کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند بیداری اندیشه
۱:۱۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم، چرا ما یک مستند نسازیم؟ اما مستندی برخلاف مستندهای موجود. الان تمام مستندها دارن نماد های دجال و شیطان پرستی و فراماسونی و کارهاشون رو نشون می دن، خب این وجه از مبارزه یعنی روشنگری عقاید و تکوندنشون انجام گرفته حالا چیزی که ما لازم داریم یک مستند که همه رو به ایمان و تقوا دعوت کنه. می تونیم یک مستند بر پایه قرآن و به دور از تعصبات و تند روی مذهبی با زبان فارسی و زیر نویس انگلیسی بسازیم تا تأثیر جهانیش برای همه باشه، شیعه، سنی، مسیحی، یهودی و حتی مشرکان. اگه همه با هم همکاری کنیم خیلی زود به نتیجه می رسیم فکر کنم تا تا آخر تابستون آماده بشه. مدیران سایت، مدیر کل ها، ناظران، کاربرهای فعال و هرکسی که تو این سایت داره تلاش می کنه همه ما می تونیم توش شریک باشیم. فکر نمی کنید بعد تکون دادن اعتقادات آدمها (کاری که مستند ظهور و سخنرانی های استاد رافئی و ... کردند) نشون دادن راه واقعی سعادت (راه قرآن کریم) لازمه؟ می دونم همه شماها هم بهش فکر کردید و جای خالی چنین چیزی رو حس کردید. من پیشنهاد می کنم هر بخش از قرآن به یکیمون واگذار بشه تا در موردش تحقیق کنیم نه فقط در متون، در دنیای اطرافمون، در زندگی روزمره و...
صدای قرآن صدای حقه، بذارید این افتخار نصیب ماها بشه تا بتونیم یک بار دیگه به گوش همه دنیا برسونیم.
منتظر شنیدن نظرات قشنگتون برای همکاری و همفکری تو این زمینه هستم. این هم بخشی از نبرد ماست، دعوت به بازگشت به سوی حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: user313 ، خاک ، sunrise59 ، yektaparast ، Ramin_Ghn ، امیر صالح ، محب الزهرا ، boghz ، تفکر ، ساقی
۱۱:۵۲, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
در مقابل ما مانعی مانند اختلاف و عدم هماهنگی وجود داره که اعضای تالار به آن دچار شده اند
خیلی از ما ها حتی حال خواندن چند پراگراف مطلب بعضی از پست ها رو نداریم
و همین طور در ساده ترین بحث به جان همدیگر می افتیم
---------------------------------------------------------------------------------------------
من موضوعی با نام تبدیل کردن تالار به یک سیستم مطرح کردم که شامل طرحی برای مستند سازی درون اینترنت بود ولی بیشتر مدیران و معاونان حتی در مورد آن یک شکلک هم نگذاشتند Dodgy
نقل قول:5- گروه مستند سازی بیداری اندیشه (بخشی در فصل گروه بیداری اندیشه)
+ مستند های ساخته شده توسط گروه (پست)
+ معرفی فعالین در زمینه ی فیلم و مستند(پست)
+ دریافت پیشنهاد و ایده برای ساخت مستند(پست)
+ هیات تحریریه و نویسندگان مستند ..x..(پست)
+ محل جمع آوری فیلم عکس و موسیقی برای مستند....x....(پست)
+ هیات ترجمه مستند .....x......(پست)

--------------------------------------------------------------------------------------
در مورد به تصویر کشیدن قرآن من موافقم
و آماده ام که تحقیق و مطالعه ی یک یا چند جزء را بر عهده بگیرم تا نکات مفید و جذابی برای مستند ها پیدا کنم

ولی امان از این تکروی ها و جدایی ها و تفرقه ها ... امان Undecided
ما ایرانی ها اگر هزار خاصیت خوب داشته باشیم
یکی از خاصیت های بد ما کمبود یا عدم روحیه همکاری و کار گروهی است
-------------------------------------------------------------------------------------------
این فرمول کار گروهی است (مبحثی در علم مدیریت) [2+2>4]
یعنی علاوه بر 2،2
+ ( همکاری ) کاری می کند که بهره وری کار بیشتر از جمع توان واقعی افراد شود
یعنی روحیه ی جمعی را می توان به عنوان نیرویی در کنار نیروی واقعی افراد قرار داد
پس [2+2>4]

