|
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
|
|
۱۸:۲۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۲۸ توسط freewish.)
شماره ارسال: #304
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۴۱)M912 نوشته است:(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۳۲)freewish نوشته است: واقعا شوکه شدم، منم اول باور نکردم ولی با یه مقدار جستجو : دوست عزیز نفهمیدم کجاش واست مثل یک جوک بود، باور کن من که این خبرو تو نت خودم واسم مثل یه شوک بود
دوست عزیز من گفتم نجفی از همجنس گرایی خونده و دفاع کرده، حالا با خوندن متن تو دیدم خوب نمیشه از این شعر گفت خودش همجنسگرا هست، ولی خداییش متن شعرشو بخون ببین شعر همجنس رو با این قدر احساس عاشقانه واسه کی سروده؟ دوست عزیز اینکه لینک فیله مشکل من نیست، لینک ویکیپیداش هم الان فیله، اینا همش کار یه چند تا بچه بسیجیست. دوست عزیز اینکه تو شرح موزیکاش نوشته در مورد دفاع از همجنسگرایی می خونه به نظر شما چه معنی داره، خود شما اگه خواننده بودی حاظر بودی چیزی بسازی و بخونی که این معنیا رو داره؟ به نظرم تو این جور موارد باید رک بود. پیام فضلی نژاد پژوهشگر روزنامه كيهان در گفت و گو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره ماهیت و پیشینه شاهین نجفی خواننده هتاک به امام هادی (علیه السلام) گفت: «شاهین نجفی» خواننده و سازنده کلیپ موهن علیه امام هادی(علیه السلام) که از دوره اصلاحات به راهاندازی گروههای موسیقی زیرزمینی در رشت و تهران پرداخت، یک «همجنسباز» است که به سبب اشاعه فحشا و فساد با شکایت شاکیان خصوصی شامل چند خانواده، دو بار در ایران دستگیر شد و سال 1384 از ترس مجازات سنگین کیفری به آلمان گریخت. خبر کامل: http://fa.azadnegar.com/sajad222/news/85551.html دوست عزیز اتفاقا من آدم دیرباوری هستم و در این باره تحقیق کردم، اولین ویدیویی که در مورد شعر همجنس پیدا کردم منو به شک انداخت، باور کن این ویدیو رو من نساختم مال همون زمان پخش آهنگ همجنس هست |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,287 |