|
تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی
|
|
۱:۲۷, ۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۱۴:۰۱ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۲ ۲۲:۰۷)عالم مقدس ملکوت نوشته است: شما الان چیزی به نام مرغ باغ ملکوت در نوشته من می بینید!!! (۳/دی/۹۲ ۲۲:۰۷)عالم مقدس ملکوت نوشته است: بنده مگر گفتم این شامل هر شیعه می شود که دارید برای خودتان تحلیل می دهید. عادت دارید هر چیزی را به چیز دیگر ربط بدهید؟ لفظ شیعه هم در آن روایت از روز روشن تر است که منظور پیروان علی ع هستند و آن هایی که او را جانشین بلافصل حضرت رسول ص می دانند. دیگر اینجا را نمی توانید انکار کنید. این لفظ هزاران بار در احادیث ما با این مضمون به کار رفته است. هر سنی که ایشان را امام بلا فصل نداند و عمر و ابوبکر که در صدها روایت ما .... شده اند را تایید نماید به حقیقت از مذهب تشیع خارج است و اصلا این جای بحث ندارد و روشن است.
الحمدالله الذی جعلنا من متمسکین بولایه علی ابن ابی طالب و ائمه الهدی عبلاخره نتوانستید این حدیث را رد کنید؟ قبول کنید که حدیث دارد می گوید که تنها کسانی که شرک نمی ورزند فقط شیعیان هستند و مثل اینکه شما متاسفانه با بهانه گیری نمی توانید حرف معصوم ع را قبول نمایید. یک آیه آوردید و خواستید شیعیان را محکوم کنید که اتفاقا حدیث بر خلاف سخن شما را گفت.پس باید گفت: (۳/دی/۹۲ ۲۲:۰۷)عالم مقدس ملکوت نوشته است: لطفا یک بار دیگر متن حدیث را بخوانید؛ حدیث می فرماید هر فضیلت که من دارم علی ع هم دارد و اصلا سخنی از بالا یا پایین بودن نمی کند. اگر متن روایت را بخوانید تصریح دارد: ...رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را بر تمام مخلوق خدا فضيلت است.... من نمی دانم شما چگونه ادعا دارید طلبه عالی حوزه هستید؟ فکر می کنید شیعیان اینقدر بی سواد هستند که نمی دانند نور پیامبر ص و ائمه ع واحد است (کلکم نور الواحد)؛ خیال کردید با این حرف ها کسی مسیرش را عوض می کند یا بر عکس با دیدن دوباره احادیث دلشان آرام می شود. بنا به آیه قرآن علی ع نفس پیغمبر ص است و عبد بودن در اینجا نشان از فانی شدن وجود مولا ع در وجود پیامبر ص است که در روایات شیعه فراوان است؛ حدیث غدیر و ثقلین و سفینه نوح و زیارت جامعه کبیره و دعای ندبه و صدها دعا و حدیث دیگر ما به مقام نوری واحد برای چهارده معصوم ع تصریح دارند. ای شیعیان هر کس دوست دارد دوباره اطمینان قلبش زیاد شود به احادیث زیر رجوع کند. یکی از دیگری نورانی تر و معتبرتر: http://ansarolmahdi14.persianblog.ir/post/14/ درضمن سخن سنی ها هم برای من اهمیتی ندارد و درباره ی خلیفه اول و دوم به اندازه چندین کتاب حدیث در اختیار شیعه است که ائمه ع آن ها را .......