-------------------------------------------------------------------------------------------
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ara ، EMPERATOR ، Ramin_Ghn ، yektaparast ، امیر صالح ، محب الزهرا ، fazel ، yektasepas ، ساقی ، mhvvhm ، soshiant ، revenger
۱۶:۰۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
اتحاد یعنی پیروزی
مطمئن باشید که اتحاد پیروزی میاره
چرا که بارها شنیده اید دست خدا با جماعته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ara ، yektaparast ، خاک ، ساقی
۱۶:۳۱, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
يا حق
سلام به همگي :
من با اين نظر موافقم و حاضر م كه هر كمكي بتونم در اين راستا انجام بدم و چه منبعي بهتر از قران مجيد براي دعوت جهاني به حق و حقيقت ناب !
به اميد خدا همه بايد با هم يكدل و يكصدا باشيم و همه اختلاف سليقه هارو كنار بذاريم به خدا توكل كنيم و يا علي بگيم و شروع كنيم
در ضمن براي شروع ايده هاي تبديل تالار به يك سيستم خيلي خوب و قابل تامل به نظر مي ياد !تعجب ميكنم چرا مديران ازش استقبال نكردند؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، Ara ، محب الزهرا ، خاک
۱۱:۵۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۵۳ توسط Ara.)
شماره ارسال: #5
آواتار
دوستان فکر کنم بهتره اول در ارتباط با حجاب تحقیق کنیم. چون اولین گیری که به اسلام می دن می گن حجاب دست و پای زن رو می پوشونه، برای این کار من موردهای زیر رو در ارتباط با حجاب پیشنهاد می کنم، آیات و روایات در مورد حجاب، انواع حجاب، حجاب و پوشش در تمدنهای باستان خاورمیانه و اروپا، حجاب و پوشش در سایر ادیان الهی، حجاب و پوشش در سرخپوستان آمریکا، بومی های آفریقا، استرالیا و سایر تمدنها و اقوام باقی مانده به شکل اصیل، چشم چرانی و فحشا، آمار و ارقام معتبر در ارتباط با جنایات مربوط به فحشا و تجاوز به عنف در سرتاسر جهان بخصوص اروپا و آمریکا. دوستان توجه کنند مطالبتون همراه با ادرس یا لینک معتبر باشه، اگه کسی بتونه از آمار رسمی سازمان ملل یا اف بی ای و ... در سالهای اخیر مطالب گیر بیاره عالیه، اگه هم انگلیسی باشه خودم یا یکی دیگه از دوستان ترجمه می کنند. عکس هم یادتون نره.
راستی یک موسیقی و ارم خوب هم می خوایم. منتظرتونم این هفته رو همین مطالب کار کنیم کافیه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، soshiant
۱۴:۰۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
ببخشیدبااینکه تازه واردشدم اما عرض میکنم باتوجه به اینکه مادربزرگترین مملکت شیعه باآزادی کامل زندگی میکنیم آیاتوانایی ساخت یک مجموعه قوی که مکمل سریال ظهورباشه رونداریم یامثل همیشه معذورات جلوکارمونومیگیره؟
ضمناسازندگان سریال ظهوردرفضای 100% کفر ومشکلات متعددتوفیق پیداکرده وما حداقل فضای کاملاآماده ای دردست داریم ویک رهبر روحی فداه آزاده که رهنمون میفرمایند
پس چرااینقدر سستی واهمال ....
البته با عرض معذرت ازمحضربزرگان Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant
۱۵:۲۵, ۱۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۵۰)Ara نوشته است:  دوستان فکر کنم بهتره اول در ارتباط با حجاب تحقیق کنیم. چون اولین گیری که به اسلام می دن می گن حجاب دست و پای زن رو می پوشونه، برای این کار من موردهای زیر رو در ارتباط با حجاب پیشنهاد می کنم، آیات و روایات در مورد حجاب، انواع حجاب، حجاب و پوشش در تمدنهای باستان خاورمیانه و اروپا، حجاب و پوشش در سایر ادیان الهی، حجاب و پوشش در سرخپوستان آمریکا، بومی های آفریقا، استرالیا و سایر تمدنها و اقوام باقی مانده به شکل اصیل، چشم چرانی و فحشا، آمار و ارقام معتبر در ارتباط با جنایات مربوط به فحشا و تجاوز به عنف در سرتاسر جهان بخصوص اروپا و آمریکا. دوستان توجه کنند مطالبتون همراه با ادرس یا لینک معتبر باشه، اگه کسی بتونه از آمار رسمی سازمان ملل یا اف بی ای و ... در سالهای اخیر مطالب گیر بیاره عالیه، اگه هم انگلیسی باشه خودم یا یکی دیگه از دوستان ترجمه می کنند. عکس هم یادتون نره.
راستی یک موسیقی و ارم خوب هم می خوایم. منتظرتونم این هفته رو همین مطالب کار کنیم کافیه.

