|
بازی ِ مثلاً ایرانی: شبگرد!
|
|
۰:۰۹, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این بازی در نوع خودش جالبه، اسمش ایرانیه ولی هیچ چیزش به ایران و فرهنگ ایرانی نمیخوره و به نظر بنده جای تأسف داره.
اسم بازی «شب گرد» اه و یک روح یا نمیدونم چی! رو توی مترو نشون میده. پر از قتل، جنایت و صحنههای فجیع اه و نمیدونم اصلاً بهش مجوز میدن یا نه، ولی داره همین طوری از طریق اینترنت میفروشه. سایتش اینه: pardisgame.net به نظرتون چطوری میشه به ترویج این طور بازیها به اسم بازی ایرانی اعتراض کرد؟ ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۱, ۱۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱۶/شهریور/۹۳ ۰:۵۱)شیعه تنوری نوشته است: بحث بر سر قاعده و قانون است، و نه اینکه شما تو فوروم از چی خوشت میاد و از چی بدت میاد. بحث را شخصی نکن. ترولبازی بحث را به حاشیه میبرد. پس اگر واقعاً حرفی داری، میتونی 4 تا سؤال ساده را جواب بدهی.والا چی بگم به شما از نظر شما هرگونه فعالیت فیزیکی مصداق خشونت ![]() میگم چطوره از تو تاریخ تمام جنگهای اسلام و جنگهای پیامبر با کفار رو کلا سانسور کنن؟؟ آخه از نظر شما خشونت آمیزه و کشت و کشتار زیاد داره! اینجور که شما میگید کلا هر فیلم یا بازی که یک کشته یا فعالیت فیزیکی داشته باشه خشونت آمیزه! الان از نظر شما Fruit Ninja هم نمیشه بازی کرد! |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۱۶/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۳ ۲۳:۴۹ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
به قول علی آقا
واقعا که! الان شما اهل بازی هستی یا این بازی رو تو تبلیغات سایت ها شناختی؟ اگه اهل بازی باشی، باید بدونی که اگه به صحنه های این بازی بگی خشن و فجیع، به Assassin's Creed باید بگی بازی ترسناک ![]() فکر کردی الکیه که یه بازی مجوز نداشته باشه و تو ایننترنت هم بفروشه؟ اونم تو ایران؟ فقط مجوز گرفتن "شبگرد" دو ماه ایستگاه همرو گرفت با این مسخره بازیای بنیاد ملی مثلا بازی های رایانه ای (نکردن حداقل بازیای ویدیویی). بازی اکشن و تیراندازی سوم شخص همینه دیگه! یه جنگ درون شهری! نمیتونن که برن همدیگرو ماچ کنن! ![]() |
|||
|
|
۱:۰۴, ۱۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۳ ۲:۲۸ توسط شیعه تنوری.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۶/شهریور/۹۳ ۱۰:۱۴)Ali#59 نوشته است: فکر میکنم اگه چیزی توی این نسل اول بازی های ایرانی جای انتقاد داشته باشه اینه که الان دشمن اهداف خودش رو از طریق بازی های کامپیوتری پیگیری میکنه،اما بازی های ما هیچ رنگ و بویی از اهدافمون نداره... .البته این در حالتی است که نگاه مثبتی به قضیه داشته باشیم و از کنار برخی مسائل بگذریم. متأسفانه بعضی از بازیهای اسماً ایرانی به جای فرهنگ اسلامی - ایرانی، چیزهائی را ترویج میکنند که در فرهنگ غربی هم خیلی عادی نیست. مثلاً همین خشونت بی منطقی که در بعضی بازی ایرانی موج میزند فقط با بعضی بازیهای جنون آمیز خارجی مثل Man hunt میشود مقایسه کرد. نقل قول:این بازی به لحاظ فنی از بهترین بازی های ایرانیه که ساخته شده،میشد خیلی حرفها رو توی این بازی زد.این را البته باید در بحث فنی رایانهی بحث کرد، اما نظر بنده این است که وقتی موتور بازی خارجی است، بحث فنی خیلی کمرنگ میشود. (۱۶/شهریور/۹۳ ۰:۳۹)Bidel.s نوشته است: تو این بازی داره چی کار می کنه؟حماسه تعریف خاص خودش را دارد. اگر به این باشد که هر کسی راه بیافتد و مجرم و جنایتکاری را بکشد، حماسهسازش بدانیم که باید قاتل زنان خیابانی که اعدام شد را هم حماسهساز بخوانیم! نه! واضح است که در اسلام کسی حق ندارد یک مجرم و جنایتکار را سر خود بزند و بکشد. (۱۶/شهریور/۹۳ ۱۳:۵۱)A L I نوشته است: والا چی بگم به شمااز نظر شما هرگونه فعالیت فیزیکی مصداق خشونتبهتر است به جای اینکه از قول من نظر بدهی و با آب و تاب دربارهاش داستان بسازی، نظر خودت را توضیح بدهی. نقل قول:اینجور که شما میگید کلا هر فیلم یا بازی که یک کشته یا فعالیت فیزیکی داشته باشه خشونت آمیزه!یعنی قتل خشونت آمیز نیست؟! عجب منطقی. خشونت تعریف مشخصی دارد که قابل انکار هم نیست. |
