کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی
۱:۲۷, ۴/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۱۴:۰۱ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #30
آواتار
(۳/دی/۹۲ ۲۲:۰۷)عالم مقدس ملکوت نوشته است:  
جناب حسن خان !! اولا بنده مرغ باغ ملکوت اسم مستعارم در فضای مجازی نیست بلکه عالم مقدس ملکوت هست لذا رعایت ادب در مناظره از احکام اصلی هست ....

شما الان چیزی به نام مرغ باغ ملکوت در نوشته من می بینید!!!

اولین روایتی که اوردید بر فرض صحت که واقعا چنین حدیثی از ناحیه امیر المومنین علیه السلام به نقل از وجود مقدس رسول الله صلی الله علیه و اله صادر شده باشد هیچ خلاف ادعایی را بر خلاف مطلب پست بنده ثابت نمیکند بلکه دقیقا و بلعکس مطلب بنده را تاکید میکند .... ظاهرا شما دوست عزیز و بزرگوارم این مطلب را کپی پیست کردید از جایی و توجه به مضامین ان نکرده اید که حضرت در این حدیث میفرماید : كسى كه بحالى از دنيا خارج شود كه چيزى را شريك خدا نسازد ! و این همان مدعای ماست که شرک بخشیده نمیشود و شرط ورود به بهشت مبری بودن از شرک اکبر است...

و اما راجع به شیعه بودن !! واقعا جالبه یعنی شما فکر کردید مراد حضرت رسول اکرم از شیعه ، جماعت عزیز شیعیان صفویه امروزی هستند که تقریبا اگر نگوییم ۱۸۰ درجه بلکه ۱۵۰ درجه با مکتب و دستورات اهل البیت علیهم السلام به دور هستند ؟؟؟؟ یعنی منظور حضرت شیعیان ظاهری به اسم هست ؟؟؟؟؟ شیعه بودن به اسم و رسم نیست بلکه به پیروی و تبعیت از سیره است که متاسفانه کمتر کسی شیعه واقعی اهل البیت علیهم السلام در این زمینه است .... لذا ممکن است یک سنی مذهب شیعه واقعی علی علیه السلام باشد و از سیره ان بزرگوار در عبودیت الله تعالی تبعیت کرده باشد و بلعکس یک شیعه نمای امروزی که تا ۱۲ شب سینه و بزن و بکوب میکنه و نماز صبحش یا قضا میشه یا کله ملقی میشه فرسنگ ها از مصداق شیعه علی بودن به دور باشد ..... لذا هر جا در روایات کلمه شیعه امده شما گمان نکن منظور مذهب خاصی هست که اسم را گرو گرفته باشند بلکه ملاک تبعیت است .... چون اسلام و معرفت وجود مقدس حضرت امیر المومنین علی بن ابی طالب سلام الله علیه از همه اهل اسلام برتر است لذا حضرت رسول برای شیعه واقعی ایشان که پا جای ایشان بگذارد چنین مقامات بلندی را در نظر گرفته اند و مطمئن باشید مرادشان شیعه نمایان ظاهری نیست !

بنده مگر گفتم این شامل هر شیعه می شود که دارید برای خودتان تحلیل می دهید. عادت دارید هر چیزی را به چیز دیگر ربط بدهید؟ لفظ شیعه هم در آن روایت از روز روشن تر است که منظور پیروان علی ع هستند و آن هایی که او را جانشین بلافصل حضرت رسول ص می دانند. دیگر اینجا را نمی توانید انکار کنید. این لفظ هزاران بار در احادیث ما با این مضمون به کار رفته است. هر سنی که ایشان را امام بلا فصل نداند و عمر و ابوبکر که در صدها روایت ما .... شده اند را تایید نماید به حقیقت از مذهب تشیع خارج است و اصلا این جای بحث ندارد و روشن است.

