کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عصمت انبیا و اهل بیت
۱۱:۴۵, ۱۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۱:۵۶ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #61
آواتار
[quote='Atosa' pid='234418' dateline='1386021233']
ببخشین!
حالا من نمیدونم اینا تو کتابای ما هست یا نیس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی اگه باشه نظر مفسرا هست تو تفسیرشون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه نظر مذاهب اربعه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ک حالا ترجمش معلوم نیس عین همین باشه ک نوشتین!
تازه اصلا هم منظور مفسرا این چیزی نیس ک شما برداشت کردین!!!!!!!!!!!!!!!!!

ای طور ک شما نوشتین ک بین شیعه و سنی در عصمت هیچ فرقی نیس!!
میخواین بگین وهابی ها ب عدم عصمت معتقدن نه سنیها !!!!!!!!! Big GrinBig Grin
نکنه شما بهتر از ما میدونی ب چی معتقدیم ب چی نیستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط ی عده کمی از اهل تسنن هستن ک ای اعتقاد بالا ک شما نوشتین دارن نه همشون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
متوجه شدین؟ ی عده خیلی کم
بقیه فرقه ها در این باره همشون معتقدن ک پیامبر معصوم نیس! حالا ی جزئیاتی با هم اختلاف دارن ولی هیچکدوم معتقد ب عصمت مطلق مثل شیعه نیستن!!!!!!!!!
اونم اینطور ک اسم سه تا فرقه اوردی گفتی همه معتقدند!!!!!
حالا دیدین تو ویکی پدیا نوشته فقط حنبلی ها عصمت قبول ندارن فک کردین بقیه عصمت قبول دارنHuhHuhHuh
نه!
تنها کسایی ک تو اسلام ب عصمت مطلق اعتقاد دارن شیعه ها هستن
دیگه نخواید بگید وهابی ها ای اعتقاد دارن ن سنی ها
ک اصلا درس نیس!
در ضمن شما ای جوری میخوای عصمت ثابت کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پست اقای محمد معاون رو بخون!!!!!!

تو کتاب خودتون گفته ک هم علی مرتضی اشتباه میکرده هم پیامبر !!!!!!!!!! پس چطوری معصومن! (ای صد بار)
حالا برین هی از اینجا اونجا کپی کنین ب سنی ها بگین وهابی!!!!!!!!!!!!!!!

ای تفسیر میگه معصومون!!!!!!!!!!!
نمیگه حضرت محمد!!!!!!!!!!!!!!!!!
کجا بزرگان اهل سنت همچین اعتقادی دارن ک شما با مشکی نوشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیارین دقیق بامدرک و سند من ببینم!!!!!!!!!!!!!!!!
برا خودتون تفسیر می کنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد هم نوشتین وهابی ها اعتقاد ب عدم عصمت دارن!!!!!!!!!!!!!!!!! نه سنی ها!
[/quote]

خانم اتوسا
شما فرقی بین وهابیت و اهل سنت قایل نیستین دیگه به خودتون برمیگرده نه به نظر علمای شما.وهابیت جدای از اهل سنت است این هم صد بار.
لطف کنین و پست نظر علمای اهل سنت درباره وهابیت رو مطالعه بفرمایید.
اهل سنت پیر چهار مکتب مالکی حنفی شافعی و حنبلی هستن ، برای مطالعه درباره این چهار مکتب هم میتونید بصورت خلاصه به پست (شناختی از مذاهب اربعه) نگاه بندازین و همچنین به بحث (سلفیه و تقریب) نگاه بندانزین تا شاید بیشتر با سلفیت وهابیت و فرق اون با مکاتب چهارگانه اهل سنت اشنا شدین.
بعدشم تو این چند پست داریم بحث عصمت نبی اکرم رو که شما توش اختلاف دارین برسی میکنیم نه امام.
لطف کنین مباحث رو با تامل مطالعه بفرمایید نه اینکه انتظار داشته بشین تو 2خط براتون نوشته بشه.
بین اهل سنت و وهابیت اختلاف است.
درپاسخ به چند موضوعی که گفتید :
دیگه شما به کتب دسترسی ندارید ایراد از من و متون نیست ،
نظر علما چی هست!!!!!! یعنی علما کی هستن؟ خیلی جالبه واقعا چون هیچ فردی رو قبول ندارین و این نشون میده که هیچ کتاب هیچ رایی برای شما قابل اعتماد نیست.منظور مفسرین چی هست؟ قبلش بگم که شما گفتین مفسرین جزو علما نیستن.
متن عربی قرار داده شد میتونید ترجمه شخصی کنید.
همونقدر که بین قران شیعه و اهل سنت ( پیروان 4مکتب اخلافی نیست)
پس معلوم میشه شما با این جمله :