در این مورد آقای مطهری نمی دونم کتاب نوشتن یا نه ولی مطلب زیاد دارن مخصوصا اینکه خودشون متخصص بودن و یک مجموعه ای از قرآن و احادیث رو جمع کردن

در نوشته های مبارزین انقلاب هم زیاد در این باره بحث شده
۹:۵۳, ۱۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
راست مي گين ديگه فراماسونري تكراري شده من يكي كه ديگه حال ديدن مستندكتاب الهي رونداشتم بسه باباازدروديوار مستند داره مي باره همه هم گير دادن به ماسون ها.........................
۱۰:۰۰, ۱۶/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۰ ۱۰:۱۳ توسط jahromzzz.)
شماره ارسال: #9
آواتار
اگه بخوايم در مورد حجاب مستند بسازيم من بدجووور پايه هستم ،

يا يه چيز ديگه ميگم:‌

ديد بعضي از مردم از روي جهل خيلي نسبت به جمهوري اسلامي و رهبر و رئيس جمهور بده ... (يكيش خود من تا 2 سال پيش ) يه مستند با زيرنويس انگليسي بسازيم از خدمت ها و بيانات رهبري و جناب خميني و احمدي نژاد و خلاصه موضع ايران در جها اسلام رو واضح كنيم ...

الان برين تو فيس بووووك بزنين I hate IRan يه صفحاتي با طرفداراي زياد ميآد كه عربا ما رو همدست اسرائيل ميدونن ، البته خيلي هاشون هم با ما هستن .

نظرتون چيه ؟‌ نام مستند :‌ ايران حقيقي‌!

من شديدا پايه اين مستند هستم
۱۰:۳۹, ۱۶/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۰ ۱۰:۴۳ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #10

(۱۶/خرداد/۹۰ ۹:۵۳)ilitih نوشته است:  راست مي گين ديگه فراماسونري تكراري شده من يكي كه ديگه حال ديدن مستندكتاب الهي رونداشتم بسه باباازدروديوار مستند داره مي باره همه هم گير دادن به ماسون ها.........................
میشه بفرمایید مستند کتاب الهی به ماسونها چه ربطی داره؟ Exclamation
فکر کنم شما حتی توضیح کوتاهش رو هم نخوندید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-549.html

(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۰۰)ضدایلو نوشته است:  ببخشیدبااینکه تازه واردشدم اما عرض میکنم باتوجه به اینکه مادربزرگترین مملکت شیعه باآزادی کامل زندگی میکنیم آیاتوانایی ساخت یک مجموعه قوی که مکمل سریال ظهورباشه رونداریم یامثل همیشه معذورات جلوکارمونومیگیره؟
ضمناسازندگان سریال ظهوردرفضای 100% کفر ومشکلات متعددتوفیق پیداکرده وما حداقل فضای کاملاآماده ای دردست داریم ویک رهبر روحی فداه آزاده که رهنمون میفرمایند
پس چرااینقدر سستی واهمال ....
البته با عرض معذرت ازمحضربزرگان Heart
در جمهوری اسلامی ایران هیچکس حق ندارد مستند قوی و خوبی بسازد! چرا؟
چون یا قرار است دشمن را به مردم معرفی کنیم.این کار بدی است.ممکن است دشمن ناراحت شود Smile
یا قرار است خوبی ها و نیکی ها را معرفی کنیم.این هم امکانپذیر نیست.چون ما فرودستان و افراد عادی که خوبی را نمی فهمیم و فقط موسسات و سازمانها هستند که این مجوز را دارند

کلا زیاد بهش فکر نکنید Big Grin
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]