کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عصمت انبیا و اهل بیت
۶:۵۲, ۱۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۶:۵۶ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #51
آواتار
(۱۱/آذر/۹۲ ۶:۳۱)Atosa نوشته است:  خودتون نوشتین: وحی ک ب او نازل میشه
وحی ک نازل میشه یعنی : آیه قران!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیخواین بگین: صحبت با زن و بچه هاشون هم برایشون نازل میشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای ایه کاملا مشخصه ک منظورش از نطق ها ایه های قران هست ک بر پیامبر نازل میشده!!!!!!!

تعجب میکنم ای ک خعلی سادست!!!!!!!!!!

فقط ایه قران بر پیامبر نازل میشده؟
خبر غیب و چیز دیگه نازل نمیشه؟
خو حرفی که با زن و بچه میزدند شامل حرفهای بی محتوا و نستجیر بالله چیز دیگم میشه؟
ایا فقط وحی به معنای نزول ایه هست؟
وَ أَوْحى‏ رَبُّكَ إِلَى النَّحْلِ أَنِ اتَّخِذِي مِنَ الْجِبالِ بُيُوتاً نحل: 68.
اینجا هم خدا بر زنبور ایه نازل کرد؟
برای یافتن نقطه مشترک این رو مطالعه بفرمایین بعد جواب بدین
[ویرایش]

۱. وحی به معنای الهام روحانی به ملائکه: «إِذْ یُوحِی رَبُّكَ إِلَی الْمَلائِكَهِ أَنِّی مَعَكُمْ» [ انفال/سوره۸، آیه ۱۲.۴] «هنگامی كه پروردگارت به فرشتگان وحی می‌كرد كه من با شما هستم.»
۲. الهام روحانی به انسان: «وَ أَوْحَیْنا إِلی أُمِّ مُوسی أَنْ أَرْضِعِیهِ» [ قصص/ سوره۲۸، آیه ۷. ] «به مادر موسی وحی كردیم كه او را شیر ده.»
۳. الهام روحانی به جمادات: «یَوْمَئِذٍ تُحَدِّثُ أَخْبارَها بِأَنَّ رَبَّكَ أَوْحی لَها» [ زلزله/سوره۹۹، آیه ۴و ۵] «آن روز است كه (زمین) خبرهای خود را باز گوید (همان‌گونه) كه پروردگارت بدان وحی كرده است.
۴. وسوسه شیطانی: «وَ إِنَّ الشَّیاطِینَ لَیُوحُونَ إِلی أَوْلِیائِهِمْ لِیُجادِلُوكُمْ» [ ‌انعام/سوره۶، ‌آیه‌ ۱۱۲. ] «و در حقیقت شیطان‌ها به دوستان خود وسوسه می‌كنند تا با شما ستیزه نمایند.»
۵. اشاره: «فَخَرَجَ عَلی قَوْمِهِ مِنَ الِْمحْرابِ فَأَوْحی إِلَیْهِمْ أَنْ سَبِّحُوا بُكْرَهً وَ عَشِیًّا» [مریم/سوره۱۹، آیه ۱۱.] «پس از محراب بر قوم خویش درآمد و ایشان را آگاه گردانید (اشاره كرد) كه روز و شب به نیایش بپردازید.
۶. غریزه: «وَ أَوْحی رَبُّكَ إِلَی النَّحْلِ» [نحل/ سوره۱۶، آیه ۶۸.] «پروردگار تو به زنبور عسل وحی (الهام غریزی) كرد.
۷. وحی نبوی: این نوع وحی مخصوص انبیاء‌ است تفاوت انبیاء‌ با دیگر افراد در وحی پذیری رسولان الهی است.«قُلْ إِنَّما أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ یُوحی إِلَیَّ» [کهف/سوره۸، آیه ۱۱۰. ] «من هم مثل شما بشری هستم جز این كه به من وحی می‌شود.»
حالا بفرمایید که وحی فقط یعنی ایه نازله.
البته الهامات و اخبار غیبیکه بر پیامبر اکرم نازل میشدن رو که نمیشه ایه بحساب اورد پس تعریف شما کمی ایراد داره.
ایا عقل میپذیره که پیامبر خلاف خواست خدا و کاری غیر صحیح در اعمال خودش با همسر و فرزندان خودش انجام بده؟
این مخالف با شان نبوت او نمیشه؟
نمیدونم گرفتین چی میگم؟ منظورم اینه کاری غیر صحیح و خارج از شان رسول خدا سر زده که بگیم خلاف بوده؟ اگه این رو بگیم یعنی خلاف مسیر سیر هدایتی.
چون رسول خدا سرمشق هست برای جامعه و اگه کاری ناشایست و انجام بدن دیگه چه در زمان غیر عصمت ( همون که شما میگی ) دیگه هیچ عقل سلیمی میپذیره که این نبی در رسوندن وحی هم کوتاهی و اشتباه نکنه؟

(۱۱/آذر/۹۲ ۶:۴۱)Atosa نوشته است:  مرسی راست میگین
من دوس دارم گاهی بعضی پستها تکرار شه
هم دوباره بخونم هم اگه ندیدم ببینم!!!!!!!!
مثلا اقا وحید لینک ی ارسال ب من دادن ک من بهش دقت نکرده بودم!!!!!!!!!Dodgy

اگه مثل یکی از ناظرامون پاورپوینت میکردین ک خلاصه تر و راحت بشه بحثها خعلی بهتر بود!!!!!!!!!!!!

حالا رنگی هم خوبه
ولی جمله های عربی خوب نیس
وقتی تو ارسال هس من سختم میشه اون ارسال بخونم
ب نظرم ارسال سختی می رسه!!!!!!!!!!!!!!!! Dodgy

ان شالله مطالب تموم بشن مطالب رو بصورت فایل اجرایی تقدیم دوستان میکنم هم بعدا استفاده کنن و هم برای دیگران قابل استفاده باشه.
عربیش با معنیه پس فقط میتونین متن فارسی بخونین ولی چون بجز شما دوستان دیگر هم هساتن باید متن اصلی قرار بدم تا تو معنی خلاف معنی نشه.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa ، منادی حق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
عصمت انبیا و اهل بیت - mahdy30na - ۲۹/آبان/۹۲, ۲۳:۳۵
پاسخ به: عصمت انبیا و اهل بیت - mahdy30na - ۱۱/آذر/۹۲ ۶:۵۲
پاسخ به: عصمت انبیا و اهل بیت - yashar1374 - ۱۰/فروردین/۹۳, ۱۱:۰۳