|||
|
|
۹:۵۰, ۱۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۳ ۲۳:۵۰ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول:البته این در حالتی است که نگاه مثبتی به قضیه داشته باشیم و از کنار برخی مسائل بگذریم. متأسفانه بعضی از بازیهای اسماً ایرانی به جای فرهنگ اسلامی - ایرانی، چیزهائی را ترویج میکنند که در فرهنگ غربی هم خیلی عادی نیست. مثلاً همین خشونت بی منطقی که در بعضی بازی ایرانی موج میزند فقط با بعضی بازیهای جنون آمیز خارجی مثل Man hunt میشود مقایسه کرد.متوجه هستین دارید man hunt رو با شبگرد مقایسه می کنید.مقایسه خشونت در این دو مثل مقایسه خشونت در بازی Resident evil با بازی Mario هست. شما یا Man Hunt رو بازی نکردین، یا شبگرد رو بازی نکردین. یا هیچ کدومشون رو بازی نکردین. نقل قول:این را البته باید در بحث فنی رایانهی بحث کرد، اما نظر بنده این است که وقتی موتور بازی خارجی است، بحث فنی خیلی کمرنگ میشود. درسته که موتور خیلی مهمه اما همه چی نیست. آبجکت ها هستن اسکریپت ها هستن الگوریتم های مپینگ هستن با توجه به بازی تریلر های بازی که از اومده من تصور می کنم حتی برای گیم پلی اش هم پک نوشته باشن. اینها کمرنگ می شن؟ ساخت موتور بازی درسته که هزینه بر هست. یه شرکت در اولین قدم باید اون هزینه رو بدست بیاره تا بتونه موتور رو بسازه. در حال حاضر هم خارجی بودن موتور بازی چیزی رو کمرنگ نمی کنه نقل قول:حماسه تعریف خاص خودش را دارد. اگر به این باشد که هر کسی راه بیافتد و مجرم و جنایتکاری را بکشد، حماسهسازش بدانیم که باید قاتل زنان خیابانی که اعدام شد را هم حماسهساز بخوانیم! نه!الآن سرخود می کشه؟ برای دفاع از خودش نیست؟ یا برای انتقام نیست؟ اینکه خفاش شب زنان رو می کشت دقیقا چیزی بود که تصور می شد قانون در مجازات این زن ها بی تاثیر بوده. خفاش شب هم با این خیلی فرق داره. اگه به داستان بازی دقت کنید شخصیت داستانی برای دفاع از خودش این کار رو می کرد |
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۱۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۳ ۲۳:۵۱ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
بحث با شما فایده ی نداره دوست من،چون نه من اعصاب پولادین دارم و نه شما قانع میشید
من تنها کاری که میتونم همین الان صلوات بفرستم...! |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عصبانی خودم!
![]() بعضی از ارسال ها ویرایش شد ! متاسفانه از این به بعد هر ارسالی که حاوی توهین باشه کلا حذف میشه |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
یه بازی هم داده بودن بیرون ، قصابی زور علی. اون خیلی خشنه. باید بزنی پرندگاه بی گناه رو سلاخی کنی
![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازی ایرانی گنجینه ملی | Imam12 | 4 | 4,072 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۵۸ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| خطر «پو» در کمین دختران و پسران ایرانی! (بازی اندوریدی) | انتصـار | 27 | 15,942 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۰:۵۵ آخرین ارسال: سرباز گمنام313 |
|
| اولین تیزر رسمی بازی ایرانی "پروانه" منتشر شد | رضوانه | 34 | 13,689 |
۱۹/شهریور/۹۳ ۲۱:۵۸ آخرین ارسال: Arash.j |
|
| معرفی 10 بازی از بهترین بازی های ایرانی ساخته شده | hadi22 | 23 | 10,552 |
۷/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| بازی ضد ایرانی Splinter Cell: Blacklist | hooman-za | 7 | 6,961 |
۱/آذر/۹۲ ۴:۰۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| مروری بر جدیدترین بازیهای رایانه ای ایرانی | ali0077 | 3 | 3,424 |
۲۴/خرداد/۹۲ ۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| باز هم بازی ضد ایرانی | aleerz | 3 | 4,184 |
۲۶/شهریور/۹۱ ۷:۴۷ آخرین ارسال: fereydun |
|

![[تصویر: p1.gif]](http://pardisgame.net/landing/images/p1.gif)