میخواین بگین وهابی ها ب عدم عصمت معتقدن نه سنیها !!!!!!!!! Big GrinBig Grin
[/quote]

هیچ فرقی بین وهابیت و اهل سنت قایل نبوده و نیستین.
شما به هرچی معتقد باشین میشین یک چهارم از مذهب اهل هستین پس جمع نبندید.
احمدحنبل ،( امام حنبلی ها) هستش ایا ایشون رو هم قبول ندارین؟
خودتون پیرو کدوم مکتب هستین؟
بعدش تفسیر یا حدیث ؟ من هر دور و اوردم اگه تفسیر رو قبول ندارین دیگه حدیث رو میتونید با استفاده از نگاه علوم ( درایة رجال علم الحدیث و فقه الحدیث) متوجه بشین که حدیث درست هست یانه ، نه اینکه بگین من این رو قبولل ندارم - ببخشین شما با اینکه میگین سنتون کم هست در حد این نیستین که بخوایین حدیث رو رد کنید.
وهابیت به عدم عصمت انبیا و مطابق اون عصمت معصوم رو رد و منکر میشه ، اما اهل سنت ( پیروان چهار مکتب ) نطراتی رو ارایه دادن مطالعه فرمودین.

[quote='mahdy30na' pid='234399' dateline='1386015085']
احمدحنبل

عن عبد الله ابن عمرو ، قال : كنت أكتب كل شئ أسمعه من رسول الله صلى الله عليه وسلم أريد حفظه ، فنهتني قريش ، وقالوا : أتكتب كل شئ تسمعه ورسول الله صلى الله عليه وسلم بشر يتكلم في الغضب والرضا ، فأمسكت عن الكتاب ، فذكرت ذلك لرسول الله صلى الله عليه وسلم ، فأومأ بأصبعه إلى فيه ، فقال : ( اكتب فوالذي نفسي بيده ما يخرج منه إلا حق ) .

عبد الله بن عمرو عاص كه سخنان پيامبر اسلام صلي الله عليه و آله و سلم را مي‌نوشت ، قريش نهي كردند و گفتند : " تو چرا همۀ سخنان پيامبر را مي‌نويسي ؟ پيغمبر بشري است همانند ديگران ، غضبناك و عصباني مي شود ، از حال عادي بيرون مي‌رود و سخناني كه بيان مي‌كند ، قطعاً سخنان نادرستي است"
عبد الله بن عمرو عاص مي‌گويد : " من ننوشتم تا خدمت نبي مكرم اسلام صلي الله عليه و آله و سلم رسيدم و قضايا را براي حضرت نقل كردم . حضرت به دو لب‌هاي خودش اشاره كردند و فرمودند" :

قسم به خدايي كه جان من پيغمبر در قبضۀ قدرت او است ، از اين دو لب من جز حق صادر نمي‌شود .

مسند احمد - الإمام احمد بن حنبل - ج 2 - ص 192 و سنن أبي داود - ابن الأشعث السجستاني - ج 2 - ص 176 و سنن الدارمي - عبد الله بن بهرام الدارمي - ج 1 - ص 125 و المستدرك - الحاكم النيسابوري - ج 1 - ص 104 و تحفة الأحوذي - المباركفوري - ج 7 - ص 357 و تفسير ابن كثير - ابن كثير - ج 4 - ص 264 و وسائل الشيعة (آل البيت) - الحر العاملي - ج 1 - ص مقدمة التحقيق 7 و تذكرة الفقهاء (ط.ج) - العلامة الحلي - ج 1 - ص مقدمة التحقيق 14

حاكم نيشابوري بعد از نقل حديث مي‌گويد :

هذا حديث صحيح الاسناد أصل في نسخ الحديث عن رسول الله صلى الله عليه وآله ولم يخرجاه .

ذهبي نيز در حاشيه مستدرك اين حديث را صحيح دانسته است .

