|
اولین تیزر رسمی بازی ایرانی "پروانه" منتشر شد
|
|
۱۶:۰۳, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:این بازی عین قارچ خوری میمونه که کیفیت تصویرش بالاتره ببنید شرکت های بزرگی مثل الکترونیک آرتز Valve و ... از اول اول بازی های مطرحی مثل DotA طرح نکردند ، از امثال سونیک و قارچ خور شروع کردند ، خود من همین الان هم وقتی سونیک رو بازی می کنم لذت می برم. چون جذابیت خاصی داره ، خوب پرداخته شده بود. ایران هم هنوز اول کاره... ![]() نقل قول:اما Call Of Duty های بلک آپ و مدرن خوب بودن و من بازی کردم. کلا منسجم بود ، از Call of Duty نسخه ی یکش تا الان مثلا اون شخصیت کاپیتان پرایس پرورده شده بود... نقل قول:سر یه موضوع داستان رو اونقدر قشنگ کش میدن ، و گیم پلی خلاقانه هم بهش اضافه میکنن که هنوزم که هنوزه ، اگه بازی جدید بده بیرون همه میرن میخرن. ولی اون نسخه ی آمریکا که فتح آمریکا و ... مربوط میشد خ بد از آب درومده بود ، و ضربه و خسارت بدی به شرکت سازنده اش وارد کرد... نقل قول: اکثر افراد بزرگسال به گرافیک فانتزی علاقه ی بیشتری نشون می دهند تا گرافیک خشن. آقا محمد ، DotA کجاش فانتزیه؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازی ایرانی گنجینه ملی | Imam12 | 4 | 4,082 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۵۸ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| خطر «پو» در کمین دختران و پسران ایرانی! (بازی اندوریدی) | انتصـار | 27 | 15,975 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۰:۵۵ آخرین ارسال: سرباز گمنام313 |
|
| بازی ِ مثلاً ایرانی: شبگرد! | شیعه تنوری | 46 | 16,584 |
۱۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|
| معرفی 10 بازی از بهترین بازی های ایرانی ساخته شده | hadi22 | 23 | 10,581 |
۷/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| بازی ضد ایرانی Splinter Cell: Blacklist | hooman-za | 7 | 6,969 |
۱/آذر/۹۲ ۴:۰۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| مروری بر جدیدترین بازیهای رایانه ای ایرانی | ali0077 | 3 | 3,431 |
۲۴/خرداد/۹۲ ۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| باز هم بازی ضد ایرانی | aleerz | 3 | 4,189 |
۲۶/شهریور/۹۱ ۷:۴۷ آخرین ارسال: fereydun |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)