کردند که محل بحث نیست. (۳/دی/۹۲ ۲۲:۰۷)عالم مقدس ملکوت نوشته است: اولا باید خدمتت عرض کنم هر حدیثی حتی ضعیف هم تنها با تکیه بر سند آن هیچگاه قابل رد کردن نیست زیرا امکان اینکه به معصوم ع برسد هست و نمی توان به صرف ضعف سند آن را رد کرد (این درس اول هر طلبه ای است) و این تعبیر کوبیدن به دیوار درباره مخالفت حدیث با متن قرآن است و واقعا برای یک شیعه جای تاسف است که حتی برای حدیث ضعیف این تعبیر را به کار ببرد. ثانیا عزیزم مگر قرار به سنجش سلسله حدیث بود؟ باشد اگر شما درگیر سلسله حدیث هستید بسیار خوب بنده با همین مضمون برای شما حدیث صحیح می آورم تا دلتان بخواهد ببینم بهانه ی دیگری دارید؟:
نعيم صحاف گويد: از امام صادق عليه السلام آيه: «بعضى از شما كافر و بعضى مؤمنند- 2 سوره 64-» را پرسيدم. فرمود: خداى عز و جل ايمان و كفر مردم را با ولايت ما شناخت، روزى كه از ايشان پيمان گرفت و آنها بصورت مور در صلب آدم عليه السلام بودند، و نيز از آن حضرت اين قول خداى عز و جل را پرسيدم! «خدا را اطاعت كنيد و پيغمبر را اطاعت كنيد، و اگر روى بگردانيد، بر رسول ما تنها ابلاغ نمايانست- 2- سوره 64-» فرمود: هان بخدا سوگند، پيشينيان شما هلاك نشدند و هيچ كس هم تا زمان قيام قائم ما عليه السلام هلاك نشود، جز بسبب ترك نمودن ولايت ما و انكار حق ما، و رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله از دنيا نرفت، تا حق ما را بگردن اين امت ثابت و لازم ساخت، و خدا هر كه را بخواهد براه راست هدايت كند( اصول کافی جلد دوم صفحه ی 300). سند حدیث (هر چند با یک جستجوی ساده مشخص می شود ولی برای رفع شبهه قرار می دهم.) نقل قول: (۳/دی/۹۲ ۲۲:۰۷)عالم مقدس ملکوت نوشته است: یعنی شما گمان فرمودید که ما حدیث صحیح با این مضمون کم داریم؟ فکر کردید با اشکال از سند حدیث به مقصدی رسیدید؟ حقیر برای رفع هر شبهه ای حدیث صحیح می آورم. فقط امیدوارم که حالا که حدیث صحیح عرض شد باز خود را به دری دیگر نزنید: ابو عبيده حذاء گويد: از امام باقر عليه السلام راجع باستطاعت و گفتار مردم در آن باره پرسيدم حضرت اين آيه را تلاوت نمود: «مردم پيوسته مختلف خواهند بود ، جز آنكه را پروردگارت ترحم كند و ايشان را براى ترحم آفريده- 119 سوره 12-» و فرمود: اى ابا عبيده! مردم در رسيدن بقول حق مختلفند و همگى در هلاكتند . من عرضكردم: خدا می فرمايد «جز كسيرا كه پروردگارت ترحم كند؟» فرمود آنها شيعيان ما هستند و خدا آنها را براى رحمتش آفريده، از اين رو فرمود: «ايشان را براى ترحم آفريد» يعنى براى اطاعت امام آفريد و امام همان رحمتى است كه خدا مىفرمايد: «رحمت من همه چيز را فرا گرفته 156 سوره 7-» آن رحمت علم امامست و علم امام كه مأخوذ از علم خداست همه چيز را فراگرفته آنها شيعيان ما هستند.سپس خداى تعالى فرمايد: «رحمت خدا را براى كسانى كه پرهيز كنند مقرر ميدارد» يعنى از ولايت و طاعت غير امام پرهيز كنند، سپس فرمايد: «او را نزد خود در تورات و انجيل نوشته مييابند» مقصود از او پيغمبر صلّى اللَّه عليه و آله و وصيش و امام قائم است «كه ايشان را امر بمعروف ميكنند (زمانى كه قيام فرمايد) و از منكر «1» بازشان ميدارد» و منكر كسى است كه فضيلت امام را نپذيرد و منكر شود «و چيزهاى پاكيزه را براى