کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اولین تیزر رسمی بازی ایرانی "پروانه" منتشر شد
۲۳:۴۴, ۳۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۳ ۲۳:۴۴ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول:بله . مثلا در مورد سیستم عامل قاصدک که تنها یک نسخه دستکاری شده از لینوکس بود و از بی سوادی مسئولین استفاده کرده بودند . کلی بودجه گرفتند . ( یک نسخه از لینوکس رو با یه کوچولو دستکاری ظاهری به اسم سیستم عامل ملی ( بعد تغییرش دادن به بومی ) تولید کردند .
من شنیده بودم سیستم ملی ایران اسمش آریوس هست
حالا اطلاع دقیق ندارم. همین آریوس رو هم شنیده بودم که بر پایه فدورا(یا شاید هم دبیان دقیق نمی دونم) هستش.
اما کاربرد سیستم عامل ملی توی مخابرات و انرژی اتمی و ... هستش
چیزی نیست که من و شما بتونیم کاربردش رو درک کنیم.
اسمش روشه: ملی! یعنی برای ملت نیست!(منظورم بانک نبود ها!)
نقل قول:bidel جان فقط شما کافیه مراسم های مختلف بازی رو به خصوص E3 رو دنبال کنی.
بتمن داره فنتزی میشه؟
خب از همون قسمت اول (تیمارستان آرکهام) فانتزی بود.
جناب عالی برو به رکوردهایی که GTA V زده یه نگاه بنداز. تو گینس رکوردش ثبت شد. خییییلی فروش کرد. در ضمن کسی میگه اساسین اصالت خودشو از دست داده که داستان رو خوب درک نکرده باشه وگرنه داستان داره به خوبی هرچه تمام تر پیش میره.
دوست عزیز من خیلی از بازیها رو نگفتم. WITCHER 3, Farcry4 و از همه مهمتر METAL GEAR SOLID V (فکر کنم همه فهمیدن چه تاکیدی رو این بازی دارم)
داداش مثله اینکه گیمر نیستی ها! درسته مثل قدیم همه بازیا توپِ توپ نیستند ولی اینجوری که شما هم میگید نیست. بدبخت این ما PC بازها هستیم که هرچی بازیه چرته براش منتشر میشه و دلمون باید به EA و UBISOFT خوش باشه وگرنه کنسول دارا غمی ندارند.
راستی فعلا ناتی داگ روی آنچارتد کار میکنه ولی نگفته برای "آخرین ما" ادامه نمیسازه.
والله چی بگم؟
بله! گیمر نیستم! این حرف ها رو از چند تا بازی ساز فقط شنیدم. در مورد بازی هم فقط بلدم اسکریپت نویسی متقارن انجام بدم. از آنچارتد هم به خاطر همین خوشم اومد. چون که توش خیلی از الگوریتم متقارن استفاده شده و خیلی درکش می کنم.
اما در مورد داستان کشیش قاتل باید گفت که الآن دزموند کدوم گوری رفت؟
جهان نابود شد و یه تمدن جدید ساخته شده. این تمدن جدید چه فرقی با تمدن قدیم داره؟
من تا نصف بلک فلگ رو رفتم اما کلیت داستان حتی در مورد نزاع تمپلار و اساسین هم نبود. فقط لباس تنش از اساسین هست. فقط یه شخصیت هست که یه اساسین رو کشته و لباسش رو پوشیده. بعد از اون رفته دنبال عیاشی و دزدی دریایی.
حالا باز هم بی خبرم.
من کنسول ندارم. فقط یه لپ تاپ نفتی دارم که برای همین بلک فلگ یه هفته دانلودش کردم و دو هفته کرک کردم تا اندازه دهن لپ تاپم بشه.
نمی خوام موضوع تاپیک منحرف بشه
بیچاره صاحب تاپیک اومد از کار های داداشش حرف بزنه یه کاری کردیم اشکش در اومد.
خانم رضوانه!
برای یه بازی نمی شه وقتی حتی داستانش رو هم نمی دونیم نقدش کنیم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: اولین تیزر رسمی بازی ایرانی "پروانه" منتشر شد - Bidel.s - ۳۰/تیر/۹۳ ۲۳:۴۴

[-]