بلاخره نتوانستید این حدیث را رد کنید؟ قبول کنید که حدیث دارد می گوید که تنها کسانی که شرک نمی ورزند فقط شیعیان هستند و مثل اینکه شما متاسفانه با بهانه گیری نمی توانید حرف معصوم ع را قبول نمایید. یک آیه آوردید و خواستید شیعیان را محکوم کنید که اتفاقا حدیث بر خلاف سخن شما را گفت.پس باید گفت:
الحمدالله الذی جعلنا من متمسکین بولایه علی ابن ابی طالب و ائمه الهدی ع

در مورد حدیث اصول کافی جلد ۲۰۸ که نقل کردید
بر فرض صحت حدیث اولا یکی از شرایط صحت و قبول حدیث مطابقت با مبانی کلیه هست ... و در این حدیث فضیلت امیر المومنین مساوی با فضیلت رسول خدا قرار داده شده !! و این از مبانی اصلیه شیعه و سنی به دور است که همه اجماع دارند هیچ کس حتی ائمه اطهار علیهم السلام در مقام فضیلت و برتری به وجود اقدس رسول الله صلی الله علیه و اله نمیرسند و حتی وقتی راوی از امیر المومنین علیه السلام سوال کرد شما فضیلت بیشتری داری یا پیامبر ؟؟ ان حضرت به خشم در امد و فریاد زدند ساکت شو ! انا عبدی من عبید محمد ! من بنده ای از بندگان کوچک محمد هستم..... حال اگر از این قضیه کوتاه بیاییم باید عرض کنم بنده بیش از این گفتم مراد ایه الهی شرک اکبر است نه شرک اصغر و تعریف شرک اکبر کاملا واضح و مشخص است و شرکی که در این روایت گفته شده است ملحق به سایر گناهان و شرک اصغر است

لطفا یک بار دیگر متن حدیث را بخوانید؛ حدیث می فرماید هر فضیلت که من دارم علی ع هم دارد و اصلا سخنی از بالا یا پایین بودن نمی کند. اگر متن روایت را بخوانید تصریح دارد:

...رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را بر تمام مخلوق خدا فضيلت است....

من نمی دانم شما چگونه ادعا دارید طلبه عالی حوزه هستید؟ فکر می کنید شیعیان اینقدر بی سواد هستند که نمی دانند نور پیامبر ص و ائمه ع واحد است (کلکم نور الواحد)؛ خیال کردید با این حرف ها کسی مسیرش را عوض می کند یا بر عکس با دیدن دوباره احادیث دلشان آرام می شود.

بنا به آیه قرآن علی ع نفس پیغمبر ص است و عبد بودن در اینجا نشان از فانی شدن وجود مولا ع در وجود پیامبر ص است که در روایات شیعه فراوان است؛ حدیث غدیر و ثقلین و سفینه نوح و زیارت جامعه کبیره و دعای ندبه و صدها دعا و حدیث دیگر ما به مقام نوری واحد برای چهارده معصوم ع تصریح دارند. ای شیعیان هر کس دوست دارد دوباره اطمینان قلبش زیاد شود به احادیث زیر رجوع کند. یکی از دیگری نورانی تر و معتبرتر:

http://ansarolmahdi14.persianblog.ir/post/14/

درضمن سخن سنی ها هم برای من اهمیتی ندارد و درباره ی خلیفه اول و دوم به اندازه چندین کتاب حدیث در اختیار شیعه است که ائمه ع آن ها را .......کردند که محل بحث نیست.

و اما حدیث اصول کافی جلد دوم صفحه ۳۰۱

این حدیث کاملا مردود و باطل است زیرا رجال ان مورد اشکال است و جناب حکم بن بهلول از از راویان دسته اول نیست و این حدیث از مردی مجهول الهویه که حتی اسمش را هم نیاورده نقل کرده !!!!!!! لذا این حدیث نزد علما بر دیوار زده میشه

اولا باید خدمتت عرض کنم هر حدیثی حتی ضعیف هم تنها با تکیه بر سند آن هیچگاه قابل رد کردن نیست زیرا امکان اینکه به معصوم ع برسد هست و نمی توان به صرف ضعف سند آن را رد کرد (این درس اول هر طلبه ای است) و این تعبیر کوبیدن به دیوار درباره مخالفت حدیث با متن قرآن است و واقعا برای یک شیعه جای تاسف است که حتی برای حدیث ضعیف این تعبیر را به کار ببرد.

