگین کیفری به آلمان گریخت.
خبر کامل:

http://fa.azadnegar.com/sajad222/news/85551.html

دوست عزیز اتفاقا من آدم دیرباوری هستم و در این باره تحقیق کردم، اولین ویدیویی که در مورد شعر همجنس پیدا کردم منو به شک انداخت، باور کن این ویدیو رو من نساختم مال همون زمان پخش آهنگ همجنس هست Smile

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، pcyord
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: - محمدجواد - ۲۴/اردیبهشت/۹۱, ۱۳:۵۱
آیا واقعا نجفی همجنس گراست - freewish - ۲۸/اردیبهشت/۹۱, ۱۲:۳۲
RE: آیا واقعا نجفی همجنس گراست - M912 - ۲۸/اردیبهشت/۹۱, ۱۵:۴۱
RE: آیا واقعا نجفی همجنس گراست - freewish - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۲۵
RE: آیا واقعا نجفی همجنس گراست - fereydun - ۲۸/اردیبهشت/۹۱, ۱۸:۵۰