کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار نیکو کردن از پر کردن است ویژه مجردان
۱۷:۴۸, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #35
آواتار
به نام خداوند اطمینان دهنده (المومن)
سلام،

--------------------------------- سپاس

قبل از هر چیز از باعث و بانی این تاپیک و نیز همه تاپیک های ازدواج و کار و زندگی و .... تشکر میکنم؛
میپرسید چرا؟
خُب چون که دغدغه دارن
چون ریشه ای و اصولی به فکر مشکلات جوانان اند
چون زبون من مجرد نمیچرخه بیام اینا رو بگم ولی این متاهل ها با این که خرشون از پل گذشته بیخیال ما نشدن و میان و میگن.

---------------------------------- تعریف از خود نباشه

اما به دو کلمه حرق حساب به این مجردِ عذب اوقلیِ تنپرور ِ بیکار ِ راحت طلبِ مسولیت ناپذیرِ خوشگذرونِ ناقص العقلِ زمینگیرِ مفلوکِ به هم ریختهِ بلاتکلیفِ تنهایی طلبِ پولدوستِ معذبِ گناهکارِ پریشان روزگار گوش کنید.

---------------------------------- درد دل

من 27 سالمه، هنوز پول توجیبی از پدر و مادرم میگیرم، هِی به ما گفتن برو درس بخون ما هم گفتیم چشم از ابتدایی گرفته تا دانشگاه همش کنکور ازمون گرفتن دبستان فرهنگیان، راهنمایی نمونه دولتی، دبیرستان نمونه دولتی، پیش دانشگاهی نمونه دولتی، دانشگاه دولتی صنعتی معتبر، ارشد رشته مهندسی روزانه، اونوقت بنده هنووووووووز پول توجیبی میگیرم خب حق بدید که دیگه اعتماد بنفس نداشته باشم بگم که زن میخاهم، احساس میکنم دارم تبدیل میشم به زالو.

نه اینکه فکر کنید دنبال کار نیستما. اتفاقا خیلی هم زرنگم. تحصیلاتم هم کاربردی هست و به کار آفرینی هم مربوطه. از کار کردن هم عار ندارم حتی حاضرم چو پانی هم بکنم (به شرطی که در بین اقوام باعث سرشکستگی خونواده نشم.) حاضرم کارت بازی هم بسته بندیکنم (چاپ) فقط به شدت روی حلال و بیشبهه بودن درآمدم حساسم(خدا خودش میدونه به خاطر همین مساله تا حالا رو چه امتیازهایی پا گذاشتم).

------------------------------- تحلیل

قبول دارید کار کردن و کسب در آمد حلال به این موضوعات مربوط میشه:
1-به گناه نکردن
2-اعتماد به نفس
3-کمک عملی به تعالی جامعه و ظهور
4-تسریع درازدواج
5-پیدا کردن مسیر زندگی و ....
6-شادی و احساس رضایت
7-.....

موارد فوق 99% از تاپیک های تالار رو تشکیل میده اما مساله کسب و کار چی؟
چند تا بازدید داره ؟ چند نفر پیگیرند

------------------------------ نمونه کار

لطفا این ارسال بنده رو ببینید که تا این لحظه که در مقابل شمام بعد از 6 روز فقط یک نفر تشکر زده زیرش...(تازه اونم خانوم هست) یعنی احتمالا نرخ بیکاری تو تالا زیر صفر هست. قبول کنید انصافا غالبا همین بیکارهان که مجردند دیگه.
حالا که رفتید تو تاپیک کسب و کار بقیه ارسالهای بنده در اونجا رو هم ببینید.

خب بنده توقع ندارم در حد خنده حلال بازدید بشه ولی حالا که میبینم دوستان اینجا این قدر فکرشون بازه و به فکر برخورد اصولی با مسائل اند چرا شلوارک بازیگرا براشون از کسب روزی جوونا مهمتره چرا تاپیک کسب و کار خلوته(با صدای آروم بخونید)
آقا رو کار فرنگی تاکید دارن درست اما در باره اشتغال جوونا هم کم تاکید نکردن؟Huh

خلاصه که قضاوت با شما.Dodgy

------------------------ تفره رفتن

اگر بنده بخواهم درباره علل تجرد خودم تا این لحظه بگم خودش ده تا تاپیک لازم داره و 10000 تا کارشناس که بیان تحلیلش کننCool.

------------------------ یه چیزی

البته من با گفتن به خانواده زیاد مشکل ندارم . دست عزیزانی هم که میان این جا راه کار میدن واسه گفتن میبوسم. اما مشکل من عدم استقلال مالی هست و خیلی چیزای دیگه .....

------------------------

عذر تقصیر بابت اطناب سخن
من الله توفیق.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، زینب خانوم ، Reza2035 ، شیدا ، عشقم کربلا ، فانوس *7* ، azade ، رهگذر. ، Hadith ، انتصـار ، aakbarib ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: کار نیکو کردن از پر کردن است ویژه مجردان - amirhq21 - ۵/تیر/۹۳ ۱۷:۴۸

[-]