ثانیا عزیزم مگر قرار به سنجش سلسله حدیث بود؟ باشد اگر شما درگیر سلسله حدیث هستید بسیار خوب بنده با همین مضمون برای شما حدیث صحیح می آورم تا دلتان بخواهد ببینم بهانه ی دیگری دارید؟:

نعيم صحاف گويد: از امام صادق عليه السلام آيه: «بعضى از شما كافر و بعضى مؤمنند- 2 سوره 64-» را پرسيدم. فرمود: خداى عز و جل ايمان و كفر مردم را با ولايت ما شناخت، روزى كه از ايشان پيمان گرفت و آنها بصورت مور در صلب آدم عليه السلام بودند، و نيز از آن حضرت اين قول خداى عز و جل را پرسيدم! «خدا را اطاعت كنيد و پيغمبر را اطاعت كنيد، و اگر روى بگردانيد، بر رسول ما تنها ابلاغ نمايانست- 2- سوره 64-» فرمود: هان بخدا سوگند، پيشينيان شما هلاك نشدند و هيچ كس هم تا زمان قيام قائم ما عليه السلام هلاك نشود، جز بسبب ترك نمودن ولايت ما و انكار حق ما، و رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله از دنيا نرفت، تا حق ما را بگردن اين امت ثابت و لازم ساخت، و خدا هر كه را بخواهد براه راست هدايت كند( اصول کافی جلد دوم صفحه ی 300).

سند حدیث (هر چند با یک جستجوی ساده مشخص می شود ولی برای رفع شبهه قرار می دهم.)
نقل قول:

محمد بن يحيى عن أحمد بن محمد عن ابن محبوب عن الحسين بن نعيم الصحاف قال سألت أبا عبد الله ع‏

1-اسم : محمد بن يحيى العطار،تقويم : إمامي،ثقةجليل‏،رجال‏النجاشي /ص‏353 : شيخ أصحابنا في زمانه ثقة عين الخلاصةللحلي /ص‏157 : شيخ من أصحابنا في زمانه ثقة عين
2-اسم : أحمد بن محمد بن عيسى الأشعري‏،تقويم : إمامي،ثقةجليل‏،رجال‏الطوسي /ص‏351 : ثقة،رجال‏النجاشي /ص‏59: معتمد عند الأصحاب. رجال‏الكشي /ص‏596: إمامي صحيح المذهب ظاهرا
3-اسم : الحسن بن محبوب السراد، تقويم : إمامي،ثقةجليل،من‏أصحاب‏الإجماع‏على‏قول‏، رجال‏النجاشي /ص‏140 : عدة من أصحابنا منهم الحسن بن محبوب،رجال‏الطوسي /ص‏354 : ثقة، رجال‏الكشي /ص‏556: من أصحاب الاجماع على قول.
4-اسم : الحسين بن نعيم الصحاف‏،تقويم : إمامي،ثقة،رجال‏النجاشي /ص‏54 : ثقة و أخواه علي و محمدالخلاصةللحلي /ص‏51 : ثقة و أخواه علي و محمد رووا عن أبي عبد الله عليه السلام

در مورد حدیث اصول کافی جلد دوم صفحه ۳۰۳

این روایت عجیب که تفسیری عجیب تر دارد! به ۸ واسطه به اصبغ بن نباته نسبت داده شده که متاسفانه این حدیث مردود و باطل و قابل پذیرفتن نیست زیرا در ان راویان ضعیف است از جمله :

معلی بن محمد : رجال ابن داوود در مورد ان مینویسد : مظطرب الحدیث و المذهب !! و یروی عن الضعفا !!!

همچنین همین سخن را رجال علامه حلی در صفحه ۲۵۹ مینویسد

جالب ان است که رجال نجاشی نیز در مورد او چنین میگوید !

یعنی شما گمان فرمودید که ما حدیث صحیح با این مضمون کم داریم؟ فکر کردید با اشکال از سند حدیث به مقصدی رسیدید؟
حقیر برای رفع هر شبهه ای حدیث صحیح می آورم. فقط امیدوارم که حالا که حدیث صحیح عرض شد باز خود را به دری دیگر نزنید:

