|
تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی
|
|
۱۶:۳۵, ۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۲ ۱۶:۵۱ توسط عالم مقدس ملکوت.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
[/font]
پاسخ به جناب عبد الرحمن ضمیر نا به ذات مقدسه الله تعالی بازمیگردد و در ان شکی نیست ... رسول الله اکنون در قید حیات نیستند و جزو اموات هستند منتهاروح ان بزرگوار از همه چیز اگاه است ولی از ابزار حیات مادی برخوردار نیستند : انک میت و انهم لمیتون ! پاسخ به جناب علائم الظهور بزرگوار ! درست است که عنایات و دعاهای حضرت ولیعصر علیه السلام همیشه از شیعیان حقیقی پشتیبانی کرده و ان ها را از شرک و ضلالت و راه های کج دور نگه داشته ولی باید توجه کنید که به هر حال نبود فیزیکی ان حضرت و استفاده همگان از وجود مقدسش باعث رنج و اندوه های بسیار شده ... ایا شما از غیبت ان حضرت ناراحت نیستید ؟؟ ایا انتظار نمیکشید ؟؟ هدفتون از انتظار چیزی جز پیدا کردن راه هدایت و رفع هلاکت است ؟؟؟ ایا در دعای افتتاح در شب های ماه مبارک رمضان نمیخوانید که : اللهم انا نشکو الیک فقد نبینا و غیبته ولینا ؟؟؟؟ اگر قرار بود که بود و نبود حضرت برای من و شما فرقی نکند و به دعاهای ان حضرت اکتفا کنیم که دیگر نیازی به انتظار تعجیل در فرج نبود ... ان شا الله مستبصر شوید . امام یازدهم فرمودند : در دوران غیبت همه هلاک می شوند... مگر کسانی که ! برای تعجیل در فرج دعا می کنند .. کمال الدین جلد 2 پاسخ به جناب ابوتراب برادر بزرگوار ! این که چه عملی میتواند شما را در روزتنهایی نجات بخشد هر عملی که موجه باشد و با اخلاص همراه شده باشد میتواند نجات بخش ما باشد ... شما خیلی دم از دوستی و مودت اهل البیت میزنی و همچنین خیلی اصرار بر تبری داری ولی این قدر که به این چیزها اصرار داری ایا به خواندن کلام الله و دقت در ان و به دنبال تفسیر ان رفتن نیز مودت داری ؟؟؟؟ ظاهر قران کریم نیازی به اهل البیت ندارد چون بر همگان روشن است و خود اهل البیت علیهم السلام هم هیچ گاه نفرمودند برای درک ظاهر کلام خدا که هر انسان با سوادی ان را درک میکند به ما رجوع کنید بلکه برای توضیح و تبیین بیشتر نیاز است که به سمت مفسرین برویم ....و لقد یسرنا القران للذکر فهل من مدکر ؟؟؟؟ ان چه که مسلم است و در حدیث ثقلین وارد است این است که محمد و ال محمد علیهم السلام باید تابع کلام الله باشند نه بلعکس ! لذا ما برای تفسیر کلام الهی به ایشان رجوع میکنیم و با جان و دل میپذیریم ولی اگر حدیثی پیدا شود مانند بعض از فرازهای جامعه کبیره که مخالفت با کلام الله دارد ان وقت است که کلام الله را قبول میکنیم و ان حدیث را جعلی میدانیم زیرا هیچگاه اهل البیت علیهم السلام خلاف کلام الله سخن نمیگفتند ... ان شا الله مستبصرشوید پاسخ به جناب مصباح جناب مصباح بزرگوار ! در مورد کلام الله اجماع همه مسلمین و 72 ملت اسلام هست که در ان هیچ شکی نیست و سینه به سینه به ما نقل شده و قاعده لطف الهی نیز اقتضا میکند که همه امت در باطل اجماع نکنند لذا در کلام الله شکی وجود ندارد ... ولی در احادیثی که ما رسیده ضمانتی وجود نداره که صد در صد از معصوم صادر شده باشد و جاعلان و غالیان حدیث در تاریخ بسیار بوده اند لذا در احادیث صحیح به ما رسیده که کلامی که به شما میرسد را با کلام الله بسنجید اگر مطابق با ان بود ان را قبول کنید و اگر نبود ان را بر دیوار بزنید .... در مورد ائمه علیهم السلام هم شیعه اعتقاد دارد که ایشان منصوص از سوی رسول الله صلی الله علیه و اله هستند واگر منصوص هم نبوده باشند باز هم از دیگران به علت طهارت و قرابت و جایگاه علمی که داشتند برتری دارند .... در مورد کلمه الوسیله یک کلمه با دائره وسیع هست که هر چیزی را میتواند شامل باشد از جمله نماز روزه زکات حج خمس جهاد فی سبیل الله و .... و سایر اعمال صالح ...