الباني اين روايت را در سلسلة الأحاديث الصيحيحة ، ج4 ،‌ نقل کرد و مي‌گويد كه روايت صحيح است .
---

قرطبي در كتاب تفسيرش ، ج1 ، ص 349 مي‌گويد :

وقال جمهور من الفقهاء من أصحاب مالك وأبي حنيفة والشافعي : إنهم معصومون من الصغائر كلها كعصمتهم من الكبائر أجمعها ، لأنا أمرنا باتباعهم في أفعالهم وآثارهم وسيرهم أمرا مطلقا من غير التزام قرينة ، فلو جوزنا عليهم الصغائر لم يمكن الاقتداء بهم .

تفسير القرطبي ، القرطبي ، ج 1 ، ص 308 .

تمام فقهاي مالكي ، حنفي و شافعي متفق القول هستند كه انبياء از هر گونه گناه ، چه از صغائير و چه از غير صغائر ، معصوم هستند ؛ چون خداي عالم به ما دستور داده است از اين‌ها تبعيت كنيم ؛ هم در افعال‌شان و هم در گفتارشان و هم در سيره وبرخوردشان به صورت امر مطلق . اگر انجام صغائر براي آن‌ها جايز باشد ، اقتدا كردن به آن‌ها ممكن نيست ... .

بزرگان اهل سنت همگي از اين روايت استفاده كرده‌اند كه پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله و سلم در بالاترين درجۀ عصمت و طهارت قرار دارد و هر گونه نسيان و سهو و غفلت به اعتبار اين روايت از نبي مكرم كاملا برداشته شده است .

[quote]

این تفسیر از برای علما هست ." مفسرین و علما "

لطف کنین نظر امام احمد حنبل رو هم بخونین . ایشون که دیگه امام حنبلی ها هستند.
ای تفسیر میگه معصومون!!!!!!!!!!!
نمیگه حضرت محمد!!!!!!!!!!!!!!!!!
کجا بزرگان اهل سنت همچین اعتقادی دارن ک شما با مشکی نوشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیارین دقیق بامدرک و سند من ببینم!!!!!!!!!!!!!!!!
برا خودتون تفسیر می کنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد هم نوشتین وهابی ها اعتقاد ب عدم عصمت دارن!!!!!!!!!!!!!!!!! نه سنی ها!
[/quote]

ان النبي يجوز عليه الخطأ و النسيان ، ولا ينكر اصابة الشيطان للأنبياء بما لا يقدح في النبوة
جايز است پيامبر هم خطا كند و هم كارهايي را فراموش كند و هيچ اشكالي ندارد كه شيطان بتواند بر انبياء مسلط شود!!!!!
مجموعه المؤلفات – محمد بن عبد الوهاب – ج5 – ص253
منهاج السنة – ابن تيميه – ج2 – ص434_ 435
مطالب رو مطالعه بفرمایید در اونجا ذکر شده.
شما باید برای عدم صحت موضوعی مدرک ارایه بدین نه من.
البینه‌ علی‌ المدعی‌ و الیمین‌ علی‌ من‌ انکر
این یه قاعده هست. شما اگه میگی که اینها درست نیست ، لطف کن با سند صحیح از نظر اونایی که میگن عصمت دوتیکه میشه و سر نزول وحی و زنذگی عادی سند بدین.
همکار محترم این دیگه از بدیهیات هست که منکر چیزی باید شاهد و بینه بیاره ،من که داعی هسم مستند گفتم حالا شما برای ردش باید مطلبی بیاری که این رو نقض کنه.
بحث عصمت نبی هست نه امام.
چون شما رو این مشکل داشتین این رو مطرح کردیم.
دوستان نکته ای رو یاد اور بشم که در ادامه سلسله مباحث به سوالاتیکه فقط برای رفع شبهه و سوال باشه جواب داده میشه و به مواردی که نیلز دیده بشه اما به سوالاتی که فقط به جدل و سوالات بی هدف پاسخی داده نمیشه.
ناظرین محترم این رو لحاظ بفرمایند.

این نقل قول کرکره ای نمیوفتاد واسه همین خواستم ویرایش کنم بازم اثری نداشت.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، وحید110 ، منادی حق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
عصمت انبیا و اهل بیت - mahdy30na - ۲۹/آبان/۹۲, ۲۳:۳۵
پاسخ به: عصمت انبیا و اهل بیت - mahdy30na - ۱۲/آذر/۹۲ ۱۱:۴۵
پاسخ به: عصمت انبیا و اهل بیت - yashar1374 - ۱۰/فروردین/۹۳, ۱۱:۰۳