|
محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی
|
|
۴:۱۲, ۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۲:۰۳ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
در طول یک سال فعالیت تالار بیداری اندیشه که من بیشتر از نیمی از اون رو حضور داشتم. بعضی از مدیران رابط کاربری خوبی بین کاربر و مسئولین تالار بوده اند و در بین کاربران محبوبیت بیشتری کسب کرده اند و به نوعی نماینده ی اتصال کاربران و مدیران بوده اند. در این نظر سنجی شما کاربران تالار ، اعم از مسئول و غیر مسئول ، به دور از طرفداری و جانبداری و رعایت انصاف ،حق انتخاب یک فرد را فقط دارید که از نظر شما در بین کاربران محبوب تر است. ملاک های انتخاب این مسئول اینها میباشد: 1- میزان محبوبیت و برخورد خوب و محترمانه با کاربران مد نظر است نه اطلاعات تخصصی بالای فرد . 2- اقدام به موقع . 3-پاسخ سریع و کامل به نامه ها و در کل پاسخگو بودن. (این مساله مهمه) مثلا فرد در قبال سوال دیگر کاربران چقدر پاسخگو هست. 4- فرد مورد نظر چه قدر در کنترل درگیری های کاربران به خاطر اختلاف عقیده موفق بوده و چه قدر در ایجاد فضای کم تنش برای تالار مفید بوده است. 5-و حضور مفید و تلاش (فرد مورد نظر برای این تالار چه قدر مفید بوده است). فردی را که ویژگی های بالا بیشتر در او وجود دارد انتخاب کنید. ببخشید که چند تا از مسئولان تالار در نظر سنجی نیستند به دلیل اینکه فقط حق انتخاب 20 گزینه رو داشتم چند تا از مسئولین تازه وارد رو از لیست نظر سنجی مجبور شدم خط بزنم . (خودشون به بزرگی خودشون ببخشن) در پناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۹, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده با این مدیران بیشتر احساس نزدیکی می کنم : وحید 110 منتقیم و محب الزهرا guided و admirer (اسم جدیدشون یادم نیست) و بیداری اندیشه. مابقی مدیران و ناظران هم خوب هستند ، اما خوب این چند نفر (هژیر ها رو نمی گم)از مابقی به نظر من به استاندارد نزدیک تر هستند.اخلاق خوش ، منطق مناسب ، عدم برخورد خشن! و ... البته من با یک سری از مدیران دیگه ارتباط زیادی نداشتم و نمی تونم نظر بدم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,432 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| نرم افزار بیداری اندیشه | فدايي ولايت | 22 | 11,557 |
۲۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| گروه دوبلاژ تالار بیداری اندیشه | MohammadMeraj | 31 | 14,395 |
۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: MohammadMeraj |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه | مجید املشی | 4 | 4,757 |
۲۹/آذر/۹۲ ۰:۰۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فروشگاه مجازی بیداری اندیشه | SAEED_KOSAR | 13 | 10,726 |
۱۴/تیر/۹۲ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ | Mohammad | 87 | 45,379 |
۶/آذر/۹۱ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: mahdi_kojayee |
|
| مستند بیداری اندیشه | Ara | 16 | 11,646 |
۲۸/تیر/۹۱ ۹:۴۷ آخرین ارسال: بچه شیعه |
|