ابو عبيده حذاء گويد: از امام باقر عليه السلام راجع باستطاعت‏ و گفتار مردم در آن باره پرسيدم حضرت اين آيه را تلاوت نمود: «مردم پيوسته مختلف خواهند بود ، جز آنكه را پروردگارت ترحم كند و ايشان را براى ترحم آفريده- 119 سوره 12-» و فرمود: اى ابا عبيده! مردم در رسيدن بقول حق مختلفند و همگى در هلاكتند . من عرضكردم: خدا می فرمايد «جز كسيرا كه پروردگارت ترحم كند؟» فرمود آنها شيعيان ما هستند و خدا آنها را براى رحمتش آفريده، از اين رو فرمود: «ايشان را براى ترحم آفريد» يعنى براى اطاعت امام آفريد و امام همان رحمتى است كه خدا مى‏فرمايد: «رحمت من همه چيز را فرا گرفته 156 سوره 7-» آن رحمت علم امامست و علم امام كه مأخوذ از علم خداست همه چيز را فراگرفته آنها شيعيان ما هستند.سپس خداى تعالى فرمايد: «رحمت خدا را براى كسانى كه پرهيز كنند مقرر ميدارد» يعنى از ولايت و طاعت غير امام پرهيز كنند، سپس فرمايد: «او را نزد خود در تورات و انجيل نوشته مييابند» مقصود از او پيغمبر صلّى اللَّه عليه و آله و وصيش و امام قائم است «كه ايشان را امر بمعروف ميكنند (زمانى كه قيام فرمايد) و از منكر «1» بازشان ميدارد» و منكر كسى است كه فضيلت امام را نپذيرد و منكر شود «و چيزهاى پاكيزه را براى ايشان حلال ميكند» چيز پاكيزه بدست آوردن علم است از اهلش «و پليدى‏ها را بر ايشان حرام ميكند» پليديها گفتار مخالفين است «و بار سنگين را از گردنشان بنهد» و آن گناهانى است كه پيش از شناختن فضيلت امام در ميانش بودند «و بند و زنجيرهائى كه بر دوش داشتند» و زنجيرها همان سخنانى است كه در باره ترك فضيلت امام مى‏گفتند، در صورتى كه بآن دستور نداشتند، پس چون فضيلت امام را شناختند، بار گران را از دوششان بنهد و بار گران همان گناهست.سپس خداى تعالى آنها را معرفى كرده و فرموده است: «كسانى كه باو ايمان آورده و گراميش داشته و ياريش كرده‏اند و از نورى كه همراه او نازل شده پيروى كرده‏اند ايشان رستگارانند- 157سوره 7-» يعنى كسانى كه از پرستش جبت و طاغوت دورى گزيدند و جبت و طاغوت. فلان و فلان و فلان است و پرستش اطاعت مردم است از ايشان.باز خدا فرمايد: «بسوى پروردگار خود باز گرديد و تسليم او شويد- 54 سوره 39-» سپس ايشان را پاداش داده و فرموده: «بشارت در زندگى دنيا و آخرت براى آنهاست- 64 سوره 10» و امام ايشان را بقيام و ظهور حضرت قائم و بكشته شدن دشمنانشان و نجات در آخرت و ورود بر محمد صلّى اللَّه على محمد و آله الصادقين بشارت دهد(اصول کافی جلد دوم صفحه ی 306).

سند حدیث
نقل قول:

عدة من أصحابنا عن أحمد بن محمد عن ابن أبي نصر عن حماد بن عثمان عن أبي عبيدة الحذاء قال سألت أبا جعفر ع.
1-اسم : أحمد بن محمد بن عيسى الأشعري‏،تقويم : إمامي،ثقةجليل‏،رجال‏النجاشي /ص‏59: معتمد عند الأصحاب. رجال‏الكشي /ص‏596 : إمامي صحيح المذهب ظاهرا،رجال‏الطوسي /ص‏351 : ثقة: ثقة.إمامي صحيح المذهب ظاهرا
2-اسم : أحمد بن محمد بن أبي نصر البزنطي‏،تقويم :إمامي،ثقةجليل،من‏أصحاب‏الإجماع،لايروي‏ولايرسل‏إلاعن‏ثقة،رجال‏ال نجاشي /ص‏75 : لقي الرضا و أبا جعفر عليهما السلام و كان عظيم المنزلة عندهما،رجال‏ الطوسي /ص‏332 : ثقة جليل القدر
،الخلاصةللحلي /ص‏13 : لقي الرضا عليه السلام و كان عظيم المنزلة عنده و هو ثقة جليل القدر و كان له اختصاص بأبي الحسن الرضا عليه السلام و أبي جعفر عليه السلام أجمع أصحابنا على تصحيح ما يصح عنه و أقروا له بالفقه
3-اسم : حماد بن عثمان الناب‏،تقويم : إمامي،ثقةجليل،من‏أصحاب‏الإجماع‏،فهرست‏الطوسي /ص‏156 : ثقة جليل القدر،الخلاصةللحلي /ص‏56 : ثقة جليل القدر من أصحاب الرضا عليه السلام و من أصحاب الكاظم عليه السلام و الحسين أخوه و جعفر أولاد عثمان بن زياد الرواسي فاضلون خيار ثقات،رجال‏الكشي /ص‏372 : ثقة.
4-اسم : زياد أبو عبيدة الحذاء،تقويم : إمامي،ثقة،رجال‏النجاشي /ص‏171 : ثقة،الخلاصةللحلي /ص‏74 : ثقة صحيح،الخلاصةللحلي /ص‏74 : ثقة

