|
تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی
|
|
۱:۰۳, ۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۲ ۱:۰۷ توسط عالم مقدس ملکوت.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۲ ۲۱:۳۷)عبدالرحمن نوشته است: خوشحال میشم چندتا مورد دیگه بیارید خب جناب عبد الرحمن عزیز ! از قدیم گفتن کار که به تنگنا برسه دیگه کاریش نمیشه کرد ! شما جواب واضحی برای شرک موجود در جامعه کبیره ندارید لذا این پا و ان پا میکنید و در نهایت هم میفرمایید حتی اگر حق هم براتون روشن بشه باز میخواهید در فکر بسته خود باشید و دست بردار از عقاید اشتباه خود نیستید .... میتوانم قسم بخورم اگر نعوذ بالله فرضا الله تعالی بر زمین اید و بگوید فلان جا اشتباه است شما بگویید که الله تعالی از شهودات شیطانی هست و ما از حرفی که به اهل البیت نسبت داده شده بازنمیگردیم !!! شیخ مفید بدان بزرگی که حضرت ولیعصر روحی فداه بر او نامه نوشت کتابی داشت تحت عنوان تصحیح الاعتقاد ! حال وقت ان نرسیده که شما هم تجدید نظری کنید ؟؟؟ به نام زیبایی که برای خود در این تالار برگزیدید و دقت بفرمایید تا مباد شیطان ان را از عبد الرحمن به عبد الهوا تغییر دهد إِنَّ الَّذِینَ کَفَرُواْ سَوَاءٌ عَلَیْهِمْ أَأَنذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنذِرْهُمْ لاَ یُؤْمِنُونَ همانا کسانی که کفر میورزند چه به آنان اخطار کنی یا اخطار نکنی برایشان یکسان است و ایمان به حقیقت نخواهند آورد[/b] سوره بقره – آیه 6 پاسخ به ابوتراب خب جناب ابوتراب عزیز ! دیدم به من گفتی که مرا حق خطاب کردن برادر نداری تا وقتی که عقیده ات مثل ما نباشد !!! به عبارت دیگر فرمودید تا عقیده ات زندانی و تقلیدی نباشد برادر ما نیستی !! عیبی نداره من قصد جنگ و جدال نه با شما و نه با دیگران دارم و با این که در بعض عقاید اشتباه عمر به اخر میگذرانید باز هم شما را به خاطر محبتی که به اسلام و اهل البیت علیهم السلام دارید دوست میدارم و وظیفه ام فقط اتمام حجت است .... فذکر انما انت مذکر لست علیهم بمصیطر ! الغاشیه ۲۱ و ۲۲ کپی پیست کردن شما مانعی ندارد مادامی که در ان چه کپی میکنید خود نیز خواننده باشید و قبلش یک نگاه کاملی بیندازید .... اول : اینکه عقیده مرا شبهه خواندید !!!!! این نهایت اتش تعصب را در شما نشان میدهد ! خب در مورد شبهه که سخن گفتید دو جماعت را ذکر کردید ... بنده در نظر شما جزو کدام یک از ان دو جماعتم ؟؟؟؟ دوم : در ما بقی گفتار شما در اثبات افسانه سوزانده شدن درب باید عرض کنم واقعا جالب است هیچ دلیل و مدرک روشنی که بخواد اثبات کنه نیاوردید و فقط تمسک به موراد غیر حدیثی کردید ! تنها حدیثی که از مجلسی رحمه الله اوردید باید گفت این حدیث گفته خود ایشان است و نظر هیچ یک از مولفین و محدثین دیگر چنین نبوده و واقعه ای که به تواتر ثابت نشود نزد علما به عنوان عقیده برگزیده نمیشود تا در بوق کنند و نظر واحده علامه مجلسی اونم بدون هیچ مدرکی متاسفانه دلیل بر تبعیت نمیشود .... بله احادیثی وجود دارد که گفته اند کسی خانه را تهدید کرد و من این قضیه را منکر نشدم ولی متاسفانه حتی در کرور کرور روایات این که بخواهد چند حدیث صحیح یقین اور باشد که چنین اتفاقی افتاده باشد وجود ندارد بلکه عقل نیز ان را افراط میداند و رد میکند زیرا چگونه است که درب خانه ای را بسوزانند و بعد از همان درب به عنوان عیادت بر صاحب بیت وارد شوند ؟؟؟!!!!! و علی علیه السلام هم وساطت کند ؟؟!!!!!!!!!! ایا جایی در این همه سخن از اهل البیت علیهم السلام سراغ دارید که احراق درب ثابت شده باشد ؟؟؟؟؟!!!! پس خواهشا از این عقیده غلط خود بازگردید و حق تقوای الهی را رعایت کنید ... يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِّنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ ....... الله اعلم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عوامل گناه چیست؟ چگونه گناه نکنیم!؟& | MESSENGER | 16 | 13,465 |
۱۴/تیر/۹۳ ۱۸:۳۱ آخرین ارسال: میثاق |
|
| دلایل عصمت (از گناه و اشتباه) پیامبر (صلوات الله علیه و آله) | وحید110 | 7 | 4,390 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱:۲۲ آخرین ارسال: وحید110 |
|