|
گروه دوبلاژ تالار بیداری اندیشه
|
|
۲۲:۵۵, ۱۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۲۲:۵۹ توسط MohammadMeraj.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دوستان بیداری اندیشه عزیزم، نمی دونم از تشکرهایی که پای پست اول خورده چه برداشتی باید بکنم...
![]() فکر می کنم با شناختی که از جو بیداری اندیشه در این سالها کسب کردم میدونم مشکل کجاست. ببینید دوستان، میدونم که همتون به اهمیت این بحث (دوبله آثار) در انتشار اطلاعاتی که به عنوان حقیقت مشناسیمش، به خوبی واقفید، چون تاثیرشُ تو زندگی روزمره - مستقیم یا غیر مستقیم - دارید می بینید. پس کمک کنید تا در حد یه شعار و تاپیک باقی نمونه... میدونم سوال و ابهامات زیادی به وجود میاد که «آقا مگه میشه به این راحتی دوبله کرد؟!» «مگه به این سادگی هاس؟!»... خیر، ابداً ساده نیست، ولی هرچیزی که براش تلاشش صورت نگیره به دست نمیاد و هرچه تلاش بیشتر، نتیجه بهتر. مهم خواست جمعیه... یه سوالی که به نظرم برا همتون پیش اومده اینه که این بابا کیه؟ من، نه دوبلورم و نه مدیر دوبلاژ و سواد آکادمیک هم در این زمینه ندارم. با وجود حضور بیش از سه ساله م در بیداری اندیشه به نسبت فعالیت کمی داشتم چون چیزی برای ارائه نداشتم و هدفم استفاده از علم دوستان بوده و هست. احساس کردم در این مورد میتونم با توجه به علم ناچیز که حاصل علاقه ایه که در این زمینه داشتم، به تالار کمک کنم. این یه کار گروهیه و نیاز به هماهنگی و خواست عمومی داره. عزیزانی که اعلام آمادگی کردن، فقط یک عزیز تا بحال نمونه صداش رو برام فرستاده... ![]() دوستان برای ارسال صداشون از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشن. ![]() اینجا یک محیط مجازیه و اگه عزیزی این اعتمادُ نداره که صدای خودش رو در اختیار من بذاره، در این مورد کاملاً حق داره و کاری از دستم برنمیاد اینم یه نقصه دنیای مجازیه... صلاح مملکت خویش خسروان دانند...برای پروژه فعلی حداقل، 12 گوینده نیاز هست. دو گوینده خانم و ده گوینده آقا. اکثر گوینده های این کار جوان و تو رِنج سنی تالار هستن وگرنه موارد خیلی بهتریم هم بود که به گوینده کمتری نیاز باشه. ولی به گوینده های مُسن تری نیازه... اگه سوالی دارید حتماً بپرسید. با همه توضیحاتی که دادم، اگه قراره همچنان این تاپیک پر بازدید و بی جواب بمونه به نظرم بسته بشه بهتره...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,874 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| نرم افزار بیداری اندیشه | فدايي ولايت | 22 | 11,641 |
۲۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه | مجید املشی | 4 | 4,815 |
۲۹/آذر/۹۲ ۰:۰۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فروشگاه مجازی بیداری اندیشه | SAEED_KOSAR | 13 | 10,855 |
۱۴/تیر/۹۲ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ | Mohammad | 87 | 46,175 |
۶/آذر/۹۱ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: mahdi_kojayee |
|
| مستند بیداری اندیشه | Ara | 16 | 11,754 |
۲۸/تیر/۹۱ ۹:۴۷ آخرین ارسال: بچه شیعه |
|
| محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی | خیبر110 | 71 | 34,878 |
۱۵/تیر/۹۱ ۲۲:۱۰ آخرین ارسال: دل خسته |
|