ايشان حلال ميكند» چيز پاكيزه بدست آوردن علم است از اهلش «و پليدىها را بر ايشان حرام ميكند» پليديها گفتار مخالفين است «و بار سنگين را از گردنشان بنهد» و آن گناهانى است كه پيش از شناختن فضيلت امام در ميانش بودند «و بند و زنجيرهائى كه بر دوش داشتند» و زنجيرها همان سخنانى است كه در باره ترك فضيلت امام مىگفتند، در صورتى كه بآن دستور نداشتند، پس چون فضيلت امام را شناختند، بار گران را از دوششان بنهد و بار گران همان گناهست.سپس خداى تعالى آنها را معرفى كرده و فرموده است: «كسانى كه باو ايمان آورده و گراميش داشته و ياريش كردهاند و از نورى كه همراه او نازل شده پيروى كردهاند ايشان رستگارانند- 157سوره 7-» يعنى كسانى كه از پرستش جبت و طاغوت دورى گزيدند و جبت و طاغوت. فلان و فلان و فلان است و پرستش اطاعت مردم است از ايشان.باز خدا فرمايد: «بسوى پروردگار خود باز گرديد و تسليم او شويد- 54 سوره 39-» سپس ايشان را پاداش داده و فرموده: «بشارت در زندگى دنيا و آخرت براى آنهاست- 64 سوره 10» و امام ايشان را بقيام و ظهور حضرت قائم و بكشته شدن دشمنانشان و نجات در آخرت و ورود بر محمد صلّى اللَّه على محمد و آله الصادقين بشارت دهد(اصول کافی جلد دوم صفحه ی 306). سند حدیث نقل قول: می دانید که فلان و فلان و فلان که هستند؟ اگر نمی دانید در روایات صحیح شیعه فراوان است....آقای طلبه ی سطح عالی مگر می شود ندیده باشید!؟ (۳/دی/۹۲ ۲۲:۰۷)عالم مقدس ملکوت نوشته است: در حدیثی که گفتید سندش ضعیف است، عده ای گفتند شیعیان مشرک هستند که امام معصوم ع رد نمودند. حالا حقیر حدیثی صحیح می آورم که امام ع می فرماید غیر مشرکان کافر هستند تا به خوبی درک نمایید که قضیه چه است: ابو حمزه گويد: شنيدم امام باقر عليه السلام ميفرمود: همانا على عليه السلام دريست كه خدا آن را (بروى بندگانش) گشوده، هر كه از آن در وارد شود مؤمن است و هر كه از آن خارج شود كافر است، و هر كس نه داخل شود و نه خارج شود در زمره كسانى است كه خداى تبارك و تعالى در باره ايشان فرموده است: من در باره آنها بخواست خود رفتار كنم.(اصول كافى جلد دوم321) سند حدیث نقل قول: تذکر: حقیر قصد نداشتم روایاتی را با این مضمون بیاورم و آن را در فضای مجازی درست نمی دانم و خلاف سخن رهبری عزیز است. اما ایشان ادعا دارد که طلبه ی سطح عالی هستند و هنوز نمی دانند که در کتب شیعه الی ماشاء الله مصداق کفر و شرک هر کس غیر از شیعه است ذکر شده است. اگر این بحث نبود قطعا این کار را نمی کردم. به نظرم قضیه در کلام معصوم ع روشن است و حقیر بیش از این نمی خواهم وقتم در این بحث ها گرفته شود. یا علی ع |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عوامل گناه چیست؟ چگونه گناه نکنیم!؟& | MESSENGER | 16 | 13,465 |
۱۴/تیر/۹۳ ۱۸:۳۱ آخرین ارسال: میثاق |
|
| دلایل عصمت (از گناه و اشتباه) پیامبر (صلوات الله علیه و آله) | وحید110 | 7 | 4,390 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱:۲۲ آخرین ارسال: وحید110 |
|