در ضمن میتواند محبت صحیح خالی از افراط و غلو به محمد و ال محمد علیهم السلام رانیز شامل شود که دوستی با اولیای الهی باعث تقرب است .... امام رضا علیه السلام فرمود : الصلاه قربان کل تقی : نماز وسیله ای برای نزدیکی هر بنده ای به خداست موفق باشید پاسخ به جناب مسجد عشاق و اما شما جناب تازه وارد عزیز ! لطفا به جای شعار و اظهارفضل از علمی که نزد بزرگان کسب کرده اید برای ما بازگویید و پاسخ اشتباهات ما رابدهید بلکه ما را هدایت کرده باشید ! این که عقیده من به کدام مذهب میخوره اصلامهم نیست چون مهم پیروی از اعتقادات صحیح است حال این اعتقادات میخواهد در شیعه باشد یا اهل السنت ! اولا در مورد شهادت توضیحی دادم به جناب ابوتراب که میتوانیدبه ان کامنت مراجعه کنید ولی شهادت به معنای کشته شدن را برای حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها ثابت نمیبینم ! و این قضیه چیزی را از ارادت من به ان بانوی یگانه جهانیان که درود اولین و اخرین به روان پاکش باد کم نکرده است بلکه ارادت به ان بانو را در پیروی از ایشان و معارف ان عزیزان میدانم .... مسائل تاریخی که امروزه شماعزیزان همه دین و دنیای خود را صرف ان کرده اید گره ای را در قیامت از کار شما باز نمیکند ... در میان شیعه هم کسانی بودند چون علامه کبیر سید محمد حسین فضل الله رحمه الله علیه که اعتقاد به کشته شدن ان حضرت نداشتند ... درست است که اختلافاتی بین ان حضرت و ابوبکر رخ داد ولی این که عامل شهادت ان حضرت ابوبکر و عمر باشند برای بنده و هر انسانی که تعصب را کنار گذاشته ثابت نیست بلکه در کتاب روضه الواعظین است که ان حضرت به بیماری که از چندی پیش از وفات رسول خدا گرفته بودند دنیا را ترک کردند ... همچنین شیخ عباس قمی هم کلمه وفات را برای ان حضرت در مفاتیح و کتاب بیت الاحزان اورده است ... علی کل حال خداوند به جزئیات گذشتگان اگاه تر هست و ما ازخدا میخواهیم اگر کسی ان حضرت را عامل درشهادت بود لعنت کند و اگر نبود ما را رحمت کند که گمان بیجا کردیم .. درمورد خلفا هم بنده ارادتی از خود نشان ندادم ! و هرگز ایشان را به وصایت بر حق رسول خدا قبول ندارم و نخواهم داشت ... ولی اعتقاد کلی بنده در مورد ان ها اعتدال و انصاف است که ان ها کسانی بودند که نقاط مثبت فراوانی در زندگی داشتند که حتی شامل ایات بیعت رضوان و رضای الهی میشوند و در عین حال نقاط تیره ای هم داشتند .. لذا نه ان ها را تقدیس میکنم و نه ان ها را لعن میکنم... بلکه امورشان را به الله تعالی میسپارم که اوست عالم الغیب و الشهاده .. جنابعالی عرض کردید که کامنت ها را خوانده اید !! پس اگرخوانده بودید میدانستید که من با اصل توسل صحیح شرعی مشکل ندارم بلکه به شکل اشتباه ان معترض هستم ... توسل یک عمل شرعی و صحیح است ولی به همان گونه که به ما دستور داده شده نه به شکل های شرک امیز و غلط .. لزومی نداره که از میان کرور کرور طلبه شما مرا بشناسید و نیازی هم به اظهار صریح عقاید بنده در فضای بسته و متعصب حوزه نبوده و نیست ...شما به جای درگیری و شعار از علمی که ادعا دارید کسب کرده اید وارد به بحث شوید وکارهای خودتان را توجیه بفرمایید ... موفق باشید [font=Times New Roman] |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عوامل گناه چیست؟ چگونه گناه نکنیم!؟& | MESSENGER | 16 | 13,465 |
۱۴/تیر/۹۳ ۱۸:۳۱ آخرین ارسال: میثاق |
|
| دلایل عصمت (از گناه و اشتباه) پیامبر (صلوات الله علیه و آله) | وحید110 | 7 | 4,390 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱:۲۲ آخرین ارسال: وحید110 |
|