|
ولایت فقیه همان ولایت رسول خداست!
|
|
۱۹:۰۳, ۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۶ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم لله الرحمن الرحیم
سلام نقل قول:در واقع من هدفم از طرح این سوال این بود بگم شاید سیستم فعلی رهبری و ولایت فقیه به خاطر شخص آقای خامنه ای مشکل زا نشه اما سیستم فعلی یک سیستم فساد زا است و معلوم نیست بعد ها چه اتفاقی بیافته! ببین برادر این مشکلی که شما میگی زمانی پیش میاد جریان ولایت فقیه را یه جریان ناپیوسته بدانیم اما این جریانی است پیوسته که در طول تاریخ بهم پیوسته است مثلا شما به اینکه یه نفر چگونه میتواند مرجعیت عام را بعهده بگیرد مراجعه کنید میبینید وقتی است که یکی از مراجع قبل او را تایید کند پیشنهاد میکنم سخنرانی 61 زعیم پیوسته شیعه سخنرانی دکتر حسن عباسی را اول گوش کنید فکر کنم مشکلتان حل شود ![]() و در توقیعی که امام زمان عج به شیخ مفید دادند سر اون فتوای اشتباه بود اینگونه (نقل به مضمون )بیان کردند: بر شما است تلاش و اجتهاد و بر ما فرض است که اشکالاتتان را حل نماییم اون فتوا اشتباهی که شیخ در مورد زن باردار دادند حضرت تصحیح کردند حال نمیتونن مهمترین مسئله شیعیان را با تصرف اگر اشتباه پیش امد درست کنند؟(البته به شرط اینکه ما وظایف خود را درست انجام دهیم ) یاعلی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پذیرش ولایت علی علیه السلام شرط ایمان در ادیان پیش از اسلام!! | علی 110 | 39 | 27,313 |
۵/شهریور/۰۱ ۸:۵۱ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| بررسی ادله ولایت فقیه | حقیقتجو | 8 | 3,179 |
۲۰/تیر/۹۶ ۱۴:۵۰ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| آیا ابراز علاقه و قبول ولایت علی (علیه السلام) کافیست؟! | سدرة المنتهی | 0 | 928 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۱۷ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| شناخت بیشتر از ولایت مطلقه فقیه + نظرات و توضیحات آیت الله بهجت در باب ولایت فقیه | warior | 60 | 32,639 |
۷/تیر/۹۳ ۱۹:۰۱ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| آیا ائمه نیز ولایت تکوینی دارند؟ | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,002 |
۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۱۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| ولایت فقیه و انتقاد | عبدالرحمن | 0 | 1,489 |
۱۹/خرداد/۹۲ ۰:۲۵ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| پرسشها و پاسخ ها پیرامون ولایت فقیه | دوست خدا | 12 | 6,372 |
۲۰/مرداد/۹۱ ۱۹:۵۶ آخرین ارسال: دوست خدا |
|