|
نرم افزار بیداری اندیشه
|
|
۱۹:۱۱, ۱۳/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۱ ۲۳:۵۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همگی
بنده در حال ساخت نرم افزاری برای تالارمون هستم که به طور همزمان داره برای اندروید و آی او اس ساخته میشه من تا اینجای کار پیشرفتم و از اینجا به بعد نیازمند ایده های شما هستم. ![]() یعنی هرچی فکر کردم،گزینه دیگه ای به ذهنم نرسید . میخوام ازتون خواهش کنم تا در مورد قیافه و سایر گزینه ها،نظر و ایده بدید تا ان شا الله این نرم افزار بزودی ارائه بشه |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۹, ۱۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۱۹:۴۱ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام برادر ... کارتون خیــــــــــــــــــــــــلی خیــــــــــــــــــــلی عالیه ...و مهم ترین بازدشم این که پرستیژژژژژژژژژژژژژژمون کلی میره بالا
![]() اینم شعارش( هیچکــــــــــــــــــی تنها نمیشه ... بیداری اندیشه) ![]() راستی اولش یه منو مستقیم برای تاپیک خنده حلال بزارید که چیزی از قلم نیافته .................................................................................................................................این که درباره تالار احساس میکنم قبلا یه جایی متنی رو خوندم که از بیداری اندیشه صحبت شده اهان پیدا کردم خب داداش ببین این متن کمی ویرایش کنی میشه درباره تالار یا میتونی به سمتی ببیریش که بشه درباره نرم افزار...شما یه چیزی بنویس . بعد مدیران میبینن که کم و کاستی داری ابروشون در خطره خودشون مجاب میشن دو دستی متن قوی تری رو بهت تقدیم کنن و ازت خواهش کنن هر وقت وقت داشتی تغییرش بدی ![]() کلا بالاخره از یه جایی باید همیشه شروع بشه دیگه از الان من با یقین سال 1400 رو میبینم که نرم افزار قدرت مند با قابلیت های فوق تکنولوژی روز بیداری اندیشه بر روی هر سیستمی نصبه...ان شا الله نرم افزاری بیداری اندیشه نرم افزاری مردمی ، جهت ارتباط مستقیم و بی وقفه با (.... ) اگه گفتین
|
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام خوبه
اما گرافیک پس زمینه می تونه بهتر باشه.مهم نیست چقدر گزینه داشته باشه مهم اینه که وقتی باهاش کار می کنی احساس راحتی و رضایت بکنی |
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلامی دوباره
این تاپیک خیییلی وقته خاک میخوره و جریانش تموم شده چون اون موقع مسئولی تالار همراهی نکردن الان ولی نمیدونم چرا دوباره این تاپیک مخاطب پیدا کرده؟! برا خودم خیلی عجیبه ![]() یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,889 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| گروه دوبلاژ تالار بیداری اندیشه | MohammadMeraj | 31 | 14,629 |
۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: MohammadMeraj |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه | مجید املشی | 4 | 4,820 |
۲۹/آذر/۹۲ ۰:۰۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فروشگاه مجازی بیداری اندیشه | SAEED_KOSAR | 13 | 10,864 |
۱۴/تیر/۹۲ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ | Mohammad | 87 | 46,207 |
۶/آذر/۹۱ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: mahdi_kojayee |
|
| مستند بیداری اندیشه | Ara | 16 | 11,759 |
۲۸/تیر/۹۱ ۹:۴۷ آخرین ارسال: بچه شیعه |
|
| محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی | خیبر110 | 71 | 34,906 |
۱۵/تیر/۹۱ ۲۲:۱۰ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 73693270761150222642.png]](http://axgig.com/images/73693270761150222642.png)

.................................................................................................................................