کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نرم افزار بیداری اندیشه
۱۹:۱۱, ۱۳/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۱ ۲۳:۵۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت همگی
بنده در حال ساخت نرم افزاری برای تالارمون هستم که به طور همزمان داره برای اندروید و آی او اس ساخته میشه

من تا اینجای کار پیشرفتم و از اینجا به بعد نیازمند ایده های شما هستم.
[تصویر: 73693270761150222642.png]

یعنی هرچی فکر کردم،گزینه دیگه ای به ذهنم نرسید . میخوام ازتون خواهش کنم تا در مورد قیافه و سایر گزینه ها،نظر و ایده بدید تا ان شا الله این نرم افزار بزودی ارائه بشه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، مفقود الاثر ، دل خسته ، mhvvhm ، TINCHY ، vahrakan ، مجید املشی ، fazel ، AMINI ، Agha sayyed ، Anti-satanism ، shafagh_mah ، جویای حقیقت ، سرباز منتظر ، sarallah ، Havbb 110 ، حقیر ، Mohammad Trust ، rahgozar.f ، بچه شیعه ، بیداری اندیشه ، Ramin_Ghn ، yektasepas ، Patriot ، ali.khm ، محب الزهرا ، hsmoa ، MohammadMeraj ، m.hossein ، SAViOR ، tazevared ، عبدالرحمن ، مرهم ، رضوانه ، neyestan23 ، fafa* ، محیصا ، fiftynine ، ali0077 ، mahyamatin ، nasimesaba ، hessam ، قلب ، sadegh313 ، hamediran

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۳۹, ۱۷/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۱۹:۴۱ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام برادر ... کارتون خیــــــــــــــــــــــــلی خیــــــــــــــــــــلی عالیه ...و مهم ترین بازدشم این که پرستیژژژژژژژژژژژژژژمون کلی میره بالاCool
اینم شعارش( هیچکــــــــــــــــــی تنها نمیشه ... بیداری اندیشه)Angel

راستی اولش یه منو مستقیم برای تاپیک خنده حلال بزارید که چیزی از قلم نیافتهSmile....................................................................................................​.............................

این که درباره تالار احساس میکنم قبلا یه جایی متنی رو خوندم که از بیداری اندیشه صحبت شده اهان پیدا کردم

خب داداش ببین این متن کمی ویرایش کنی میشه درباره تالار یا میتونی به سمتی ببیریش که بشه درباره نرم افزار...شما یه چیزی بنویس . بعد مدیران میبینن که کم و کاستی داری ابروشون در خطره خودشون مجاب میشن دو دستی متن قوی تری رو بهت تقدیم کنن و ازت خواهش کنن هر وقت وقت داشتی تغییرش بدیDodgy

کلا بالاخره از یه جایی باید همیشه شروع بشه دیگه از الان من با یقین سال 1400 رو میبینمCool که نرم افزار قدرت مند با قابلیت های فوق تکنولوژی روز بیداری اندیشه بر روی هر سیستمی نصبه...

ان شا الله نرم افزاری بیداری اندیشه نرم افزاری مردمی ، جهت ارتباط مستقیم و بی وقفه با (.... )

اگه گفتینHuh
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، fafa* ، فدايي ولايت ، nasimesaba ، ali0077
۲۰:۳۱, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #22

سلام خوبه
اما گرافیک پس زمینه می تونه بهتر باشه.مهم نیست چقدر گزینه داشته باشه مهم اینه که وقتی باهاش کار می کنی احساس راحتی و رضایت بکنی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، فدايي ولايت
۱۶:۳۲, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
سلامی دوباره
این تاپیک خیییلی وقته خاک میخوره و جریانش تموم شده چون اون موقع مسئولی تالار همراهی نکردن
الان ولی نمیدونم چرا دوباره این تاپیک مخاطب پیدا کرده؟! Huh برا خودم خیلی عجیبه Exclamation
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]