کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی
۲۱:۲۵, ۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۲ ۱۹:۱۲ توسط مسجد عشاق.)
شماره ارسال: #48
آواتار
من از همون اول می دونستم که شما عالم مقدس ملکوت از روحانیون و طلاب حوزه علمیه تشیع نیستید منتهی می خواستم از زبون خودتون بشنوم اقرار العقلا علی انفسهم جایز من در مناطق سنی نشین زیاد تبلیغ رفتم از برادران اهل سنت رفقا و دشمنان زیادی هم دارم انسان مامور به عمل به فهم خویش است اینکه الله تعالی بین بندگانش در آخرت چه حکم می کند یک مسئله هست مسئله تشخیص طریق حق و باطل مسئله دیگری ما با توجه به کتاب و سنت و عقل و اجماع مسئله را حق یا باطل تشخیص می دهیم. الله تعالی هم در روز قیامت قضاوت خواهد کرد اگر حجت بر ما تمام شده بود و از حق تبعیت نکردیم محکومیم ولی یک عالم سنی یا یک عالم شیعه اگر به حقیقتی رسید مامور به عمل به عقل خویش است بر فرض تفحص اگر مطابق با واقع و حکم الله تعالی بود دو ثواب دارد اگر نبود و به وظیفه خود عمل کرده بود یک ثواب را دارد سنی باشد یا شیعه یا مسیحی یا ... مامور به عمل به فهم خویش است این همان مصلحت سلوکیه است که شیخ انصاری اعلی الله مقامهم بر آن در کتب خود تاکید کرده اند و گفته اند که اهل سنت در این مقوله قایل به تصویب هستند یعنی خداوند معاذ الله نشسته که مفتی حکمی کند و الله تبارک و تعالی به آن حقیقت بخشد اما شما ادعا کرده بودید که ساکن تهران و طلبه سطح عالی هستید دوستان هم پی به تناقض گویی شما و عدم مطابقت حرف های شما با حرف علمای شیعه و حوزه علمیه برده بودند که الحمد لله خود نیز به آن اقرار فرمودید از اینکه با یک برادری از اهل سنت بحث کنیم و قواعد بحث را رعایت کرده به وظیفه خود که همان تحقیق و رفتن دنبال حق بوده عمل کنیم ابایی نداریم شما که فقه شیعه را برتر می دانید خوب از یک سنی که به فقه مذاهب اربعه عمل می کند از نظر من پیش هستید اما اینکه می گویید گذشتگان به ما ربط ندارد یا از این آیه چنین برداشت نموده اید که یعنی از تاریخ و اثر آن در آینده خداوند جل جلاله و عظم شانه معاذ الله خواسته تبری بجوید حرف اشتباهی است اگر سقیفه نبود همان تحدید به سوزاندن در که شما گفتید و من ازمنابع اهل سنت در ارسال قبل بیشتر از آن را هم آوردم اتفاق نمی افتاد اگر جمل نبود صفین نبود کربلا به وجود نمی آمد که مولایمان حسین با تمام اهل و عیالش شهید شود تا اسلام حقیقی بماند و یزیدیان رسوا شوند دقت کنید اینکه بنده گفتم نمی شود حقی باشد و در کتب فرق ومذاهب بر آن مرام و عقیده حق اسمی ننهاده باشند دلیل آن برهان لطف است قبح عقاب بلابیان است . یعنی 1400 سال مسلمانان اهل تسنن در فقه وشیعه در گرایش به مقولات تاریخی به گفته شما(همان معقولات تاریخی به اعتقاد من) راه باطل را پیموده اند وشما حق هستید و مورد تایید الله تعالی همین مخالفت شما با اجماع کلیه فرق و مذاهب اعم از شیعه و سنی دلیلی است بر بطلان عقیده شما چون بر اساس برهان لطف خداوند، حق بین این فرق بوده ویکی از آنها مرام مورد تایید الله تعالی در روز قیامت می باشد غیر این باشد به چه حجتی خداوند عقاب کند در حالی که بیان نبوده نبودن حق در بین فرق موجود در این 1400 سال به قاعده قبح عقاب بلا بیان خلل وارد می کند یا معتقدید در این 1400 سال عقاب خداوند تعطیل بوده و حال که شما و آن جماعت مستبصر که توهم زده اید بی شمارند آمده اید بر غیر شما تهمت شرک رواست و شما حق و بر آنها عقاب الهی احداث شده استBig Grin به ملزومات عقلی اعتقاد خود تعقل کنید و بیندیشید که العاقل یکفی بالاشاره.بله اعتقاد و عدم اعتقاد به عمر به اعتقاد شما در 1400 سال بعد ربط دارد اینکه اگر در جنگ صفین بودید یا جمل کدام طرف را بر می گزیدید به اعتقاد شما در 1400 سال بعد ربط دارد آیه هم طبق برداشت شما و ترجمه های که خود کردید (بر فرض صحت) نفرمود عمل شما اگر جای آنها بودید در اعتقاد و برگزیدن و پیروی از مذهب حق اثری ندارد و دقت کنید مذاهب و وقایع از همین انتخاب ها و عدم آنها شکل گرفته اند. ان شا الله مستبصر شوید بازهم از اینکه قصد کردید به چراغی فوت کنید که خدا آن را روشن کرده متشکرم و این را سبب کامل تر شدن حق می دانم والله متم نوره ولو کره الکافرون کافرون کسانی هستند که در حق امیر المومنین کسانی را داخل کردند که ناحق و غاصب بودند و به جمع بین اضداد پرداخته اند که از لحاظ عقلا مردود است اگر در حوزه علمیه شیعه درس خوانده باشید معقول هم خوانده اید و حوزه های غیر به حدیث و منقول فقط چسبیده و متاسفانه تعقل در معقول ندارند.اما شما مواظب باشید مصداق آن مطلب نشوید که چراغی را که ایزد بر فروزد هر آن کس پف کند ریشه اش بسوزد یک سوال را توانستید جواب بدهید اگر در جنگ جمل بودید کدام طرف را بر می گزیدید ؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حسن.س. ، ساقی ، یاســین ، meisamtiger ، عالم مقدس لاهوت
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی - مسجد عشاق - ۶/دی/۹۲ ۲۱:۲۵

[-]