می دانید که فلان و فلان و فلان که هستند؟ اگر نمی دانید در روایات صحیح شیعه فراوان است....آقای طلبه ی سطح عالی مگر می شود ندیده باشید!؟

و اما حدیث یا داستان اخری که نقل کردید گرچه مضمون ان صحیح است ولی اولا که در بیان مطلب و ادعای ما نیست ! ثانیا از نظر رجالی کمی قابل تامل است زیرا در متن سند ان امده : عن غیر واحد من اصحبنا ! و مشخص نکرده که او کیست لذا نمیتواند سندی برای اقامه عقیده قرار گیرد ....

در حدیثی که گفتید سندش ضعیف است، عده ای گفتند شیعیان مشرک هستند که امام معصوم ع رد نمودند. حالا حقیر حدیثی صحیح می آورم که امام ع می فرماید غیر مشرکان کافر هستند تا به خوبی درک نمایید که قضیه چه است:

ابو حمزه گويد: شنيدم امام باقر عليه السلام ميفرمود: همانا على عليه السلام دريست كه خدا آن را (بروى بندگانش) گشوده، هر كه از آن در وارد شود مؤمن است و هر كه از آن خارج شود كافر است، و هر كس نه داخل شود و نه خارج شود در زمره كسانى است كه خداى تبارك و تعالى در باره ايشان فرموده است: من در باره آنها بخواست خود رفتار كنم.(اصول كافى جلد دوم321)

سند حدیث

نقل قول:
الحسين بن محمد عن معلى بن محمد عن الوشاء عن عبد الله بن سنان عن أبي حمزة قال سمعت أبا جعفر ع يقول
1-اسم : الحسين بن محمد بن عامر،تقويم : إمامي،ثقة،رجال‏النجاشي /ص‏66 : ثقة،الخلاصةللحلي /ص‏52 : ثقة
2-اسم : المعلى بن محمد البصري‏،تقويم : إمامي،ثقةجليل‏على‏التحقيق‏،رجال‏النجاشي /ص‏418،مضطرب الحديث إلا أن كتبه ممدوحه.مضطرب المذهب‏
3-اسم : الحسن بن علي الوشاء،تقويم : إمامي،ثقةجليل‏،رجال‏النجاشي /ص‏39 : كان من وجوه هذه الطائفة،ثقة جليل.إمامي صحيح المذهب‏
4-اسم : ثابت بن دينار أبو حمزة الثمالي‏،تقويم : إمامي،ثقةجليل‏،فهرست‏الطوسي /ص‏105 : ثقة
،رجال‏الكشي /ص‏406 : قال أبو عمرو سألت أبا الحسن حمدويه بن نصير عن علي بن أبي حمزة الثمالي و الحسين بن أبي حمزة و محمد أخويه و أبيه فقال كلهم ثقات فاضلون

الخلاصةللحلي /ص‏29 : كان ثقة

تذکر: حقیر قصد نداشتم روایاتی را با این مضمون بیاورم و آن را در فضای مجازی درست نمی دانم و خلاف سخن رهبری عزیز است. اما ایشان ادعا دارد که طلبه ی سطح عالی هستند و هنوز نمی دانند که در کتب شیعه الی ماشاء الله مصداق کفر و شرک هر کس غیر از شیعه است ذکر شده است. اگر این بحث نبود قطعا این کار را نمی کردم. به نظرم قضیه در کلام معصوم ع روشن است و حقیر بیش از این نمی خواهم وقتم در این بحث ها گرفته شود.

یا علی ع

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، منادی حق ، rastin ، مصطفي مازح7610 ، مسجد عشاق ، meisamtiger
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی - حسن.س. - ۴/دی/۹۲ ۱:۲۷

[-]